Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
😁Yamal-rol várható egy piros lap, főleg ha Lisandro-val marad 1v1ben , ő sebességben nagyon elmaradMég sárga sem lesz..... Nekik piros.... Az Szentségtörés
Pep71
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Szvsz annyira megy ez az Argentínoknak kell nyerni, H egy franciák elleni 2.0 jön , 75-25os labdabirtoklás , aztán majd eltesznek 1v2 gólt a spanyolok.
16 napja
"Az argentin kapitány panaszt tett a FIFA-nál a vb-döntő előtt, mert szerinte Spanyolország igazságtalan előnyből indulnégy éve gondolom meg azért tett panaszt a fifánál a döntő előtt, mert az ő elődöntőjük dec 13-án volt, a franciáké meg 14-én.
Lionel Scaloni szerint a spanyolok egy nappal több pihenőidőt kaptak, ami igazságtalan előnyt jelent a fináléban."
Nagyon durván el fogják csalni a spanyoloknak, ez most már teljesen egyértelmű. A FIFA-nak nem érdeke, hogy kétszer ugyanaz a válogatott nyerje a vébét, az Egyesült Államokban élő spanyolajkúaknak pedig Sp.o. győzelme is tökéletesen megfelel. Tiszta sor. Úgy hírlik, az lesz a jel a csalásra, hogy a spanyolok egységesen nem éneklik majd a himnuszukat.
nagylaza, főpohárnok
16 napja
Ha ilyen meccs marad a vegere az olyan, mintha egy OV testü növel probalnal parosodni. Akarhogy akarod akkor se fog menni.Ez a Topik még nyitva? A VB szerdán véget ért márAfrikai néger vagy, hogy a végére már nem tudsz koncentrálni?!
Toto21
Őszentsége Sobri Jóska
16 napja
Yamal-rol várható egy piros lap, főleg ha Lisandro-val marad 1v1ben , ő sebességben nagyon elmaradMég sárga sem lesz..... Nekik piros.... Az Szentségtörés
Pep71
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 napja
Ha Meteor tartana a Stadion fele akkor küldjetek majd egy füstjelet! Köszi
16 napja
VB döntőt amúgy nézi majd valaki, vagy csak a Halftime Show-t, mint a Suber Bowlok idején? 😀Hail Mary Project az esti program. 😊 Azt mondtak nagyon jo es erdemes megnezni.
iktriad
16 napja
Én egy olyan választ tudnék értékelni a FIFA-tól, hogy "Tisztelt Scaloni Úr! A világ nem igazságos. Ezt mi is rettentően sajnáljuk. Sok sikert a szombat esti mérkőzéshez."De már nem lehet. Most mi az ötlete, hogy ne legyen igazságtalan előnye a spanyoloknak?Most már nyilván semmit nem lehet tenni. Scalonitól ez szimpla szarkeverés, a lélektani hadviselés része (valamint előre bekészített magyarázat vereség esetére).
Őszentsége Sobri Jóska
A jövőre nézve: talán annak a válogatottnak a meccsét lehetne egy nappal korábban játszani, amelyik a legjobb mutatóval (legtöbb pont, legtöbb győzelem, legtöbb gól stb.) jutott a négy közé. Nem állítom, hogy alaposan átgondoltam, hirtelen ez jutott eszembe.
nagylaza, főpohárnok
16 napja
De már nem lehet. Most mi az ötlete, hogy ne legyen igazságtalan előnye a spanyoloknak?Most már nyilván semmit nem lehet tenni. Scalonitól ez szimpla szarkeverés, a lélektani hadviselés része (valamint előre bekészített magyarázat vereség esetére).
Őszentsége Sobri Jóska
A jövőre nézve: talán annak a válogatottnak a meccsét lehetne egy nappal korábban játszani, amelyik a legjobb mutatóval (legtöbb pont, legtöbb győzelem, legtöbb gól stb.) jutott a négy közé. Nem állítom, hogy alaposan átgondoltam, hirtelen ez jutott eszembe.
16 napja
Nagyon jó ez a visszatekintő videó az M4-en.
16 napja
De már nem lehet. Most mi az ötlete, hogy ne legyen igazságtalan előnye a spanyoloknak?Lehetne persze NFL módra egy napon is rendezni, de akkor a két meccs közül az egyik biztosan nem prime time Európában."Az argentin kapitány panaszt tett a FIFA-nál a vb-döntő előtt, mert szerinte Spanyolország igazságtalan előnyből indulÉs mi a megoldási javaslata? Legyen holnap a döntő? De akkoris megmarad a plusz egy nap a spanyoloknak. És holnapután is. És augusztus 19-én is.
Lionel Scaloni szerint a spanyolok egy nappal több pihenőidőt kaptak, ami igazságtalan előnyt jelent a fináléban."
nagylaza, főpohárnok
Nehéz lehet szövetségi kapitánynak lenni...
