Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
Amugy, ez sztem jo😀sztem is adja 😊
JéBé
16 napja
ez a bts vagy mi a csöcs?
16 napja
Szegény Ronaldo és Ronaldinho elértek pályafutásuk mélypontjáraIngrid Alexandra mellett nézték végig a brazil kiesést. Egy szavuk se lehet.
Kampman
16 napja
Ranezesre siman tatognak, de mellekes.
16 napja
Eskü már csak Alekosz felbukkanása lepne megSzintis Laciiiii
remontada
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 napja
Amugy, ez sztem jo😀
16 napja
Ronaldo meg Ronaldinho úgy néznek ki ebben a melegítő szettben mint a Blahan 2 random arc 😆😆

Just Win Baby!
16 napja
Eskü már csak Alekosz felbukkanása lepne meg
16 napja
a koncentrálni képtelen nigáknak, akik miatt felszámolódik az európai kultúra? ennyi ér a keresztény fehér ember, ahol már a "francia" csapat legalább fele iszlámhítű? hát gratulálok.Ezert is drukkoltam annak a 2 csapatnak az elődöntőkben.Ezért megérte eljutni idáig... unalmas, és főleg az argentinok ritka szarul játszanak - már abban a kevés pillanatban amikor egyáltalán akartak is csinálni valamit...Tényleg Steznek igaza volt, a tegnapi volt az igazi döntő.
Szánalmas
davemayer
iktriad
davemayer
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
16 napja
Ronaldo arcan latod az instant szegyenerzetet.
16 napja
Pufok Roni
16 napja
Ronaldo meg a Dinho 😊
16 napja
Szegény Ronaldo és Ronaldinho elértek pályafutásuk mélypontjára
16 napja
luksógorok lesztek, okéDe csak utánad😂🤣😂🤣Stezt remélem kétszer!Megbaszok mindenkit is🤣Thunder mindenkire jelentkezikhát azért szerintem itt is lennének rá jelentkezők, akik szívesen lőnének neki gólokat a kapujára 😊Gondolom lehet fogadni ra, ezuttal melyik focista viszi haza. Par mar allitolag vendegul latta Pique ota. XdŐ még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
Shakira lesz? Mert akkor nézem
warr_b
csebi
Stez
NB2
Sixo
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
iktriad
mondjuk szegény Stez tud erről? 😊
16 napja
Jé egy GILF
Draft

16 napja
Jöhet a | csöcsparádé | zenés műsor.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
16 napja
De csak utánad😂🤣😂🤣Stezt remélem kétszer!Megbaszok mindenkit is🤣Thunder mindenkire jelentkezikhát azért szerintem itt is lennének rá jelentkezők, akik szívesen lőnének neki gólokat a kapujára 😊Gondolom lehet fogadni ra, ezuttal melyik focista viszi haza. Par mar allitolag vendegul latta Pique ota. XdŐ még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
Shakira lesz? Mert akkor nézem
warr_b
csebi
Stez
NB2
Sixo
iktriad
Draft

16 napja
Ha az lett volna, akkor azon se lett volna értelmezhető játék.Ezért megérte eljutni idáig... unalmas, és főleg az argentinok ritka szarul játszanak - már abban a kevés pillanatban amikor egyáltalán akartak is csinálni valamit...Tényleg Steznek igaza volt, a tegnapi volt az igazi döntő.
Szánalmas
davemayer
iktriad
Lementek egy sörmeccsre a B csapatok, angoloknak minden bepattant, második félidőtől a franciák elkezdték komolyan venni, nehogy alázás legyen.
De ha lett volna komoly tét, akkor mindenki túlbiztosít.
16 napja
De a döntőben ők is ezt hozták volna 😏Ezert is drukkoltam annak a 2 csapatnak az elődöntőkben.Ezért megérte eljutni idáig... unalmas, és főleg az argentinok ritka szarul játszanak - már abban a kevés pillanatban amikor egyáltalán akartak is csinálni valamit...Tényleg Steznek igaza volt, a tegnapi volt az igazi döntő.
Szánalmas
davemayer
iktriad
davemayer
16 napja
Vb döntő alatt mennyei csapatokat reklámozni kb. az a szint, mint nem tudom a három tenor koncertje alatt playbackről elindítani a Fásy család valamelyik szerzeményét.Ne haragudj, de ez az argentin teljesitmeny mi volt? Nb1es kb.
Aki berakja a linkjét, annak örök ban.
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
16 napja
Nem vagy tisztába a fogalmakkal 😀Scary Movie vagy The Caprenter’s son?rat race
KeyG
bár nem fogod érteni
fake.id
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
16 napja
Hát persze. Biztos más lenne egy spanyol angol pl ismerve angolokat isEzért megérte eljutni idáig... unalmas, és főleg az argentinok ritka szarul játszanak - már abban a kevés pillanatban amikor egyáltalán akartak is csinálni valamit...Tényleg Steznek igaza volt, a tegnapi volt az igazi döntő.
Szánalmas
davemayer
iktriad