Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 napja
Svájc meccsén nem működött a lesrendszer 😊))magyarán megadtak egy jogtalan gólt 😊
2 napja
74-ben NDK-NSZK 1-0.ezek gaz kapitalista csatárok. az NDK-s csatárok az igaziak mint Jancker, Kirsten vagy Marschall.Rudi Völler!!!Marco Bode 😀LófasztBierhoffegy jó Carsten Jancker hiányzik a német válogatottból.vagy Füllkrug-ot, bár ő tévében néziaddigra lecserélik. majd UndavHavertz teljesen idegen testnek tunik idaig...Minden elakad benne, majd 4:1-nél rúg egy vagy két gólt, és statisztikailag kijön, hogy ő a németek legjobbja
Toto21
slowmotion
deyell
gamerkr
deyell
Kampman
Jürgen Klinsmann😁
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
YoungZeeZee
iktriad
deyell
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 napja
Jó, ha légiósokat kell mondani, akkor Cacau(a.k.a. Helmut).oliver neuvilleezek gaz kapitalista csatárok. az NDK-s csatárok az igaziak mint Jancker, Kirsten vagy Marschall.Rudi Völler!!!Marco Bode 😀LófasztBierhoffegy jó Carsten Jancker hiányzik a német válogatottból.vagy Füllkrug-ot, bár ő tévében néziaddigra lecserélik. majd UndavHavertz teljesen idegen testnek tunik idaig...Minden elakad benne, majd 4:1-nél rúg egy vagy két gólt, és statisztikailag kijön, hogy ő a németek legjobbja
Toto21
slowmotion
deyell
gamerkr
deyell
Kampman
Jürgen Klinsmann😁
YoungZeeZee
iktriad
deyell
peach
Vagy a legenda! ÉS A GOMBJA MÉG MINDIG AKTÍV!!!!
www.gomezbottone.it/
Szerkesztette: iktriad
2 napja
En azert adom Curacaot. Szarok, de tudjak, megis mennek, ami az erejukbol kitelik. Es tortenelmet irtak, golt szereztek egy olyan favorit ellen, aki eleg sokak ellen clean sheetel. Sokkal jobbak ellen.
2 napja
Vagy a polák származásüak, mint Klose meg Podolskiezek gaz kapitalista csatárok. az NDK-s csatárok az igaziak mint Jancker, Kirsten vagy Marschall.Rudi Völler!!!Marco Bode 😀LófasztBierhoffegy jó Carsten Jancker hiányzik a német válogatottból.vagy Füllkrug-ot, bár ő tévében néziaddigra lecserélik. majd UndavHavertz teljesen idegen testnek tunik idaig...Minden elakad benne, majd 4:1-nél rúg egy vagy két gólt, és statisztikailag kijön, hogy ő a németek legjobbja
Toto21
slowmotion
deyell
gamerkr
deyell
Kampman
Jürgen Klinsmann😁
YoungZeeZee
iktriad
deyell
2 napja
Egyszer kóstoltam blue curacao-t magában, elég undorító voltCuracaoba margarita, nem csoda hogy téblábolnak 😊Feleségem két kedvenc piája.
warr_b
Nekem a Pina a kedvenc
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 napja
Fodbalisták, ha márjavítva, klasszikust csak pontosanSané mb2-es lövésEmbékettes futballisták, a faszomat már
Löfli
slowmotion
Löfli

2 napja
becserélték a tegnapelőtti vacsorámat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 napja
Curacaoba margarita, nem csoda hogy téblábolnak 😊Feleségem két kedvenc piája.
warr_b
Nekem a Pina a kedvenc
2 napja
javítva, klasszikust csak pontosanSané mb2-es lövésEmbékettes futballisták, a faszomat már
Löfli
slowmotion