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
16 napja
Yamal-rol várható egy piros lap, főleg ha Lisandro-val marad 1v1ben , ő sebességben nagyon elmarad
16 napja
Jóóó... Nekem ez kimaradt."Az argentin kapitány panaszt tett a FIFA-nál a vb-döntő előtt, mert szerinte Spanyolország igazságtalan előnyből indulMáig emlékszem egy Mészöly Kálmány nyilatkozatra a 2000-es évek elejéről, amikor korholta az akkori magyar válogatottat, hogy nem éneklik elég hangosan a himnuszt, bezzeg a spanyolok.
Nagyon durván el fogják csalni a spanyoloknak, ez most már teljesen egyértelmű. A FIFA-nak nem érdeke, hogy kétszer ugyanaz a válogatott nyerje a vébét, az Egyesült Államokban élő spanyolajkúaknak pedig Sp.o. győzelme is tökéletesen megfelel. Tiszta sor. Úgy hírlik, az lesz a jel a csalásra, hogy a spanyolok egységesen nem éneklik majd a himnuszukat.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
16 napja
Lehetne persze NFL módra egy napon is rendezni, de akkor a két meccs közül az egyik biztosan nem prime time Európában."Az argentin kapitány panaszt tett a FIFA-nál a vb-döntő előtt, mert szerinte Spanyolország igazságtalan előnyből indulÉs mi a megoldási javaslata? Legyen holnap a döntő? De akkoris megmarad a plusz egy nap a spanyoloknak. És holnapután is. És augusztus 19-én is.
nagylaza, főpohárnok
Őszentsége Sobri Jóska
16 napja
"Az argentin kapitány panaszt tett a FIFA-nál a vb-döntő előtt, mert szerinte Spanyolország igazságtalan előnyből indulÉs mi a megoldási javaslata? Legyen holnap a döntő? De akkoris megmarad a plusz egy nap a spanyoloknak. És holnapután is. És augusztus 19-én is.
nagylaza, főpohárnok
16 napja
"Az argentin kapitány panaszt tett a FIFA-nál a vb-döntő előtt, mert szerinte Spanyolország igazságtalan előnyből indulMáig emlékszem egy Mészöly Kálmány nyilatkozatra a 2000-es évek elejéről, amikor korholta az akkori magyar válogatottat, hogy nem éneklik elég hangosan a himnuszt, bezzeg a spanyolok.
nagylaza, főpohárnok
16 napja
OFFICIAL: Spain starting XI.Unai Simón; Porro, Cubarsi, Laporte, Cucurella; Rodri, Fabián Ruiz; Alex Baena, Dani Olmo, Lamine Yamal; Oyarzabal.
OFFICIAL: Argentina starting XI.
Dibu Martínez; Montiel, Romero, Lisandro, Tagliafico; De Paul, Enzo Fernández, Mac Allister, Nico González; Messi, Julián Álvarez.
16 napja
"Az argentin kapitány panaszt tett a FIFA-nál a vb-döntő előtt, mert szerinte Spanyolország igazságtalan előnyből indulLionel Scaloni szerint a spanyolok egy nappal több pihenőidőt kaptak, ami igazságtalan előnyt jelent a fináléban."
16 napja
És a szőrös, nagydarab pasik.VB döntőt amúgy nézi majd valaki, vagy csak a Halftime Show-t, mint a Suber Bowlok idején? 😀Csak a csöcsök
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Mert ugye ízlések és...
16 napja
Akkor ezt túltárgyaltuk.🙂Jah én azért kérdeztem mert egyik nap még paraszt volt a jelzőm. Nem a filmbeli idézetet kérdőjeleztem meg😁Értettem.🙂 Remontada kérdésére tettem be a pontos idézetet."A baromarcú én vagyok, ő a faszkalap."Igen, a különbség miatt írta, hogy “szabadon”.
nagylaza, főpohárnok
szaba
nagylaza, főpohárnok
remontada
16 napja
VB döntőt amúgy nézi majd valaki, vagy csak a Halftime Show-t, mint a Suber Bowlok idején? 😀Csak a csöcsök
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 napja
Jah én azért kérdeztem mert egyik nap még paraszt volt a jelzőm. Nem a filmbeli idézetet kérdőjeleztem meg😁Értettem.🙂 Remontada kérdésére tettem be a pontos idézetet."A baromarcú én vagyok, ő a faszkalap."Igen, a különbség miatt írta, hogy “szabadon”.
nagylaza, főpohárnok
szaba
nagylaza, főpohárnok
16 napja
VB döntőt amúgy nézi majd valaki, vagy csak a Halftime Show-t, mint a Suber Bowlok idején? 😀
16 napja
Értettem.🙂 Remontada kérdésére tettem be a pontos idézetet."A baromarcú én vagyok, ő a faszkalap."Igen, a különbség miatt írta, hogy “szabadon”.
nagylaza, főpohárnok
szaba
16 napja
"A baromarcú én vagyok, ő a faszkalap."Igen, a különbség miatt írta, hogy “szabadon”.
nagylaza, főpohárnok
16 napja
lehet a szinkron miatt változott a szöveg? 😊