Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
14 napja
Na gyűlnek az argentin borsodi cigányok 😂Semmivel se különbek, latin országokban is szeretnek 10-en az 1-re menni.
Undormány az egész csapat
kapitnono
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
14 napja
Mondjuk Rodri is homoritott egyet, hogy szebbet essen.Lehet nem is arra kapta a suttyó a lapot, hanem higy átlökte valamelyik spanyolt a földön fekvő társán?
Stez
14 napja
Van söröm, most értem haza, kell nekem ez a meccs vagy nézzem inkább a Shogunt?Ennél még a hírTV is jobb
r.baggio
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
14 napja
Van söröm, most értem haza, kell nekem ez a meccs vagy nézzem inkább a Shogunt?neked Shogun
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
14 napja
Van söröm, most értem haza, kell nekem ez a meccs vagy nézzem inkább a Shogunt?ez eddig egy jo barcika kisvarda meccs.
r.baggio
14 napja
Van söröm, most értem haza, kell nekem ez a meccs vagy nézzem inkább a Shogunt?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
14 napja
a kurva anyját az USÁ-nakNem ez a teljes sztori.
azért nem kap vízumot, mert Iránban focizott
NB2
Capdeville hülye volt. ESTAt kert de megtagadták mert járt Iránban. Miközben rajta van a listán amiért nem juthatsz be ESTAval. Ha simán időben kikéri a rendes vízumot bejutott volna simán.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
14 napja
Ha már nincs foci legalább kezdődik a cigánykodás végre. Csak lesz vlm
14 napja
Mondjuk Rodri is homoritott egyet, hogy szebbet essen.
14 napja
Na gyűlnek az argentin borsodi cigányok 😂Undormány az egész csapat

14 napja
Kezd elgurulni a gyógyszer, jól van 😅

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
Capdevillaa kurva anyját az USÁ-nakki?
NB2
Negritis, a vajda
14 napja
Gondolod néztem?Aki a megnyitón volt, nem?Akkor ez most az igazi Shakira volt?Van kamu is?
slowmotion
warr_b
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
a kurva anyját az USÁ-nakki?
NB2
14 napja
ha már előkerült a scary movieVolt bizony és Patriotsos volt. 😀Megqrtad Bradyt?
KeyG
Stez
14 napja
a kurva anyját az USÁ-nakazért nem kap vízumot, mert Iránban focizott
14 napja
Aki a megnyitón volt, nem?Akkor ez most az igazi Shakira volt?Van kamu is?
slowmotion
warr_b
14 napja
Suggs mezünk volt csak 😀Megqrtad Bradyt?Volt bizony és Patriotsos volt. 😀Én speciel leragadtam ott hogy volt csajod😘😃Mondtam már, nektek mindent a szátokba kell rágni. Egy icipici túlzás nem megy át neten.Ergo ebből le lehet szűrni hogy csak a latinok ismerik, nice érvelés.Európa tele van latinokkal. Én egy magyart ismertem aki hallgatja, ő a volt csajom. 😅Es olyan sold out turnet nyom most Europaban hogy eselyed nincs jegyet venni.Bad Bunny akit nem ismer senki, csak a latinókNem emlékszek a februárira. Az melyik volt?EZ eddig életem legrosszabb HTS-e.Februárban is ezt mondtuk.
Sixo
remontada
Sixo
KeyG
JéBé
KeyG
zacknorb
KeyG
remontada
KeyG
Stez
14 napja
HeiditMegqrtad Bradyt?Volt bizony és Patriotsos volt. 😀Én speciel leragadtam ott hogy volt csajod😘😃Mondtam már, nektek mindent a szátokba kell rágni. Egy icipici túlzás nem megy át neten.Ergo ebből le lehet szűrni hogy csak a latinok ismerik, nice érvelés.Európa tele van latinokkal. Én egy magyart ismertem aki hallgatja, ő a volt csajom. 😅Es olyan sold out turnet nyom most Europaban hogy eselyed nincs jegyet venni.Bad Bunny akit nem ismer senki, csak a latinókNem emlékszek a februárira. Az melyik volt?EZ eddig életem legrosszabb HTS-e.Februárban is ezt mondtuk.
Sixo
remontada
Sixo
KeyG
JéBé
KeyG
zacknorb
KeyG
remontada
KeyG
Stez
14 napja
Megqrtad Bradyt?Volt bizony és Patriotsos volt. 😀Én speciel leragadtam ott hogy volt csajod😘😃Mondtam már, nektek mindent a szátokba kell rágni. Egy icipici túlzás nem megy át neten.Ergo ebből le lehet szűrni hogy csak a latinok ismerik, nice érvelés.Európa tele van latinokkal. Én egy magyart ismertem aki hallgatja, ő a volt csajom. 😅Es olyan sold out turnet nyom most Europaban hogy eselyed nincs jegyet venni.Bad Bunny akit nem ismer senki, csak a latinókNem emlékszek a februárira. Az melyik volt?EZ eddig életem legrosszabb HTS-e.Februárban is ezt mondtuk.
Sixo
remontada
Sixo
KeyG
JéBé
KeyG
zacknorb
KeyG
remontada
KeyG
14 napja
Lehet elmegyek Cossacksozni ott több lövés lesz és ott Hungary nyer 😛4 chapterrel voltam lemaradva a nine star hegemon body artsban
dande2
pont jó volt a 20 perc arra 😀
14 napja
Amióta van tévé közvetítés, minden döntő európai prime time-ban vagy legrosszabb esetben délután volt.Jajj szegény amcsik,mi meg nézzük hajnal 2kor az NFL-t. Mondjuk jobban megéri.Előbb megnéztem mennyi az idő tokióban 😅
Tactful Cactus
Japók lassan kelnek és mennek dolgozni xD
gamerkr
14 napja
Volt bizony és Patriotsos volt. 😀Én speciel leragadtam ott hogy volt csajod😘😃Mondtam már, nektek mindent a szátokba kell rágni. Egy icipici túlzás nem megy át neten.Ergo ebből le lehet szűrni hogy csak a latinok ismerik, nice érvelés.Európa tele van latinokkal. Én egy magyart ismertem aki hallgatja, ő a volt csajom. 😅Es olyan sold out turnet nyom most Europaban hogy eselyed nincs jegyet venni.Bad Bunny akit nem ismer senki, csak a latinókNem emlékszek a februárira. Az melyik volt?EZ eddig életem legrosszabb HTS-e.Februárban is ezt mondtuk.
Sixo
remontada
Sixo
KeyG
JéBé
KeyG
zacknorb
KeyG
remontada