Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 3., péntek
20:00 Ausztrália - Egyiptom (tizenhatoddöntő, Dallas)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Horvátország: zinedine5
Kolumbia: vpi
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
17 napja
az olimpián a legjobb, van sok niche sport, amire teljesen random oddsok vannak.Én soha máskor nem sportfogadok, csak Superbowl és EB/VB. Szerintem van egy vicces és élvezhető flashe a dolognak. Persze nyilván csak racionális mértékben "játékpénzzel".B+ Torres 3 perce raktam h vezetni fogtok a félidőben...továbbra se értem miért fogadnak az emberek
davemayer
Negritis, a vajda
Hanni
built for this shit
17 napja
Én soha máskor nem sportfogadok, csak Superbowl és EB/VB. Szerintem van egy vicces és élvezhető flashe a dolognak. Persze nyilván csak racionális mértékben "játékpénzzel".B+ Torres 3 perce raktam h vezetni fogtok a félidőben...továbbra se értem miért fogadnak az emberek
davemayer
Negritis, a vajda
17 napja
Csöcsökkel nem lenne indokolt feldobni ezt a szenvedést?Kivéve, ha nudibàrban nézed, mint Al Bundy
Matthew99
17 napja
Gusztustalan.Hajdúbé már ornitológiával és gasztronómiával is ébren tartja az embert.lesz itt még kakapisi szex meg a lábatlan törpe prostik
Remélem egyszer eljut témaként a zoofilíáig és a gasztroenterológiáig
Willie Parker
Negritis, a vajda
Linked ugye nincsen?
17 napja
Vozinha Serie A-ban meg nem szamitana öreg kapusnak. Juve helyeben beprobalnamÖtvennek nézlek cula
Toto21
17 napja
Vozinha Serie A-ban meg nem szamitana öreg kapusnak. Juve helyeben beprobalnam
18 napja
Cucurella kezezes ota nem tudok nekik drukkolni... Essenek csak szepen a spanyolok.
18 napja
Szerintem Yamal agyon lesz rúgvaMind1...legalabb elöbb mehet nyaralni
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
18 napja
Szerintem Yamal agyon lesz rúgva
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
18 napja
Csöcsökkel nem lenne indokolt feldobni ezt a szenvedést?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
18 napja
Ez egy vicc: rodri 8.1 (mire?!), pedri 8.2, ruiz 6.7 (kb 5 a reális)Majd jön Merino, mint felmento sereg😆
6 játékost nyugodtan le lehet cserélni
davemayer
18 napja
Cucurellát már most ráteszi Mourinho Yamalra
18 napja
Tessék amúgy, NFL/NCAA is, meg vb isUhh, ez fasza lenne, de gondolom a 17-be nem szállítanak 😕
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
18 napja
Ok, de ez a szegény zöld-foki csapat meg olyan mint egy lelkes amatőr alakulat. Ezek ellen 0:0 70 perc után!!!Sormeccs, meg nincsen meg a vibe bennuk, majd ahogy egyre nagyobb lesz a tet, ugy vernek hulyere mindenkit.Annyira turha ez a spanyol csapat ma, hogy fixen retek jatekkal nyeri a csoportot, majd meccsrol meccsre egyre jobb lesz, es formaidozotes gyanant elkezd a kieses szakaszban hulyere verni mindenkit.Én is ettől tartok, de ezzel a hozzáállással amit ma mutatnak innentol masszívan ellenük fogok szurkolni az fix.
Stez
davemayer
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
18 napja
Ez egy vicc: rodri 8.1 (mire?!), pedri 8.2, ruiz 6.7 (kb 5 a reális)6 játékost nyugodtan le lehet cserélni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
18 napja
Vozinha hasonlít a 63 éves kőműves ismerősömre.A különbség annyi, h Sanyi Dominikán barnult így le.
18 napja
Sormeccs, meg nincsen meg a vibe bennuk, majd ahogy egyre nagyobb lesz a tet, ugy vernek hulyere mindenkit.Annyira turha ez a spanyol csapat ma, hogy fixen retek jatekkal nyeri a csoportot, majd meccsrol meccsre egyre jobb lesz, es formaidozotes gyanant elkezd a kieses szakaszban hulyere verni mindenkit.Én is ettől tartok, de ezzel a hozzáállással amit ma mutatnak innentol masszívan ellenük fogok szurkolni az fix.
Stez
davemayer
18 napja
Annyira turha ez a spanyol csapat ma, hogy fixen retek jatekkal nyeri a csoportot, majd meccsrol meccsre egyre jobb lesz, es formaidozotes gyanant elkezd a kieses szakaszban hulyere verni mindenkit.Én is ettől tartok, de ezzel a hozzáállással amit ma mutatnak innentol masszívan ellenük fogok szurkolni az fix.
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
18 napja
Hajdúbé már ornitológiával és gasztronómiával is ébren tartja az embert.lesz itt még kakapisi szex meg a lábatlan törpe prostik
Remélem egyszer eljut témaként a zoofilíáig és a gasztroenterológiáig
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
18 napja
Annyira turha ez a spanyol csapat ma, hogy fixen retek jatekkal nyeri a csoportot, majd meccsrol meccsre egyre jobb lesz, es formaidozotes gyanant elkezd a kieses szakaszban hulyere verni mindenkit.
18 napja
Spanyol simán ellökte....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
18 napja
2-3 évente fogadok.Most akartam, aztán elmaradt.
Over 3.5 gól, hát nem nagyon látom jönni.
18 napja
Spanyol akadémiákon tanítsanak már kapura lövéseket
18 napja
Gavi bal szelen es Torres jobb szelen nem müködnek... Mind a kettöt le kene hozni