Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 9., csütörtök
22:00 Franciaország - Marokkó (negyeddöntő, Boston)
Július 10., péntek
21:00 Spanyolország - Belgium (negyeddöntő, Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Kolumbia: vpi
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy[/b][/b]
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
23 napja
Melyik tegnapi meccset érdemes hosszabban megnéznem?A katari meccs végét làttam, az nem tűnt magas színvonalnak, a többiről kidőltem.
23 napja

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
23 napja
És még a Soros is benne van.2 kapuralövés, 2 gólHá' most jöttem rá, naná hogy jól megy annak eszak-amerikában akinek a beceneve socceroos
bcsarli, Udvari Főkóstoló
davemayer
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
23 napja
Kezdek örülni, hogy nem vagyunk kint 😊 A hazai sajtó tuti már előre továbbjuttatta volna a válogatottat, aztán jól lebőgve jöttünk volna haza csoport4.ként 😊
23 napja
Hát eddig az öt európaiból csak a skótok tudtak nyerni, ők is szűken, elég ciki a kontinensre nézve... Pedig nem argentínával meg másik európaival játszottak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
24 napja
Bár a céves tippjátékunkban elég ergyán teljesítek eddig, ezért szeretem az EU-n kívül rendezett vb-ket. Valahogy nem olyan steril a környezet, a hangulat, több a meglepetés. Ma kéne egy nagy meglepi még, de tartok tőle, hogy a mágia a Kötschögök ellen nem fog működni.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
24 napja
Seattletől, ahol szintén megfordult Vancouver csak 1 köpésre van.Ráadásul D.K. a Steelersből lőtte a gólt 😄2 kapuralövés, 2 gólHá' most jöttem rá, naná hogy jól megy annak eszak-amerikában akinek a beceneve socceroos
davemayer
Matthew99
24 napja
Ráadásul D.K. a Steelersből lőtte a gólt 😄2 kapuralövés, 2 gólHá' most jöttem rá, naná hogy jól megy annak eszak-amerikában akinek a beceneve socceroos
davemayer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
24 napja
2 kapuralövés, 2 gólHá' most jöttem rá, naná hogy jól megy annak eszak-amerikában akinek a beceneve socceroos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
24 napja
2 kapuralövés, 2 gól
24 napja
2-0!!!
24 napja
Beach Please!!Souttar mellett ő az Aussie-k legjobbja.
Tony Adams
24 napja
Beach Please!!
24 napja
Na most a gól tényleg jót tett a meccsnek.
24 napja
Na eeeez szép volt!!Mintaszerű kontra az ausztáloktól.
Tony Adams
24 napja
Majd holnap 😀Na hajrá törökök, legalább valaki nyerjen ma akinek szurkolok🤣aha... 😀
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
24 napja
Na hajrá törökök, legalább valaki nyerjen ma akinek szurkolok🤣aha... 😀
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Na eeeez szép volt!!
24 napja
Az esti időpont jót tehet a meccsnek, sokat várok ettől a meccstől.Ez a meccs még New Yorkban is éjfélkor kezdődött. Bár szerintem most ott senki sem ezt nézi, hanem az utcán ünnepel | 53 év utân bajnok lett a Knicks. | 😀
Tony Adams
24 napja
Az esti időpont jót tehet a meccsnek, sokat várok ettől a meccstől.
24 napja
Leckie csak padozik az Aussieknál. Ejnye-bejnye.
24 napja
Na hajrá törökök, legalább valaki nyerjen ma akinek szurkolok🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
24 napja
Ott az első európai W a vébén, de nem mondom, hogy megérdemelt. És még van egy meccs a szombati programból. 😀
24 napja
Haiti nagyon megérdemelne legalább 1 pontot.
24 napja
Nekem ez a meccs jobban bejön, mint a csoport rangadója,Olyan, mint egy angol sokadosztályú meccs, amibe néha az Arena4-en lehet belefutni, hajtanak, küzdenek, erőlködnek lelkesen, de töketlenül. Végülis minden akcióban benne lehetne a gól a védelmek miatt, csak a támadók balfaszkodják el a legtöbbször.
iktriad