NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
Valaki írja le, hogy ez a meccs színvonalát tekintve milyen relációban van az előző háromhoz képestKicsit nekem olyan, mintha már egy feszültebb nyolcaddöntőt néznék.
mustaine
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Valaki írja le, hogy ez a meccs színvonalát tekintve milyen relációban van az előző háromhoz képestnincs felüdülés
mustaine
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
5 perc hosszabbítás lesz?😊
több mint 2 éve
Valaki írja le, hogy ez a meccs színvonalát tekintve milyen relációban van az előző háromhoz képestdurvább
mustaine
több mint 2 éve
Usákok jól tolják.Egész jó routokat futnak! 😁
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 2 éve
Valaki írja le, hogy ez a meccs színvonalát tekintve milyen relációban van az előző háromhoz képest
több mint 2 éve
Balenél már csak ramsey szarabb ma.joe rodon hozza mindkettő szintjét
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Balebáró, sálomálom(D)Zsuzsinak meg ne mondjátok hogy Bale egy VBn lesz rekorder 109+ válogatottsággal ő meg 🤪😜Bél bulizott már egyet a kis gróffal?
dande2
Na.
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Van ebben a meccsben egy piros lap.
több mint 2 éve
Kampman
28 326
(D)Zsuzsinak meg ne mondjátok hogy Bale egy VBn lesz rekorder 109+ válogatottsággal ő meg 🤪😜Bél bulizott már egyet a kis gróffal?
dande2
Na.
több mint 2 éve
Ő csak a honvéddal "törődik"Az a helyzet, hogy ügyesek a jenkik!iktriad haverod kéne, hogy ezeket mondja, meg hogy innen wales tuti nem jön vissza, el kéne intézned
Stoki
Sixo
több mint 2 éve
(D)Zsuzsinak meg ne mondjátok hogy Bale egy VBn lesz rekorder 109+ válogatottsággal ő meg 🤪😜
több mint 2 éve
Balenél már csak ramsey szarabb ma.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Nem néztem oddsokat, de magamban én az USA-ra tippeltem.mert az usa a concacaf zóna 3. csapata, , és egy concacaf 3.hoz képest is trágya egy csapat ezblama lesz azért ha Wales kikapMiért lenne az?
NB2
nagylaza, főpohárnok
Sixo
több mint 2 éve
deyell
11 702
Az a helyzet, hogy ügyesek a jenkik!sok tehetséges játékosuk van, de még fiatalok.
Stoki
choose life
több mint 2 éve
Az a helyzet, hogy ügyesek a jenkik!iktriad haverod kéne, hogy ezeket mondja, meg hogy innen wales tuti nem jön vissza, el kéne intézned
Stoki
több mint 2 éve
Az a helyzet, hogy ügyesek a jenkik!
több mint 2 éve
mert az usa a concacaf zóna 3. csapata, , és egy concacaf 3.hoz képest is trágya egy csapat ezblama lesz azért ha Wales kikapMiért lenne az?
NB2
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
blama lesz azért ha Wales kikapmiért, simán az usa-ra raktam
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
blama lesz azért ha Wales kikapMiért lenne az?
NB2
több mint 2 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Usákok jól tolják.