Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
maudeke szépen elbaszta a kontrát
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 napja
Majd a torna utantol Klopp-pal vagy Guardiolaval! 😀Southgate távozásával nálam feljebb léptek a szimpátia létrán. De Tuchel miatt még nem tudom őket kedvelni. Meglátjuk a VB tud-e segíteni ezen.Szépen és veszélyesen játszanak, ez tény, ahogy az is, hogy vezetnek. A szimpátia más tésztaSzerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
Ráadásuk Kanenek eléggé Thomas Müller vibeja van, aki meg a mákos antifutbalista tipikus esete .....
csi77
nem ők mozdultak be
nem ők voltak retardáltak a 16oson belül
kane elsőre kihagyta, de ugyanúgy odaállt és beverte
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
csi77
Toto21
16 napja
Southgate távozásával nálam feljebb léptek a szimpátia létrán. De Tuchel miatt még nem tudom őket kedvelni. Meglátjuk a VB tud-e segíteni ezen.Szépen és veszélyesen játszanak, ez tény, ahogy az is, hogy vezetnek. A szimpátia más tésztaSzerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
Ráadásuk Kanenek eléggé Thomas Müller vibeja van, aki meg a mákos antifutbalista tipikus esete .....
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
csi77
16 napja
Ja, érzés. De én pont ezek miatt érzem, hogy ez tetszik, ami meg már szimpátia.Szépen és veszélyesen játszanak, ez tény, ahogy az is, hogy vezetnek. A szimpátia más tésztaSzerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
csi77
16 napja
A vilag legszimpatikusabb csapata!Szépen és veszélyesen játszanak, ez tény, ahogy az is, hogy vezetnek. A szimpátia más tésztaSzerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
csi77
16 napja
Szépen és veszélyesen játszanak, ez tény, ahogy az is, hogy vezetnek. A szimpátia más tésztaSzerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
Őszentsége Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
16 napja
Oldalprofilból Wengernek van egy enyhe Gyurcsány vibeja 😀Terry meg MP xd
ervinator
16 napja
Szerintem szimpik eddig. Nekem Bryan Robson nagy kedvenvem volt, gombfocicsapatom csk-ja, de azóta nem váltottak ki szimpátiát, de ez a tucheles tamadófocis csapat így 20 perc után bejön.mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
16 napja
Nagyon féltem ettől a meccstől hogy ultraszar lesz, de eddig kellemesen csalódtam, szórakoztató cucc.az elit focisták ha van területük kurva jók
Tony Adams
franciák, spanyolok, angolok, németek, de még a portugálok is
a probléma, hogy általában a gól után nem akarnak focizni és ilyenkor jön a gól az ellentől
Anglia most akar még gólt lőni, a horvátoknak meg kell
16 napja
Oldalprofilból Wengernek van egy enyhe Gyurcsány vibeja 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
16 napja
Ezek érzések, azzal meg nehéz vitatkozni. A tényekkel lehetne, na de érzésekkel nem 😊mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
Negritis, a vajda
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
16 napja
Nagyon féltem ettől a meccstől hogy ultraszar lesz, de eddig kellemesen csalódtam, szórakoztató cucc.pickford minjá megodlja az Xet
Tony Adams
16 napja
mit csináltak ami a szimpátia ellen van?faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
csi77
nem ők mozdultak be
16 napja
Nagyon féltem ettől a meccstől hogy ultraszar lesz, de eddig kellemesen csalódtam, szórakoztató cucc.
16 napja
Nem ertem a sirast, kiugrott a kapus es bemozdult ket jatekos, konkretan harom ember miatt is ujra kellett rugatni a tizit.be kell rúőgni elsőre és akkor nincs ilyen probléma
Es akkor az angolok a kocsogok, mert a horvatok ekkora balfaszok 😀
Stez
16 napja
faszszopó angolok, angol faszszopókHát, nem ma lettek szimpatikusabbak az tény.
petey
Hajrá Bad Bones!
16 napja
Nem.nem tetszik, hogy Madueke van a jobb szelenMár tetszik?
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
De az ilyen helyzetekben, kontrajateknal viszont eletveszelyes lehet, az teny.
16 napja
Nem ertem a sirast, kiugrott a kapus es bemozdult ket jatekos, konkretan harom ember miatt is ujra kellett rugatni a tizit.Es akkor az angolok a kocsogok, mert a horvatok ekkora balfaszok 😀
16 napja
nem tetszik, hogy Madueke van a jobb szelenMár tetszik?
Stez
16 napja
Értelmetlen szabàly #n+1az, de nem annyira nehéz betartani
warr_b
16 napja
Hogy elsőre elbalfaszkodja.Annyira Anglia...Hogy újrarúghatják a tizit és vezetnek?
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
16 napja
hányingerem van ettől a csapattól egyszerűen
16 napja
Stanisic pedig mutatta hogy merre kell vetődni 😀
16 napja
Annyira Anglia...Hogy újrarúghatják a tizit és vezetnek?
Őszentsége Sobri Jóska