Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
Stezt remélem kétszer!Megbaszok mindenkit is🤣Thunder mindenkire jelentkezikhát azért szerintem itt is lennének rá jelentkezők, akik szívesen lőnének neki gólokat a kapujára 😊Gondolom lehet fogadni ra, ezuttal melyik focista viszi haza. Par mar allitolag vendegul latta Pique ota. XdŐ még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
Shakira lesz? Mert akkor nézem
warr_b
csebi
Stez
NB2
Sixo
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szerkesztette: iktriad
16 napja
5 perce fujtak le, felidei show meg sehol. Soha nem 17 perc lesz ez.
16 napja
Én 13-14 ezerről hallottamMeccs előtt azt mondták, hogy 7.000 körül volt a legolcsóbb a mai feketepiacon.Amcsiban 1 havi fizu az ára, az nem vészes, ha azt nézem, hogy valaki ithhon nettó 200 ezres fizuval iphone 17 pro maxokkal szaladgál4-5 ezer dollárért már volt jegy?
kapitnono
fake.id
Kampman
16 napja
Ezert is drukkoltam annak a 2 csapatnak az elődöntőkben.Ezért megérte eljutni idáig... unalmas, és főleg az argentinok ritka szarul játszanak - már abban a kevés pillanatban amikor egyáltalán akartak is csinálni valamit...Tényleg Steznek igaza volt, a tegnapi volt az igazi döntő.
Szánalmas
davemayer
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
16 napja
Meccs előtt azt mondták, hogy 7.000 körül volt a legolcsóbb a mai feketepiacon.Amcsiban 1 havi fizu az ára, az nem vészes, ha azt nézem, hogy valaki ithhon nettó 200 ezres fizuval iphone 17 pro maxokkal szaladgál4-5 ezer dollárért már volt jegy?
kapitnono
fake.id
16 napja
Scary Movie vagy The Caprenter’s son?rat race
KeyG
bár nem fogod érteni
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
16 napja
Vb döntő alatt mennyei csapatokat reklámozni kb. az a szint, mint nem tudom a három tenor koncertje alatt playbackről elindítani a Fásy család valamelyik szerzeményét.Aki berakja a linkjét, annak örök ban.
16 napja
Megbaszok mindenkit is🤣Thunder mindenkire jelentkezikhát azért szerintem itt is lennének rá jelentkezők, akik szívesen lőnének neki gólokat a kapujára 😊Gondolom lehet fogadni ra, ezuttal melyik focista viszi haza. Par mar allitolag vendegul latta Pique ota. XdŐ még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
warr_b
csebi
Stez
NB2
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 napja
Én átkapcsoltam a Sátántangóra közben. Pörgősebb, izgalmasabb.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
16 napja
Ezért megérte eljutni idáig... unalmas, és főleg az argentinok ritka szarul játszanak - már abban a kevés pillanatban amikor egyáltalán akartak is csinálni valamit...Tényleg Steznek igaza volt, a tegnapi volt az igazi döntő.
Szánalmas
davemayer
16 napja
Amcsiban 1 havi fizu az ára, az nem vészes, ha azt nézem, hogy valaki ithhon nettó 200 ezres fizuval iphone 17 pro maxokkal szaladgál4-5 ezer dollárért már volt jegy?
kapitnono
16 napja
Mondjuk a futball torvenye, hogy az argentin 0.0-as xG-re egy loves fog jonni, az gol, aztan azzal meg is nyerik a meccset.“A futball győzelme”
Stez
16 napja
Honnan tudod, mekkora fumble-t vetett? Csak annyit latunk, hogy nez ki, azt nem tudjuk, hogy szopik. 😁Ha már a Barcas nagyobb fumblet vétett, mint anno Mark Sanchez. 😀Gondolom lehet fogadni ra, ezuttal melyik focista viszi haza. Par mar allitolag vendegul latta Pique ota. XdŐ még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
warr_b
csebi
Stez
iktriad
16 napja
Ezért megérte eljutni idáig... unalmas, és főleg az argentinok ritka szarul játszanak - már abban a kevés pillanatban amikor egyáltalán akartak is csinálni valamit...Szánalmas
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
16 napja
Na de most elemzés lesz vagy half time show???Igen.
gamerkr
16 napja
Mondjuk egy nba döntő/ super bowlhoz képest még mindig csak aprópénz a vb döntő jegyára.Azért aki ezért milliókat fizetett picit sajnálomhát én nem, ritka nagy fasznak kell hozzá lenni. vagy annyi a kess, hogy ezen nincs mit sajnálni
kapitnono
fake.id
Amcsiban 1 havi fizu az ára, az nem vészes, ha azt nézem, hogy valaki ithhon nettó 200 ezres fizuval iphone 17 pro maxokkal szaladgál

16 napja
Ha már a Barcas nagyobb fumblet vétett, mint anno Mark Sanchez. 😀Gondolom lehet fogadni ra, ezuttal melyik focista viszi haza. Par mar allitolag vendegul latta Pique ota. XdŐ még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
warr_b
csebi
Stez
16 napja
miközben üvölteti az exférj kurvaanyázó dalát a szomszéd anyóséknak? tud élniGondolom lehet fogadni ra, ezuttal melyik focista viszi haza. Par mar allitolag vendegul latta Pique ota. XdŐ még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
warr_b
csebi
Stez
16 napja
Ahogy írtam korábban a tizenegyes párbaj utolsó kísérletében.Ez egy 1 gólos meccs....Oszt hol van az az 1 gól ?????
Sixo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
16 napja
Thunder mindenkire jelentkezikhát azért szerintem itt is lennének rá jelentkezők, akik szívesen lőnének neki gólokat a kapujára 😊Gondolom lehet fogadni ra, ezuttal melyik focista viszi haza. Par mar allitolag vendegul latta Pique ota. XdŐ még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
warr_b
csebi
Stez
NB2
16 napja
Nyilvan lenne. Persze en nem vagyok koztuk (de).hát azért szerintem itt is lennének rá jelentkezők, akik szívesen lőnének neki gólokat a kapujára 😊Gondolom lehet fogadni ra, ezuttal melyik focista viszi haza. Par mar allitolag vendegul latta Pique ota. XdŐ még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
warr_b
csebi
Stez
NB2
16 napja
Na de most elemzés lesz vagy half time show???
16 napja
Valami nyüszít napok óta az ablak alatt. Remélem nem te vagy az🙃Szar"meddő mezőnyfölény""Fos"
"küzdelmes első félidő"
valaki folytassa a félidei szakértőbingót
fake.id
Stez
Húgy
remontada😁😁😁