Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Július 5., vasárnap
22:00 Brazília - Norvégia (nyolcaddöntő, New York)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
12 napja
Ivica Vastic kéne ehhez a melóhoz. 😀Polster befejező csatár volt, egy tank. Andreas Herzog lehetne 30 évvel fiatalabb.Nekem tetszenek az osztrákok, 16-ig jók. Onnantól nem nagyon van egy kreatívabb játékosuk.Toni Polster nem ér rá? 🙃
KeyG
steelwolf
Őszentsége Sobri Jóska
12 napja
több dologban szövegértelmezési problémák merültek fel.mármint azon kívül, hogy ma pályán se szabadott volna lennie. Azon kívül szinte akár semmiteljesen oszinten kerdezem toled, ez nem faraszto? biztos idegorlo lehet mindenidok legjobb focistaja ellen szurkolni hetente ketszer 20 eve 😅 mindig bosszankodsz, mergelodsz, megeri ez neked?
Toto21
nekem van szemelyes peldam, fiatalabb koromban en sem akartam elfogadni, hogy tom brady a GOAT. de azert amikor mar eltelnek az evek, remelhetoleg nem maradunk a 12 eves onmagunk szintjen, egyszeruen belatja az ember azt, ami nyilvanvalo. hidd el, sok bosszusagtol megkimeled magad, ha nem arra varsz, hogy messi kikapjon😅csak te leszel merges minden egyes alkalommal.
segit ha egy magyar forumon kitoltod a frusztraciodat es gyozkodod a tobbieket, hogy marpedig az nem ugy van, mint ahogy az egesz vilag latja? mert ugye itt nem a piros laprol van szo, ez csak ujabb urugy, hogy kopkodhess😁
enjoy greatness.
peace 😊
mate93
Ad 1 nem Messit szidtam, sőt elismerem
Ad 2 nem miatta vagyok frusztrált
A baj az, hogy a FIFA értelmetlenül előnyben részesíti Argentínát, de főleg azokat az eseteket amelyekben ő érintett. Ezekre semmi szükség nem lenne. Felőlem nyerhet VB-t de ne így, meg ne úgy ahogy a 2022-est nyerte.
Tök nyugodtan alszom akkor is, ha 1000 gólt rúg és akkor is ha 0-át. Az igazságtalanságot és a felesleges kivételezést meg add uram hadd tehessem szóvá.
Emellett elmondtam. Ronaldo is többet árt Protugáliának, mint használ.
12 napja
A 4 negyeddöntőből hármat, plusz a két elődöntőt és a döntőt még mindig európai főműsoridőben rendezik, szóval nagyon nem kell panaszkodni.Csapatok is mennyire örülnének hogy hajnalban kell focizni, meg a helyi nézők és vendéglátósok, meg rendező városok is biztos díjaznák, hogy NB2 nézhesse, ezért ott hajnalban már el kell kezdeni a napot. Mindent az európaiak kényelméért egy a világ másik felén rendezett VB-n..Főleg, hogy már régóta Ázsiában nézik a legtöbben a focit.tudom unalmas, de ez a 11 órás kezdés annyira wtf, tipikusan szopassuk Európát meg Afrikát hozzáállásTényleg unalmas, mert ha Európában lenne, akkor biztos hajnalban adnád hogy ne szopasd a többi kontinenst.
NB2
topin
csi77
topin
12 napja
Csapatok is mennyire örülnének hogy hajnalban kell focizni, meg a helyi nézők és vendéglátósok, meg rendező városok is biztos díjaznák, hogy NB2 nézhesse, ezért ott hajnalban már el kell kezdeni a napot. Mindent az európaiak kényelméért egy a világ másik felén rendezett VB-n..Főleg, hogy már régóta Ázsiában nézik a legtöbben a focit.tudom unalmas, de ez a 11 órás kezdés annyira wtf, tipikusan szopassuk Európát meg Afrikát hozzáállásTényleg unalmas, mert ha Európában lenne, akkor biztos hajnalban adnád hogy ne szopasd a többi kontinenst.
