Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 972 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)

Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 888 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡
ozibozi
Tunéziában imádják a hajnali 3 órás meccsseket. Ez köztudott.
Őszentsége Sobri Jóska
A svédek meg korán kellnek, mert az IKEA-s meg Jysk-s bútorokban gyorsabban pihenik ki magukat.
iktriad
A Jysk dán amúgy szerintem...
Igor
A Jysk az dán.
Őszentsége Sobri Jóska
Egy (szép és jó hosszú) híd választja el a 2 országot és mindkettő skandináv és parlamentális monarchia. Szén-szén. Egész pontosan szék-szék. 😀

Szerkesztette: iktriad
2 napja
peach Atlanta Falcons 15 963 — a new hope (again)
Willie Parker
marokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
a 18 éves Bouaddi volt Marokkó legjobbja. teljesen uralta a középpályát, kontrollálta a tempót. 91% passzpontosság (60/66), 100% a támadó harmadban, 9 nyert párharc, 5 szerelés, 6 labdaszerzés. nyugodt, érett játékkal szedte szét a brazil pressinget.
deyell
egyértelmű,egészen elképesztőt melózott a srác. mindenben kimagaslót hozott, nagy ádi legszebb napjait idézte

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 794 — Dr Kongó fan
A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
A svédek meg korán kellnek, mert az IKEA-s meg Jysk-s bútorokban gyorsabban pihenik ki magukat.
iktriad
A Jysk dán amúgy szerintem...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
nekem Ausztrália tetszett eddig legjobban a vb-n, már ami a felkészültséget és a szervezettséget illeti. A védelmük rendkívül fegyelmezett, szervezett volt, fizikailag is domináltak. hiába volt a törököknél végig a labda a második félidőben, nem találták a rést, nem tudtak helyzeteket kialakítani. Az ausztrál kontrák nagyon hatékonyak voltak, itt jön jól hogy ott van náluk Irankunda, akit a breakout játékosok listámban is írtam, mint gyors robbanékony technikás játékos , aki képes villanásokból gólt szerezni. törnek még borsot az ellenfelek orra alá. négy éve is kellemetlen ellenfél voltak, csak a végső győztes Argentína tudta őket megállítani, most is továbbjutnak a csoportból.
deyell

2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 544 — Kinek mit intézett a kormánya
ozibozi
Szerintem az amerikait

Poloska vagyok.
2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 244 — #NoStress
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
A Jysk az dán.

2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 888 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 244 — #NoStress
ozibozi

2 napja
ozibozi New York Giants 21 708
A Katar Közberuházási Alapja bejelentette, hogy Boualem Khoukhi 3 millió dollárt és a legújabb, 550 000 dollár értékű Rolls-Royce Phantomot kapja meg, miután a világbajnokságon egyenlítő gólt szerzett Svájc ellen.
💰
Mit kapott volna ha a győztes gólt szerez ?
ozibozi
az emír összes felesége meg a lányai mind leszopja
slowmotion
Az ilyenek az edzőtáborban járnak alapból
2 napja
2 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 817 — Sworn to the Dark
Willie Parker
marokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
a 18 éves Bouaddi volt Marokkó legjobbja. teljesen uralta a középpályát, kontrollálta a tempót. 91% passzpontosság (60/66), 100% a támadó harmadban, 9 nyert párharc, 5 szerelés, 6 labdaszerzés. nyugodt, érett játékkal szedte szét a brazil pressinget.
deyell
mit?
Negritis, a vajda
nem azt mondtam hogy hatékony volt.

built for this shit

2 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 807 — The Mathematician
Willie Parker
peach
deyell
mit?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 napja
deyell Las Vegas Raiders 12 817 — Sworn to the Dark
Willie Parker
peach

built for this shit

2 napja
 www.facebook.com/share/p/1Duc8A78yZ/
Matthew99
kő alatt élek, mit kell tudni a hölgyről?
slowmotion
Drága barátom, ha nincs otthon a család, csapd fel a narancs youtube-ot és több millió boldog férfihoz hasonlóan merülj el a munkásságában 😃
Hanni
Asszem valami modell. Vagy digitális tartalomgyártó vagy hogy kell mondani manapság.
Matthew99
sztem ő még análóg módon kezdte 😊
Negritis, a vajda
az ő korában még RCA kábelek voltak, és három lyukba kellett egyszerre bedugni a csatlakozókat
slowmotion
az a scrart, nem?

