Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
3 napja
LE nem Guardiolatol erkezett, ok nem dolgoztam tudtommal egyuttLE a Barcanal kezdett edzősödni Guardiola alatt, így az ő coaching treeje alá szokták venni. (2008-2011)
Stez
Poloska vagyok.
3 napja
Danilo te jó isten, nem is emlékszem mikor bukott meg Madridba.én vicceltem Fabinhoval, omfg
Fabinho…
Miért nem Ederson?
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Danilo te jó isten, nem is emlékszem mikor bukott meg Madridba.Fabinho…
Miért nem Ederson?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 napja
Akkor most azért nem nagy edző, mert Mourinho kiscsapatos focival tudott kihozni eredményeket rövid távon? Aki ha bajnoki címet nyert szintén egy iszonyat anyagilag kimagasló csapattal, a BL-ben meg mákokkal.Ahogy pl. a fradi is a totális pénzbeli fölénye miatt, mégsem gondolnám hogy csercseszop, stankovic, vagy éppen keane akkora zseni lenne. Épp a folyamatos fölénye miatt gondolom, hogy amit elért az az elvárható minimum, pláne hogy a citynek még csalnia is lehetett. Ha beraktuk volna a szinte mindenki által lesajnált Mourinho által mindenkor menedzselt csapataiba, én kizártnak tartom, hogy több trófeát nyert volna, mint a portugál, de persze benne van hogy tévedek.De cserébe a bajnokságokat szabványban nyerte, amikor a folyamatos fölényét/kiegyensúlyozottságát be tudta mutatni, és nem 1-1 meccses flukeok/taktikai hibák miatt lett leírva, hogy túlértékelt.Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával.jaja, kurvajó, 13 év alatt nyert 1 BL-t a Bayernnel meg a Cityvel összesen, úgy hogy minden évben top 5 esélyesek voltak, de inkább top3.
Bele lehet kötni mennyi pénzt költött el, bele is kell. De all time egyik legjobb.
Ancelotti is all time, másabb de felette az idő járt el Madridban, szövetségiként van 8 éve még.
KeyG
eaglesmcnabb
zacknorb
Az meg mindennek a teteje, hogy a Real Madrid kis túlzással az elmúlt 2 évben egy értelmes csapatot nem tudott elverni, de a Cityt azt back to back elpicsázta, mert a city volt az egyetlen, hogy engedte kontrázni a Madridot, aki meg csak azt az egyet tudta, és köszönte szépen.
eaglesmcnabb
Azt meg pls felejtsük már el, hogy a Real BL-es indokolatlan flukejai/mákjai miatt vesszük el Pep kreidteit.
Poloska vagyok.
3 napja
Zrityódat. Klasszikust csak pontosan!"Ha belemártod a csőröd szétrúgom azt a tarka zétyódat"Minden alkalommal, amikor HBI megemlíti Paquetá nevét egyből másra gondolok, pedig pár kollégámmal ellentétben én soha nem is rendeltem tőlük csomagot. 😀Csakis Paquitora lehet gondolni, a papagajra a Kincs ami nincsbol. 😀
iktriad
Stez
davemayer
3 napja
LE nem Guardiolatol erkezett, ok nem dolgoztam tudtommal egyutt, es amugy mas a filozofiajuk. Artetaval kapcsolatban meg azert az erdekes, hogy az Arsenallal abban az eveben ert revbe, amikor elengedte a Citynel latott filozofiajat. 🙂Mondjuk az is egy faszság hogy mindig eltaktikázta, az ellenfél iszonyat flukejait se hiába írtam oda, amikor 5 párharcot szarrá dominálsz és csak 2-t nyersz meg, mert 1 meccses kis mintán kijöhet ez.Mondjuk ha 13 év alatt minden évben eltaktikázod magad, akkor a hiba nem más készülékében van.De cserébe a bajnokságokat szabványban nyerte, amikor a folyamatos fölényét/kiegyensúlyozottságát be tudta mutatni, és nem 1-1 meccses flukeok/taktikai hibák miatt lett leírva, hogy túlértékelt.Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával.jaja, kurvajó, 13 év alatt nyert 1 BL-t a Bayernnel meg a Cityvel összesen, úgy hogy minden évben top 5 esélyesek voltak, de inkább top3.
