Soccer VB 2026

22 feliratkozó

1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 106 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Július 4., szombat
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)

Július 5., vasárnap
22:00 Brazília - Norvégia (nyolcaddöntő, New York)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
10 napja
warr_b Washington Commanders 30 587 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Argentína, Franciaország, Norvégia okés, kellemes meglepetés a 3 házigazda csapat, a többiek meh...

azt hittem lesz egy jó focit toló közép vagy dél-amerikai csapat, afrikaikat sem tudom hova tenni

Túl sok az alibi meccs, rengeteg olyan válogatott fog továbbmenni, akiknek rohadtul nem kéne, de most innentől azért "izgisebb" lesz talán. Amúgy kemény, hogy nem szórakoznak, naponta 6 meccset tolnak 😊
NB2
32 csapatnal ugyanez volt a problema, ez 48 csapatnal nyilvan meginkabb az lesz, ahol csoportharmadikok is mennek tovabb nyolcan. De ez tovabbra is olyan, mint amikor a New England harom meccs utan 1-2-vel allt, es hisztizett az egesz Pats-topik a Raiders elleni zako miatt, sokan kirugtak a teljes stabot, a csapat felet, etc, majd vegul ugy ment be a csapat a dontobe, hogy a kube kb kolonc volt, es elete legszarabb meccseit jatszotta. Egyszoval, ugye formaidozites.

Rengeteg nagy alibizik meg, faradtak is sokan, van, aki meg most ebredezik az atallasbol es a kinti homerseklethez szokas utan, stb. Nyilvan ugy vannak vele a legtobben, hogy amig lehet, a minimumot focizzak, aztan majd a kieseses szakaszban rakapcsolnak. Valojaban azert tobb nagy megmutatta, hogy milyen, ha focizni akar, Anglia a horvatok ellen, de amugy tegnap az utolso tizenot percben latszott, hogy akarnak egyet rugni, egybol lohettek volna harmat. A franciak kb mindket meccsukon alibiztek a meccs jo reszeben, aztan ahogy elkezdtek komolyan venni, lefociztak a masikat. Tartalekolnak sokan, azert erzodik.

En igazabol azt varom, hogy elkezdodjon a kieseses szakasz, mert ott az elso korben ki fog esni a legtobb oda nem illo csapat, aztan onnan remelhetoleg jon az igazi foci. Hiaba vannak jo meccsek a csoportkorben, sok a szamomra erdektelen csapat, aminek a meccset meg sem akarom nezni. Meg jo par, akit meg akartam, mert valamit vartam toluk, aztan igazabol nevetsegesen rosszak, ilyen peldaul szamomra Bosznia, de Svajc is csalodas egy jo tiz percen kivul, azt erzem, hogy Marokkonal is sir a labda, holott tok jo keretuk van, a torokok egyenesen nevetsegesek, Ecuador is csalodas, Belgium jateka lassan a felhaborito kategoriaba esik, Uruquay is wtf peldaul, de Ausztriat sem tudom hova tenni egyelore. Ezek mind olyan kozepcsapatok, amiktol azert stabil, jo focit vartam, es altalaban azt is szoktak jatszani, mert akarnak is elore menni. Itt meg semmi.
Stez
You mean a kínszenvedős alibi döntetlenek, a jajjcsaknehogyhibàzzunkésgóltkapjunk mentalitással? Tényleg az az igazi 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 napja
Toto21 Chicago Bears 8 707
Fantasy-ban Vini, Alvarez, De Bruyne és Mané akikkel nagyon szemezek. Lehet Mbappe és Messi is felkerül még a listára.
Toto21
és mi lesz a scouting bonusos játékosokkal, mint Kessie, Lee Kang in, Sarr vagy Demirovic.
deyell
3 csatar pozi van csak: Messi, Alvarez, Diomande vannak most ott. De Demirovic benne van a listamban. 😊

