Soccer VB 2026
18 feliratkozó
2 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
14 napja
kucsmaKozáksapka? 😆😆 Ahhoz elég 2 himnemuLehet elmegyek Cossacksozni ott több lövés lesz és ott Hungary nyer 😛Nem a kozákok?
dande2
iktriad
Raider89
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
14 napja
Jajj szegény amcsik,mi meg nézzük hajnal 2kor az NFL-t. Mondjuk jobban megéri.Előbb megnéztem mennyi az idő tokióban 😅
Tactful Cactus
Japók lassan kelnek és mennek dolgozni xD
14 napja
+125-26 perces volt a szünet. 😀-1 perc?
iktriad
Tactful Cactus
#sixseven
14 napja
Én speciel leragadtam ott hogy volt csajod😘😃Mondtam már, nektek mindent a szátokba kell rágni. Egy icipici túlzás nem megy át neten.Ergo ebből le lehet szűrni hogy csak a latinok ismerik, nice érvelés.Európa tele van latinokkal. Én egy magyart ismertem aki hallgatja, ő a volt csajom. 😅Es olyan sold out turnet nyom most Europaban hogy eselyed nincs jegyet venni.Bad Bunny akit nem ismer senki, csak a latinókNem emlékszek a februárira. Az melyik volt?EZ eddig életem legrosszabb HTS-e.Februárban is ezt mondtuk.
Sixo
remontada
Sixo
KeyG
JéBé
KeyG
zacknorb
KeyG
14 napja
25-26 perces volt a szünet. 😀-1 perc?
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
ez a hülye rágót tett a szájába?
14 napja
Jajj szegény amcsik,mi meg nézzük hajnal 2kor az NFL-t. Mondjuk jobban megéri.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
Mondtam már, nektek mindent a szátokba kell rágni. Egy icipici túlzás nem megy át neten.Ergo ebből le lehet szűrni hogy csak a latinok ismerik, nice érvelés.Európa tele van latinokkal. Én egy magyart ismertem aki hallgatja, ő a volt csajom. 😅Es olyan sold out turnet nyom most Europaban hogy eselyed nincs jegyet venni.Bad Bunny akit nem ismer senki, csak a latinókNem emlékszek a februárira. Az melyik volt?EZ eddig életem legrosszabb HTS-e.Februárban is ezt mondtuk.
Sixo
remontada
Sixo
KeyG
JéBé
KeyG
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
14 napja
Kozáksapka? 😆😆 Ahhoz elég 2 himnemuLehet elmegyek Cossacksozni ott több lövés lesz és ott Hungary nyer 😛Nem a kozákok?
dande2
iktriad

Just Win Baby!
14 napja
Mondjuk most kívancsiságból végignyomtam a Július 22 i utolsó európai Brüsszeli koncertjét és gond nélkül engedne jegyet venni. Nyilván ha ő fizetne sem mennék ilyenreEs olyan sold out turnet nyom most Europaban hogy eselyed nincs jegyet venni.Bad Bunny akit nem ismer senki, csak a latinókNem emlékszek a februárira. Az melyik volt?EZ eddig életem legrosszabb HTS-e.Februárban is ezt mondtuk.
Sixo
remontada
Sixo
KeyG
JéBé

14 napja
nem 😊Lehet elmegyek Cossacksozni ott több lövés lesz és ott Hungary nyer 😛Nem a kozákok?
dande2
iktriad
14 napja
Szar meccshez szar félidei show dukál
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
14 napja
Lehet elmegyek Cossacksozni ott több lövés lesz és ott Hungary nyer 😛Nem a kozákok?
dande2
14 napja
És râmutatnak Messire, hogy ő az elnök úr!.Trump mindjárt beküldi az ICE-t rendetrakniTrump fel oraja alszik. Amikor meg felebred, megkerdezi, melyik Balogun a palyan, akinek eltoroltette a piros lapjat.
Raider89
Stez
14 napja
De. De a fiúkat érdekli, szóval nézem velük, ahogy az elődöntőket is.Miért nezed? Hat nem szar?Ahogy olvasom ezt a half time showt warr_b-nek állították össze, hogy mehessen a boomer nyafogás 🤣Nem lőtték még fel a pizsit? 😂
zacknorb
warr_b
Heisman nádor

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
14 napja
20 perce tart a szünet és még nincs végeés még jön 50 perc ugyanez
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
14 napja
Lehet elmegyek Cossacksozni ott több lövés lesz és ott Hungary nyer 😛
14 napja
Ergo ebből le lehet szűrni hogy csak a latinok ismerik, nice érvelés.Európa tele van latinokkal. Én egy magyart ismertem aki hallgatja, ő a volt csajom. 😅Es olyan sold out turnet nyom most Europaban hogy eselyed nincs jegyet venni.Bad Bunny akit nem ismer senki, csak a latinókNem emlékszek a februárira. Az melyik volt?EZ eddig életem legrosszabb HTS-e.Februárban is ezt mondtuk.
Sixo
remontada
Sixo
KeyG
JéBé
KeyG
14 napja
Az azért nem semmi, hogy Shakira 50 évesen simán riszálja még úgy mint a 20 éves hivatásos táncosok körülötteAz egész élete erről szólt, szerintem wc-re is így megy. A lovaglásról nem is beszélve...
Tarsi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.