Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
Hat en felidoben fekszem, nekem ennyi ebbol eleg volt. 😀 ezert lesz a masodik feloben 5 gol. Szivesen.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
16 napja
Na kezdenek Wade-ék dartsban.
16 napja
Én nem tudom.En?várjál bazmeg mindjárt vége az első negyednek és még nem írta le senkiezt a szar meccset te
ezt a szar meccset te
fake.id
Kampman
Stez
16 napja
Engem mar aligha. 😁Szerintem fujjak le es adjak a bronzermesnek a kupat. Nem kene kesoig huzni, nem tesz jot a keves alvas.téged fizetünk a köztájékoztatásért, ne rinyálj
Stez
fake.id
16 napja
Remélem ez az utolsó soccer meccs, ahol negyedek vannak.
16 napja
Deportálják a mai soundtrack felelőst, mert ez eddig gyalázat
16 napja
En?várjál bazmeg mindjárt vége az első negyednek és még nem írta le senkiezt a szar meccset te
ezt a szar meccset te
fake.id
Kampman
16 napja
kecsáp szong b+ 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 napja
várjál bazmeg mindjárt vége az első negyednek és még nem írta le senkiezt a szar meccset te
ezt a szar meccset te
fake.id
16 napja
Szar a vb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
16 napja
Szerintem fujjak le es adjak a bronzermesnek a kupat. Nem kene kesoig huzni, nem tesz jot a keves alvas.téged fizetünk a köztájékoztatásért, ne rinyálj
Stez
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
16 napja
kéne egy gól, mert szar a meccsfaszom hogy nem tudtál várni a reklámszünetig
NB2
így most buktam az over undert
16 napja
várjál bazmeg mindjárt vége az első negyednek és még nem írta le senki2vel alattad
ezt a szar meccset te
fake.id
16 napja
várjál bazmeg mindjárt vége az első negyednek és még nem írta le senkiezt a szar meccset te
16 napja
Szerintem fujjak le es adjak a bronzermesnek a kupat. Nem kene kesoig huzni, nem tesz jot a keves alvas.
16 napja
kéne egy gól, mert szar a meccs
16 napja
Én se értem, ne kérdezd. TV GO-ra és hívásra használja csak azt a telefont. És megy. 😀nem szaggat a full fekete képernyő? zseniNekem 2 ismim használja jelenleg, egyik egy 10 éves androidon másik egy 17-en. Nem szaggat, megkérdeztem.kézilabda siman mentTV Go-val mostanság sok a probléma. Nekem egy ideig az segített hogy kikapcsoltam iOS alapon a Zárt módot.nekem be se tölt a "player"Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …m4sport.hu-n 0 szaggatás a meccs kezdte óta nekem.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
fake.id
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
16 napja
Nincs gól = nem vagy a klotyón. No shit, Sherlock. Literally!milyen kémszoftvered van? vagy te vagy a húgom álruhában?na mizu, jó a meccs?Nem a WC-ről írsz, szóval nem. 😀
Löfli
iktriad
Löfli
16 napja
Ez a Nico gonzalez hogy lehet kerettag, nem is az hogy kezdő... Fiorban volt egy jó szezonja azóta abból él..

Just Win Baby!
16 napja
Ők appban tolják, én is ott szoktam de sokszor befagy.én böngészőből használnám, nem tabletrőlNekem 2 ismim használja jelenleg, egyik egy 10 éves androidon másik egy 17-en. Nem szaggat, megkérdeztem.kézilabda siman mentTV Go-val mostanság sok a probléma. Nekem egy ideig az segített hogy kikapcsoltam iOS alapon a Zárt módot.nekem be se tölt a "player"Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …m4sport.hu-n 0 szaggatás a meccs kezdte óta nekem.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
és itt szar de havernak is
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
16 napja
nem szaggat a full fekete képernyő? zseniNekem 2 ismim használja jelenleg, egyik egy 10 éves androidon másik egy 17-en. Nem szaggat, megkérdeztem.kézilabda siman mentTV Go-val mostanság sok a probléma. Nekem egy ideig az segített hogy kikapcsoltam iOS alapon a Zárt módot.nekem be se tölt a "player"Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …m4sport.hu-n 0 szaggatás a meccs kezdte óta nekem.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
16 napja
Ő rúgott bele a spanyolbaakkor kiküldeni a hispán!!!
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító