Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 4., szombat
3:30: Kolumbia - Ghána (tizenhatoddöntő, Kansas City)
19:00 Kanada - Marokkó (nyolcaddöntő, Houston)
23:00 Paraguay - Franciaország (nyolcaddöntő, Philadelphia)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
kéne egy jó Abel Xavier a portugál válogatottba.
built for this shit
16 napja
Vagy nem lesz a lövésből gól, ha mindenki világtalanul lődözi el.Igen.Mert ha lő mindenki 30ról akkor tényleg jobb lesz? 😅Pedig nem rajta múlik, sok értelmes labdát nem kapott.Azt hittem a portugálok látták a spanyol meccset és nem fogják ugyanazt csinálni, hanem lőnek kapura, de agyatlanok ezek is.amig fent van a fék, addig nem lesz semmi.
Matthew99
Kenny
Lőni kell 20-25-30-ról, a tili-toli rontja el a footballt.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Lövésből lesz a gól. Ha meg mellé megy, akkor nincs kontra.
Őszentsége Sobri Jóska
És még kontra is lehet, mert mindenkire rirohanna akkor valaki, mert úgy is lő, jön egy blokk és azzal el lehet menni.
Cserébe mindig kurva töredezett lenne az egész, míg a kirúgásra várunk, és lehetne sírni hogy meghalt a football, ez dögunalom
Igen, 1-1 nagy dugó bennelesz, de kurvára nem ez lesz az általános.
16 napja
ez a baj 😀Jó az iksz, üzbégeket megverik, aztán tovább is jutottskAzt hittem a portugálok látták a spanyol meccset és nem fogják ugyanazt csinálni, hanem lőnek kapura, de agyatlanok ezek is.spanyolok is lőttek mint a hülyék
Matthew99
lehet kicsit több gondolat kellett volna bele
Negritis, a vajda
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 napja
CR góltól mentette meg Portugáliát 😊Ismét 😊
NB2
16 napja
Ha meg a kapusba, akkor indulhat a kontra.Igen.Mert ha lő mindenki 30ról akkor tényleg jobb lesz? 😅Pedig nem rajta múlik, sok értelmes labdát nem kapott.Azt hittem a portugálok látták a spanyol meccset és nem fogják ugyanazt csinálni, hanem lőnek kapura, de agyatlanok ezek is.amig fent van a fék, addig nem lesz semmi.
Matthew99
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
16 napja
Igen.Mert ha lő mindenki 30ról akkor tényleg jobb lesz? 😅Pedig nem rajta múlik, sok értelmes labdát nem kapott.Azt hittem a portugálok látták a spanyol meccset és nem fogják ugyanazt csinálni, hanem lőnek kapura, de agyatlanok ezek is.amig fent van a fék, addig nem lesz semmi.
Matthew99
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
16 napja
Mert ha lő mindenki 30ról akkor tényleg jobb lesz? 😅Pedig nem rajta múlik, sok értelmes labdát nem kapott.Azt hittem a portugálok látták a spanyol meccset és nem fogják ugyanazt csinálni, hanem lőnek kapura, de agyatlanok ezek is.amig fent van a fék, addig nem lesz semmi.
Matthew99
Kenny
Őszentsége Sobri Jóska
16 napja
4-kor kezdődik az üzbégek meccse.Ez is kajakra nézhetetlen, mintha a spanyolokat nézném.az a jó hogy a horvát - angol se lesz jobb 😀
eaglesmcnabb
cserébe kelhetek 6kor holnap ...
Negritis, a vajda
16 napja
CR góltól mentette meg Portugáliát 😊
16 napja
Jó az iksz, üzbégeket megverik, aztán tovább is jutottskAzt hittem a portugálok látták a spanyol meccset és nem fogják ugyanazt csinálni, hanem lőnek kapura, de agyatlanok ezek is.spanyolok is lőttek mint a hülyék
Matthew99
Negritis, a vajda

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
16 napja
Pedig nem rajta múlik, sok értelmes labdát nem kapott.Azt hittem a portugálok látták a spanyol meccset és nem fogják ugyanazt csinálni, hanem lőnek kapura, de agyatlanok ezek is.amig fent van a fék, addig nem lesz semmi.
Matthew99
Kenny
16 napja
Azt hittem a portugálok látták a spanyol meccset és nem fogják ugyanazt csinálni, hanem lőnek kapura, de agyatlanok ezek is.spanyolok is lőttek mint a hülyék
Matthew99
16 napja
Ez is kajakra nézhetetlen, mintha a spanyolokat nézném.az a jó hogy a horvát - angol se lesz jobb 😀
eaglesmcnabb
cserébe kelhetek 6kor holnap ...
16 napja
Azt hittem a portugálok látták a spanyol meccset és nem fogják ugyanazt csinálni, hanem lőnek kapura, de agyatlanok ezek is.amig fent van a fék, addig nem lesz semmi.
Matthew99
16 napja
Azt hittem a portugálok látták a spanyol meccset és nem fogják ugyanazt csinálni, hanem lőnek kapura, de agyatlanok ezek is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
16 napja
Ez is kajakra nézhetetlen, mintha a spanyolokat nézném.Szerencsere a németek a futball elrontói.
eaglesmcnabb
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
16 napja
lesz olyan szöglet, pontrúgás amit nem CR-re játszanak le?
16 napja
Micsoda gól, les!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
16 napja
Ez gyönyörű volt
16 napja
Kongótól elveszik a kirúgást mert nem végzik el időben de Portugálok fél percig baszakodnak a szöglettetel és semmi🤣
16 napja
Tehát akkor majdnem vezeti a góllövőlistátCR ért labdába?jah, egyet majdnem ollózottmeg kettőt majdnem fejelt.
remontada
Vitézlő Titoknok tomz
16 napja
CR ért labdába?jah, egyet majdnem ollózottmeg kettőt majdnem fejelt.
remontada
16 napja
CR ért labdába?
16 napja
Milyen punci csapat ez a Portugál.Mondjuk sokkal veszélyesebb az se lenne
Kéne egy Maniche, aki elrúgná 30-ról, nem itt tologatják jobbról-balra, aztán balról-jobbra 😁
steelwolf