Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
3 napja
Eddig a harom meccs, amit lattam, azok szerintem is gyengek voltak nagyon. En mondjuk eddig kb csak az amik meccsere mondtam, hogy ez nem volt szar, mostmar nehezen birok soccert nezni. XdRitka gyatra meccs ez iscsak a nyitót láttam elejétől, azon is bealudtam. mondjuk itthon szerintem a világ legizgalmasabb focimeccsén is képes lennék elaludni
warr_b
fake.id
3 napja
Stadiom teli kb, de kb kusban mindenki, mintha egy covid meccs lenne
3 napja
Ritka gyatra meccs ez isSzerintem eddig mindegyik bőven vállalható volt, a nyitó meccs volt szenvedős, igaz a hajnaliakból csak a 25 perces highlightokat néztem.
warr_b
Ezt viszont hangulatra is tragédia. Nem is vártam mást mondjuk ettől most.
3 napja
Ritka gyatra meccs ez iscsak a nyitót láttam elejétől, azon is bealudtam. mondjuk itthon szerintem a világ legizgalmasabb focimeccsén is képes lennék elaludni
warr_b
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 napja
Ritka gyatra meccs ez is

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 napja
Azért Rodriguez és Vargas se az a szint, mint amik voltak(??) 2/4 éve, ennyi pontatlan labdát/ívelést...Embolo veszélyesnek tűnik, Afif-ban még bízom... Shaka Zulu meg valszeg túl öreg már ehhez.
Tragikus.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 napja
Gec miért hagytam hangot a TVn, M4en félidőben akkor baromságok mennek gecpont ezért. 2 évente kell a dózis ebből a tengermély bölcsességből
zacknorb
3 napja
na, nyernek az albánok vagy beindul a katari tikitaka?
3 napja
Pihentették. A sztárjátékost az edző későbbre tartogatja, ezt Pörgettyú Smith óta tudjuk. 😀Nem játszott az első meccsen. Inkább Kolasinacék.Katar Bosznia mérkőzés gonna hit like crack.Simán behúzzák Dzekoék.
esanders10
iktriad
Sixo
3 napja
Gec miért hagytam hangot a TVn, M4en félidőben akkor baromságok mennek gec
Poloska vagyok.
3 napja
Nem játszott az első meccsen. Inkább Kolasinacék.Katar Bosznia mérkőzés gonna hit like crack.Simán behúzzák Dzekoék.
esanders10
iktriad
3 napja
Katar Bosznia mérkőzés gonna hit like crack.Simán behúzzák Dzekoék.
esanders10
3 napja
ők önazonosan Guardiolazni akartakAzt ne mond, hogy neked Dél-Afrika jobb volt ennél.Nem annyira rossz ez a Katar. Láttam már idén náluk szarabb csapatot.Alapvetően nincs bajom azzal ha a kiscsapatok bunkerfocit játszanak, és szeretem védeni őket... de azért ilyen hsz-re sem vetemedtem volna mondjuk.
Sixo
Igor
Sixo
Poloska vagyok.
3 napja
Azt ne mond, hogy neked Dél-Afrika jobb volt ennél.Nem annyira rossz ez a Katar. Láttam már idén náluk szarabb csapatot.Alapvetően nincs bajom azzal ha a kiscsapatok bunkerfocit játszanak, és szeretem védeni őket... de azért ilyen hsz-re sem vetemedtem volna mondjuk.
Sixo
Igor
3 napja
Az lesz az a meccs, amikor 1) 0-0 lesz, 90% mezőnybeli rugdalózás meg beívelések kifejelgetése után... 2) Afif becsavar nekik egy random szabadrúgást 25-ről....Katart simán verik, 4 ponttal kb fix a 32pedig Bosznia is top16-os leszAzon röhögnék egy nagyot, nehogy a 32-be ne férjenek be aztán...
zacknorb
Igor
zacknorb
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 napja
Nem annyira rossz ez a Katar. Láttam már idén náluk szarabb csapatot.Alapvetően nincs bajom azzal ha a kiscsapatok bunkerfocit játszanak, és szeretem védeni őket... de azért ilyen hsz-re sem vetemedtem volna mondjuk.
Sixo
3 napja
Addig szórakozik a switzerlandia banda amíg kiegyenlít KatarCsak azt a kurva félpályát kéne átlépni.
remontada
3 napja
Nem annyira rossz ez a Katar. Láttam már idén náluk szarabb csapatot.Jársz ki megyés meccsekre?
Sixo
3 napja
Nem annyira rossz ez a Katar. Láttam már idén náluk szarabb csapatot.
3 napja
Ezek a túlvezérelt Közép/dél-amerikai sporik annyira a megye 2-3-s korszakomra emlékeztetnek, akiket tiszta szívből telibe vernél minden meccsen😃
3 napja
Addig szórakozik a switzerlandia banda amíg kiegyenlít Katar
3 napja
Ennek az Afifnak a partjelzővel való állandó perelését a labda pontos lerakásáról a szöglet félkörívre meg kéne festeni, a címe lehetne "A gyönyörködtető feleslegesség"
3 napja
Katar Bosznia mérkőzés gonna hit like crack.