Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
Jol gondolom hogy sehol mashol nem nyomjak el a rendezo orszag himnuszat?😀
16 napja
Spanyol es argentin szurkolokon kivul egyebkent nezi valaki?Én azért csak megnézem a Fifa milyen módon csalja el 😁
Brouwerij van de Vrij

16 napja
Spanyol es argentin szurkolokon kivul egyebkent nezi valaki?Pont annyian mint egy francia angolt néznének az emberek
Brouwerij van de Vrij
16 napja
Spanyol es argentin szurkolokon kivul egyebkent nezi valaki?Én egyiket sem szeretem (hajrá Anglia) de Licha meg a csöcsök miatt nézem
Brouwerij van de Vrij

Just Win Baby!
16 napja
Spanyol es argentin szurkolokon kivul egyebkent nezi valaki?Van itt olyan? 😀
Brouwerij van de Vrij
16 napja
Spanyol es argentin szurkolokon kivul egyebkent nezi valaki?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
16 napja
Wattimena is jó formában van. Sobri nagy kedvence kemény meccsre számíthat.A fanyalgóknak itt van egy kis alternatíva a Sport 1-en. Searleék egész jô meccset játszanak.A karigeri ratajskira lehet atkapcsolok majd ha szar lesz
iktriad
Raider89
16 napja
Most mondanám hogy berohan majd de az max gurulas lenneAz se lepne meg ha ez a bohóc valahol ott lenne a közelben az éremátadásnálDehát a főni is volt az élőjében, fontos ember lett ájsószpìdHihetetlen hogy ilyen senkikre van igénye az embereknekHogy micsoda? Volt ishowspeed koncert???Igen, el is énekelte a This is the World Cup című megslágerét.
Sixo
Akik esetleg lemaradtak, azoknak íme a dalszöveg
This is the World Cup (x100)
Kampman
remontada
Raider89
remontada

Just Win Baby!
16 napja
A fanyalgóknak itt van egy kis alternatíva a Sport 1-en. Searleék egész jô meccset játszanak.A karigeri ratajskira lehet atkapcsolok majd ha szar lesz
iktriad

Just Win Baby!
16 napja
Szerintem ez egy fosós VB volt.Így jó, ha Löflitnl kèrdezed 😉
warr_b
16 napja
Az se lepne meg ha ez a bohóc valahol ott lenne a közelben az éremátadásnálDehát a főni is volt az élőjében, fontos ember lett ájsószpìdHihetetlen hogy ilyen senkikre van igénye az embereknekHogy micsoda? Volt ishowspeed koncert???Igen, el is énekelte a This is the World Cup című megslágerét.
Sixo
Kampman
remontada
Raider89
16 napja
A fanyalgóknak itt van egy kis alternatíva a Sport 1-en. Searleék egész jô meccset játszanak. 16 napja
Dehát a főni is volt az élőjében, fontos ember lett ájsószpìdHihetetlen hogy ilyen senkikre van igénye az embereknekHogy micsoda? Volt ishowspeed koncert???Igen, el is énekelte a This is the World Cup című megslágerét.
Sixo
Kampman
remontada

Just Win Baby!
16 napja
Hihetetlen hogy ilyen senkikre van igénye az embereknekHogy micsoda? Volt ishowspeed koncert???Igen, el is énekelte a This is the World Cup című megslágerét.
Sixo
Kampman
16 napja
Toto már ellőtte ezt a betetOver/Under mikor jön szerintetek a szar meccs ez nagyon, kár nézni hsz?Középkezdés előtt 10 perccel.
Heisman nádor
iktriad

Just Win Baby!
16 napja
Szerintem ez egy fos VB volt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
16 napja
Közben Sótonyi for president 🙂
16 napja
Hogy micsoda? Volt ishowspeed koncert???Igen, el is énekelte a This is the World Cup című megslágerét.
Sixo
16 napja
Over/Under mikor jön szerintetek a szar meccs ez nagyon, kár nézni hsz?Középkezdés előtt 10 perccel.
Heisman nádor
16 napja
Testközeli élményeid vannak?Én vagyok Löfli.... Rámjött a szapora....Ne légy nagyképű. A tegnapi Löfli hasmenés után én nem kötözködnék vele.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Sixo
16 napja
Látttam a spanyolok öszes meccsét de nem nagyon tűnt ez felAz egész vb mezőnyből Messi mögött neki van a 2. legtöbb sikeres csele.Yamal-rol várható egy piros lap, főleg ha Lisandro-val marad 1v1ben , ő sebességben nagyon elmaradYamal? Meglepne eddigi teljesítménye alapján a vb-n ha meg tudna csinálni egy komolyabb 1v1 et
Pep71
kapitnono
Sixo

16 napja
Én vagyok Löfli.... Rámjött a szapora....Ne légy nagyképű. A tegnapi Löfli hasmenés után én nem kötözködnék vele.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
16 napja
Német-Argentín döntőt is elcsalták az argentínoknak, ja nem. Mit leműveltek volna, ha nem kapja meg a jogos piros lapot az argentín de ők nyernek. Bezzeg Zabaletat ketté törték, no red card.. ott nem volt hupákolás megkora csalás😁 azóta homokba van eggyesek fejenincs azzal baj, ha valaki utálja valamelyik csapatot, de ez már a homok és a fej tipikus esete.amúgy nézted a spanyol meccseket, vagy ez a beépített utálat része? amúgy meg az argentinok is fociztak már amikor hátrányba kerültek a szoki dél-amerikai parasztkodás mellettHa legalabb az egyik focizni akarna mar nem lenne veszes. De a cigany vs patkany parharc nagyon gyenge.Ha Meteor tartana a Stadion fele akkor küldjetek majd egy füstjelet! Köszinagyon bánt, hogy ez a két csapat döntőzik, mi?
Toto21
Kenny
Toto21
Heisman nádor
Kenny
Szerkesztette: remontada
16 napja
Én vagyok Löfli.... Rámjött a szapora....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018