Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
14 napja
Messi nekifutott az ellenfelnek es o kap szabadot. Xd
14 napja
2 Puyol ült ott?Most vagy te vagy részeg vagy én, de határozottan csak egyet láttam.
csebi
14 napja
Bàntották Messzit!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
Hogy nem tudtok a kurva istenit egy jó döntést hozni bazdmeg?Még a nyugodtság megtestesítőjét is ki lehet hozni a sodrából egy rossz vb döntővel.
Kampman
14 napja
4 perc????még több reklám
bazmeg hidratációs és volt 4 csere legalább és még ápolás is!!!
ezek még hosszabbítást akarnak, tuti
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 napja
Embékettes futbalisták, a faszomat már22 Szivacski!
warr_b
14 napja
Szerintem ez továbbra is szabályalkotói probléma, de mikor milliárdok asszisztálnak ehhez, akkor el kell fogadni, hogy ez egy ilyen sport.Igen világ szégyene lenne kapura lövési kísérlet nélkül nyerniAz a baj ha spanyolok nem találnak gólt, biztos kikapnak a tiziknél. Ami világi szégyen lenne 0 kapura lövéssel vb döntőt nyerni😀 az vilag szegyene
kapitnono
Hogy lonek itt Argentinok golt azt nem latom, iszonyat kemeny ez spanyol csapat
Blevi
kapitnono
Engem már az felcsesz, hogy itt nincs visszajátszás, és simán bárhonnan hátrapasszolhatod a saját kapusodnak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 napja
Mentek haza a picsaba pontPróbálkoztak, pont.0,3 xg-ert? 😀 szar lehet nekedFélreolvastam, mindkét általad említett csapatnak volt 10 próbálkozásaNem nezted a vb-t? Spanyolok ellen minden ki szenved. Jo ez moat total dominancia de a sokkal feanciak sem lottek szet a spanyol kaputEz mikor volt?Én mindent értek, de ez ellen tenni kell valamit. Aki nem akar nyerni, az ne is nyerjen.Franciak se akartak nyerni a Portugalok se? Kemenyek a spanyolok nagyon
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
KeyG
14 napja
4 perc????bazmeg hidratációs és volt 4 csere legalább és még ápolás is!!!
ezek még hosszabbítást akarnak, tuti
14 napja
Kuldjetek le Ramost majd befejeli
14 napja
2 Puyol ült ott?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
14 napja
Ez a nico williams bazeg, mint a juhar tamas, minden megmozdulasa hátrapassz🤣Tessék, most megpróbált cselezni, egyből leszerelték, így jobb?
eaglesmcnabb
14 napja
Ez a nico williams bazeg, mint a juhar tamas, minden megmozdulasa hátrapassz🤣Helyi Mauro Silva
eaglesmcnabb
14 napja
Próbálkoztak, pont.0,3 xg-ert? 😀 szar lehet nekedFélreolvastam, mindkét általad említett csapatnak volt 10 próbálkozásaNem nezted a vb-t? Spanyolok ellen minden ki szenved. Jo ez moat total dominancia de a sokkal feanciak sem lottek szet a spanyol kaputEz mikor volt?Én mindent értek, de ez ellen tenni kell valamit. Aki nem akar nyerni, az ne is nyerjen.Franciak se akartak nyerni a Portugalok se? Kemenyek a spanyolok nagyon
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
14 napja
Embékettes futbalisták, a faszomat már

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
Hogy nem tudtok a kurva istenit egy jó döntést hozni bazdmeg?
14 napja
Garbage timeban0,3 xg-ert? 😀 szar lehet nekedFélreolvastam, mindkét általad említett csapatnak volt 10 próbálkozásaNem nezted a vb-t? Spanyolok ellen minden ki szenved. Jo ez moat total dominancia de a sokkal feanciak sem lottek szet a spanyol kaputEz mikor volt?Én mindent értek, de ez ellen tenni kell valamit. Aki nem akar nyerni, az ne is nyerjen.Franciak se akartak nyerni a Portugalok se? Kemenyek a spanyolok nagyon
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
14 napja
Rodri te istenbarma, 5 méterre senki tőled, simán vihetted volna még közelebb!!!
14 napja
0,3 xg-ert? 😀 szar lehet nekedFélreolvastam, mindkét általad említett csapatnak volt 10 próbálkozásaNem nezted a vb-t? Spanyolok ellen minden ki szenved. Jo ez moat total dominancia de a sokkal feanciak sem lottek szet a spanyol kaputEz mikor volt?Én mindent értek, de ez ellen tenni kell valamit. Aki nem akar nyerni, az ne is nyerjen.Franciak se akartak nyerni a Portugalok se? Kemenyek a spanyolok nagyon
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
KeyG
14 napja
Ez a nico williams bazeg, mint a juhar tamas, minden megmozdulasa hátrapassz🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
14 napja
Félreolvastam, mindkét általad említett csapatnak volt 10 próbálkozásaNem nezted a vb-t? Spanyolok ellen minden ki szenved. Jo ez moat total dominancia de a sokkal feanciak sem lottek szet a spanyol kaputEz mikor volt?Én mindent értek, de ez ellen tenni kell valamit. Aki nem akar nyerni, az ne is nyerjen.Franciak se akartak nyerni a Portugalok se? Kemenyek a spanyolok nagyon
KeyG
Blevi
KeyG
Blevi
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers