Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
3 napja
Katar Bosznia mérkőzés gonna hit like crack.
3 napja
Jo, eros volt a Cagliari. Van ilyen.A vb mai napjanak csapata a Milan. Akinek koze van a Milanhoz, remekel. Pulisic hajnalban, most Rosriguez. Ez mutatja, mennyire brutalis a keret a Milannal.EL top 24 szintű, aztmondod? 😀
Stez
zacknorb
3 napja
A vb mai napjanak csapata a Milan. Akinek koze van a Milanhoz, remekel. Pulisic hajnalban, most Rosriguez. Ez mutatja, mennyire brutalis a keret a Milannal.EL top 24 szintű, aztmondod? 😀
Stez
Poloska vagyok.
3 napja
Embolo beakasztott hátulról😁 Csak semmi buzulás😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 napja
A vb mai napjanak csapata a Milan. Akinek koze van a Milanhoz, remekel. Pulisic hajnalban, most Rosriguez. Ez mutatja, mennyire brutalis a keret a Milannal.
3 napja
Katart simán verik, 4 ponttal kb fix a 32pedig Bosznia is top16-os leszAzon röhögnék egy nagyot, nehogy a 32-be ne férjenek be aztán...
zacknorb
Igor
Poloska vagyok.
3 napja
Valami bírságot szabnèk ki arra aki ezt a svájci mezt kitalálta ès arra aki jóváhagyta... teljesen èlvezhetetlen az egèsz (nekem)...
3 napja
Ne legyék már Infantilis...Egy meglepően alacsonyan szálló repülőgép árnyéka szelte át a stadiont.infantinoért ugrottak be
Hát nem tudom.
Kampman
Negritis, a vajda
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 napja
a samsung tv mediaklikk app borzalmas ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Egy meglepően alacsonyan szálló repülőgép árnyéka szelte át a stadiont.infantinoért ugrottak be
Hát nem tudom.
Kampman
3 napja
Az első meccs alapján elképesztően borzalmasak. 0-0kra jók lehetnek gyengébb csapatok ellen.Azon röhögnék egy nagyot, nehogy a 32-be ne férjenek be aztán...amúgy pont azért a leggyengébb csoport ez mert svájc a legerősebb csapat 😀pedig Bosznia is top16-os lesz
Negritis, a vajda
zacknorb
Igor
3 napja
Egy meglepően alacsonyan szálló repülőgép árnyéka szelte át a stadiont.Hát nem tudom.
3 napja
Azon röhögnék egy nagyot, nehogy a 32-be ne férjenek be aztán...amúgy pont azért a leggyengébb csoport ez mert svájc a legerősebb csapat 😀pedig Bosznia is top16-os lesz
Negritis, a vajda
zacknorb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 napja
amúgy pont azért a leggyengébb csoport ez mert svájc a legerősebb csapat 😀Az A csoportban meg Mexikó?
Negritis, a vajda
3 napja
amúgy pont azért a leggyengébb csoport ez mert svájc a legerősebb csapat 😀pedig Bosznia is top16-os lesz
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
3 napja
amúgy pont azért a leggyengébb csoport ez mert svájc a legerősebb csapat 😀
3 napja
nem hat gagyinak, csak a fejkamerás cuccok nekem előbb okozna rohamot, mint érdeklődésthardcore henryt nem néztem meg mer 2 óra nem érdekel belőle, de a Brothers Grimsbyben a nyitó First Person POV jelenet iszonyat menő
zacknorb
3 napja
Olyan erzesem van parszor, mintha valami bena fifa jatekbol latnek egy random replayt.Amugy csak nekem rosszak ezek a biroi szogbol mutatott visszajatszasok? 😀van egy bája, de inkább random gimmick semmint olyan amit akarok hosszútávon
Olyan gagyinak hatnak mindig. Bar tudom, ez sokaknak tok erdekes.
Stez
Negritis, a vajda
3 napja
Vajon Infantinót meccs után elreptetik 1 óra alatt New Jersey-be?Felültetik egy Concordera.
Kampman
3 napja
Leejtőernyőzik Kansas City-be, aztán ott is lesz meccs.Vajon Infantinót meccs után elreptetik 1 óra alatt New Jersey-be?nem lehetne hogy félúton kibasszák a gépból?
Kampman
Negritis, a vajda
3 napja
én ebből a szögből nem tudom eldönteni, ezért kéne hogy mutassák azt ami alapján döntött a VARx.com/i/status/2065877315167392132ez nálam am nem les, a védő vála belógott
Les
braxa88
zacknorb
3 napja
Amugy csak nekem rosszak ezek a biroi szogbol mutatott visszajatszasok? 😀nem hat gagyinak, csak a fejkamerás cuccok nekem előbb okozna rohamot, mint érdeklődést
Stez
Poloska vagyok.
3 napja
Vajon Infantinót meccs után elreptetik 1 óra alatt New Jersey-be?nem lehetne hogy félúton kibasszák a gépból?
Kampman
3 napja
Amugy csak nekem rosszak ezek a biroi szogbol mutatott visszajatszasok? 😀van egy bája, de inkább random gimmick semmint olyan amit akarok hosszútávon
Stez
3 napja
x.com/i/status/2065877315167392132ez nálam am nem les, a védő vála belógott
Les
braxa88
Poloska vagyok.