NB2
topin
csi77
12 napja
Főleg, hogy már régóta Ázsiában nézik a legtöbben a focit.tudom unalmas, de ez a 11 órás kezdés annyira wtf, tipikusan szopassuk Európát meg Afrikát hozzáállásTényleg unalmas, mert ha Európában lenne, akkor biztos hajnalban adnád hogy ne szopasd a többi kontinenst.
NB2
topin
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
12 napja
tudom unalmas, de ez a 11 órás kezdés annyira wtf, tipikusan szopassuk Európát meg Afrikát hozzáállásTényleg unalmas, mert ha Európában lenne, akkor biztos hajnalban adnád hogy ne szopasd a többi kontinenst.
NB2
12 napja
tudom unalmas, de ez a 11 órás kezdés annyira wtf, tipikusan szopassuk Európát meg Afrikát hozzáállásJó az, fél 11, 3/4 11-re pont hazaérek melóból 😊
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
12 napja
EB - top4Helyette jön hamarosan a 60 csapatos vb...
AFCON - top 3
Ázsia Kupa - top 3
Oceánia Kupa - top 2
Copa America - top4
meg is van a 16 csapat és had szóljon
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 napja
tudom unalmas, de ez a 11 órás kezdés annyira wtf, tipikusan szopassuk Európát meg Afrikát hozzáállás
12 napja
Ebben az elrendezésben nekem az tetszene különösen, hogy Katar és Szaúd-Arábia az utóbbi bő 10 évben akár két kontinensről is kvalifikálhatták volna magukat.EB - top4Egyértelmű, én teljesen kivagyok azoktól, akik csak az európai válogatottakat gondolják üdvözítőnek, mintha az EB-n a joga bonito menne 0-24-benSzóval még kevesebb európai csapatot?egyébként ha Ausztria nem lenne itt, nem érezném meg a hiányukata csapatok kb fele hót felesleges
NB2
Negritis, a vajda
csebi
r.baggio
AFCON - top 3
Ázsia Kupa - top 3
Oceánia Kupa - top 2
Copa America - top4
Negritis, a vajda
Illetve persze Vanuatut is üdvözölhetnénk a vb-n.
12 napja
EB - top4Egyértelmű, én teljesen kivagyok azoktól, akik csak az európai válogatottakat gondolják üdvözítőnek, mintha az EB-n a joga bonito menne 0-24-benSzóval még kevesebb európai csapatot?egyébként ha Ausztria nem lenne itt, nem érezném meg a hiányukata csapatok kb fele hót felesleges
NB2
Negritis, a vajda
csebi
r.baggio
AFCON - top 3
Ázsia Kupa - top 3
Oceánia Kupa - top 2
Copa America - top4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 napja
mármint azon kívül, hogy ma pályán se szabadott volna lennie. Azon kívül szinte akár semmiteljesen oszinten kerdezem toled, ez nem faraszto? biztos idegorlo lehet mindenidok legjobb focistaja ellen szurkolni hetente ketszer 20 eve 😅 mindig bosszankodsz, mergelodsz, megeri ez neked?
Toto21
nekem van szemelyes peldam, fiatalabb koromban en sem akartam elfogadni, hogy tom brady a GOAT. de azert amikor mar eltelnek az evek, remelhetoleg nem maradunk a 12 eves onmagunk szintjen, egyszeruen belatja az ember azt, ami nyilvanvalo. hidd el, sok bosszusagtol megkimeled magad, ha nem arra varsz, hogy messi kikapjon😅csak te leszel merges minden egyes alkalommal.
segit ha egy magyar forumon kitoltod a frusztraciodat es gyozkodod a tobbieket, hogy marpedig az nem ugy van, mint ahogy az egesz vilag latja? mert ugye itt nem a piros laprol van szo, ez csak ujabb urugy, hogy kopkodhess😁
enjoy greatness.