Salah, Mane, Vini, De Bruyne, Lee-Kang In kp

Többi titok. 😊

Este meg lehet modositok. 😀
10 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 154 — no es importante
Vagy szimpátia alapján menjen? Ha rajtam múlna a németek és a franciák nem lennének kint, de ezt már nyilván tudjátok 😀
csi77
Ezért lesz 60 csapatos a vb, ezért szól még minden Messiről és Ronaldo-ról. Azt is írhattam volna, hogy minden vb-n meg eb-n megy a kesergés a kizsigerelt játékosokról és a nézhetetlen meccsekről, aztán csak nem történik semmi érdemi változás, mert minek is történne, ha nő a nézettség.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 napja
Stez SMU Mustangs 49 291 — Whoops, looks like something went wrong.
Argentína, Franciaország, Norvégia okés, kellemes meglepetés a 3 házigazda csapat, a többiek meh...

azt hittem lesz egy jó focit toló közép vagy dél-amerikai csapat, afrikaikat sem tudom hova tenni

Túl sok az alibi meccs, rengeteg olyan válogatott fog továbbmenni, akiknek rohadtul nem kéne, de most innentől azért "izgisebb" lesz talán. Amúgy kemény, hogy nem szórakoznak, naponta 6 meccset tolnak 😊
NB2
32 csapatnal ugyanez volt a problema, ez 48 csapatnal nyilvan meginkabb az lesz, ahol csoportharmadikok is mennek tovabb nyolcan. De ez tovabbra is olyan, mint amikor a New England harom meccs utan 1-2-vel allt, es hisztizett az egesz Pats-topik a Raiders elleni zako miatt, sokan kirugtak a teljes stabot, a csapat felet, etc, majd vegul ugy ment be a csapat a dontobe, hogy a kube kb kolonc volt, es elete legszarabb meccseit jatszotta. Egyszoval, ugye formaidozites.

Rengeteg nagy alibizik meg, faradtak is sokan, van, aki meg most ebredezik az atallasbol es a kinti homerseklethez szokas utan, stb. Nyilvan ugy vannak vele a legtobben, hogy amig lehet, a minimumot focizzak, aztan majd a kieseses szakaszban rakapcsolnak. Valojaban azert tobb nagy megmutatta, hogy milyen, ha focizni akar, Anglia a horvatok ellen, de amugy tegnap az utolso tizenot percben latszott, hogy akarnak egyet rugni, egybol lohettek volna harmat. A franciak kb mindket meccsukon alibiztek a meccs jo reszeben, aztan ahogy elkezdtek komolyan venni, lefociztak a masikat. Tartalekolnak sokan, azert erzodik.

En igazabol azt varom, hogy elkezdodjon a kieseses szakasz, mert ott az elso korben ki fog esni a legtobb oda nem illo csapat, aztan onnan remelhetoleg jon az igazi foci. Hiaba vannak jo meccsek a csoportkorben, sok a szamomra erdektelen csapat, aminek a meccset meg sem akarom nezni. Meg jo par, akit meg akartam, mert valamit vartam toluk, aztan igazabol nevetsegesen rosszak, ilyen peldaul szamomra Bosznia, de Svajc is csalodas egy jo tiz percen kivul, azt erzem, hogy Marokkonal is sir a labda, holott tok jo keretuk van, a torokok egyenesen nevetsegesek, Ecuador is csalodas, Belgium jateka lassan a felhaborito kategoriaba esik, Uruquay is wtf peldaul, de Ausztriat sem tudom hova tenni egyelore. Ezek mind olyan kozepcsapatok, amiktol azert stabil, jo focit vartam, es altalaban azt is szoktak jatszani, mert akarnak is elore menni. Itt meg semmi.

