NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer VB 2022
16 feliratkozó
több mint 1 éve
Kozma Péter a tippjáték nyertese, bárki is ő, írjon gordon usernek, aki felajánlott egy üveg bort a győztesnek
több mint 2 éve
blama lesz azért ha Wales kikap
több mint 2 éve
Kampman
28 326
a csoportkör fantasztikus volt, 3,5-ös gólátlaggal, te jó égmég így is jobb volt mint a 2010-es vagy a 2002-esA 2014-es vb a nyolcaddöntőktől egy-két kivételtől eltekintve borzalmas volt.milyen a nem nézhető a vb? a 2004es eb is nézhető voltna és akkor elkezdtem a vb-t a 0:0-ás fogadásokkalAkkor csak lesz egy nézhető vébénk.
r.baggio
Kampman
Sixo
Kampman
deyell
több mint 2 éve
Touchdown!!
több mint 2 éve
jó hát azt nem tudtam, hogy aranylabdásokat is lehet reaktiválnina és akkor elkezdtem a vb-t a 0:0-ás fogadásokkalAkkor csak lesz egy nézhető vébénk.
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
deyell
11 702
még így is jobb volt mint a 2010-es vagy a 2002-esA 2014-es vb a nyolcaddöntőktől egy-két kivételtől eltekintve borzalmas volt.milyen a nem nézhető a vb? a 2004es eb is nézhető voltna és akkor elkezdtem a vb-t a 0:0-ás fogadásokkalAkkor csak lesz egy nézhető vébénk.
r.baggio
Kampman
Sixo
Kampman
choose life
több mint 2 éve
aztakurva hogy berakta
több mint 2 éve
Kezdem sejteni a katari közhangulatot a Budweiser-es balhé után. 🙄
több mint 2 éve
ember ebben mi volt csúnya? puli nagyon homorított, színészkedésért adtam volna neki egy sárgát, köcsög jenkik lefizették a bírókat ...
több mint 2 éve
Kampman
28 326
A 2014-es vb a nyolcaddöntőktől egy-két kivételtől eltekintve borzalmas volt.milyen a nem nézhető a vb? a 2004es eb is nézhető voltna és akkor elkezdtem a vb-t a 0:0-ás fogadásokkalAkkor csak lesz egy nézhető vébénk.
r.baggio
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
milyen a nem nézhető a vb? a 2004es eb is nézhető voltna és akkor elkezdtem a vb-t a 0:0-ás fogadásokkalAkkor csak lesz egy nézhető vébénk.
r.baggio
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 326
na és akkor elkezdtem a vb-t a 0:0-ás fogadásokkalAkkor csak lesz egy nézhető vébénk.
r.baggio
több mint 2 éve
Weah-t én még a Milanból ismerem, nem volt ügyetlen
több mint 2 éve
na és akkor elkezdtem a vb-t a 0:0-ás fogadásokkal
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ezt most nem kente meg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kampman
28 326
egy erős walesi győzelem nem így kéne, hogy kezdődjönfélúton vagy a felismerés felé
Sixo
több mint 2 éve
Nem lesz sok ennek a sporinak ez a meccs?Én nem bánnám. 🤫
Szokol
több mint 2 éve
Londonderry air?én az észak írre szavazokAz egyik kedvenc himnuszom, a walesi jön!!!A skót jobb, de ez se rossz ☺️
Tony Adams
warr_b
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Nem lesz sok ennek a sporinak ez a meccs?Ha nem süllyed favágásba, akkor elbírja.
Szokol
több mint 2 éve
Nem lesz sok ennek a sporinak ez a meccs?