peace 😊
12 napja
Jaja, a németül és franciául beszélő csapatok nélkül sokkal jobb lenne. Nem lenne Ger, Fra, Bel, Svájc, Afrikábol sokan, mennyivel színvonalasabb vb lenne.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
12 napja
Egyértelmű, én teljesen kivagyok azoktól, akik csak az európai válogatottakat gondolják üdvözítőnek, mintha az EB-n a joga bonito menne 0-24-benSzóval még kevesebb európai csapatot?egyébként ha Ausztria nem lenne itt, nem érezném meg a hiányukata csapatok kb fele hót felesleges
NB2
Negritis, a vajda
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 napja
Èn most a csapaton belüli szereperől beszèltem, nem a többiről (ami èrtem hogy bosszantó ) a lila ködön nèha szabad túl látni......mármint azon kívül, hogy ma pályán se szabadott volna lennie. Azon kívül szinte akár semmiÈrtem èn hogy utálat de azèrt semmi erőltetès nincs benne, legalábbis direktbe biztos nincs. Most is amúgy ő adta a kulcspasszt (s mèg volt nèhány meccsen) csak a többiek elszúrják.Hat rugatjak vele a golokat, na.Ez a 2000-es évek végének Cleveland Cavalierse, kizárt, hogy ezzel az erőltetett one man show-val vébét nyerjenek.
Stez
Kampman
dande2
Toto21
12 napja
mármint azon kívül, hogy ma pályán se szabadott volna lennie. Azon kívül szinte akár semmiÈrtem èn hogy utálat de azèrt semmi erőltetès nincs benne, legalábbis direktbe biztos nincs. Most is amúgy ő adta a kulcspasszt (s mèg volt nèhány meccsen) csak a többiek elszúrják.Hat rugatjak vele a golokat, na.Ez a 2000-es évek végének Cleveland Cavalierse, kizárt, hogy ezzel az erőltetett one man show-val vébét nyerjenek.
Stez
Kampman
dande2
12 napja
Azon a vébén a Monarchiának drukkoltam, volt egy Prohaska nevű léggömböm 😊Az a fura, hogyha az osztrákok megverik Algeriát (márpedig az elég sanszos), akkor másodiknál nem tudnak rosszabbak lenni, bármi itt az eredmény, de játszhatnak a spanyolokkal, viszont ha megvernék az argentínokat, akkor csoportelsők, ha ikszelnébek, akkor mehetnének gólkülönbséggel csoportelsőségre, és könnyebb ág. Vagyis az eddigi eredményeket ismerve akár szarrá is kockáztathattak volna, mert a 0:1 az ugyanaz, mint a 0:6, de egy 1:1 az minőségileg más.Algéria remélem odateszi magát ellenük, 1982 nem volt még olyan régen.
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 napja
de ha beáll Nico Paz akkor az nem one man show lesz.Hat rugatjak vele a golokat, na.Ez a 2000-es évek végének Cleveland Cavalierse, kizárt, hogy ezzel az erőltetett one man show-val vébét nyerjenek.
Stez
Kampman
built for this shit
12 napja
Barmit nyerhetnek, amig a Fifa a rendezo. Lathattuk 2022-ben, most is siman realis lehet. Jok is, meg toljak is oket.Hat rugatjak vele a golokat, na.Ez a 2000-es évek végének Cleveland Cavalierse, kizárt, hogy ezzel az erőltetett one man show-val vébét nyerjenek.
Stez
Kampman
12 napja
Èrtem èn hogy utálat de azèrt semmi erőltetès nincs benne, legalábbis direktbe biztos nincs. Most is amúgy ő adta a kulcspasszt (s mèg volt nèhány meccsen) csak a többiek elszúrják.Hat rugatjak vele a golokat, na.Ez a 2000-es évek végének Cleveland Cavalierse, kizárt, hogy ezzel az erőltetett one man show-val vébét nyerjenek.
Stez
Kampman
12 napja
Szóval még kevesebb európai csapatot?egyébként ha Ausztria nem lenne itt, nem érezném meg a hiányukata csapatok kb fele hót felesleges
NB2
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 napja
egyébként ha Ausztria nem lenne itt, nem érezném meg a hiányukata csapatok kb fele hót felesleges
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
12 napja
egyébként ha Ausztria nem lenne itt, nem érezném meg a hiányukat
12 napja
Mbappe hattrick lesz ma just sayin
12 napja
Hat rugatjak vele a golokat, na.Ez a 2000-es évek végének Cleveland Cavalierse, kizárt, hogy ezzel az erőltetett one man show-val vébét nyerjenek.
Stez