10 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 917 — Sworn to the Dark
Fantasy-ban Vini, Alvarez, De Bruyne és Mané akikkel nagyon szemezek. Lehet Mbappe és Messi is felkerül még a listára.
Toto21
és mi lesz a scouting bonusos játékosokkal, mint Kessie, Lee Kang in, Sarr vagy Demirovic.

built for this shit

10 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 933 — beers & Packers
Nagyon meg fogunk lepődni, ha iksz lesz a Kanada-Svájc? Igaz, azt nem kezdtem el kurkászni, hogy a csoportelsőség mennyire fontos a rájátszásbeli ellenfél szempontjából.
10 napja
remontada San Francisco 49ers 1 692
Azért az elég érdekes hogy Bellinghamnek lehet szàj eltakarósdit jàtszani.
10 napja
Szerintem mára a VB nem arról szól, hogy csak a világ krémje mérközik meg.

Inkább arról szól, hogy minél több országnak megadják a lehetöséget, hogy egy világeseményen részt vegyen és képviselhesse hazáját.

Marketing szempontból is jó egyes országoknak. Pl. Szerintem elég sok amerikai fog a következö egy évben Skóciába utazni. Az egész média azzal van tele, hogy mekkora hangulatot visznek a skót drukkerek a városokba. Boston "depressziós" lett miután elmentek onnan. Miami meg önkívületi állapotba került.

Így az elsö két hét arról szól, hogy minél több náció megismertesse magát. Buli hangulat legyen amennyire lehet. Utána pedig jöhetnek majd a "komolyabb" meccsek. Nincs bajom vele, de sok mérközés nem fér össze most a hétköznapi élettel.

Majd 4 év múlva megint más lesz, akkor esetleg megint melóban is többet lesz róla szó, mert a Meeting Teremben együtt izgulunk egyes meccseken. 😀
10 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 415 — Bears & Illinois fan

NB2
Szerintem kb. 20 éve minden vb-n ez megy, a nagy ráébredés, hogy az "egzotikus" válogatottak is pontosan ugyanazt a focit játsszák, amit az európaiak, csak a képességbeli hiányokat több favágással pótolják. Amúgy meg mivel a kieséses kör 32 csapattól van, kvázi csak onnantól indul az a torna, amit eddig ismertünk, így maximum a török kiesés lehet meglepetés.
r.baggio
Ezeken a kommenteken röhögök én is, mintha egy EB-n a meccsek háromnegyede nem nézhetetlen szar lenne, hullafáradt elit játékosokkal, a kisebb válogatottak hoznak egy kis színt.

A vb-n, főleg az EU-n kívül megrendezetteken rendre vannak jó kis meglepetéscsapatok, az afrikai válogatottak közül sokból a fele, kétharmada EU-ban játszik, ők nem annyira meglepetés, hogy jobban szerepelnek, az ázsiai csapatok már egzotikusabbak.

Az, hogy ki lehetne kint és ki nem megint érdekes kérdés. Mennyivel többet tett le az asztalra ezen a vb-n Skócia, Törökország vagy Ausztria, mint mondjuk a Zöld-foki szigetek vagy Curacao?

Vagy szimpátia alapján menjen? Ha rajtam múlna a németek és a franciák nem lennének kint, de ezt már nyilván tudjátok 😀

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
10 napja
10 napja
topin New England Patriots 2 399
Nekem is, de ezért leharapják a fejed, ha szóvá teszed 😊
NB2
Senki nem harapja le a fejed, csak nem vagy képes megérteni hogy a rendező országhoz igazodnak és nem a világ másik feléhez. Ez meg konkrétan a debilség szintje. Az meg hogy ezt mindig felhozod, már azon is túlmutat.
10 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 347 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Third-Place World Cup Standings

1 Sweden 2 1-0-1 6-6 0 3p
2 Scotland 2 1-0-1 1-1 0 3p
3 Croatia 2 1-0-1 3-4 -1 3p
4 Algeria 2 1-0-1 2-4 -2 3p
5 Paraguay 2 1-0-1 2-4 -2 3p
6 Zöld-foki 2 0-2-0 2-2 0 2p
7 Belgium 2 0-2-0 1-1 0 2p
8 Czechia 2 0-1-1 2-3 -1 1p

