Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 napja
A Jysk dán amúgy szerintem...A svédek meg korán kellnek, mert az IKEA-s meg Jysk-s bútorokban gyorsabban pihenik ki magukat.A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡Tunéziában imádják a hajnali 3 órás meccsseket. Ez köztudott.
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Igor
A Jysk az dán.Egy (szép és jó hosszú) híd választja el a 2 országot és mindkettő skandináv és parlamentális monarchia. Szén-szén. Egész pontosan szék-szék. 😀
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: iktriad
2 napja
egyértelmű,egészen elképesztőt melózott a srác. mindenben kimagaslót hozott, nagy ádi legszebb napjait idéztea 18 éves Bouaddi volt Marokkó legjobbja. teljesen uralta a középpályát, kontrollálta a tempót. 91% passzpontosság (60/66), 100% a támadó harmadban, 9 nyert párharc, 5 szerelés, 6 labdaszerzés. nyugodt, érett játékkal szedte szét a brazil pressinget.Willie Parkermarokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
deyell
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
A Jysk dán amúgy szerintem...A svédek meg korán kellnek, mert az IKEA-s meg Jysk-s bútorokban gyorsabban pihenik ki magukat.A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡Tunéziában imádják a hajnali 3 órás meccsseket. Ez köztudott.
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 napja
nekem Ausztrália tetszett eddig legjobban a vb-n, már ami a felkészültséget és a szervezettséget illeti. A védelmük rendkívül fegyelmezett, szervezett volt, fizikailag is domináltak. hiába volt a törököknél végig a labda a második félidőben, nem találták a rést, nem tudtak helyzeteket kialakítani. Az ausztrál kontrák nagyon hatékonyak voltak, itt jön jól hogy ott van náluk Irankunda, akit a breakout játékosok listámban is írtam, mint gyors robbanékony technikás játékos , aki képes villanásokból gólt szerezni. törnek még borsot az ellenfelek orra alá. négy éve is kellemetlen ellenfél voltak, csak a végső győztes Argentína tudta őket megállítani, most is továbbjutnak a csoportból.
deyell
2 napja
A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡Szerintem az amerikait
ozibozi
Poloska vagyok.
2 napja
A Jysk az dán.A svédek meg korán kellnek, mert az IKEA-s meg Jysk-s bútorokban gyorsabban pihenik ki magukat.A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡Tunéziában imádják a hajnali 3 órás meccsseket. Ez köztudott.
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
2 napja
A svédek meg korán kellnek, mert az IKEA-s meg Jysk-s bútorokban gyorsabban pihenik ki magukat.A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡Tunéziában imádják a hajnali 3 órás meccsseket. Ez köztudott.
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
2 napja
A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡Tunéziában imádják a hajnali 3 órás meccsseket. Ez köztudott.
ozibozi
2 napja
Az ilyenek az edzőtáborban járnak alapbólA Katar Közberuházási Alapja bejelentette, hogy Boualem Khoukhi 3 millió dollárt és a legújabb, 550 000 dollár értékű Rolls-Royce Phantomot kapja meg, miután a világbajnokságon egyenlítő gólt szerzett Svájc ellen.az emír összes felesége meg a lányai mind leszopja
💰
Mit kapott volna ha a győztes gólt szerez ?
ozibozi
slowmotion
2 napja
A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡
2 napja
nem azt mondtam hogy hatékony volt.mit?a 18 éves Bouaddi volt Marokkó legjobbja. teljesen uralta a középpályát, kontrollálta a tempót. 91% passzpontosság (60/66), 100% a támadó harmadban, 9 nyert párharc, 5 szerelés, 6 labdaszerzés. nyugodt, érett játékkal szedte szét a brazil pressinget.Willie Parkermarokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
deyell
Negritis, a vajda
built for this shit
2 napja
mit?a 18 éves Bouaddi volt Marokkó legjobbja. teljesen uralta a középpályát, kontrollálta a tempót. 91% passzpontosság (60/66), 100% a támadó harmadban, 9 nyert párharc, 5 szerelés, 6 labdaszerzés. nyugodt, érett játékkal szedte szét a brazil pressinget.Willie Parkermarokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
deyell
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
a 18 éves Bouaddi volt Marokkó legjobbja. teljesen uralta a középpályát, kontrollálta a tempót. 91% passzpontosság (60/66), 100% a támadó harmadban, 9 nyert párharc, 5 szerelés, 6 labdaszerzés. nyugodt, érett játékkal szedte szét a brazil pressinget.Willie Parkermarokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
built for this shit
2 napja
az a scrart, nem?az ő korában még RCA kábelek voltak, és három lyukba kellett egyszerre bedugni a csatlakozókatsztem ő még análóg módon kezdte 😊Asszem valami modell. Vagy digitális tartalomgyártó vagy hogy kell mondani manapság.Drága barátom, ha nincs otthon a család, csapd fel a narancs youtube-ot és több millió boldog férfihoz hasonlóan merülj el a munkásságában 😃www.facebook.com/share/p/1Duc8A78yZ/kő alatt élek, mit kell tudni a hölgyről?
Matthew99
slowmotion
Hanni
Matthew99
Negritis, a vajda
slowmotion
2 napja
az ő korában még RCA kábelek voltak, és három lyukba kellett egyszerre bedugni a csatlakozókatsztem ő még análóg módon kezdte 😊Asszem valami modell. Vagy digitális tartalomgyártó vagy hogy kell mondani manapság.Drága barátom, ha nincs otthon a család, csapd fel a narancs youtube-ot és több millió boldog férfihoz hasonlóan merülj el a munkásságában 😃www.facebook.com/share/p/1Duc8A78yZ/kő alatt élek, mit kell tudni a hölgyről?
Matthew99
slowmotion
Hanni
Matthew99
Negritis, a vajda
2 napja
A Katar Közberuházási Alapja bejelentette, hogy Boualem Khoukhi 3 millió dollárt és a legújabb, 550 000 dollár értékű Rolls-Royce Phantomot kapja meg, miután a világbajnokságon egyenlítő gólt szerzett Svájc ellen.az emír összes felesége meg a lányai mind leszopja
💰
ozibozi
2 napja
A törökök konkrétan Dél-Afrika szerűen mutattak rá arra, hogy mi a gyengeségük (türelmetlenek low block ellen, centernélküliség miatt Aktürkoglu kényszerűen van ott és nem jönnek ki az erényei)
Poloska vagyok.
2 napja
Öröm volt nézni ahogy a kenguruk taknyosra szopatták a nagyképű törököket. A kicsi Gülüke túl sok Robben highlightot nézett. Próbálkozott szegényem de a legközelebbi próbálkozása 6 méterrel ment fölé
2 napja
sztem ő még análóg módon kezdte 😊Asszem valami modell. Vagy digitális tartalomgyártó vagy hogy kell mondani manapság.Drága barátom, ha nincs otthon a család, csapd fel a narancs youtube-ot és több millió boldog férfihoz hasonlóan merülj el a munkásságában 😃www.facebook.com/share/p/1Duc8A78yZ/kő alatt élek, mit kell tudni a hölgyről?
Matthew99
slowmotion
Hanni
Matthew99
2 napja
Mondta is a marokkói HC a tegnapi meccs előtti interjúban, hogy 2022-ben voltak underdogok, most már többet akarnak.Willie Parkermarokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
2 napja
Willie Parkermarokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
A Katar Közberuházási Alapja bejelentette, hogy Boualem Khoukhi 3 millió dollárt és a legújabb, 550 000 dollár értékű Rolls-Royce Phantomot kapja meg, miután a világbajnokságon egyenlítő gólt szerzett Svájc ellen. 💰
2 napja
Haiti - Skócia 3 perces összefoglalóba nyilván be kell vágni, hogy becserélik Josephet, köszi emnéty

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
Borzasztó meccsek voltak,még összefoglaló szinten is majdnem elaludtam.Melyik tegnapi meccset érdemes hosszabban megnéznem?egyiket sem. de ha választani kell, akkor ausztrál - török, vagy brazil - marokkó első félidő.
A katari meccs végét làttam, az nem tűnt magas színvonalnak, a többiről kidőltem.
Willie Parker
deyell
A svájciak elszórakozták. Eleve a tizi előtt majdnem biztosan lesen volt a támadójuk. Vargasnak volt két ziccere, meg lövöldöztek távolról, eredmény nélkül. Elképzelés nélkül jàtszottak, megérdemelték, h a végén gólt kaptak.
A marakkói-brazil meccs hajtós volt, jó irammal, de a gólokon kívül szinte nem volt nagyobb helyzet. A széleken kialakított létszàmfölényből adódtak ilyen kisodródott lehetőségek.
A marokkói gólnál a két brazil CB nagyon bealudt és a kapussal sem volt összhang. Vini gólja szép volt, de szinte semmi kreativitás nem volt a meccsben.
Haiti megérdemelt volna egy ikszet, több minőségi helyzetük volt. A skót gól elég mákos volt, ill volt egy McTominay kapufa, azon kìvül bunkereztek. Pierrotnak volt 3 nagyobb lehetősége.
Az auszi kontrák életveszélyesek voltak, de a kapusuk legalább 5 nagy védést mutatott be.
Az első góljuk egy veszélyes török szabadrúgásból indult, meg volt a távoli lövésük.
A törököknél Güler, Aktürkoglu és Celik is hagyott ki ziccert, meg volt a Calhanoglu szabi, amit a kapus kiszedett. Nàlam ő volt a meccs embere.