Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
3 napja
Svajciaknal is vonalkapus van.Ráadásul hasonlít Dibuszra
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 napja
Akkor ez már nem lesz 0-4
3 napja
Kicsit nagyképűnek tűntek a svejziek, meg is lett az eredménye.
3 napja
Jashari nagy lövés a végén 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 napja
Arab muzsika a levi'sban😀
3 napja
Na most nem boldogok a sajtkészítők...Ja, az olaszok ki se jutottak
Igor
Poloska vagyok.
3 napja
Szpíker nagy jinxet tolt amúgy 😊
3 napja
Na most nem boldogok a sajtkészítők...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 napja
Nemcsak a 2-0 a veszèlyes eredmèny 😛
3 napja
Balfasz S ájciak salallaa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 napja
LOL buzi svejciak meg is érdemlik
3 napja
lol
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Lool, micsoda mesteri terv, megérdemlitek raclette-zabáló banda, muhahha...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 napja
Pont ezt érdemelte ez a balfasz Svájc 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 napja
LOL, mekkora balfaszok 😀 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 napja
3 feletti xGre lőnek 1 gólt... 25 lövés. Anyátok.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 napja
Amugy Svajcot nagyon tulnyomjak, miota jol leneztuk oket, aztan hulyere csaptak minket az Eb-n ket eve. Azota mindenki ugyel ra, hogy inkabb tulertekelje, mintsem alul.nem biztos, hogy jó lesz Svájcnak, ha ilyen szar meccseken megy tovább, simán lehet, hogy valami élethalál meccses kiscsapat megcseszi őketSvájc pont arra lesz jó, amire tippeltem őket... legkevesebb kapott gól. Kiesnek 32 v 16 között majd, addig meg kb sima lesz.
NB2
Hol vagy Afif, sír Infantino a páholyban...
Igor
3 napja
Lehet, hogy emiatt kevesbe volt izgalmas, de az egyikuk focija legalabb tetszett. Sajnos eddig az amikon kivul eleg keves csapatrol tudnam elmondani egyelore, hogy na, szep foci volt. De nyilvan meg csak ket napja megy a vb, csak eddig sem a jatek, sem a hangulat nem segitett nekem abban, hogy igy elkapjam ezt a vb-feelinget. Remelhetoleg a kovetkezo napokban ez gyorsan valtozik, most jonnek a nagyobb csapatok, amik szeretnek is jatszani.sztem az amúgy pont szar volt mert annyira messze volt a két csapat egymástólEddig a harom meccs, amit lattam, azok szerintem is gyengek voltak nagyon. En mondjuk eddig kb csak az amik meccsere mondtam, hogy ez nem volt szar, mostmar nehezen birok soccert nezni. XdRitka gyatra meccs ez iscsak a nyitót láttam elejétől, azon is bealudtam. mondjuk itthon szerintem a világ legizgalmasabb focimeccsén is képes lennék elaludni
warr_b
fake.id
Stez
Negritis, a vajda
3 napja
nem biztos, hogy jó lesz Svájcnak, ha ilyen szar meccseken megy tovább, simán lehet, hogy valami élethalál meccses kiscsapat megcseszi őketSvájc pont arra lesz jó, amire tippeltem őket... legkevesebb kapott gól. Kiesnek 32 v 16 között majd, addig meg kb sima lesz.
NB2
Hol vagy Afif, sír Infantino a páholyban...
3 napja
nem biztos, hogy jó lesz Svájcnak, ha ilyen szar meccseken megy tovább, simán lehet, hogy valami élethalál meccses kiscsapat megcseszi őket
3 napja
sztem az amúgy pont szar volt mert annyira messze volt a két csapat egymástólEddig a harom meccs, amit lattam, azok szerintem is gyengek voltak nagyon. En mondjuk eddig kb csak az amik meccsere mondtam, hogy ez nem volt szar, mostmar nehezen birok soccert nezni. XdRitka gyatra meccs ez iscsak a nyitót láttam elejétől, azon is bealudtam. mondjuk itthon szerintem a világ legizgalmasabb focimeccsén is képes lennék elaludni
warr_b
fake.id
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!