Bele lehet kötni mennyi pénzt költött el, bele is kell. De all time egyik legjobb.
Ancelotti is all time, másabb de felette az idő járt el Madridban, szövetségiként van 8 éve még.
KeyG
eaglesmcnabb
zacknorb
Proxyi
De akkor is ott van az olyan szintű hatás, Európa top4 csapatából 3nak tőle jött az edzője.
zacknorb
Kompanyra viszont nagy hatassal volt, ez teny, az o elemei hasonlitanak is Pepere.
3 napja
Pepet szidják azért mert nyert, miközben a riválisok még többet is költöttek mégis szart sem értek el de nekik elnézzük a kiapathatatlan pénztárcát mert mindig azt csesztessük aki nyer. Kókler riválisok elköltötték a dupláját és 0 eredmény. Mit ügyködtek a pénzügyei manusok ahhoz nem hinném hogy sok köze lenneAhogy pl. a fradi is a totális pénzbeli fölénye miatt, mégsem gondolnám hogy csercseszop, stankovic, vagy éppen keane akkora zseni lenne. Épp a folyamatos fölénye miatt gondolom, hogy amit elért az az elvárható minimum, pláne hogy a citynek még csalnia is lehetett. Ha beraktuk volna a szinte mindenki által lesajnált Mourinho által mindenkor menedzselt csapataiba, én kizártnak tartom, hogy több trófeát nyert volna, mint a portugál, de persze benne van hogy tévedek.De cserébe a bajnokságokat szabványban nyerte, amikor a folyamatos fölényét/kiegyensúlyozottságát be tudta mutatni, és nem 1-1 meccses flukeok/taktikai hibák miatt lett leírva, hogy túlértékelt.Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával.jaja, kurvajó, 13 év alatt nyert 1 BL-t a Bayernnel meg a Cityvel összesen, úgy hogy minden évben top 5 esélyesek voltak, de inkább top3.
KeyG
eaglesmcnabb
zacknorb
Az meg mindennek a teteje, hogy a Real Madrid kis túlzással az elmúlt 2 évben egy értelmes csapatot nem tudott elverni, de a Cityt azt back to back elpicsázta.
eaglesmcnabb
3 napja
"Ha belemártod a csőröd szétrúgom azt a tarka zétyódat"Minden alkalommal, amikor HBI megemlíti Paquetá nevét egyből másra gondolok, pedig pár kollégámmal ellentétben én soha nem is rendeltem tőlük csomagot. 😀Csakis Paquitora lehet gondolni, a papagajra a Kincs ami nincsbol. 😀
iktriad
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 napja
Ahogy pl. a fradi is a totális pénzbeli fölénye miatt, mégsem gondolnám hogy csercseszop, stankovic, vagy éppen keane akkora zseni lenne. Épp a folyamatos fölénye miatt gondolom, hogy amit elért az az elvárható minimum, pláne hogy a citynek még csalnia is lehetett. Ha beraktuk volna a szinte mindenki által lesajnált Mourinho által mindenkor menedzselt csapataiba, én kizártnak tartom, hogy több trófeát nyert volna, mint a portugál, de persze benne van hogy tévedek.De cserébe a bajnokságokat szabványban nyerte, amikor a folyamatos fölényét/kiegyensúlyozottságát be tudta mutatni, és nem 1-1 meccses flukeok/taktikai hibák miatt lett leírva, hogy túlértékelt.Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával.jaja, kurvajó, 13 év alatt nyert 1 BL-t a Bayernnel meg a Cityvel összesen, úgy hogy minden évben top 5 esélyesek voltak, de inkább top3.
