Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Július 5., vasárnap
22:00 Brazília - Norvégia (nyolcaddöntő, New York)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
11 napja
Jah hogy itt trükközés volt 😄mekkora jinx, mehetek aludni 😀Lófaszt, mi? 😂Na, meglesz az első weather delay?lófaszt, félidőben eláll
warr_b
Löfli
Fél óra bazz, ez is mekkora fasz szabály.
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 napja
mekkora jinx, mehetek aludni 😀Lófaszt, mi? 😂Na, meglesz az első weather delay?lófaszt, félidőben eláll
warr_b
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
Jesszus Krisztus ez a Czvitkovics..Nincs
Komolyan nincs már olyan értelmezhető ember a hazai foci közegből akinek nagyobb szókincse van mint egy általános iskola 4.-esnek és a nevét adja m4hez?
esanders10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 napja
Kell a reklám
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 napja
Jesszus Krisztus ez a Czvitkovics..Komolyan nincs már olyan értelmezhető ember a hazai foci közegből akinek nagyobb szókincse van mint egy általános iskola 4.-esnek és a nevét adja m4hez?
12 napja
Akik a lelátókon maradtak, azok nem tudják értelmezni, amit az üzenőfalon nyomnak folyamatosan?
12 napja
Lófaszt, mi? 😂Na, meglesz az első weather delay?lófaszt, félidőben eláll
warr_b
Löfli

12 napja
Bézbólban a starting pitchert mist cserélnék le, mert ennyi szünet után már nincs értelme újra melegítenie
12 napja
Igen, az esetleges villámlásra gondoltamJa, csak az a ruszkiknál volt, itt meg kicsit másabb a protokoll.Na, meglesz az első weather delay?Ilyen eső a moszkvai vb-döntőn is volt, ez semmi
warr_b
Kampman
eaglesmcnabb

12 napja
Ja, csak az a ruszkiknál volt, itt meg kicsit másabb a protokoll.Na, meglesz az első weather delay?Ilyen eső a moszkvai vb-döntőn is volt, ez semmi
warr_b
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
12 napja
Na, meglesz az első weather delay?Ilyen eső a moszkvai vb-döntőn is volt, ez semmi
warr_b
12 napja
Na, meglesz az első weather delay?lófaszt, félidőben eláll
warr_b

Don't blink!
12 napja
Na, meglesz az első weather delay?

12 napja
Kár, hogy már csak szökőévente fogadok egyszer-egyszer, akkor talán lenne valami izgalom.
12 napja
Tetszik ezen a vbn hogy végre elengedték ezt a bigdata nem lövünk mert kicsi az esély és amúgy is taktikai fegyelem kell faszságot és püfölik a nagylövőket
12 napja
Lol, ne bohóckodjunk... még Haaland többet fog rúgni mint Kane 😊 Undavot meg inkább nem is mondom 😛Messi vs Mbappé elég nagy csata lesz, ahogy látom a cipőért...Kaneről már lemondtál?🤣
Igor
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
12 napja
Messi vs Mbappé elég nagy csata lesz, ahogy látom a cipőért...Kaneről már lemondtál?🤣
Igor
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
12 napja
iraki játékosok szerencsések, hogy Uday Hussein már nem él
built for this shit
12 napja
Messi vs Mbappé elég nagy csata lesz, ahogy látom a cipőért...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
12 napja
De ő márInkább Schwarzenegger 😀Ivica Vastic kéne ehhez a melóhoz. 😀Polster befejező csatár volt, egy tank. Andreas Herzog lehetne 30 évvel fiatalabb.Nekem tetszenek az osztrákok, 16-ig jók. Onnantól nem nagyon van egy kreatívabb játékosuk.Toni Polster nem ér rá? 🙃
KeyG
steelwolf
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Toto21
1. Öreg
2. Szó szerint félbe szakította volna az ellenfeleit anno
iktriad
12 napja
A baj az, hogy a FIFA értelmetlenül előnyben részesíti Argentínát, de főleg azokat az eseteket amelyekben ő érintett. Ezekre semmi szükség nem lenne. Felőlem nyerhet VB-t de ne így, meg ne úgy ahogy a 2022-est nyerte.minden egyes meccsen a legjobb csapat volt argentina a 2022-es VB-n 😊 ezt az osszes ellenfele elismerte a torna soran van dijktol kezdve modricon keresztul mbappeval bezarolag. te is tudod, hogy argentina volt a legjobb csapat a vilagbajnoksagon, gyakorlatilag hollandiat, horvatorszagot es franciaorszagot is lefociztak a palyarol. de ha neked konnyebb ugy feldolgozni, ha nyilvanvalo butasagokat irsz, nekem ugyis jo 😊
Toto21
12 napja
sikerült egy ilyen érdektelen meccsre hazaérni, aztán lehet is aludni, milyen béna menetrend

Don't blink!
12 napja
De ő márInkább Schwarzenegger 😀Ivica Vastic kéne ehhez a melóhoz. 😀Polster befejező csatár volt, egy tank. Andreas Herzog lehetne 30 évvel fiatalabb.Nekem tetszenek az osztrákok, 16-ig jók. Onnantól nem nagyon van egy kreatívabb játékosuk.Toni Polster nem ér rá? 🙃
KeyG
steelwolf
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Toto21
1. Öreg
2. Szó szerint félbe szakította volna az ellenfeleit anno
12 napja
Inkább Schwarzenegger 😀Ivica Vastic kéne ehhez a melóhoz. 😀Polster befejező csatár volt, egy tank. Andreas Herzog lehetne 30 évvel fiatalabb.Nekem tetszenek az osztrákok, 16-ig jók. Onnantól nem nagyon van egy kreatívabb játékosuk.Toni Polster nem ér rá? 🙃
KeyG
steelwolf
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad