Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
3 napja
Jo ez a ket szethype-olt belso vedo paros, ilyen golt fifaban nem kapsz rookie erossegen. Xd
3 napja
brazilok támadgattak folyamatosan és kicsit a semmiből jött0-1es tippembe egybe kevésbé bízokLátom nem csak én próbálkoztam, akkor sajnos nem enyém a full credit 😕 ügyes...
Negritis, a vajda
Igor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Épp mondani akartam, hogy cipőt a cipőboltból, jinxet iktriadtól, de ez tényleg szép volt.Na jó, megpróbálom megtenni amit tudok....Szívesen.
Ez is egy unalmas, gólnélküli meccs lesz, Marokkó végigbekkel, a brazilokban nem látom az átütő erőt, teljeen esélytelen hogy itt gól lesz... sima, unalmas 0-0 sajnos.
Igor
Igor
3 napja
0-1es tippembe egybe kevésbé bízokLátom nem csak én próbálkoztam, akkor sajnos nem enyém a full credit 😕 ügyes...
Negritis, a vajda
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 napja
stadionzajnak az iskolás versenyeket megidéző bíztatási fotmulák kiégetnek. nyilván egy usában rendezett foci vbn nem várok meccsenként 4-5 ustawkát a lelátón, de azért lehetne egy kevés büszkeség emberekben, hogy nem mennek le önszántukból 5 évesbe
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 napja
0-1es tippembe egybe kevésbé bízokSTOP THE COUNT
Negritis, a vajda
3 napja
0-1es tippembe egybe kevésbé bízokja, több lesz
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 napja
azt nem értem hogy marokkó miért nem próbál kicsit is tempósabban játszanibrazilok hátul-középen lötyögnek - nincs is bennük nagyobb tempo - és mikor marokkó kinyílik akkor lehet viniéket indítani
3 napja
Wooo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 napja
Na jó, megpróbálom megtenni amit tudok....Szívesen.
Ez is egy unalmas, gólnélküli meccs lesz, Marokkó végigbekkel, a brazilokban nem látom az átütő erőt, teljeen esélytelen hogy itt gól lesz... sima, unalmas 0-0 sajnos.
Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 napja
Na jó, megpróbálom megtenni amit tudok....Ez is egy unalmas, gólnélküli meccs lesz, Marokkó végigbekkel, a brazilokban nem látom az átütő erőt, teljeen esélytelen hogy itt gól lesz... sima, unalmas 0-0 sajnos.
3 napja
0-1es tippembe egybe kevésbé bízok
3 napja
Hajdu B elég ciki, kakat nem ismerte felbizonytalanul megelőlegezte, hogy talán ő az
peach
3 napja
van egy előnye hogy vini az istennek se paszsol itt sem: guimaraes és paqueta úgyis csak eladja 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 napja
jó ez a 24-es jobb bekk, vagy elbassza vagy alibi visszapassz, juhár tamásJózsi féle Romaban volt belső védő, már a Kampman Ligában van
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
3 napja
Hajdu B elég ciki, kakat nem ismerte felmer csak a WCben szokta látni
peach
3 napja
Nem igazan ertem, Ancelotti miert Paquetaval kezd tizesben, es nem Cunhaval.
3 napja
Hajdu B elég ciki, kakat nem ismerte fel
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 napja
én a bbq's hullámos chipset toltamA Chio háromízű VB-chipsei közül a kanadai sajtos fantasztikus.Ha már BBQ, a Lidls tépett húsos BBQ szendvics nevezetű cucc az fellépett a belga csokis meggyes párna mellé, mint legfelső tier pékséges cucc
Az amerikai BBQ ízűt majd később kóstolom.
A mexikói jalapenósat meg próbálja, akinek az ilyentől nem ég a torka meg a gyomra.
Kampman
zacknorb
ami jobb mint a chio, de ez se jó, nemtom miért állok neki néha
viszont a salsa szószuk kurvajó, főleg a mogyis sajtos tortillával
3 napja
A Chio háromízű VB-chipsei közül a kanadai sajtos fantasztikus.Ha már BBQ, a Lidls tépett húsos BBQ szendvics nevezetű cucc az fellépett a belga csokis meggyes párna mellé, mint legfelső tier pékséges cucc
Az amerikai BBQ ízűt majd később kóstolom.
A mexikói jalapenósat meg próbálja, akinek az ilyentől nem ég a torka meg a gyomra.
Kampman
Poloska vagyok.
3 napja
Vini majdnem megoldotta ...
3 napja
bázeg thiago, ezt endzsiki beollózta volna
3 napja
jó ez a 24-es jobb bekk, vagy elbassza vagy alibi visszapassz, juhár tamás
3 napja
Kezdi irritálni a fülem ez a beszűrődő sikítozás.