Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Menetrend:Július 7., kedd
18:00 Argentína - Egyiptom (nyolcaddöntő, Atlanta)
22:00 Svájc - Kolumbia (nyolcaddöntő, Vancouver)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Marokkó: Nandito, Negritis
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Kolumbia: vpi
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
25 napja
nemmármint levenni a meccs hangját teljesen? tudnám de nem szeretem úgy néz niha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteninem tudod kikapcsolni a hangsávot?
Negritis, a vajda
amúgy emlékeim szerint 3 riporter ment ki
NB2
Negritis, a vajda
One/Vodafone-nál a boxon van olyan lehetőség, hogy csak az eredeti hang menjen, kommentátor nélkül
25 napja
Ez a dél-afrikai gyerek nem szerette az irodalmat, oda is vágott egyet Liranak.Más húrokat penget
Heisman nádor
25 napja
de jön majd az angol hullám is, mikor harry potter fingikEléggé leült a helyszíni hangulat is, csalódás, többet vártam tőlük, 😀Mexikói hullámot?
esanders10
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
25 napja
VuvuzelatEléggé leült a helyszíni hangulat is, csalódás, többet vártam tőlük, 😀Mexikói hullámot?
esanders10
Willie Parker
25 napja
Ez a dél-afrikai gyerek nem szerette az irodalmat, oda is vágott egyet Liranak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
25 napja
mármint levenni a meccs hangját teljesen? tudnám de nem szeretem úgy néz niha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteninem tudod kikapcsolni a hangsávot?
Negritis, a vajda
NB2
25 napja
Eléggé leült a helyszíni hangulat is, csalódás, többet vártam tőlük, 😀Mexikói hullámot?
esanders10
25 napja
ha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteninem tudod kikapcsolni a hangsávot?
Negritis, a vajda
25 napja
Eléggé leült a helyszíni hangulat is, csalódás, többet vártam tőlük, 😀
25 napja
Sixo, bazd meg...Ez a homofób magatartás lehet az elmúlt 16 évben megengedett volt, de már más szelek fújnak.Mindegy, csak Sobri ne linkeljen férfi segglyukakat!de akkor jönnek alekoszék is 😀Csöcsök mehetnek vagy csak félidőben?Azért ez menet közben elsikkadt.
Sixo
Ki kellene pinnelni
Willie Parker
Negritis, a vajda
Willie Parker
Sixo
25 napja
Szìvmelengető lábnélküli mexikói csöves.Annyira jó a meccs, hogy ilyenekről ha idő beszélni.
Új dimenziókat nyitottunk
Willie Parker
25 napja
ha holnap is hajdú b lesz akkor kell bugáznom vmi piát mer ez ki fog készíteni
25 napja
a Sithole fingra gondolsz?Ez a homofób magatartás lehet az elmúlt 16 évben megengedett volt, de már más szelek fújnak.Mindegy, csak Sobri ne linkeljen férfi segglyukakat!de akkor jönnek alekoszék is 😀Csöcsök mehetnek vagy csak félidőben?Azért ez menet közben elsikkadt.
Sixo
Ki kellene pinnelni
Willie Parker
Negritis, a vajda
Willie Parker
Sixo
25 napja
Ez a homofób magatartás lehet az elmúlt 16 évben megengedett volt, de már más szelek fújnak.Mindegy, csak Sobri ne linkeljen férfi segglyukakat!de akkor jönnek alekoszék is 😀Csöcsök mehetnek vagy csak félidőben?Azért ez menet közben elsikkadt.
Sixo
Ki kellene pinnelni
Willie Parker
Negritis, a vajda
Willie Parker
25 napja
Sampaio 2014-ben a brazil-horváton.....hát....nem.Sejtettem, hogy te veszed észre a hibát
Hagyd a statisztikaolvasást, Hajdú B, már nem tudod követni
Kampman
25 napja
Mindegy, csak Sobri ne linkeljen férfi segglyukakat!de akkor jönnek alekoszék is 😀Csöcsök mehetnek vagy csak félidőben?Azért ez menet közben elsikkadt.
Sixo
Ki kellene pinnelni
Willie Parker
Negritis, a vajda
25 napja
Sampaio 2014-ben a brazil-horváton.....hát....nem.Hagyd a statisztikaolvasást, Hajdú B, már nem tudod követni
25 napja
de akkor jönnek alekoszék is 😀Csöcsök mehetnek vagy csak félidőben?Azért ez menet közben elsikkadt.
Sixo
Ki kellene pinnelni
Willie Parker
25 napja
72 meccs a 32-hoz anyam..
25 napja
Csöcsök mehetnek vagy csak félidőben?Azért ez menet közben elsikkadt.
Sixo
Ki kellene pinnelni
25 napja
hajdú b b+, a meccsről beszélj már ne a mastercardról
25 napja
azok az ausztrálokkosárlabdában sem rosszak, nem?meg cricketamúgy tényleg, búrok nem fociznak dél afrikában?Inkább rugby.
peach
Őszentsége Sobri Jóska
deyell
NB2
25 napja
Akkor meleg vizet ittakMexikó meg Dél-Afrika is ilyen időjáráshoz szokott, nincs szükségük frissítőre.24 fok van
Sixo
Bazsinho
25 napja
Bemondta Berkesi Judit, hogy neten nem lehet nézni. De én a Shakira koncert óta ott nézem. Most akkor hacker vagyok?gondolom miattad nem tudja nézni senki más az országban. pegazusy ruszkik, minden is fut nálad valószínűleg
Sixo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...