Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
A trófeabemutatást a Lui Vütton támogatja, jaj, ne kapjanak ezek vébét egy darabig.12 ev nyugi van. Utana ök jönnek megint😂
Kampman
16 napja
Ebből nem lesz kezdőrúgás 21:00-kor
16 napja
Na bazdmeg Top GunVajon még képes lenne lefutni pár arcot, aki ma pályán lesz? 😀
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
16 napja
Cruise inkább egy vadászgépet vezetne amikor elhuznak a stadion felett..

Just Win Baby!
16 napja
A trófeabemutatást a Lui Vütton támogatja, jaj, ne kapjanak ezek vébét egy darabig.Ezer éve ugyanazt a nevet használó stadionok neveit meg le kellett takarni mert ittaztannincsreklamnakhelye
Kampman
16 napja
Na bazdmeg Top Gun
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 napja
Xenu is itt van
16 napja
Bakker Robbie már arra sem alkalmas hogy a playbackre tátogjon, ott is komoly csúszások voltak

16 napja
A trófeabemutatást a Lui Vütton támogatja, jaj, ne kapjanak ezek vébét egy darabig.
16 napja
Az a Louis Vuitton trofeadoboz az nagyon kellett 😆😆

Just Win Baby!
16 napja
Bakker Robbie meg se ismertem...Én látom a macskás reklámokban, úgyhogy rögtön megismertem 😀
dande2
16 napja
Jogging visszajön a divatba/sergiotacchini
16 napja
Mondtam, hogy 2034-ben, csak részeg voltál azt nem emlékszel.Spanyol es argentin szurkolokon kivul egyebkent nezi valaki?Nekem Kampman azt mondta olasz - szaudi döntő lesz, azért nézem.
Brouwerij van de Vrij
Sixo
16 napja
Vajon a dagadt geci ott van valahol?Sztem épp pakolja ki a zsebeket amíg nem figyelnek
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító

Just Win Baby!
16 napja
Vajon a dagadt geci ott van valahol?
Draft

16 napja
Bakker Robbie meg se ismertem...
16 napja
Most labdarúgó VB van vagy Super Bowl?
Draft

16 napja
engem abszolút nem zavar, ha széttrollkodja az éppen aktuális előadó az amerikai himnuszt, de... mi a picsának kell ennyi hajlítást beletenni?
16 napja
Spanyol es argentin szurkolokon kivul egyebkent nezi valaki?Nekem Kampman azt mondta olasz - szaudi döntő lesz, azért nézem.
Brouwerij van de Vrij
16 napja
Jol gondolom hogy sehol mashol nem nyomjak el a rendezo orszag himnuszat?😀Örülj neki hogy nem Trump furulyázza el unikornisháton
JéBé

Just Win Baby!
16 napja
Jol gondolom hogy sehol mashol nem nyomjak el a rendezo orszag himnuszat?😀De itt nem meglepő, hogy igen még ha ilyen rosszul is.
JéBé

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.