Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Július 5., vasárnap
22:00 Brazília - Norvégia (nyolcaddöntő, New York)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
12 napja
A note from the Iran national football team in SoFi Stadium's locker room. These athletes have faced discrimination by their World Cup hosts for representing a nation that was attacked in an unprovoked war. Imagine how they'd have been treated if they had invaded another country pic.twitter.com/xfwxM8cQid
— Kourosh Ziabari (@KZiabari) June 22, 2026

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 napja
sajnos én semSzép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.tegnap ezt akartam mondani, hogy elnézve a szaudiak játékát én nem vagyok benne biztos, hogy verik a Zöldfokiakat
iktriad
NB2
12 napja
Szép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.tegnap ezt akartam mondani, hogy elnézve a szaudiak játékát én nem vagyok benne biztos, hogy verik a Zöldfokiakat
iktriad
12 napja
YoungZeeZee
9 869
Ami szép, az szép. Salah meg Zico ezt szépen kiháromszögelték.sajna o nincs kint a keretben
iktriad
Ahmed Scholes a hires wadi degla egyt premier league jatekosa
12 napja
Trézéguet is betalál, pedig a franciák csak este játszanak. 😀
12 napja
Ami szép, az szép. Salah meg Zico ezt szépen kiháromszögelték.
12 napja
Látom a kiwik is borítani akarják a papírformát.Erre Egyiptom egyenlít.
iktriad
12 napja
Látom a kiwik is borítani akarják a papírformát.Nem tudom mi bajod van Puskással. Én kedvelem, hogy a nevét viseli egy focicsapat.Hogy Puskásnak semmi köze Felcsúthoz.
Őszentsége Sobri Jóska
12 napja
Nem tudom mi bajod van Puskással. Én kedvelem, hogy a nevét viseli egy focicsapat.Felcsúti, ahogy az m4-es kollega végig mondta. Szerzett nálam ezzel egy pluszpontot.Mennyei-s focista a pályán!!!Pontszerző csapatban.
iktriad
Szép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.Én vártam. A tipplyn a 37 tippelőből 36-an uruguayi győzelemre tippeltek, de ahol egy Puskás jatékos játszik, ott tuti az iksz minimum.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
12 napja
Felcsúti, ahogy az m4-es kollega végig mondta. Szerzett nálam ezzel egy pluszpontot.Mennyei-s focista a pályán!!!Pontszerző csapatban.
iktriad
Szép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.Én vártam. A tipplyn a 37 tippelőből 36-an uruguayi győzelemre tippeltek, de ahol egy Puskás jatékos játszik, ott tuti az iksz minimum.
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
12 napja
Mennyei-s focista a pályán!!!Pontszerző csapatban.
iktriad
iktriad
12 napja
Szép volt Zöld Foki szigetek. Ha így játszanak Kampman kedvencei ellen, szerintem csoportmásodikként továbbjutnak majd. Ahogy mindenki várta a vébé előtt.
12 napja
Mennyei-s focista a pályán!!!
12 napja
Én még most is átlövöm a palyát, a lövőerő nem kopik meg, csak utána nem tudnék 10 métert lefutni és lehet, hogy 3 napig fájna a derekam.Tetszenek ezek a zöldfokiak, lőnek a tizenhatoson kívülről mint állat.A 2.-nál Muslera kijött a neje elé a pályaudvarra. Azt te vagy én begurítjuk mellette így 40 felett is. 😀
Két lövés be is akadt.
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
12 napja
Tetszenek ezek a zöldfokiak, lőnek a tizenhatoson kívülről mint állat.A 2.-nál Muslera kijött a neje elé a pályaudvarra. Azt te vagy én begurítjuk mellette így 40 felett is. 😀
Két lövés be is akadt.
Őszentsége Sobri Jóska
12 napja
Muslera a vébé legnagyobb bakiját mutatja be, és semmi reakció? 😀 😀 😀Igazából már eleve kint állt, és logikusabb volt előre indulnia, mint hátra.
2-2!!!
iktriad
12 napja
Muslera a vébé legnagyobb bakiját mutatja be, és semmi reakció? 😀 😀 😀2-2!!!
12 napja
Tetszenek ezek a zöldfokiak, lőnek a tizenhatoson kívülről mint állat.Két lövés be is akadt.
12 napja
összezavarta a srácokat a gól 😕Meg a meghúzódott Zöld foki srác kálváriája. De legalább a meccs jó.
Löfli
12 napja
összezavarta a srácokat a gól 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
12 napja
megoldják az uruk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
12 napja
Vozihna kapuját végül bevették.
12 napja
Uru fal szép lyukat csinált Pinanak
12 napja
Pina bebaszta!Mekkora gól volt? Úristen, very big!
Löfli