Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
15 napja
Monterrey Stadion, durva
www.reddit.com/r/pics/comments/17kkmcv/the_monterrey_stadium_mexico/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 napja
A tipply tippelde állasa az első csoportkör után. Nagyon sűrű. De ki az a Környei József?!
A láthatatlan ember 9. helyéhez külön gratula.
15 napja
Guehi-Burn-Quansah illenek egymáshoz. Maguire és Stones meg simán jó backupok.És ezeket valszeg Tuchel nem tudja, nem jutott eszébe, nem gondolt rá? Abból kellene kiindulni, hogy nem két ugyanolyan 11-et akart a keretbe. Illetve lehet szajkózni ki mit csinált volna máshogy, de valszeg ahhoz, hogy miért ez van ami, az vinne közelebb ha Tuchel fejével, rendszerével gondolkoznánk. Azt hogy mi van a mi fejünkben azt leírta már mindenki.
Spence-t behívta, aki pont nem illik játékstílusban az alapkoncepcióhoz, ellentétben Hall-lal. Spence csak spec szerepkörre jó, pont mi tegnap, kontrát előkészíteni.
Henderson nyilván epizódos lesz, de ha Rice v Bellingham kakukk, akkor Wharton nem lenne nagy szintesés.
Palmer meg tud ritmust adni, kulcspasszokra és gólokra képes, amire a padról kb senki.
Shawt azért írtam, mert konkrétan nincs senki QReilly mögé.
Willie Parker
15 napja
Guehi-Burn-Quansah illenek egymáshoz. Maguire és Stones meg simán jó backupok.Ezek burokban lévő összeállítások. Southgate pont ezt csinálta, hogy a legjobb játékosokat vitte és pakolta fel, mindegy hogy nem illet a rendszerbe vagy az egységbe. Tuchel ezt pont máshogy kezeli, neki az egység és a rendszer a fontos nem az egyén.Igen, Spence helyett jobb lett volna Hallt vinni.StezSpence amúgy szerintem jó játékos, miután beállt egyből ziccerbe került, majd az utána jövő gólból is kivette valamilyen szinten a részét a felfutással, hogy létszámfölény legyen. Biztos, hogy jobb, mint Quansah, ha az RB pozíciót nézzük.Tuchelnel RB. Megmondta a vb elott, hogy ott fog jatszani nala.Bejon Spence jobb hatvednek. Nem Quansah. Spence.Quansah nem RB. Lehet, hogy játszott ott, de ő inkább CB.
Stez
slowmotion
Stez
Védekezni is tud, főleg 1-1-ben jó. Nyilván az idei Spursben nehéz volt jó teljesítményt lerakni az asztalra, de ő olyan értelemben alulértékelt, hogy azon megy a sírás, mit keres a keretben.
Duff
Konsa helyett meg eleve Maguiret.
És akkor kezdhetne Guehi-Burn-Stones-Quansahból kettő, Harry meg lenne a beugró.
Henderson helyett Wharton kellett volna.
Madueket én sem vittem volna ki, helyette nálam is Palmer lenne, meg Eze is tud szélen játszani amúgy is.
Luke Shaw-n még elgondolkodtam volna, annyira kevés szélsővédőjük van.
Willie Parker
Így mindegy, hogy steril környezetbe ki a jobb. Én se így állítottam volna össze az angol keretet, de nem is tudom minek és hogyan kell passzolnia gondolataiban.
topin
Spence-t behívta, aki pont nem illik játékstílusban az alapkoncepcióhoz, ellentétben Hall-lal. Spence csak spec szerepkörre jó, pont mi tegnap, kontrát előkészíteni.
Henderson nyilván epizódos lesz, de ha Rice v Bellingham kakukk, akkor Wharton nem lenne nagy szintesés.
Palmer meg tud ritmust adni, kulcspasszokra és gólokra képes, amire a padról kb senki.
Shawt azért írtam, mert konkrétan nincs senki QReilly mögé.
15 napja
Ezek burokban lévő összeállítások. Southgate pont ezt csinálta, hogy a legjobb játékosokat vitte és pakolta fel, mindegy hogy nem illet a rendszerbe vagy az egységbe. Tuchel ezt pont máshogy kezeli, neki az egység és a rendszer a fontos nem az egyén.Igen, Spence helyett jobb lett volna Hallt vinni.StezSpence amúgy szerintem jó játékos, miután beállt egyből ziccerbe került, majd az utána jövő gólból is kivette valamilyen szinten a részét a felfutással, hogy létszámfölény legyen. Biztos, hogy jobb, mint Quansah, ha az RB pozíciót nézzük.Tuchelnel RB. Megmondta a vb elott, hogy ott fog jatszani nala.Bejon Spence jobb hatvednek. Nem Quansah. Spence.Quansah nem RB. Lehet, hogy játszott ott, de ő inkább CB.
Stez
slowmotion
Stez
Védekezni is tud, főleg 1-1-ben jó. Nyilván az idei Spursben nehéz volt jó teljesítményt lerakni az asztalra, de ő olyan értelemben alulértékelt, hogy azon megy a sírás, mit keres a keretben.
Duff
És akkor kezdhetne Guehi-Burn-Stones-Quansahból kettő, Harry meg lenne a beugró.
Madueket én sem vittem volna ki, helyette nálam is Palmer lenne, meg Eze is tud szélen játszani amúgy is.
Willie Parker
Így mindegy, hogy steril környezetbe ki a jobb. Én se így állítottam volna össze az angol keretet, de nem is tudom minek és hogyan kell passzolnia gondolataiban.
15 napja
Hallt vinni kellett volna, igen. Egyetertek.Igen, Spence helyett jobb lett volna Hallt vinni.StezSpence amúgy szerintem jó játékos, miután beállt egyből ziccerbe került, majd az utána jövő gólból is kivette valamilyen szinten a részét a felfutással, hogy létszámfölény legyen. Biztos, hogy jobb, mint Quansah, ha az RB pozíciót nézzük.Tuchelnel RB. Megmondta a vb elott, hogy ott fog jatszani nala.Bejon Spence jobb hatvednek. Nem Quansah. Spence.Quansah nem RB. Lehet, hogy játszott ott, de ő inkább CB.
Stez
slowmotion
Stez
Duff
Willie Parker
Maguire-t nem Konsa helyett kellett volna vinni, de az o kimaradasat el tudom fogadni. Es Maguire tobbet nem lesz valogatott, amig Tuchel itt van, ezt fixen gondolom, mert egyreszt Maguire beszolt Tuchelnek a kerethirdetes elott, mikor felhivta, hogy bocs, de te nem. Majd Maguire a kerethirdetes elott kirakta az instajara, mennyire csalodott, es hogy Tuchel nem akarta ugy elvinni, hogy nem lenne kezdo, mikozben o annak is nagyon orult volna, ha csak perceket jatszik. Tuchel erre allitolag rohadtul beragott.
Burn es Stones nem kezdhet egyszerre, az ongyilkossag, de mivel o teljesen Maguire profilu vedo, igy igazabol Guehivel parban szerintem nagyon jok lennenek.
Hendersont elfogadom. Nem szeretem a dontest, de elfogadom. Es Tuchel is megmondta, hogy elsosorban nem a palyan van ra szuksege, hanem az oltozoben. Szoval noha ez igy kicsit luxusnak tunik, hogy 50-60-70 millios jatekosok varnak CM-ben a meghivasra, o elhoz valakit, aki csupan mentalis pluszt ad. De el tudom fogadni, mert Henderson megnyert mindent, valoszinuleg a tarsak adnak a szavara, tud motivalni, jobb legkort teremt. Es ez fontos.
Madueket nem birom, nem orulok neki, de ha Palmert mas helyett kivitte volna, nem zavarna. Palmert inkabb kozeppalyan nyomatnam amugyis, mint a szelen.
Shaw-t sem vittem volna ki. Szoval ez szerintem igy jo. Nem azert, mert Shaw szar, mert eleg jo szezonja volt. De en szeretem, hogy Tuchel belenyult az eddigiekbe, elfelejtett nehany olyan jatekost, akit Southgate akkor sem volt hajlando, amikor 1200 percet jatszott az illeto, es azt is szarul. Ha ehhez az kell, hogy Shaw legyen az aldozat, elfogadom. Akarcsak Foden, akarcsak TAA kihagyasat.
De igen, ez a bal szel hatul picit vekony, viszont remelem, nem serul meg O'Reilly, mert akkor egyebkent o stabilan kezdhet.
15 napja
Én egyre jobban értem, hogy miért vitték Hendersont és tudok is menni vele. 26 fős a keret, most a 23. mezőnyjátékos átlagosan mennyit játszik egy ilyen tornán ha egyáltalán játszik? Ha már a pályán valószínűleg úgysem ad hozzá, akkor legalább egy rutinos vezér az öltözői jelenlétnek jót tesz.