KeyG
eaglesmcnabb
zacknorb
Az meg mindennek a teteje, hogy a Real Madrid kis túlzással az elmúlt 2 évben egy értelmes csapatot nem tudott elverni, de a Cityt azt back to back elpicsázta, mert a city volt az egyetlen, hogy engedte kontrázni a Madridot, aki meg csak azt az egyet tudta, és köszönte szépen.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 napja
Mondjuk ő legalább oda ér a végjátékba hogy eltudja taktikázni magátMondjuk ha 13 év alatt minden évben eltaktikázod magad, akkor a hiba nem más készülékében van.De cserébe a bajnokságokat szabványban nyerte, amikor a folyamatos fölényét/kiegyensúlyozottságát be tudta mutatni, és nem 1-1 meccses flukeok/taktikai hibák miatt lett leírva, hogy túlértékelt.Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával.jaja, kurvajó, 13 év alatt nyert 1 BL-t a Bayernnel meg a Cityvel összesen, úgy hogy minden évben top 5 esélyesek voltak, de inkább top3.
KeyG
eaglesmcnabb
zacknorb
Proxyi
3 napja
Ha már keret szar a padon legyen egy névPontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.Ancelotti nagyon jo edzo. All time az egyik legjobb. De o nem a modernkori futballba fit, o egy retro zseni.
Raphinhát meg casemirot sajnálom csak.
eaglesmcnabb
Stez
davemayer
3 napja
Mondjuk az is egy faszság hogy mindig eltaktikázta, az ellenfél iszonyat flukejait se hiába írtam oda, amikor 5 párharcot szarrá dominálsz és csak 2-t nyersz meg, mert 1 meccses kis mintán kijöhet ez.Mondjuk ha 13 év alatt minden évben eltaktikázod magad, akkor a hiba nem más készülékében van.De cserébe a bajnokságokat szabványban nyerte, amikor a folyamatos fölényét/kiegyensúlyozottságát be tudta mutatni, és nem 1-1 meccses flukeok/taktikai hibák miatt lett leírva, hogy túlértékelt.Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával.jaja, kurvajó, 13 év alatt nyert 1 BL-t a Bayernnel meg a Cityvel összesen, úgy hogy minden évben top 5 esélyesek voltak, de inkább top3.
KeyG
eaglesmcnabb
zacknorb
Proxyi
De akkor is ott van az olyan szintű hatás, Európa top4 csapatából 3nak tőle jött az edzője.
Poloska vagyok.
3 napja
Titet a Neymar-fuggese buktatta meg, hogy kore nem lehetett csapatot epiteni. Nem gondolom, hogy jo edzo volt, de igazi brazil, de nem valo valogatott elere, neki pont az valo, hogy egy brazil elvonalban valami top5-os csapatot iranyitson, ahol taktika nincs tul sok, csak menni kell elore.Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával.jaja, kurvajó, 13 év alatt nyert 1 BL-t a Bayernnel meg a Cityvel összesen, úgy hogy minden évben top 5 esélyesek voltak, de inkább top3.
KeyG
A Franciáknál még érteném is a logikát, mert Dösamp egy kutyaszar edző hozzájuk, és nem miatta, hanem Deschamps ellenére nyertek Vb-t, majd döntőztek 4 év múlva szvsz, de a braziloknál sok minden van, csak sajna tehetségfölény nincs. Tite szerintem baromi jó edző volt oda, és a játékuk is alatta volt a legjobb szvsz, az elmúlt 15 évben. De értem mit mondasz, Ancelottinak már évek óta szöv. kapnak kellett volna lennie valahol, ahogy pl. Zidane is annak (lenne) való.Pontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólKonkrétan a leginkább odaillő edző akit ki lehetett nevezni!
davemayer
Egy teljesen játékosközpontú, szocioaffektív kapcsokra építő edző, aki kb kiküldi focizni a tele sztárokkal és egokkal lévő csapatát, hogy majd ők megoldják tehetségfölényből.
zacknorb
eaglesmcnabb
3 napja
Talppal bokába, sok helyen piros. Itt olyan mintha Vini sírna.ha nem biztos benne egy bíró mi történt, szinte biztos nem egy ilyen tag javára ítél. Ahogy pl anno én is mondtam többször is, hogy ha bíró lennék és Neymar ott lenne a pályán, azt se fújnám le, ami jogos lenne.
