Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Július 5., vasárnap
22:00 Brazília - Norvégia (nyolcaddöntő, New York)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
12 napja
Én sokkal sokkal rosszabbra, érdektelenebbre, hangulattalanabbra számítottam. Aztán meglátjuk a harmadik kört meg a folytatást persze.Látva a hajnali meccsek összefoglalóját is, eddig nagyon kellemes pozitív csalódás a torna, igazi VB hangulattal, csak most látott, és nagyokat menő kiscsapattal, sok fantasztikus VB háttérsztorival, gólátlaggal, telt házakkal. Gáz a 48 csapat, a nagyon sok meccs azért persze, de eddig többnyire igazi foci VB feelingje van az egésznek.Hát szerintem rohadt kevés turista van, a meccsek meg szó-szó...
zavi27
NB2
12 napja
Baszki, a szívcsakrát elsőre Szivacskinak láttam, asszem komoly ptsd-m van...index.hu/sport/futball/2011/11/09/puskas_felcsut/Miért lenne trollkodás?Ezt most betudom trollkodásnak és ne találkozz Kispest-drukkerrel az offline térben.Amikor egy utca Ózd külsőn vagy Gádoroson Kossuthról vagy Petőfiről van elnevezve az nem azt jelenti, hogy ezeknek az embereknek közük van a környékhez. Egyszerű tiszteletadás.Nem tudom mi bajod van Puskással. Én kedvelem, hogy a nevét viseli egy focicsapat.Hogy Puskásnak semmi köze Felcsúthoz.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Liszt Ferencnek sincs semmi köze a polgári repüléshez vagy Ferihegyhez vagy Juhász Mártonnak Jude Lawhoz.
Szerintem fasza, hogy egy focicsapat egy egykori nagy focista nevét felveszi.
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
Vagy nem tudok valamiről?
A Honvéd akarta felvenni Puskás nevét, de a politika közbeszólt?
Ezt most nem vágom.
Őszentsége Sobri Jóska
Csak illeszkedett az új szívcsakra narratívához.
Ha az exfőnök mondjuk a képzőművészetet preferálja, a Szépművészeti költözik a festői községbe.
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 napja
Látva a hajnali meccsek összefoglalóját is, eddig nagyon kellemes pozitív csalódás a torna, igazi VB hangulattal, csak most látott, és nagyokat menő kiscsapattal, sok fantasztikus VB háttérsztorival, gólátlaggal, telt házakkal. Gáz a 48 csapat, a nagyon sok meccs azért persze, de eddig többnyire igazi foci VB feelingje van az egésznek.Hát szerintem rohadt kevés turista van, a meccsek meg szó-szó...
zavi27
12 napja
index.hu/sport/futball/2011/11/09/puskas_felcsut/Miért lenne trollkodás?Ezt most betudom trollkodásnak és ne találkozz Kispest-drukkerrel az offline térben.Amikor egy utca Ózd külsőn vagy Gádoroson Kossuthról vagy Petőfiről van elnevezve az nem azt jelenti, hogy ezeknek az embereknek közük van a környékhez. Egyszerű tiszteletadás.Nem tudom mi bajod van Puskással. Én kedvelem, hogy a nevét viseli egy focicsapat.Hogy Puskásnak semmi köze Felcsúthoz.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Liszt Ferencnek sincs semmi köze a polgári repüléshez vagy Ferihegyhez vagy Juhász Mártonnak Jude Lawhoz.
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
Ezt most nem vágom.
Őszentsége Sobri Jóska
Csak illeszkedett az új szívcsakra narratívához.