15 napja
Igen, Spence helyett jobb lett volna Hallt vinni.StezSpence amúgy szerintem jó játékos, miután beállt egyből ziccerbe került, majd az utána jövő gólból is kivette valamilyen szinten a részét a felfutással, hogy létszámfölény legyen. Biztos, hogy jobb, mint Quansah, ha az RB pozíciót nézzük.Tuchelnel RB. Megmondta a vb elott, hogy ott fog jatszani nala.Bejon Spence jobb hatvednek. Nem Quansah. Spence.Quansah nem RB. Lehet, hogy játszott ott, de ő inkább CB.
Stez
slowmotion
Stez
Duff
Szerkesztette: Willie Parker
15 napja
Kovács István vezeti a sporttörténeti 1000. világbajnoki mérkőzést! A nagykárolyi születésű Kovács István vezeti a labdarúgó-világbajnokságok történetének ezredik mérkőzését, a Japán-Tunézia találkozót. 🇯🇵 🇹🇳
Újabb mérföldkő ez a 41 éves játékvezető karrierjében, aki két éve az Európa-liga, tavaly pedig a Bajnokok Ligája döntőjét dirigálta.
A nemzetközi szövetség (FIFA) a közösségi médiában osztott meg egy videót, amelyben a játékvezetők főnöke, az olasz Pierluigi Collina előbb bemutatja azt a speciális mezt, amelyet az összecsapáson közreműködők viselnek majd - aranyozott csíkokkal és egy külön logóval, amely erre a különleges vb-meccsre hívja fel a figyelmet -, ezt követően pedig átadta azt Kovács Istvánnak.
A Tunézia-Japán találkozót - közép-európai idő szerint - vasárnap reggel 6 órakor rendezik meg. (MTI)
15 napja
Legalább a fantasy első kör egész jól alakult.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
15 napja
elég jó ez a kolumbiai (idegenbeli?) mez

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
15 napja
Wahi arrestedwww.nytimes.com/athletic/7366275/2026/06/17/world-cup-fixing-elye-wahi-arrested/?unlocked_article_code=1.rFA.SUzs.f2oLCAndz1b4&smid=ta-android-share
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
15 napja
Spence szerintem nem jo JATEKOS, csak egy dologban jo, hogy kurva gyorsan fut. 😀Spence amúgy szerintem jó játékos, miután beállt egyből ziccerbe került, majd az utána jövő gólból is kivette valamilyen szinten a részét a felfutással, hogy létszámfölény legyen. Biztos, hogy jobb, mint Quansah, ha az RB pozíciót nézzük.Tuchelnel RB. Megmondta a vb elott, hogy ott fog jatszani nala.Bejon Spence jobb hatvednek. Nem Quansah. Spence.Quansah nem RB. Lehet, hogy játszott ott, de ő inkább CB.
Stez
slowmotion
Stez
Duff
De Tuchel amolyan jolly jokernek hivta meg, es teljesen a posztjan kivul jatszatja – tegnap jobbhatvednek bement, es az elso par percben konkretan 80 szazalekban nem volt jobbhatved, hanem a tamadasoknal kvazi berobbant kozepen, vegigkiserve a tamadast. Valojaban jo huzas volt Tucheltol, mert egybol lett egy nagy helyzete, aztan meg amugy Rashford goljanal is ott volt, mielott Sakahoz kerult volna a labda, o meg az uresben levo Rashfordhoz passzolt. Tehat Spence egyebkent tenyleg egy olyan faszi, akinel a vedok meg vannak zavarodva, csak ugye hatranya, hogy egyreszt o balhatved, jobbon nagyon keveset jatszott, masreszt vedokent elegge visszafogott, mondjuk ugy, ilyenforman viszont nagyon limitalt, es tenyleg az ilyen helyzetekben lehet nyugalommal felkuldeni, amikor a csapat elonyben van, es visszall kontrakra. Csak mondjuk ezt egy spanyolok, franciak, argentinok, portugalok ellen nem lehet megcsinalni, mert hiaba allsz vissza kontrara, ott a vedekezes annyira lenyeges lesz, hogy ha hibazol, egybol buntetnek. A horvatoknal ezt siman meg lehetett csinalni, mert hat az egy teljesen mas szint.
