Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
én böngészőből használnám, nem tabletrőlNekem 2 ismim használja jelenleg, egyik egy 10 éves androidon másik egy 17-en. Nem szaggat, megkérdeztem.kézilabda siman mentTV Go-val mostanság sok a probléma. Nekem egy ideig az segített hogy kikapcsoltam iOS alapon a Zárt módot.nekem be se tölt a "player"Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …m4sport.hu-n 0 szaggatás a meccs kezdte óta nekem.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
és itt szar de havernak is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 napja
Ő rúgott bele a spanyolba
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 napja
hülye spanyol miért engedte ki????
16 napja
Yamal nem kicsit van tulporogve.Pont mint masfel eve minden egyes prime time meccsen. Nala ez szokasossa valt.
Kenny
16 napja
Nekem 2 ismim használja jelenleg, egyik egy 10 éves androidon másik egy 17-en. Nem szaggat, megkérdeztem.kézilabda siman mentTV Go-val mostanság sok a probléma. Nekem egy ideig az segített hogy kikapcsoltam iOS alapon a Zárt módot.nekem be se tölt a "player"Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …m4sport.hu-n 0 szaggatás a meccs kezdte óta nekem.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
16 napja
Mondjuk nehez magyarazni, hogy erre a belepore nem jott lap.Az előbb mikor tökön is vágta a spanyol, az jelzés volt a bírótól hogy milyen felfogásban fogja vezetni.
Stez
16 napja
Meccs utan akkor Yamal meg Messi adja oda a kupat Trumpnak?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
16 napja
Mondjuk nehez magyarazni, hogy erre a belepore nem jott lap.Nyugi páran megfogják itt
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
16 napja
kézilabda siman mentTV Go-val mostanság sok a probléma. Nekem egy ideig az segített hogy kikapcsoltam iOS alapon a Zárt módot.nekem be se tölt a "player"Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …m4sport.hu-n 0 szaggatás a meccs kezdte óta nekem.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
16 napja
Mondjuk nehez magyarazni, hogy erre a belepore nem jott lap.
16 napja
Sárga persze itt sincs...Kizárt, ezeket mindig elnézik nekik, ami csak megerősíti őket, hogy ezt szabad, sőt, kell.
kapitnono
16 napja
Proxyi
236
Szóval ez is egy 0-1 lapos meccs lesz.
16 napja
Del Amerika 4 ev mulva lesz! Igy ök kiesnek 2042-ig. Just sayin😊Szerencsére dél/ közép amerika és nem az USAA trófeabemutatást a Lui Vütton támogatja, jaj, ne kapjanak ezek vébét egy darabig.12 ev nyugi van. Utana ök jönnek megint😂
Kampman
Toto21
kapitnono
16 napja
Roppant "szimpatikus" csapat ez a szargentin!🤮

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
16 napja
Sárga?Az ishowspeed
Ezt ugatjuk....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
16 napja
Sárga? Ezt ugatjuk....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 napja
ha az m4 befosott és a telekom szaggat, remélem szabitéren meg minden nyilvános meccsnéző helyen épp halálra frusztrálódik minden focibuzi. kurva szar napom volt, ilyen siralmasan kicsinyes dologba kell kapaszkodjak, hogy kicsit jobb kedvem legyen 💀
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
16 napja
TV Go-val mostanság sok a probléma. Nekem egy ideig az segített hogy kikapcsoltam iOS alapon a Zárt módot.nekem be se tölt a "player"Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …m4sport.hu-n 0 szaggatás a meccs kezdte óta nekem.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
16 napja
Nekem be se jön.Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …m4sport.hu-n 0 szaggatás a meccs kezdte óta nekem.
csebi
Sixo
Lánynak küldtem a linket, h tudja nézni, de /nálam/ semmi.
Remélem az IFon viszi 😄
16 napja
nah a narancs fasz ott van a kopasz fasz mellettViktort beengedték a stadionba? 😀
Negritis, a vajda
16 napja
Csak Mo-ról megy.nekem be se tölt a "player"Amúgy telekom tvgo szépen beleszaggat …m4sport.hu-n 0 szaggatás a meccs kezdte óta nekem.
csebi
Sixo
Negritis, a vajda