Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
14 napja
ennél nyíltabban már nem csalhatna jobban az argóknak 😀
14 napja
Jogos de ugyanezzel a játékkalAkkor volt 9-es, Torres, Villa.Valaki tenyleg tanitsa mar meg a spanyoloknak, hogy kapura loni nem csak az otoson belulrol lehet, komikus, amit csinalnak ezekkel a tuljatszasokkal. Ugyanezen bukott meg Luis Enrique is.Del Bosque meg ezzel nyert 1 vbt meg 2 EB t
Stez
kapitnono
Most nincs.
KeyG

14 napja
Paredes 2. sárgát gondolom véletlenül sem nézi a var miko konkrétan kirúgta a helyéről a bokáját..

14 napja
Paredes ezen mit reklamál?
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
14 napja
Akkor volt 9-es, Torres, Villa.Valaki tenyleg tanitsa mar meg a spanyoloknak, hogy kapura loni nem csak az otoson belulrol lehet, komikus, amit csinalnak ezekkel a tuljatszasokkal. Ugyanezen bukott meg Luis Enrique is.Del Bosque meg ezzel nyert 1 vbt meg 2 EB t
Stez
kapitnono
Most nincs.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
14 napja
jöhetne már a spanyol megmentő
14 napja
Valaki tenyleg tanitsa mar meg a spanyoloknak, hogy kapura loni nem csak az otoson belulrol lehet, komikus, amit csinalnak ezekkel a tuljatszasokkal. Ugyanezen bukott meg Luis Enrique is.Del Bosque meg ezzel nyert 1 vbt meg 2 EB t
Stez

14 napja
Montiel mit akart eljátszani? xD Hozzá sem ért Cucurella. Ez Embolo szint volt.
14 napja
Valaki tenyleg tanitsa mar meg a spanyoloknak, hogy kapura loni nem csak az otoson belulrol lehet, komikus, amit csinalnak ezekkel a tuljatszasokkal. Ugyanezen bukott meg Luis Enrique is.
14 napja
"Szar minden" narrativa eleg nagyot megy ma itt 😀
14 napja
Kezdek aggódni hogy hosszabbítás lesz, Nascar előtt le akarom darálni a Scary Moviet.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
14 napja
továbbra is tartom: a sztárok közül Yamalnak nagyon szar vb-je van
14 napja
Amcsik ezt ennyire komolyan veszik. Capdevile hülye volt, pl nekem sem játszik az ESTA ezért így tervezem majd az USA utat mikor megyünk. Neki is kellett volna gondolnia erremondjuk tök mindegy hogy kérte, azért a világ vicce, hogy egy focistát nem engedsz be egy országba, mert Iránban focizotta kurva anyját az USÁ-nakNem ez a teljes sztori.
azért nem kap vízumot, mert Iránban focizott
NB2
Capdeville hülye volt. ESTAt kert de megtagadták mert járt Iránban. Miközben rajta van a listán amiért nem juthatsz be ESTAval. Ha simán időben kikéri a rendes vízumot bejutott volna simán.
csebi
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
14 napja
Kezdődik a favágás? Nem Kanadában van a meccs. 😀ott se vágnak már fát
iktriad
azért égett le az erdő 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 napja
spanyolok legalább próbálkozgatnak valami labdarúgás szerűséggel
14 napja
Kezdődik a favágás? Nem Kanadában van a meccs. 😀
14 napja
14 napja
mondjuk tök mindegy hogy kérte, azért a világ vicce, hogy egy focistát nem engedsz be egy országba, mert Iránban focizotta kurva anyját az USÁ-nakNem ez a teljes sztori.
azért nem kap vízumot, mert Iránban focizott
NB2
Capdeville hülye volt. ESTAt kert de megtagadták mert járt Iránban. Miközben rajta van a listán amiért nem juthatsz be ESTAval. Ha simán időben kikéri a rendes vízumot bejutott volna simán.
csebi
14 napja
Nincs iram, argentinok nem tudom h akarnak gólt lőni és a spanyolok is folyamat rossz megoldást választanak 20 méteren belül. Szóval de szar meccssztem nem rossz a meccsVan söröm, most értem haza, kell nekem ez a meccs vagy nézzem inkább a Shogunt?Ennél még a hírTV is jobb
r.baggio
csebi
csak a színész majmok játszanak az alja trógerekkel és emiatt nincs kinek szurkolni
Negritis, a vajda
14 napja
Jobbnál-jobb kortesbeszédek 😊 köszi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 napja
meteor, meteor, meteorThe Stronger you become, the Weaker you really are.
14 napja
Jah, Olmo ellokeseert kapta szerintem, az pont a zebra elott tortent.Mondjuk Rodri is homoritott egyet, hogy szebbet essen.Lehet nem is arra kapta a suttyó a lapot, hanem higy átlökte valamelyik spanyolt a földön fekvő társán?
Stez
slowmotion
Szerkesztette: Stez
14 napja
sztem nem rossz a meccsVan söröm, most értem haza, kell nekem ez a meccs vagy nézzem inkább a Shogunt?Ennél még a hírTV is jobb
r.baggio
csebi
csak a színész majmok játszanak az alja trógerekkel és emiatt nincs kinek szurkolni
14 napja
Van söröm, most értem haza, kell nekem ez a meccs vagy nézzem inkább a Shogunt?Több akció lesz qz első 5 perben mint itt 120 perc alatt
r.baggio