Az egeszben a vicces az, hogy nem tetszik Tuchel agymenese, de megis tetszik Tuchel agymenese. 😀 Mert nem tetszik, hogy Tuchel sokkal jobb vedoket lokott ki a keretbol azert, hogy Spence ilyen 10-20 perces jolly joker lehessen, mikozben Quansah eredetileg nem RB, amit tudtunk eddig is, szelrol Livramento helyere is CB lett behivva, Spence szinten nem RB, hanem LB (de annak is so-so vedekezesben), es maradt James RB, aki kurva jo, akit kurvara szeretek, de azert ha rola valamit nagyon jol tudunk mar, az az, hogy irto uveg szegeny. De magat a probalkozast nagyon adom, hogy vegre nem egy Southgate-fele FIFA-ban van a valogatott, ahol az amugy minosegben nagyon jo, de jatekkapcsolatokban szar emberek egymas melle voltak rakva x evig, x ev utan sem ment, de o eroltette tovabb es nem mert belenyulni semmibe sem. Tuchel ezzel szemben a hatvanadik percre felkavart mindent, es szo szerint kaosz volt a palyan. A ket szelso vedo (O'Reilly es James) folyamatosan bejott szelso kozeppalyasnak, Rice kihuzott balra, Rogers becserelese utan Bellingham konkretan egy sorral hatrebb ment szuronek, Spence jobbhatved volt, aztan a percei feleben konkretan kozepen, kilenceskent robbant be a tamadasoknal.
Ilyeneket a magyar valogatottnal is rendszeresen csinalnak, az elemzo sorra mutogatta is azokat a helyzeteket es golokat, amik ilyen szitukbol jottek. Es a horvatoknal is latszott, hogy sem a kozeppalyajuk, de foleg a vedelmuk konkretan azt sem tudta, hol van. Annyira meg voltak zavarodva, hogy tenyleg csak futkaroztak a palyan, mint az elveszett kislanyok. Guardiola szerelme, Gvardiol peldaul olyan kimagasloan azt sem tudta, hogy hol van es mi tortenik korulotte, hogy en ennyire elveszettnek kb. meg eletemben nem lattam, pedig parszor lattam. 😀 Fogalma nem volt arrol, hogy hogyan kezelje es kovesse le a valtasokat az angol jobbszelen, es ugye amikor egy vedelem emberezik, akkor peldaul baromira nehez ezeket kelloen lereagalni, hogy akkor most mi is a lenne pontosan a dolgod, kit kovess es mit csinalj, mert sokszor ugye megvan a kijelolt embered, es itt most nem annyi volt a Tuchel-trukk, hogy akkor a jobbszelso atment a balszelre, hanem konkretan csavokam annyit lathatott, hogy a jobbhatved gyerek elsuhan az oldalan kilencesben Kane helyen, Saka mellett meg ott all vele szemben Rogers is, aztan mire feleszmelt, Rogers mar tok mashol volt, es konkretan Anderson allt vele szemben, vedekezo kozeppalyaskent a tamado poszton.
Es ez nagyon tetszik, csak igazabol az nem, hogy kiket valogatott ki maganak Tuchel ezekre a jolly joker szerepkorokre. Madueken is szamos tamadas halt be tegnap, en nem birom ezt a Leao-fele teljesen egysiku, csak gyors es egy egyezesre jo szelsoket, akik egyebkent sik hulyek, es tenyleg csak ennyit tudnak. Mert ha megnezzuk Yamalt, az o jateka is ez, de mellette olyan filleres labdakat ad, hogy az ember osszefossa magat. Utobbira viszont sem Madueke, sem Spence nem kepes. Es az nem tetszik, hogy a true passerek, mint Palmer, emiatt nem kerulhettek be. Meg azert azt is sajnalom, hogy par ilyen dontese miatt baromi vekony az angol vedelem szele. Volt emlitve Hall peldaul, aki erthetetlen, miert nincs itt, noha O'Reillyt en nagyon szeretem, de ha megserul, akkor azert Spence nem megoldas. De ugyanez a jobb oldal, ha James kiesne netan, bar Quansah egyebkent nem rossz a szelen sem, de egy speedster szelso ellen, egy az egyben nem tudja felvenni a versenyt, konnyu lenne moge kerulni. A vedelemben a szeleken a ket kezdo mogott egyaltalan nincs stabil megoldas, ha barmi tortenne, es ez zavar, azert okozhat gondot a kieseses szakaszban, ahol mar jobb tamadosorok ellen megy Anglia.
