Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
26 napja
Kalaptrükk

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
Dembele nem szarral gurigázikde szerintem Mbappé most már mindent el fog önzőzni, mert ő is gólt akar rúgni 😊
26 napja
Ez ilyen csaló fifa kombó?
26 napja
voltam budin 3200 m-en is Marokkóban203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Remélem, h a magaslati wc-n jó a nyomás
Willie Parker
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
26 napja
Norvégiában jó sajtok vannak?
26 napja
Isten áldja VargotGojira vs Dimmu Borgir volt ma a lejátszási listàmon
Willie Parker
Kampman
26 napja
113 dkg kbkurikban mérikTe szartál már 203 méternyit?203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
Kampman
26 napja
Az Budapesten kb. a Szemlő-hegy.203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Willie Parker
zacknorb
26 napja
kurikban mérikTe szartál már 203 méternyit?203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Willie Parker
zacknorb
Willie Parker
26 napja
Gojira vs Dimmu Borgir volt ma a lejátszási listàmon
26 napja
Te szartál már 203 méternyit?203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Willie Parker
zacknorb
26 napja
azért Mbappé lerántásáért jól elmaradt a sárga
26 napja
203 méter és magaslati WC? Hagggggyukmár😅nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Willie Parker
26 napja
Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀Ezt felírjuk a listára.
warr_b
És mit szkenneltél, Tesla részvényeket?
26 napja
Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀Mint a régi fradimeccseken
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
26 napja
Kimentem szkennelni, csak két gól esett 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
26 napja
nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-nDembele?
Löfli
Szerkesztette: Willie Parker
26 napja
Ok hogy feka mindkettő, de csak megkülönböztethetné Csuamenit Olisétől.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
26 napja
Ez az iraki védelem valami kriminális.USA ellen jobban megy nekik
Kampman
26 napja
Jo ez a meccs, kar hogy nem 3-3at tippeltem.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
Osztrákok támadójátéka baromi ötlettelen volt eddigIgen, ezt néztem én is, hogy pl. egy nagy osztrák győzelem Algéria ellen segítene.Vezet Szenegál, ezzel Skócia már visszacsúszott a kieső harmadikak közéOnnan még visszajöjetnek ha előttük lévő 2 meccses 3 pontos csapat úgy veszít, hogy ettől rosszabb lesz a gólkülönbsége mint a skótoknak.
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Kampman
26 napja
nem hittem volna hogy 203 méter magasan kapok arról értesítést, hogy a kedvenc Wigan prospectem gólt lőtt a vb-n

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!