Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
Pontrugasbol amugy jok vagyunk. Tuchel kamerat rakott Arteta oltozojebe.
16 napja
A horvát védelem mindenféle hibából kapott ma már gólt… 🙈
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
16 napja
Ez az angol-horvát meccs még JOBB, mint aminnyire várta mindenki!
16 napja
A Ghána-Panama meccs tényleg marhára érdekel, nem látom mit tud ez a Panama, de én Ghánát jóval esélyesebbnek tartom, ehhez képest perpillanat 2.43 a H. Valamit biztosan tudnak a bukik,marha kíváncsi vagyok mit.
16 napja
A meccs előtt èn is gondoltam egy 4-4-t, alakul 😄😛
16 napja
Valojaban a Burn, Guehi paros is jo lehetne nagyon. 😀 Burn tokeletesen ugyanaz a profil, mint Maguire. Csak Maguire tapasztalt, es van mar benne csomo nagy meccs.Szerintem égessenek fel minden kastélyt, várat, az egész védelmet... és kezdjenek a Burn, Stones duóval! 😊A vicc az, hogy ezen a vb-n egy Guehi, Maguire paros konkretan elit lenne. Nem kedvelem Maguire-t, de felelmetesen jol kiegeszitik egymast Guehivel. Es a ket kozephatvednel ugye mindig ez a fontos, nem az, hogy egyenileg milyenek.És Guehi egy fantasztikus faszi, berakod a csapatba és minden védő jobbá válik tőle.Hat igen, es Guehi meg a padon, aki nagyjabol a fullos angol vedelemben kimagasloan a legjobb szezont hozta.Na, koszonjuk a reszvetelt, akkor remeljuk, Konsa ezen a vbn tobbet mar nem jatszik, johet Guehi, akinek alapbol kezdenie kellett volna.Ez a védelem epic, James kb alig játszik már jobb bekket, Stones egyáltalán nem játszik, O'Reilly nagy kedvencem, egy zseni a faszi, de nem egy vonal mellett mozgó balbekk, marad Konsa aki semmiben sem jó. 😀
Stez
Tony Adams
Stonesrol tudjuk, hogy lassu mostmar, es amugy nincs jatekban, de Konsa konkretan el van veszve, mintha o nem tudna, hogy mar elkezdodott meccs. 😀
Stez
Tony Adams
Stez
Igor
16 napja
Szerintem égessenek fel minden kastélyt, várat, az egész védelmet... és kezdjenek a Burn, Stones duóval! 😊A vicc az, hogy ezen a vb-n egy Guehi, Maguire paros konkretan elit lenne. Nem kedvelem Maguire-t, de felelmetesen jol kiegeszitik egymast Guehivel. Es a ket kozephatvednel ugye mindig ez a fontos, nem az, hogy egyenileg milyenek.És Guehi egy fantasztikus faszi, berakod a csapatba és minden védő jobbá válik tőle.Hat igen, es Guehi meg a padon, aki nagyjabol a fullos angol vedelemben kimagasloan a legjobb szezont hozta.Na, koszonjuk a reszvetelt, akkor remeljuk, Konsa ezen a vbn tobbet mar nem jatszik, johet Guehi, akinek alapbol kezdenie kellett volna.Ez a védelem epic, James kb alig játszik már jobb bekket, Stones egyáltalán nem játszik, O'Reilly nagy kedvencem, egy zseni a faszi, de nem egy vonal mellett mozgó balbekk, marad Konsa aki semmiben sem jó. 😀
Stez
Tony Adams
Stonesrol tudjuk, hogy lassu mostmar, es amugy nincs jatekban, de Konsa konkretan el van veszve, mintha o nem tudna, hogy mar elkezdodott meccs. 😀
Stez
Tony Adams
Stez
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
16 napja
A vicc az, hogy ezen a vb-n egy Guehi, Maguire paros konkretan elit lenne. Nem kedvelem Maguire-t, de felelmetesen jol kiegeszitik egymast Guehivel. Es a ket kozephatvednel ugye mindig ez a fontos, nem az, hogy egyenileg milyenek.És Guehi egy fantasztikus faszi, berakod a csapatba és minden védő jobbá válik tőle.Hat igen, es Guehi meg a padon, aki nagyjabol a fullos angol vedelemben kimagasloan a legjobb szezont hozta.Na, koszonjuk a reszvetelt, akkor remeljuk, Konsa ezen a vbn tobbet mar nem jatszik, johet Guehi, akinek alapbol kezdenie kellett volna.Ez a védelem epic, James kb alig játszik már jobb bekket, Stones egyáltalán nem játszik, O'Reilly nagy kedvencem, egy zseni a faszi, de nem egy vonal mellett mozgó balbekk, marad Konsa aki semmiben sem jó. 😀
Stez
Tony Adams
Stez
Tony Adams
16 napja
A Vb "nagy öregjei" közül eddig Modric tűnik a legfásultabbnak, igaz a legerősebb ellenfél neki jutott. Kíváncsi vagyok, mi lesz vele a következő meccseken.A Milanban jatszott a szezon soran, aztan csodalkozol, hogy brainwashed a csavo? 🤣
csi77
Latszolag meg nem tert magahoz egy ilyen sokkolo ideny utan.
