Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
3 napja
ugye ott valahogy készült el és elég nagy buzz volt körülötte hogy nem lehet majd használni a nevet rendesenJó a memóriátok, csak furaIgen, az is.allianz aréna is át volt nevezve anno ha jól rémlikSejthettem volnaA stadionok miért vannak átnevezve?Mert a FIFAnak kibaszottul nem fozet merchandising jogért a cégek.
KeyG
zacknorb
KeyG
Negritis, a vajda
Kampman
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Jó a memóriátok, csak furaIgen, az is.allianz aréna is át volt nevezve anno ha jól rémlikSejthettem volnaA stadionok miért vannak átnevezve?Mert a FIFAnak kibaszottul nem fozet merchandising jogért a cégek.
KeyG
zacknorb
KeyG
Negritis, a vajda
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 napja
Igen, az is.allianz aréna is át volt nevezve anno ha jól rémlikSejthettem volnaA stadionok miért vannak átnevezve?Mert a FIFAnak kibaszottul nem fozet merchandising jogért a cégek.
KeyG
zacknorb
KeyG
Negritis, a vajda
3 napja
allianz aréna is át volt nevezve anno ha jól rémlikSejthettem volnaA stadionok miért vannak átnevezve?Mert a FIFAnak kibaszottul nem fozet merchandising jogért a cégek.
KeyG
zacknorb
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Egyébként Igor Thiagot akartam megrakni gólkirálynak csak legutóbbi 3 meccsen 1-szer volt kezdő, nem tudtam mire készül AncelottiNem kell, előre elárulom, szar leszek... meg nem engednek tizit rúgni. 😕
KeyG
Na megyek melegíteni inkább.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 napja
Egyébként Igor Thiagot akartam megrakni gólkirálynak csak legutóbbi 3 meccsen 1-szer volt kezdő, nem tudtam mire készül Ancelotti
We are just the Ravens!
3 napja
Sejthettem volnaA stadionok miért vannak átnevezve?Mert a FIFAnak kibaszottul nem fozet merchandising jogért a cégek.
KeyG
zacknorb
We are just the Ravens!
3 napja
Kutya Brady kint feszit a brazil-marokkoin 😀Szeret New Yorkba lenni, jó emlékei vannak ha eszébe jut az NY
Stez
We are just the Ravens!
3 napja
Kutya Brady kint feszit a brazil-marokkoin 😀
3 napja
Vb, de felhigitva, ezt ne feledd. Ha nincs higitva, Katar ki sem jut, igy is csoportnegyedikkent ment potselejtezni, ahol az Emiratusok meg Oman ellen jatszott. Ezek nincsenek top 65-ben sem a vilagranglistan.Az ilyen gyenge csapatok mint a Katar vagy Magyarország stb, simán nyerhet meccset vagy döntetlenezhet erősebb csapatok ellen EB-n, VB-n. Sokszor előfordult már.de ez a vb.
ozibozi
a kontinensek legjobbjai vannak ott bizonyos szures uta ln. ez pont szar h euro eeosebb kb minden kontinensnel.
YoungZeeZee
3 napja
A stadionok miért vannak átnevezve?
We are just the Ravens!
3 napja
YoungZeeZee
9 825
Az ilyen gyenge csapatok mint a Katar vagy Magyarország stb, simán nyerhet meccset vagy döntetlenezhet erősebb csapatok ellen EB-n, VB-n. Sokszor előfordult már.de ez a vb.
ozibozi
a kontinensek legjobbjai vannak ott bizonyos szures uta ln. ez pont szar h euro eeosebb kb minden kontinensnel.
3 napja
Megvannak a kezdőcsapatok a vébé 1. rangadójára.BRAZÍLIA–MAROKKÓ
New York/New Jersey. Vezeti: Slavko Vincic (szlovén)
BRAZÍLIA: Alisson – Ibanez, Marquinhos, Gabriel, Douglas Santos – Casemiro, Bruno Guimaraes – Raphinha, Lucas Paquetá, Vinícius Jr. – Igor Thiago. Szövetségi kapitány: Carlo Ancelotti
A kispadon: Ederson, Weverton (kapusok), Bremer, Matheus Cunha, Danilo Luiz, Danilo Santos, Éderson, Endrick, Fabinho, Leo Pereira, Luiz Henrique, Gabriel Martinelli, Rayan
MAROKKÓ: Bunu – Hakimi, I. Diop, Riad, Mazraui – Buaddi, El-Ajnaui – Brahim Diaz, Unahi, El-Hanusz – Szaibari. Szövetségi kapitány: Mohamed Uahbi
A kispadon: Mohamedi, Tagnauti (kapusok), Amrabat, Belammari, El-Murabet, El-Uahdi, Halhal, Rahimi, Szadan, Szalah-Eddin, Szbai, Talbi, Jasszin
3 napja
Az ilyen gyenge csapatok mint a Katar vagy Magyarország stb, simán nyerhet meccset vagy döntetlenezhet erősebb csapatok ellen EB-n, VB-n. Sokszor előfordult már.Sokakkal elofordul. Velunk egy ideje nemigen, mi NL-csapat vagyunk. 😀
ozibozi
Talan legutobb a franciak ellen volt meglepetesunk nagy tornan, 2021-ben, de ott meg lattuk, hogy a franciaknal akkora oltozoi balhek voltak, mint a haz, es vegul hurkak voltak az egesz tornan, ez is benne volt, hogy elcsiptunk toluk egy pontot.
3 napja
Az ilyen gyenge csapatok mint a Katar vagy Magyarország stb, simán nyerhet meccset vagy döntetlenezhet erősebb csapatok ellen EB-n, VB-n. Sokszor előfordult már.
3 napja
Egyáltalán nem bánom. Mióta az eszemet tudom, a legunalmasabb, legsterilebb európai válogatott számomra az aktuális Svájci csapat.Shaqiri volt egyedül fűszer.
3 napja
Még azt a borzalmas keveset is elcsaltál a svájciak, ami ehhez a győzelemhez kellett volna.Na ez egy találó megfogalmazás
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 napja
MOM a katari kapusSvajci arc inkabb. Kb 5t lőhettek volna reálisan
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 napja
Kovács Kálmán most vette le a kezét Svájcról.
3 napja
Amikor megkérdeztétek miért nem várom ezt a vbt... pont az ilyenekért. Svájc vmiért úgy játszott mintha egy sörmeccs lett volna gyerekek ellen, most ennek tapsikoljak hogy ez a katar pontot szerzett?! Semmi keresnivalojuk tudás alapján vbn
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 napja
MOM a katari kapus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 napja
Jashari nagy lövés a végén 😀Milános, mire számítottál.
Heisman nádor