Meg ugye ezek a trukkok nagyon erosek voltak most Tucheltol, es jol is sultek el, de azert ezeket a jobbak mind ki fogjak elemezni a kieseses szakaszra, es nehany jatekostol mar tudni fogjak, mit varhatnak. Kivancsi leszek, ilyen teren Tuchel hogyan keveri tovabb a lapjait, mert gondolom, van meg nemi masterclass a fejeben, amit most kevesbe sutott el. Meg vannak egyeb cserei is, amikkel a kello pillanatban tervezi majd felkavarni az allovizet.
15 napja
Spence amúgy szerintem jó játékos, miután beállt egyből ziccerbe került, majd az utána jövő gólból is kivette valamilyen szinten a részét a felfutással, hogy létszámfölény legyen. Biztos, hogy jobb, mint Quansah, ha az RB pozíciót nézzük.Tuchelnel RB. Megmondta a vb elott, hogy ott fog jatszani nala.Bejon Spence jobb hatvednek. Nem Quansah. Spence.Quansah nem RB. Lehet, hogy játszott ott, de ő inkább CB.
Stez
slowmotion
Stez
15 napja
fantasy kérdés. Oyarzabalt megtartanátok a legutóbbi gyalázatos teljesítménye után? egyáltalán kezdeni fog?
built for this shit
15 napja
"- Tudsz úszni?Tuchelnel RB. Megmondta a vb elott, hogy ott fog jatszani nala.Bejon Spence jobb hatvednek. Nem Quansah. Spence.Quansah nem RB. Lehet, hogy játszott ott, de ő inkább CB.
Stez
slowmotion
Stez
- Nem.
- És ha megfizetem?"
végülis csak ketten vannak előtte ott a poszton, mert Reece és Spence is alapból szélsővédő, nem muszájból.
Szerkesztette: slowmotion
15 napja
Tuchelnel RB. Megmondta a vb elott, hogy ott fog jatszani nala.Bejon Spence jobb hatvednek. Nem Quansah. Spence.Quansah nem RB. Lehet, hogy játszott ott, de ő inkább CB.
Stez
slowmotion
15 napja
RE tippelde:volt vkinek olyan tapasztalata, hogy ramentett az eredmenyre telefonon aztan megsem rogzitette? asszony a tegnap esti-hajnali meccseket mind bukta pedig eskuszik, hogy ramentett telefonon es mar nem az elso eset ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
15 napja
Nem, a tippjeim mind jók voltak 😊arra nem is gondolsz, hogy te tippelsz rosszat? 😊Szerinted? 8 pont helyett csak egy már a sokadik meccsen valami 90+ sokadik perces faszom gól miatt, kicsit elmegy így az ember kedve az egész tippelgetéstől...Kiváncsian várom, az üzbég meccs 8 perces hosszabbításának végén melyik csapat bassza el a telimet...Ez most jó vagy rossz?
warr_b
steelwolf
warr_b
NB2

15 napja
Hát úgy kell tippelni, hogy az ember belekalkulálja, hogy a 90+ikszedik percben még lesz gól. 😛Éjszaka amúgy nekem Ghána ezzel hozta a telit, Kolumbia ezzel vitte (ha az nincs, hármas holtverseny az élen az első kör után)
Ezért is vezetek. NEM.
Brouwerij van de Vrij
15 napja
Hát úgy kell tippelni, hogy az ember belekalkulálja, hogy a 90+ikszedik percben még lesz gól. 😛Ezért is vezetek. NEM.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
16 napja
arra nem is gondolsz, hogy te tippelsz rosszat? 😊Szerinted? 8 pont helyett csak egy már a sokadik meccsen valami 90+ sokadik perces faszom gól miatt, kicsit elmegy így az ember kedve az egész tippelgetéstől...Kiváncsian várom, az üzbég meccs 8 perces hosszabbításának végén melyik csapat bassza el a telimet...Ez most jó vagy rossz?
warr_b
steelwolf
warr_b
16 napja
Szerinted? 8 pont helyett csak egy már a sokadik meccsen valami 90+ sokadik perces faszom gól miatt, kicsit elmegy így az ember kedve az egész tippelgetéstől...Kiváncsian várom, az üzbég meccs 8 perces hosszabbításának végén melyik csapat bassza el a telimet...Ez most jó vagy rossz?
warr_b
steelwolf

16 napja
Még egy hatalmas üzbég felső léc a 101. percben