Ha az exfőnök mondjuk a képzőművészetet preferálja, a Szépművészeti költözik a festői községbe.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 napja
na akkor hivatalos, hogy Schlotterbeck vb-jenek vege. igy ha minden tervek szerint alakul akkor egy Mbappe-Rudiger parharc lehet a 16 kozott ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 napja
Miért lenne trollkodás?Ezt most betudom trollkodásnak és ne találkozz Kispest-drukkerrel az offline térben.Amikor egy utca Ózd külsőn vagy Gádoroson Kossuthról vagy Petőfiről van elnevezve az nem azt jelenti, hogy ezeknek az embereknek közük van a környékhez. Egyszerű tiszteletadás.Nem tudom mi bajod van Puskással. Én kedvelem, hogy a nevét viseli egy focicsapat.Hogy Puskásnak semmi köze Felcsúthoz.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
Ezt most nem vágom.
12 napja
Ezt most betudom trollkodásnak és ne találkozz Kispest-drukkerrel az offline térben.Amikor egy utca Ózd külsőn vagy Gádoroson Kossuthról vagy Petőfiről van elnevezve az nem azt jelenti, hogy ezeknek az embereknek közük van a környékhez. Egyszerű tiszteletadás.Nem tudom mi bajod van Puskással. Én kedvelem, hogy a nevét viseli egy focicsapat.Hogy Puskásnak semmi köze Felcsúthoz.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 napja
Amikor egy utca Ózd külsőn vagy Gádoroson Kossuthról vagy Petőfiről van elnevezve az nem azt jelenti, hogy ezeknek az embereknek közük van a környékhez. Egyszerű tiszteletadás.Nem tudom mi bajod van Puskással. Én kedvelem, hogy a nevét viseli egy focicsapat.Hogy Puskásnak semmi köze Felcsúthoz.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
12 napja
Látva a hajnali meccsek összefoglalóját is, eddig nagyon kellemes pozitív csalódás a torna, igazi VB hangulattal, csak most látott, és nagyokat menő kiscsapattal, sok fantasztikus VB háttérsztorival, gólátlaggal, telt házakkal. Gáz a 48 csapat, a nagyon sok meccs azért persze, de eddig többnyire igazi foci VB feelingje van az egésznek.igenis meg nem is. Focihangulat egyes meccseken van. Más meccseken meg csöndes szurkolás.
zavi27
Nagy részt mexikói, skót, német és holland drukkerek azok akik hangulatot csinálnak.
Sok gól azért is van, mert nem a legjobbak legjobbjai vannak és nem kell komolyan venni a csoport meccsek 75%-át. Szerintem a kieséses szakasztól kezdödik az igazi VB, addig sok a sörmeccs.
Nekem azért nem jött meg még a hangulat, mert a meccsek nagy részét nem tudom követni a kezdési idöpontok miatt. Nem fér össze a munkával. Azon pár meccs meg, amit látok sokszor unalmas, vagy érdektelen. Eddig a Német - Elefántcsontpart volt számomra az egyik legjobb.
12 napja
tisztában vagyok vele hogy mi volt a lényege ennek a legonyolításnak:Egyetértéek. Csak az ugyanúgy 64 meccses lebonyolítás lett volna, mint az eddigi 32 csapatos formátummalLátva a hajnali meccsek összefoglalóját is, eddig nagyon kellemes pozitív csalódás a torna, igazi VB hangulattal, csak most látott, és nagyokat menő kiscsapattal, sok fantasztikus VB háttérsztorival, gólátlaggal, telt házakkal. Gáz a 48 csapat, a nagyon sok meccs azért persze, de eddig többnyire igazi foci VB feelingje van az egésznek.tegnap az esti meccsen elhangzott az egyik legnagyobb probléma
zavi27
azzal hogy a csoport 3.ok nagy része is továbbjut, kvázi érdektelen az első két forduló mert majd a végén javítanak (törökök meg Tunézia szállt el fullba?)