16 napja
És Guehi egy fantasztikus faszi, berakod a csapatba és minden védő jobbá válik tőle.Hat igen, es Guehi meg a padon, aki nagyjabol a fullos angol vedelemben kimagasloan a legjobb szezont hozta.Na, koszonjuk a reszvetelt, akkor remeljuk, Konsa ezen a vbn tobbet mar nem jatszik, johet Guehi, akinek alapbol kezdenie kellett volna.Ez a védelem epic, James kb alig játszik már jobb bekket, Stones egyáltalán nem játszik, O'Reilly nagy kedvencem, egy zseni a faszi, de nem egy vonal mellett mozgó balbekk, marad Konsa aki semmiben sem jó. 😀
Stez
Tony Adams
Stez
16 napja
A Vb "nagy öregjei" közül eddig Modric tűnik a legfásultabbnak, igaz a legerősebb ellenfél neki jutott. Kíváncsi vagyok, mi lesz vele a következő meccseken.ilyen szempontból ő van a leghálátlanabb helyen, mert elöl még el lehet kummantani a futást, de középpályán nagyon látványos, ha sem a sebesség, sem a távolság nincs meg.
csi77
16 napja
Hat igen, es Guehi meg a padon, aki nagyjabol a fullos angol vedelemben kimagasloan a legjobb szezont hozta.Na, koszonjuk a reszvetelt, akkor remeljuk, Konsa ezen a vbn tobbet mar nem jatszik, johet Guehi, akinek alapbol kezdenie kellett volna.Ez a védelem epic, James kb alig játszik már jobb bekket, Stones egyáltalán nem játszik, O'Reilly nagy kedvencem, egy zseni a faszi, de nem egy vonal mellett mozgó balbekk, marad Konsa aki semmiben sem jó. 😀
Stez
Tony Adams
16 napja
Most nézem micsoda ínyenc párosítások jönnek az éjszaka további részében, aki ez után a meccs után képes elmenni aludni, az nem férfi!! 😀😀😀
16 napja
Nekem Kapitányról mostanában ő jut eszembe.Mindenről a Kapitány jut eszedbe? 😂😂Pickford heti fizuja 150,000 font, hmm, hmm.Dibusz sem jott volna ki. 😀
Egy madárijesztő szerintem olcsóbban kijön.
Igor
Stez
Sinisa
16 napja
A Vb "nagy öregjei" közül eddig Modric tűnik a legfásultabbnak, igaz a legerősebb ellenfél neki jutott. Kíváncsi vagyok, mi lesz vele a következő meccseken.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
16 napja
viszont ő megfogja a vonalonPickford heti fizuja 150,000 font, hmm, hmm.Dibusz sem jott volna ki. 😀
Igor
Stez
16 napja
Mindenről a Kapitány jut eszedbe? 😂😂Pickford heti fizuja 150,000 font, hmm, hmm.Dibusz sem jott volna ki. 😀
Igor
Stez
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
16 napja
Perisic egy ufoAz még hagyján, hogy full kétlábas, de hogy 37,5 évesen ilyen sebessége van, és beleteszi a meccsbe a melót is és mellette lát is a pályán. 👍🫡
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
16 napja
Na, koszonjuk a reszvetelt, akkor remeljuk, Konsa ezen a vbn tobbet mar nem jatszik, johet Guehi, akinek alapbol kezdenie kellett volna.Ez a védelem epic, James kb alig játszik már jobb bekket, Stones egyáltalán nem játszik, O'Reilly nagy kedvencem, egy zseni a faszi, de nem egy vonal mellett mozgó balbekk, marad Konsa aki semmiben sem jó. 😀
Stez
16 napja
Szegény. Rossz lehet ennyit gondolni ráInkább jókat fingokÁlmodban felsírsz miatta?EZ NEM PIROS??Ha a törpehuszaré nem volt az akkor ez sem....
Kenny
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
remontada
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
16 napja
Pickford heti fizuja 150,000 font, hmm, hmm.Dibusz sem jott volna ki. 😀
Igor
16 napja
Amikor nem antifutballt nyomó fogalmatlan kiscsapat öli a fáradt európai csapat játékát.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
16 napja
Pickford heti fizuja 150,000 font, hmm, hmm. Egy madárijesztő szerintem olcsóbban kijön.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)