Cutline

9 DR Congo 2 0-1-1 1-2 -1 1p
10 Ecuador 2 0-1-1 0-1 -1 1p
11 Bosnia 2 0-1-1 2-5 -3 1p
12 Senegal 2 0-0-2 3-6 -3 0p

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
10 napja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 347 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
Mennyire kell elvetemültnek lenni, hogy Curacao–Elefántcsontpart 1-0-ra tegyem 😊
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Eléggé. 😀

Lehozzák az elefántok 3-0-val szerintem.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
10 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 124 — Saturday Night Lights
Én meg úgy vagyok vele, ha már kiküldenek valakit közvetíteni, akkor ne csak arról beszéljen, amit mindenki lát a tévében
nagylaza, főpohárnok
Ezt akkor a török kommentátor még túl is szárnyalta, ő arról beszélt 4 percig, amit senki más nem látott!
r.baggio
Meg is van az álom kommentátorpáros, török szpíker, szerb szakértővel

hvg.hu/sport/20260623_foci-vb-2026-rade-bogdanovic-szerb-kozmedia-szakkommentator-belgium-iran-rasszista-kijelentes-nathan-ngoy-piros-lap
r.baggio
Ebben az a gyönyörű, hogy ilyenkor legalább megtudom, hogy néger vagyok.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 788 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Közép- és Dél-Amerika jó focit mindenki Argentínától várt, az jött is.

Az afrikai csapatok meg amúgy sokak tetszését elnyerte, főleg Elefántcsontpart és Marokkó.
10 napja
NB2 New England Patriots 29 242 — nabege2@yahoo.com

NB2
jaja, ebböl ma és pénteken fogok meccset látni 1-1-et. Este 22:00 vagy 23:00 kezdés már késö sajna 😀

Remélem a kiesés szakaszra rájövök, hogy egyébként VB van. 😀
Toto21
Nekem is, de ezért leharapják a fejed, ha szóvá teszed 😊
10 napja

NB2
Szerintem kb. 20 éve minden vb-n ez megy, a nagy ráébredés, hogy az "egzotikus" válogatottak is pontosan ugyanazt a focit játsszák, amit az európaiak, csak a képességbeli hiányokat több favágással pótolják. Amúgy meg mivel a kieséses kör 32 csapattól van, kvázi csak onnantól indul az a torna, amit eddig ismertünk, így maximum a török kiesés lehet meglepetés.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 napja

NB2
jaja, ebböl ma és pénteken fogok meccset látni 1-1-et. Este 22:00 vagy 23:00 kezdés már késö sajna 😀

Remélem a kiesés szakaszra rájövök, hogy egyébként VB van. 😀
10 napja
warr_b Washington Commanders 30 587 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mennyire kell elvetemültnek lenni, hogy Curacao–Elefántcsontpart 1-0-ra tegyem 😊
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Miért, teljesen valid.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 366 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 napja
Én meg úgy vagyok vele, ha már kiküldenek valakit közvetíteni, akkor ne csak arról beszéljen, amit mindenki lát a tévében
nagylaza, főpohárnok
Ezt akkor a török kommentátor még túl is szárnyalta, ő arról beszélt 4 percig, amit senki más nem látott!
r.baggio
Meg is van az álom kommentátorpáros, török szpíker, szerb szakértővel

hvg.hu/sport/20260623_foci-vb-2026-rade-bogdanovic-szerb-kozmedia-szakkommentator-belgium-iran-rasszista-kijelentes-nathan-ngoy-piros-lap

---
10 napja
NB2 New England Patriots 29 242 — nabege2@yahoo.com

10 napja
Ez a Kolumbia-Kongó meccs az ÖF alapján elég szórakoztató lehetett.

Utolsó fordulóban kíváncsi leszek a horvátok megtudják e verni Ghánát a 2. helyért.

10 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 312 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Budimir gól, pont jöttem vissza mind tudjátok honnan

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 napja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 922 — Colts Fan
Úgy látom ez nem focimeccs lesz hanem PANCROció.😬