Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
14 napja
Messinek a szögletet leszámítva volt labdaerintese a 2. Félidőben?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
14 napja
Nem tudtam hogy a teniszben van gólPedig ott még gyakrabban kerül a hálóba a labda. 😀
remontada
14 napja
Okosok a spanyolok, tudják, hogy mikor kell vezetést szerezni.
14 napja
Nem tudtam hogy a teniszben van gólVan. Ha megdugom Stollar Fannyt, akkor az gol.
remontada
14 napja
De ok ott vannak a dontoben 😀Pont lefosom mit csinálnának, szánalom a teljesítményükBiztos at se vennek a kupatIgen világ szégyene lenne kapura lövési kísérlet nélkül nyerniAz a baj ha spanyolok nem találnak gólt, biztos kikapnak a tiziknél. Ami világi szégyen lenne 0 kapura lövéssel vb döntőt nyerni😀 az vilag szegyene
kapitnono
Hogy lonek itt Argentinok golt azt nem latom, iszonyat kemeny ez spanyol csapat
Blevi
kapitnono
Blevi
kapitnono
14 napja
Szerintem mindenki megnyudhat az argók hulla fáradtak a spanyolok bedarálják őket..Az Argos Torontoban van. 😀
dande2
14 napja
Nem tudtam hogy a teniszben van gól
14 napja
Az a baj ha spanyolok nem találnak gólt, biztos kikapnak a tiziknél. Ami világi szégyen lenne 0 kapura lövéssel vb döntőt nyerniEgyszer majd eltalálják a labdát, a spanyol középhátvédekben meg Simónban benne van még egy Benny Hill Show-pozitív hiba
kapitnono
14 napja
Szerintem mindenki megnyudhat az argók hulla fáradtak a spanyolok bedarálják őket..
14 napja
Levelet kaptam life2. kedvencem a bikicsunáj után.
imádtam
Tactful Cactus
14 napja
Levelet kaptam lifeMaradona csinált hozzá epic videoklipet is.
imádtam
Tactful Cactus
14 napja
Argentina megvárja, hogy a spanyolok kifáradjanak, és utána bedarálja őket. 80.perctől ha nem vezet spanyolo. akkor nyernek az argentinok.Pont hogy a labdát kergető csapat fárad el rohadtul
vpi

14 napja
Alcaraz nem lenne ilyen punci,az 30-ról beütné! 😁
14 napja
Levelet kaptam lifeMikor elkezdtek az előbb azt hittem hogy a Szállj el kismadár.
imádtam
Tactful Cactus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
14 napja
Argentina megvárja, hogy a spanyolok kifáradjanak, és utána bedarálja őket. 80.perctől ha nem vezet spanyolo. akkor nyernek az argentinok.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
14 napja
Remélem ezt a hidratációs szünetet az NB1be is bevezetik.Persze meg a vízilabdában is
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
14 napja
Remélem ezt a hidratációs szünetet az NB1be is bevezetik.amilyen tempó és színvonal ott van, oda 10 percenként kell egy
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 napja
Pont lefosom mit csinálnának, szánalom a teljesítményükBiztos at se vennek a kupatIgen világ szégyene lenne kapura lövési kísérlet nélkül nyerniAz a baj ha spanyolok nem találnak gólt, biztos kikapnak a tiziknél. Ami világi szégyen lenne 0 kapura lövéssel vb döntőt nyerni😀 az vilag szegyene
kapitnono
Blevi
kapitnono
Blevi

14 napja
dákóval?trumpmessi?továbbra is tartom: a sztárok közül Yamalnak nagyon szar vb-je vanMost dőlt el, ki dönti el a vėbėt. 😀
NB2
iktriad
Negritis, a vajda
Tactful Cactus
14 napja
Jöhetne már a spanyol gól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
14 napja
trumpmessi?továbbra is tartom: a sztárok közül Yamalnak nagyon szar vb-je vanMost dőlt el, ki dönti el a vėbėt. 😀
NB2
iktriad
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
Biztos at se vennek a kupatIgen világ szégyene lenne kapura lövési kísérlet nélkül nyerniAz a baj ha spanyolok nem találnak gólt, biztos kikapnak a tiziknél. Ami világi szégyen lenne 0 kapura lövéssel vb döntőt nyerni😀 az vilag szegyene
kapitnono
Blevi
kapitnono
14 napja
láttál már rossz argentín lövést?Bezzeg az argentin lövésekOlmo nem rossz, szoval tuti lejon mindjart.mondjuk a lövései borzalmasok
Stez
Negritis, a vajda
csebi
naugye