2 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 076 — Cowboys fan
Matthew99
slowmotion
Drága barátom, ha nincs otthon a család, csapd fel a narancs youtube-ot és több millió boldog férfihoz hasonlóan merülj el a munkásságában 😃
Hanni
Asszem valami modell. Vagy digitális tartalomgyártó vagy hogy kell mondani manapság.
Matthew99
Negritis, a vajda
az ő korában még RCA kábelek voltak, és három lyukba kellett egyszerre bedugni a csatlakozókat
2 napja
slowmotion Dallas Cowboys 28 076 — Cowboys fan
A Katar Közberuházási Alapja bejelentette, hogy Boualem Khoukhi 3 millió dollárt és a legújabb, 550 000 dollár értékű Rolls-Royce Phantomot kapja meg, miután a világbajnokságon egyenlítő gólt szerzett Svájc ellen.
💰
ozibozi
az emír összes felesége meg a lányai mind leszopja
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 544 — Kinek mit intézett a kormánya
A törökök konkrétan Dél-Afrika szerűen mutattak rá arra, hogy mi a gyengeségük (türelmetlenek low block ellen, centernélküliség miatt Aktürkoglu kényszerűen van ott és nem jönnek ki az erényei)

Poloska vagyok.
2 napja
remontada San Francisco 49ers 1 538
Öröm volt nézni ahogy a kenguruk taknyosra szopatták a nagyképű törököket. A kicsi Gülüke túl sok Robben highlightot nézett. Próbálkozott szegényem de a legközelebbi próbálkozása 6 méterrel ment fölé
2 napja
Matthew99
slowmotion
Hanni
Matthew99

2 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 389
Willie Parker
peach
Mondta is a marokkói HC a tegnapi meccs előtti interjúban, hogy 2022-ben voltak underdogok, most már többet akarnak.
2 napja
peach Atlanta Falcons 15 963 — a new hope (again)
Willie Parker

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Bozontron Denver Broncos 557
Isten óvja az AT&T stadionban pályára lépőket!
2 napja
💰
2 napja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 199 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Haiti - Skócia 3 perces összefoglalóba nyilván be kell vágni, hogy becserélik Josephet, köszi emnéty

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 604
Melyik tegnapi meccset érdemes hosszabban megnéznem?
A katari meccs végét làttam, az nem tűnt magas színvonalnak, a többiről kidőltem.
Willie Parker
egyiket sem. de ha választani kell, akkor ausztrál - török, vagy brazil - marokkó első félidő.
deyell
Borzasztó meccsek voltak,még összefoglaló szinten is majdnem elaludtam.

A svájciak elszórakozták. Eleve a tizi előtt majdnem biztosan lesen volt a támadójuk. Vargasnak volt két ziccere, meg lövöldöztek távolról, eredmény nélkül. Elképzelés nélkül jàtszottak, megérdemelték, h a végén gólt kaptak.

A marakkói-brazil meccs hajtós volt, jó irammal, de a gólokon kívül szinte nem volt nagyobb helyzet. A széleken kialakított létszàmfölényből adódtak ilyen kisodródott lehetőségek.
A marokkói gólnál a két brazil CB nagyon bealudt és a kapussal sem volt összhang. Vini gólja szép volt, de szinte semmi kreativitás nem volt a meccsben.

Haiti megérdemelt volna egy ikszet, több minőségi helyzetük volt. A skót gól elég mákos volt, ill volt egy McTominay kapufa, azon kìvül bunkereztek. Pierrotnak volt 3 nagyobb lehetősége.

Az auszi kontrák életveszélyesek voltak, de a kapusuk legalább 5 nagy védést mutatott be.
Az első góljuk egy veszélyes török szabadrúgásból indult, meg volt a távoli lövésük.
A törököknél Güler, Aktürkoglu és Celik is hagyott ki ziccert, meg volt a Calhanoglu szabi, amit a kapus kiszedett. Nàlam ő volt a meccs embere.