Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
16 napja
hát azért szerintem itt is lennének rá jelentkezők, akik szívesen lőnének neki gólokat a kapujára 😊Gondolom lehet fogadni ra, ezuttal melyik focista viszi haza. Par mar allitolag vendegul latta Pique ota. XdŐ még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
Shakira lesz? Mert akkor nézem
warr_b
csebi
Stez
16 napja
Ez egy 1 gólos meccs....Oszt hol van az az 1 gól ?????
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
16 napja
Ez egy 1 gólos meccs....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
16 napja
Igen. Meg Madonna, BTS és Justin Bieber. Lehet visszasírjuk az 1perces agitpropot. 😀HBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
warr_b
Szerkesztette: iktriad
16 napja
Gondolom lehet fogadni ra, ezuttal melyik focista viszi haza. Par mar allitolag vendegul latta Pique ota. XdŐ még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
warr_b
csebi
16 napja
Én se.Ő még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
16 napja
Azért aki ezért milliókat fizetett picit sajnálomhát én nem, ritka nagy fasznak kell hozzá lenni. vagy annyi a kess, hogy ezen nincs mit sajnálni
kapitnono
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
16 napja
Azért aki ezért milliókat fizetett picit sajnálomHátha megmenti a halftime show
kapitnono
16 napja
Ő még úgysem adott elő vb-nHBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
16 napja
Mondjuk a futball torvenye, hogy az argentin 0.0-as xG-re egy loves fog jonni, az gol, aztan azzal meg is nyerik a meccset.
16 napja
HBI azt mondta, 3 perc szerelés, 11 perc műsor, 3 perc szerelésHm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
Stez

16 napja
Volt kb 10 perceVolt már a "felkészültek egymásból a csapatok" is."meddő mezőnyfölény"Mezönyben gyűrik egymást a csapatok
"küzdelmes első félidő"
valaki folytassa a félidei szakértőbingót
fake.id
A játék küzdőszelleme dominál
warr_b
Kampman
Draft

16 napja
"meddő mezőnyfölény""Tetszett Shakira tánca."
"küzdelmes első félidő"
fake.id
16 napja
Hagyok időt magamnakMarrokóban meg az Ibériai félszigeten lesz a centenáriumi vébé 2030-ban. Meg pár meccs Dél Amerikában.Én még ugyancsak kevéssé vagyok fixálódva, de az ötlet egyébként megfontolandó, a szaúdi vébére megvalósítom.Argentin sárga lap, szentséges szűzanyám, megtörténtvágtál volna ki inkább magadnak egy csomót színes papírokból. ahogy rá vagy fixálódva mutogathatnád őket a tévének menet közben 🤣
Kampman
fake.id
Kampman
iktriad
16 napja
Volt már a "felkészültek egymásból a csapatok" is."meddő mezőnyfölény"Mezönyben gyűrik egymást a csapatok
"küzdelmes első félidő"
fake.id
warr_b
16 napja
Ipekakuána hatása van az emberre.Hm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Közkulturális és jóízlési szempontból Madonnát 2-3 percnél tovább nem szabad mutogatni, így is gyerekek százmilliói fognak megállni a növésben
warr_b
Kampman
16 napja
Szar"meddő mezőnyfölény""Fos"
"küzdelmes első félidő"
fake.id
Stez
Húgy
remontada😁😁😁
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

16 napja
"meddő mezőnyfölény"Mezönyben gyűrik egymást a csapatok
"küzdelmes első félidő"
fake.id

16 napja
Marrokóban meg az Ibériai félszigeten lesz a centenáriumi vébé 2030-ban. Meg pár meccs Dél Amerikában.Én még ugyancsak kevéssé vagyok fixálódva, de az ötlet egyébként megfontolandó, a szaúdi vébére megvalósítom.Argentin sárga lap, szentséges szűzanyám, megtörténtvágtál volna ki inkább magadnak egy csomót színes papírokból. ahogy rá vagy fixálódva mutogathatnád őket a tévének menet közben 🤣
Kampman
fake.id
Kampman
16 napja
"meddő mezőnyfölény""Fos"
"küzdelmes első félidő"
fake.id
16 napja
"meddő mezőnyfölény"Taktikai csata
"küzdelmes első félidő"
fake.id
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
16 napja
Vén banya😁
Draft

16 napja
Hm, aszongya 17 perc lesz a szünet, nem fél órás half time show-t vizionáltak?Lehet annyi lesz, csak ahhoz meg jon jo par perc, amig kitoljak a helyszint, meg majd elviszik, stb. Siman lesz fel ora szerintem az egesz.
warr_b
16 napja
Amúgy egész vb alatt gondolkoztam azon h De Paulnak senki sem mondta meg a csapatban h ő és a hetes számú mez az olyan messze van mint Makó Jeruzsálemtől ?lófaszt nem számítanak már a mezszámok
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!