KeyG
3 napja
Amúgy csalódott vagyok, hogy nem ez lett végül a foci vébé hivatalos dala. youtu.be/c5UZkXEHOqQ?si=qC0hLd7NXGPjBIhT
3 napja
Talppal bokába, sok helyen piros. Itt olyan mintha Vini sírna.reálos, ebben tehetséges
KeyG
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 napja
Talppal bokába, sok helyen piros. Itt olyan mintha Vini sírna.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 napja
Proxyi
194
Mondjuk ha 13 év alatt minden évben eltaktikázod magad, akkor a hiba nem más készülékében van.De cserébe a bajnokságokat szabványban nyerte, amikor a folyamatos fölényét/kiegyensúlyozottságát be tudta mutatni, és nem 1-1 meccses flukeok/taktikai hibák miatt lett leírva, hogy túlértékelt.Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával.jaja, kurvajó, 13 év alatt nyert 1 BL-t a Bayernnel meg a Cityvel összesen, úgy hogy minden évben top 5 esélyesek voltak, de inkább top3.
KeyG
eaglesmcnabb
zacknorb
3 napja
De cserébe a bajnokságokat szabványban nyerte, amikor a folyamatos fölényét/kiegyensúlyozottságát be tudta mutatni, és nem 1-1 meccses flukeok/taktikai hibák miatt lett leírva, hogy túlértékelt.Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával.jaja, kurvajó, 13 év alatt nyert 1 BL-t a Bayernnel meg a Cityvel összesen, úgy hogy minden évben top 5 esélyesek voltak, de inkább top3.
KeyG
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
3 napja
Guardiola a legutóbbi 18 évet felívelő korszakot felépítő edzője volt, nyomott hagyott amit annó elkezdett a Barcával.jaja, kurvajó, 13 év alatt nyert 1 BL-t a Bayernnel meg a Cityvel összesen, úgy hogy minden évben top 5 esélyesek voltak, de inkább top3.
KeyG
A Franciáknál még érteném is a logikát, mert Dösamp egy kutyaszar edző hozzájuk, és nem miatta, hanem Deschamps ellenére nyertek Vb-t, majd döntőztek 4 év múlva szvsz, de a braziloknál sok minden van, csak sajna tehetségfölény nincs. Tite szerintem baromi jó edző volt oda, és a játékuk is alatta volt a legjobb szvsz, az elmúlt 15 évben. De értem mit mondasz, Ancelottinak már évek óta szöv. kapnak kellett volna lennie valahol, ahogy pl. Zidane is annak (lenne) való.Pontosan, de továbbra sem értem mi a koncepció vele kapcsolatban a brazilok szempontjábólKonkrétan a leginkább odaillő edző akit ki lehetett nevezni!
davemayer
Egy teljesen játékosközpontú, szocioaffektív kapcsokra építő edző, aki kb kiküldi focizni a tele sztárokkal és egokkal lévő csapatát, hogy majd ők megoldják tehetségfölényből.
zacknorb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 napja
telefonnyomkodó divatbrazilok gigantikus tömegei
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 napja
Vagy Manny Pacquiao-ra, aki nagyobbat ütött, mint a Pruki kávé anno.Minden alkalommal, amikor HBI megemlíti Paquetá nevét egyből másra gondolok, pedig pár kollégámmal ellentétben én soha nem is rendeltem tőlük csomagot. 😀Csakis Paquitora lehet gondolni, a papagajra a Kincs ami nincsbol. 😀
iktriad
Stez
3 napja
Zoran is kint van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Minden alkalommal, amikor HBI megemlíti Paquetá nevét egyből másra gondolok, pedig pár kollégámmal ellentétben én soha nem is rendeltem tőlük csomagot. 😀Csakis Paquitora lehet gondolni, a papagajra a Kincs ami nincsbol. 😀
iktriad