csak ugye ott is majd a meccsek fele érdektelen lesz mert a csoport győztesek fogják leszarni, pl mexikó, usa vagy a németek (bárki aki 4 pontja van leszarhatja)
ha beleállnak abba hogy 16 csoport és csak a csoportgyőztes megy tovább na annak lett volna tétje
Negritis, a vajda
dancogo
több meccs, kevesebb nagy csapat eshet ki a csoportkörben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 napja
Egyetértéek. Csak az ugyanúgy 64 meccses lebonyolítás lett volna, mint az eddigi 32 csapatos formátummalLátva a hajnali meccsek összefoglalóját is, eddig nagyon kellemes pozitív csalódás a torna, igazi VB hangulattal, csak most látott, és nagyokat menő kiscsapattal, sok fantasztikus VB háttérsztorival, gólátlaggal, telt házakkal. Gáz a 48 csapat, a nagyon sok meccs azért persze, de eddig többnyire igazi foci VB feelingje van az egésznek.tegnap az esti meccsen elhangzott az egyik legnagyobb probléma
zavi27
azzal hogy a csoport 3.ok nagy része is továbbjut, kvázi érdektelen az első két forduló mert majd a végén javítanak (törökök meg Tunézia szállt el fullba?)
csak ugye ott is majd a meccsek fele érdektelen lesz mert a csoport győztesek fogják leszarni, pl mexikó, usa vagy a németek (bárki aki 4 pontja van leszarhatja)
ha beleállnak abba hogy 16 csoport és csak a csoportgyőztes megy tovább na annak lett volna tétje
Negritis, a vajda
12 napja
Látva a hajnali meccsek összefoglalóját is, eddig nagyon kellemes pozitív csalódás a torna, igazi VB hangulattal, csak most látott, és nagyokat menő kiscsapattal, sok fantasztikus VB háttérsztorival, gólátlaggal, telt házakkal. Gáz a 48 csapat, a nagyon sok meccs azért persze, de eddig többnyire igazi foci VB feelingje van az egésznek.tegnap az esti meccsen elhangzott az egyik legnagyobb probléma
zavi27
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 napja
Látva a hajnali meccsek összefoglalóját is, eddig nagyon kellemes pozitív csalódás a torna, igazi VB hangulattal, csak most látott, és nagyokat menő kiscsapattal, sok fantasztikus VB háttérsztorival, gólátlaggal, telt házakkal. Gáz a 48 csapat, a nagyon sok meccs azért persze, de eddig többnyire igazi foci VB feelingje van az egésznek.
12 napja
YoungZeeZee
9 869
4? van az 16ismuslera már 4 éve is lepkés volt, nem igaz h nincs egy jobb kapusnyilvan a csoportbol tovabb kellene menniuk, de oszinten szolva raneztem erre az uru kezdore es hat nem nagyon ismertem 3 jatekosnal tobbet, tamado szekcio meg eleg homaly volt.Bielsának nem megy ez a vb nevű dolog. 2002-ben Argentínával is kiesett a csoportkörben, pedig az egy erős argentín válogatott volt Crespóval, Batistutával, Aimarral, Verónnal, Zanettivel. most ugyanúgy ki fog esni Uruguayjal, ha csak nem csinálnak bravúrt a spanyolok ellen.úgy tünik sikeres volt nekik az elzárt táborozás... Lehet ARod sötét barlangjában voltak ök is.
deyell
Sajnos van értelme egy VB elött a barátságos meccseknek ( ha nem Marco Rossinak hívnak), hogy próbálgass dolgokat meccsen.
Toto21
aztan lehet az en bunom, hogy most mar nem kovetem annyira szelesen a focit de azert regen itt cserepadra fertek fel nagyon jo tamadok, most meg a kezdoben is alig van vki.
csebi
peach
12 napja
muslera már 4 éve is lepkés volt, nem igaz h nincs egy jobb kapusnyilvan a csoportbol tovabb kellene menniuk, de oszinten szolva raneztem erre az uru kezdore es hat nem nagyon ismertem 3 jatekosnal tobbet, tamado szekcio meg eleg homaly volt.Bielsának nem megy ez a vb nevű dolog. 2002-ben Argentínával is kiesett a csoportkörben, pedig az egy erős argentín válogatott volt Crespóval, Batistutával, Aimarral, Verónnal, Zanettivel. most ugyanúgy ki fog esni Uruguayjal, ha csak nem csinálnak bravúrt a spanyolok ellen.úgy tünik sikeres volt nekik az elzárt táborozás... Lehet ARod sötét barlangjában voltak ök is.
deyell
Sajnos van értelme egy VB elött a barátságos meccseknek ( ha nem Marco Rossinak hívnak), hogy próbálgass dolgokat meccsen.
Toto21
aztan lehet az en bunom, hogy most mar nem kovetem annyira szelesen a focit de azert regen itt cserepadra fertek fel nagyon jo tamadok, most meg a kezdoben is alig van vki.
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
12 napja
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
12 napja
nyilvan a csoportbol tovabb kellene menniuk, de oszinten szolva raneztem erre az uru kezdore es hat nem nagyon ismertem 3 jatekosnal tobbet, tamado szekcio meg eleg homaly volt.Bielsának nem megy ez a vb nevű dolog. 2002-ben Argentínával is kiesett a csoportkörben, pedig az egy erős argentín válogatott volt Crespóval, Batistutával, Aimarral, Verónnal, Zanettivel. most ugyanúgy ki fog esni Uruguayjal, ha csak nem csinálnak bravúrt a spanyolok ellen.úgy tünik sikeres volt nekik az elzárt táborozás... Lehet ARod sötét barlangjában voltak ök is.
deyell
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 napja
Bielsának nem megy ez a vb nevű dolog. 2002-ben Argentínával is kiesett a csoportkörben, pedig az egy erős argentín válogatott volt Crespóval, Batistutával, Aimarral, Verónnal, Zanettivel. most ugyanúgy ki fog esni Uruguayjal, ha csak nem csinálnak bravúrt a spanyolok ellen.úgy tünik sikeres volt nekik az elzárt táborozás... Lehet ARod sötét barlangjában voltak ök is.
deyell
12 napja
Bielsának nem megy ez a vb nevű dolog. 2002-ben Argentínával is kiesett a csoportkörben, pedig az egy erős argentín válogatott volt Crespóval, Batistutával, Aimarral, Verónnal, Zanettivel. most ugyanúgy ki fog esni Uruguayjal, ha csak nem csinálnak bravúrt a spanyolok ellen.
built for this shit
12 napja
nekem inkább a Punsch jutna eszembe. Münchenben és Nürnbergben is többen itták, mint a forralt bort....forralt bort... (brrrrrr)Forró teát vagy csokit tán nem lehet jóízűen kortyolgatni?„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.azert megneznem ahogy Munchenben a hoesesben megtartjak az ivoszunetet ...
warr_b
csebi
Brouwerij van de Vrij
slowmotion
de amit nem értek a Kartoffelpuffer mit Apfelmus 😀 ( krumplis lepény alma szósszal). Sokkal jobb az fokhagymás tejföllel
12 napja
...forralt bort... (brrrrrr)Forró teát vagy csokit tán nem lehet jóízűen kortyolgatni?„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.azert megneznem ahogy Munchenben a hoesesben megtartjak az ivoszunetet ...
warr_b
csebi
Brouwerij van de Vrij
12 napja
Forró teát vagy csokit tán nem lehet jóízűen kortyolgatni?„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.azert megneznem ahogy Munchenben a hoesesben megtartjak az ivoszunetet ...
warr_b
csebi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
12 napja
„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.azert megneznem ahogy Munchenben a hoesesben megtartjak az ivoszunetet ...
warr_b
12 napja
„Az UEFA nem tervezi az ivószünetekre vonatkozó szabályainak módosítását a közelgő nagy eseményein, beleértve a Bajnokok Ligáját és a 2028-as Európa-bajnokságot is” – reagált a BBC-nek az Európai Labdarúgó-szövetség, amely jelen állás szerint tehát nem vezeti be az általa lebonyolított tornákon a félidőnkénti ivószünetet.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"