Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
milyen kémszoftvered van? vagy te vagy a húgom álruhában?na mizu, jó a meccs?Nem a WC-ről írsz, szóval nem. 😀
Löfli
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
16 napja
nekem be se tölt a "player"Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …m4sport.hu-n 0 szaggatás a meccs kezdte óta nekem.
csebi
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 napja
Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …m4sport.hu-n 0 szaggatás a meccs kezdte óta nekem.
csebi
16 napja
Ő meg szarik rá, ha téved.LöfliEz bíró hülyeMelyik nem?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
csebi
Sixo
16 napja
Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
16 napja
Mindenkeppen spanyolajkú csapat tovabbjutasat várom.
Brouwerij van de Vrij
16 napja
Messinél volt már a labda? 😊
16 napja
Az osszesnek.És ő melyik vb-nek volt az aranykesztyűse?Dibu Martinez európai? Hajdú B mit szívtál?Sztem dibuszra gondolt..
Raider89
Sixo
16 napja
Na Trump már megkapta a kupát.Hívta Balogunt, hogy jöjjön a meccs végére átvenni.
Raider89
16 napja
a 2 hülye
NB2
a 2 hülye2 buzi köcsög
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 napja
a 2 hülye
16 napja
Megírt előre egy ot perces monológot. Sztem lehetett volna három gol meg két kiállítás is az első ot percben biztosan elmondta volna ugyanígyJa remélem ez nem lesz 0-0, mint 94-ben az akkori amerikai soccer vb-n. Csodálom, hogy HBI nem hozta fel, ki vezette azt a meccset.azon kívül minden fasz statisztikák elmondott
iktriad
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
16 napja
nah a narancs fasz ott van a kopasz fasz mellett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 napja
Ezt kisakkozhatták volna onnan a spanyolok, kis érintések babára.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
16 napja
Ja remélem ez nem lesz 0-0, mint 94-ben az akkori amerikai soccer vb-n. Csodálom, hogy HBI nem hozta fel, ki vezette azt a meccset.azon kívül minden fasz statisztikák elmondott
iktriad
16 napja
LöfliEz bíró hülyeMelyik nem?
csebi
16 napja
na mizu, jó a meccs?Nem a WC-ről írsz, szóval nem. 😀
Löfli
16 napja
Ez bíró hülyeMelyik nem?
16 napja
Kezdik az argentínoknak fújást 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
16 napja
Mindenkeppen spanyolajkú csapat tovabbjutasat várom.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
16 napja
na mizu, jó a meccs?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
16 napja
Ja remélem ez nem lesz 0-0, mint 94-ben az akkori amerikai soccer vb-n. Csodálom, hogy HBI nem hozta fel, ki vezette azt a meccset.
16 napja
Ez nagy hiba volt sporitol... sima fat