Don't blink!
2 napja
Túl nagy Lebensraumot hagynak, ezért alakulhatott ki a Blitzkrieg
2 napja
Sané nem csak lassabb lett hanem bénább is.Bénább már régebben, de legalább már nem is gyors.
Matthew99
2 napja
oliver neuvilleezek gaz kapitalista csatárok. az NDK-s csatárok az igaziak mint Jancker, Kirsten vagy Marschall.Rudi Völler!!!Marco Bode 😀LófasztBierhoffegy jó Carsten Jancker hiányzik a német válogatottból.vagy Füllkrug-ot, bár ő tévében néziaddigra lecserélik. majd UndavHavertz teljesen idegen testnek tunik idaig...Minden elakad benne, majd 4:1-nél rúg egy vagy két gólt, és statisztikailag kijön, hogy ő a németek legjobbja
Toto21
slowmotion
deyell
gamerkr
deyell
Kampman
Jürgen Klinsmann😁
YoungZeeZee
iktriad
deyell
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Sané nem csak lassabb lett hanem bénább is.de jó lett volna helyette Karl.
Matthew99
built for this shit
2 napja
Curacao már keveri a 2 napja
Curacaoba margarita, nem csoda hogy téblábolnak 😊

2 napja
Margharita, végem van.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 napja
Sané nem csak lassabb lett hanem bénább is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 napja
A Fradinak sas helyett lehetne a nagy zöld szörny a kabalája.Ezt majd feldühiti Rossi fiait, és HULK-á változnak! Már a brazil soccer játékossá, nem Bruce Banneré. 😀Akkor az ír meccs után mi megkapjuk a HUL-t.Akkor tehat azt tekinthetjuk hivatalosnak, amit irtam, hogy a w a wint jelzi, es a fifa a vb legnagyobb eselyesenek osztotta ki. XdUtánaolvastam, elvileg az ISO kódok miatt, a logikus CUR talán már foglalt volt (a currency rövidítése), W-re meg a West Indies (Nyugat-Indiák, a karibi térség) volt az esetleges magyarázat, de hivatalos indoklást nem láttam.A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.Curacao W.
warr_b
Ezt a nagy eselyes kapja megelolegezve.
Amugy ez az orszag kodjuk. Ne kerdezd, miert.
Stez
warr_b
Stez
Dzsokijuing
iktriad
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 napja
Sané mb2-es lövés

Don't blink!
2 napja
A telibe verés erős túlzás, akkor előre szaltót nyomot volna.Pedig simán telibe verteEgyre több szögből mutatták, annál kevésbé lettem ebben biztosHát ez milyen szánalmas dive volt, a var szoba eddig 0/2Ez sima 11es ne hülyéskedjünk már. Okés homorított, de nem is kérdés, hogy eltalálták .
slowmotion
Sixo
slowmotion
remontada
De hát megint felengedték a puncikat a pályára. Illetve nem, ettől még egy női játékos sem esik el.
2 napja
Ezt majd feldühiti Rossi fiait, és HULK-á változnak! Már a brazil soccer játékossá, nem Bruce Banneré. 😀Akkor az ír meccs után mi megkapjuk a HUL-t.Akkor tehat azt tekinthetjuk hivatalosnak, amit irtam, hogy a w a wint jelzi, es a fifa a vb legnagyobb eselyesenek osztotta ki. XdUtánaolvastam, elvileg az ISO kódok miatt, a logikus CUR talán már foglalt volt (a currency rövidítése), W-re meg a West Indies (Nyugat-Indiák, a karibi térség) volt az esetleges magyarázat, de hivatalos indoklást nem láttam.A curacao-i országkódba (CUW) honnan a bánatból jött a w? Még csak megközelítőleg sem látok sehol w-t az orsazág nevében semmilyen nyelven.Curacao W.
warr_b
Ezt a nagy eselyes kapja megelolegezve.
Amugy ez az orszag kodjuk. Ne kerdezd, miert.
Stez
warr_b
Stez
Dzsokijuing
2 napja
Az NDK valamiért állandóan kék-fehér mezekben játszott.ezek gaz kapitalista csatárok. az NDK-s csatárok az igaziak mint Jancker, Kirsten vagy Marschall.Rudi Völler!!!Marco Bode 😀LófasztBierhoffegy jó Carsten Jancker hiányzik a német válogatottból.vagy Füllkrug-ot, bár ő tévében néziaddigra lecserélik. majd UndavHavertz teljesen idegen testnek tunik idaig...Minden elakad benne, majd 4:1-nél rúg egy vagy két gólt, és statisztikailag kijön, hogy ő a németek legjobbja
Toto21
slowmotion
deyell
gamerkr
deyell
Kampman
Jürgen Klinsmann😁
YoungZeeZee
iktriad
deyell