Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 napja
Hát ezen a meccsen a németek jól megKÚRászáózzák az ellenfelet
2 napja
ne legyen összekeverhető San Marinóval.Közben megtaláltam 😊 De akkor pl. Sint Maarten-nél miért SXM? 😀 Ott csak simán a szóköz helyett kellett valami?A W betű a West Indies (Nyugat-India / Karib-térség) kifejezésből jött.Akkor a miénk miért nem HUB, vagy a németeké GEB? 😊A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.Willemstad a főváros 😊
warr_b
NB2
warr_b
vpi
warr_b
built for this shit
2 napja
Akkor az ír meccs után mi megkapjuk a HUL-t.Akkor tehat azt tekinthetjuk hivatalosnak, amit irtam, hogy a w a wint jelzi, es a fifa a vb legnagyobb eselyesenek osztotta ki. XdUtánaolvastam, elvileg az ISO kódok miatt, a logikus CUR talán már foglalt volt (a currency rövidítése), W-re meg a West Indies (Nyugat-Indiák, a karibi térség) volt az esetleges magyarázat, de hivatalos indoklást nem láttam.A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.Curacao W.
warr_b
Ezt a nagy eselyes kapja megelolegezve.
Amugy ez az orszag kodjuk. Ne kerdezd, miert.
Stez
warr_b
Stez
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 napja
A német válogatott Natheniel Brownról kinek ugrik be egyből a Deus Ex: Mankind Divided? 😀 Csak nekem? 😀
2 napja
ezek gaz kapitalista csatárok. az NDK-s csatárok az igaziak mint Jancker, Kirsten vagy Marschall.Rudi Völler!!!Marco Bode 😀LófasztBierhoffegy jó Carsten Jancker hiányzik a német válogatottból.vagy Füllkrug-ot, bár ő tévében néziaddigra lecserélik. majd UndavHavertz teljesen idegen testnek tunik idaig...Minden elakad benne, majd 4:1-nél rúg egy vagy két gólt, és statisztikailag kijön, hogy ő a németek legjobbja
Toto21
slowmotion
deyell
gamerkr
deyell
Kampman
Jürgen Klinsmann😁
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
YoungZeeZee
iktriad
built for this shit
2 napja
Közben megtaláltam 😊 De akkor pl. Sint Maarten-nél miért SXM? 😀 Ott csak simán a szóköz helyett kellett valami?A W betű a West Indies (Nyugat-India / Karib-térség) kifejezésből jött.Akkor a miénk miért nem HUB, vagy a németeké GEB? 😊A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.Willemstad a főváros 😊
warr_b
NB2
warr_b
vpi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 napja
Akkor tehat azt tekinthetjuk hivatalosnak, amit irtam, hogy a w a wint jelzi, es a fifa a vb legnagyobb eselyesenek osztotta ki. XdUtánaolvastam, elvileg az ISO kódok miatt, a logikus CUR talán már foglalt volt (a currency rövidítése), W-re meg a West Indies (Nyugat-Indiák, a karibi térség) volt az esetleges magyarázat, de hivatalos indoklást nem láttam.A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.Curacao W.
warr_b
Stez
warr_b
2 napja
A W betű a West Indies (Nyugat-India / Karib-térség) kifejezésből jött.Akkor a miénk miért nem HUB, vagy a németeké GEB? 😊A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.Willemstad a főváros 😊
warr_b
NB2
warr_b
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
2 napja
Utánaolvastam, elvileg az ISO kódok miatt, a logikus CUR talán már foglalt volt (a currency rövidítése), W-re meg a West Indies (Nyugat-Indiák, a karibi térség) volt az esetleges magyarázat, de hivatalos indoklást nem láttam.A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.Curacao W.
warr_b
Stez

2 napja
A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.Curacao W.
warr_b
2 napja
Akkor a miénk miért nem HUB, vagy a németeké GEB? 😊A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.Willemstad a főváros 😊
warr_b
NB2

2 napja
faszom, éreztem hogy Musiala kellett volna kapitánynak
built for this shit
2 napja
Ez gyors volt...Így még meglehet a közte 5
warr_b
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 napja
A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.Willemstad a főváros 😊
warr_b
2 napja
nah még1et oszt hagyják rá
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Ez gyors volt...

2 napja
gyors volt
2 napja
A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.

2 napja
ejj, aszittem toljuk tovább a south parkot 😊Én egy biztonsági Kane-t tippeltem, ezt nem lehet megjósolni.sztem nem Srátz lesz, még akkor se ha ennyire kiszolgáljákHavertz ma béna, úgyhogy rúgatnak vele egy góltBarátz sima vébé gólkirály lehet ezzel az alibivel.
slowmotion
Dzsokijuing
még bízok a Haaland tippembe
Negritis, a vajda
Dzsokijuing
2 napja
Rudi Völler!!!Marco Bode 😀LófasztBierhoffegy jó Carsten Jancker hiányzik a német válogatottból.vagy Füllkrug-ot, bár ő tévében néziaddigra lecserélik. majd UndavHavertz teljesen idegen testnek tunik idaig...Minden elakad benne, majd 4:1-nél rúg egy vagy két gólt, és statisztikailag kijön, hogy ő a németek legjobbja
Toto21
slowmotion
deyell
gamerkr
deyell
Kampman
Jürgen Klinsmann😁
YoungZeeZee
2 napja
YoungZeeZee
9 825
Marco Bode 😀LófasztBierhoffegy jó Carsten Jancker hiányzik a német válogatottból.vagy Füllkrug-ot, bár ő tévében néziaddigra lecserélik. majd UndavHavertz teljesen idegen testnek tunik idaig...Minden elakad benne, majd 4:1-nél rúg egy vagy két gólt, és statisztikailag kijön, hogy ő a németek legjobbja
Toto21
slowmotion
deyell
gamerkr
deyell
Kampman
Jürgen Klinsmann😁
2 napja
LófasztBierhoffegy jó Carsten Jancker hiányzik a német válogatottból.vagy Füllkrug-ot, bár ő tévében néziaddigra lecserélik. majd UndavHavertz teljesen idegen testnek tunik idaig...Minden elakad benne, majd 4:1-nél rúg egy vagy két gólt, és statisztikailag kijön, hogy ő a németek legjobbja
Toto21
slowmotion
deyell
gamerkr
deyell
Kampman
Jürgen Klinsmann😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
Én egy biztonsági Kane-t tippeltem, ezt nem lehet megjósolni.sztem nem Srátz lesz, még akkor se ha ennyire kiszolgáljákHavertz ma béna, úgyhogy rúgatnak vele egy góltBarátz sima vébé gólkirály lehet ezzel az alibivel.
slowmotion
Dzsokijuing
Negritis, a vajda
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 napja
sztem nem Srátz lesz, még akkor se ha ennyire kiszolgáljákHavertz ma béna, úgyhogy rúgatnak vele egy góltBarátz sima vébé gólkirály lehet ezzel az alibivel.
slowmotion
Dzsokijuing
2 napja
Amúgy nálam Woltemade lenne a kezdo ebben a német válogatottbanA csávó a Newcastleben se volt feltétlen fix kezdő, meg a legnagyobb szemed átbasz teszt, mert nem egy bója ekkoraként, hanem ő is jobban adja magát visszalépve, mint Kai.
davemayer
Poloska vagyok.