Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 972 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)

Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
3 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 549 — Kinek mit intézett a kormánya
ancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.

Raphinhát meg casemirot sajnálom csak.
eaglesmcnabb
Guardiolat nem lehet eléggé magasra értékelni már csak a játékra tett hatása miatt sem!
Carlo meg amúgy nem igazán edző, inkább egy egomanager.

Poloska vagyok.
3 napja
Na itt a Kiégett tag is!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 430 — je suis poloska
ancelotti a legtúlértékeltebb edző ever szerintem guardiola mellett, eleve szarok a brazil játékosok, de még azokból sem a legjobbakat választotta ki.

eaglesmcnabb
casemirot a legkevésbé se tudom sajnálni
Negritis, a vajda
az lehet, csak én a saját véleményemet írtam 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 808 — The Mathematician

eaglesmcnabb
casemirot a legkevésbé se tudom sajnálni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 napja
Stez SMU Mustangs 48 957 — Whoops, looks like something went wrong.
Ezt a játékot nézve nem csodálkoznék ha az első ivőszünet alatt kivágnák Ancelottit
remontada
Az elodje sem volt jobb. Gyenge ez a brazil generacio a kozeppalyan es a tamadosorban, szelso vedokkel meg szerintem tiz eve nem allnak sehogy.
Stez
támadó sorban amúgy nem is feltétlen a tehetség hiánya a gond, hanem hogy buták mint a segg (antony, vini, richarlison, neymar, ...) viszont a neveket meg ki kell tenni
pedig egy Cunha ahogy te is írtad sokkal hasznosabb lenne
Negritis, a vajda
Nevek nem rosszak, csak ezek egyike sem igazan csapatember, Vinivel nem is varhatod, hogy ez mukodjon. Paqueta meg amugy hat eve, a prime-jaban is gyenge volt ahhoz, hogy mozgasson egy tamadosort. Ezert sem ertem Cunha mellozeset, o sem klasszikus tizes, de sokkal gyorsabb es kreativabb jatekos, lenduletet adna a tamadasoknak. Thiago amugy baromi jo csatar, de hat kitol kapjon labdat? Raphinhaban bizhat igy egyedul.

3 napja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 430 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 napja
davemayer Chicago Bears 15 628 — "Grammar maci"
Na jó, megpróbálom megtenni amit tudok....

Ez is egy unalmas, gólnélküli meccs lesz, Marokkó végigbekkel, a brazilokban nem látom az átütő erőt, teljeen esélytelen hogy itt gól lesz... sima, unalmas 0-0 sajnos.
Igor
Szívesen.
Igor
Épp mondani akartam, hogy cipőt a cipőboltból, jinxet iktriadtól, de ez tényleg szép volt.
Kampman

Igor
Off:

Vagy egy munkatársam, aki egy az egyben így néz ki, ráadásul eritreai és mindig ezzel szivatom 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 549 — Kinek mit intézett a kormánya
Beszarás hogy pont a törölköző lopós "zseni" talált be. Mihamarabbi kiesést tudok nekik csak kívánni az AFCON után
Heisman nádor
Gabriel beszopatása utáni seggfájást detektálok

Poloska vagyok.
3 napja
Beszarás hogy pont a törölköző lopós "zseni" talált be. Mihamarabbi kiesést tudok nekik csak kívánni az AFCON után

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 888 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezt a játékot nézve nem csodálkoznék ha az első ivőszünet alatt kivágnák Ancelottit
remontada
Az elodje sem volt jobb. Gyenge ez a brazil generacio a kozeppalyan es a tamadosorban, szelso vedokkel meg szerintem tiz eve nem allnak sehogy.
Stez
Azért az nem jelenti azt hogy ex Fizz ligából is kiesel szintű játékot tolj
remontada
A Selecao a vébé Kazincbarcikája?
3 napja
bazz, hajdú b
kurvára nem kötelező nyerni a 2.-3. meccset
valszeg elég lesz az egyiket behúzni

3 napja
a 90-es évek végei, 2000-es évek elejei csapathoz hasonlót vszeg jó ideig nem látunk.
shagi0206
a sport evolúciója miatt esélytelen már hogy olyat lássunk

3 napja
remontada San Francisco 49ers 1 538
remontada
Stez
Azért az nem jelenti azt hogy ex Fizz ligából is kiesel szintű játékot tolj
3 napja
remontada
Stez
támadó sorban amúgy nem is feltétlen a tehetség hiánya a gond, hanem hogy buták mint a segg (antony, vini, richarlison, neymar, ...) viszont a neveket meg ki kell tenni
pedig egy Cunha ahogy te is írtad sokkal hasznosabb lenne

3 napja
Nem igazan ertem, Ancelotti miert Paquetaval kezd tizesben, es nem Cunhaval.
Stez
Mert egy pöcs 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 794 — Dr Kongó fan
remontada
Én kb ezt vártam. Nevek alapján jó ez a keret, de ezt az olaszos kivárásos szart akar velük játszatni. Sosem latjuk már a felszabadult szamba focit?!
davemayer
1998-ban meghalt.
Kampman
1982-ben meghalt?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 888 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Már az m4 is első negyedről beszél. Kérem vissza a 2 félidős soccert!
.

Ez is egy unalmas, gólnélküli meccs lesz, Marokkó végigbekkel, a brazilokban nem látom az átütő erőt, teljeen esélytelen hogy itt gól lesz... sima, unalmas 0-0 sajnos.
Igor
Csak így tovább padawan.
3 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 073
remontada
Én kb ezt vártam. Nevek alapján jó ez a keret, de ezt az olaszos kivárásos szart akar velük játszatni. Sosem latjuk már a felszabadult szamba focit?!
davemayer
a 90-es évek végei, 2000-es évek elejei csapathoz hasonlót vszeg jó ideig nem látunk.
3 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 794 — Dr Kongó fan

Igor
Szívesen.
Igor
Épp mondani akartam, hogy cipőt a cipőboltból, jinxet iktriadtól, de ez tényleg szép volt.
Kampman

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
3 napja
Stez SMU Mustangs 48 957 — Whoops, looks like something went wrong.
remontada

3 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 389
remontada
davemayer
1998-ban meghalt.
3 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 073
Csak azért aludtam kb 1,5 órát meccs előtt, hogy ezt bírjam végig, látni akarom hogy leszopatják a brazilokat. Eddig jó 😊
3 napja
remontada

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 napja
EINDHOVEEEEEN

| ok már elvileg nem |

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 napja
remontada San Francisco 49ers 1 538