Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 972 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 17., szerda
3:00 Argentína - Algéria (Kansas City)
6:00 Ausztria - Jordánia (Santa Clara)
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)

Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 napja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 179 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Hát ez szêp vót

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 541 — Kinek mit intézett a kormánya
Egyebkent Stiller > Nmecha... nem ertem Nagelsamann miert mellozi ennyire...
Toto21
Nice jynx

Poloska vagyok.
2 napja
NB2 New England Patriots 28 919 — nabege2@yahoo.com
Toto21
😊
2 napja
warr_b Washington Commanders 30 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hopp, egy gól

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 389
Jó emlékeket ébreszt ez a német mez. Az egyik kedvencem evör.
Matthew99
A hazai mezeik mindig jók. Sajnos a második mezeik most már régóta gyengék, alig tolják pl. zöldben, de még feketében se nagyon.
2 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Na akkor előre a houston-i wild card meccs hangulatért
gamerkr
Csöcsök hány gól után jöhetnek? 😀
warr_b

2 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 477 — Invisible man
Jó emlékeket ébreszt ez a német mez. Az egyik kedvencem evör.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 napja
Toto21 Chicago Bears 8 553
gamerkr
warr_b
Elsö Curacao vagy 5-ik nemet gol utan. 😃
2 napja
Toto21 Chicago Bears 8 553
2 napja
NB2 New England Patriots 28 919 — nabege2@yahoo.com
gamerkr
warr_b
3-0
Kampman
jó, de kinek?
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 541 — Kinek mit intézett a kormánya
Kuroszavának fekszik a meleg, hajrá, holland B!
Dzsokijuing
A légkondis NRG stadionban meleg?

Poloska vagyok.
2 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 389
gamerkr
warr_b
3-0
2 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 008 — Saturday Night Lights
Kuroszavának fekszik a meleg, hajrá, holland B!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 napja
warr_b Washington Commanders 30 214 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
gamerkr

2 napja
Sinisa New England Patriots 3 207 — Gràcies Pep!
Willie Parker
marokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
a 18 éves Bouaddi volt Marokkó legjobbja. teljesen uralta a középpályát, kontrollálta a tempót. 91% passzpontosság (60/66), 100% a támadó harmadban, 9 nyert párharc, 5 szerelés, 6 labdaszerzés. nyugodt, érett játékkal szedte szét a brazil pressinget.
deyell
egyértelmű,egészen elképesztőt melózott a srác. mindenben kimagaslót hozott, nagy ádi legszebb napjait idézte
peach
nagyon fog ugrani az amúgy sem kis értéke. 50 misi a transfermarkt szerint
remontada
Ha Pep maradt volna, már jönne a “hírvígó” 😎

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
2 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 926 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

2 napja
Hajrá Curacao!

2 napja
topin New England Patriots 2 372
A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡
ozibozi
Nem igazán értem ezeket a sirámokat. Amikor Európában van a VB, akkor meg a többi kontinensnek nem fekszik az időpont. A helyi idő a mérvadó mindig. Délben kezdenek, aztán 15, 19 és 21 órakor van meccs az adott város időzónája alapján. Mi ezzel a gond, én nem értem.

Ha nálunk lenne a meccs és hajnali 4-kor kellene játszani, hogy máshol esti idősávba essen, gondolom az érthető lenne azoknak, akik emiatt sírnak.
2 napja
remontada San Francisco 49ers 1 538
Willie Parker
marokkó első 15-20 perce nagyon jól nézett ki, utána látványosan szartak az egészbe. olyan érzésem volt, mint amikor egy várhatóan baszó offense kap egy driveot a harmadik pre meccsen és izzadás nélkül végigmennek, utána meg tipli a padra. szvsz nagyon magasan lesz a plafonjuk. szerintem underdog esélyesek.
peach
a 18 éves Bouaddi volt Marokkó legjobbja. teljesen uralta a középpályát, kontrollálta a tempót. 91% passzpontosság (60/66), 100% a támadó harmadban, 9 nyert párharc, 5 szerelés, 6 labdaszerzés. nyugodt, érett játékkal szedte szét a brazil pressinget.
deyell
egyértelmű,egészen elképesztőt melózott a srác. mindenben kimagaslót hozott, nagy ádi legszebb napjait idézte
peach
nagyon fog ugrani az amúgy sem kis értéke. 50 misi a transfermarkt szerint
2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 85 888 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Svédország -Tunézia miért kerülhetett hajnali 4-re, melyik időzónát figyeltèk✌️🤡
ozibozi
Tunéziában imádják a hajnali 3 órás meccsseket. Ez köztudott.
Őszentsége Sobri Jóska
A svédek meg korán kellnek, mert az IKEA-s meg Jysk-s bútorokban gyorsabban pihenik ki magukat.
iktriad
A Jysk dán amúgy szerintem...
Igor
A Jysk az dán.
Őszentsége Sobri Jóska
Egy (szép és jó hosszú) híd választja el a 2 országot és mindkettő skandináv és parlamentális monarchia. Szén-szén. Egész pontosan szék-szék. 😀

Szerkesztette: iktriad
2 napja
peach Atlanta Falcons 15 963 — a new hope (again)
Willie Parker
peach
deyell

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 794 — Dr Kongó fan
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
A svédek meg korán kellnek, mert az IKEA-s meg Jysk-s bútorokban gyorsabban pihenik ki magukat.
iktriad
A Jysk dán amúgy szerintem...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
nekem Ausztrália tetszett eddig legjobban a vb-n, már ami a felkészültséget és a szervezettséget illeti. A védelmük rendkívül fegyelmezett, szervezett volt, fizikailag is domináltak. hiába volt a törököknél végig a labda a második félidőben, nem találták a rést, nem tudtak helyzeteket kialakítani. Az ausztrál kontrák nagyon hatékonyak voltak, itt jön jól hogy ott van náluk Irankunda, akit a breakout játékosok listámban is írtam, mint gyors robbanékony technikás játékos , aki képes villanásokból gólt szerezni. törnek még borsot az ellenfelek orra alá. négy éve is kellemetlen ellenfél voltak, csak a végső győztes Argentína tudta őket megállítani, most is továbbjutnak a csoportból.
deyell

2 napja
ozibozi
Szerintem az amerikait

Poloska vagyok.
2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 244 — #NoStress
ozibozi
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
A Jysk az dán.