Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
26 napja

Holland-Marokkó győztese kapja a Kanada-Dél-Afrika győztesét.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
Igen.A svédek, és akkor Ecuador is továbbment 4 ponttal mint csoportharmadik. Boszniát már írtam, hogy az USA-val játszik.azt neztem, hogy elvileg 3 pontnak eleg kellett volna lennie, de nyilvan a skotok most megszivjak koszonhetoen a para-ausztr szalonreminek, na meg a nemeteknek is, akiknek siman verniuk kellett volna vagy legalabb ikszelni Ecuadorral.
Paraguaynak is 4 pontja van, a horvátoknak elég az 1 pont is.
Korea meg Skócia a 3 pontjával nyilván izgulhat.
Nyerési kényszerben lesznek a belgák, a zöld-fokiak, Kongó, és Szenegál is, utóbbinak max 3 pontja lehet, tényleg beszívják a francia-norvég duót.
Brouwerij van de Vrij
csebi
Németeknek C3/D3/F3. Skócia/Paraguay/Svédország. Valószínűbb az utóbbi kettőből majd valaki.
Hát a svédek ellen ilyen játékkal gatya lesz.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
26 napja
A svédek, és akkor Ecuador is továbbment 4 ponttal mint csoportharmadik. Boszniát már írtam, hogy az USA-val játszik.azt neztem, hogy elvileg 3 pontnak eleg kellett volna lennie, de nyilvan a skotok most megszivjak koszonhetoen a para-ausztr szalonreminek, na meg a nemeteknek is, akiknek siman verniuk kellett volna vagy legalabb ikszelni Ecuadorral.
Paraguaynak is 4 pontja van, a horvátoknak elég az 1 pont is.
Nyerési kényszerben lesznek a belgák, a zöld-fokiak, Kongó, és Szenegál is, utóbbinak max 3 pontja lehet, tényleg beszívják a francia-norvég duót.
Brouwerij van de Vrij
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
27 napja
A svédek, és akkor Ecuador is továbbment 4 ponttal mint csoportharmadik. Boszniát már írtam, hogy az USA-val játszik.Paraguaynak is 4 pontja van, a horvátoknak elég az 1 pont is.
27 napja
Szopjnanak le a törökök.... Azt meccset 2-2-re vettem.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
27 napja
EGYENES KIESÉSES SZAKASZHolland-Marokkó, Brazil-Japán, Usa-BoszniaVannak további párharcok is amik már fixek a kieséses szakaszból?
Brouwerij van de Vrij
Bazzani
1. Június 28., vasárnap, 21.00
Los Angeles, Los Angeles Stadion Dél-Afrika–Kanada X–X
2. Június 29., hétfő, 19.00
Houston, Houston Stadion Brazília–Japán X–X
3. Június 29., hétfő, 22.30
Boston, Boston Stadion Németország–A/B/C/D/F3 X–X
4. Június 30., kedd, 3.00
Monterrey, Monterrey Stadion Hollandia–Marokkó X–X
5. Június 30., kedd, 19.00
Dallas, Dallas Stadion Elefántcsontpart–I2 X–X
6. Június 30., kedd, 23.00
New York, New York/New Jersey Stadion I1–C/D/F/G/H3 X–X
7. Július 1., szerda, 3.00
Mexikóváros, Azték Stadion Mexikó–C/E/F/H/I3 X–X
8. Július 1., szerda, 18.00
Atlanta, Atlanta Stadion L1–E/H/I/J/K3 X–X
9. Július 1., szerda, 22.00
Seattle, Seattle Stadion G1–A/E/H/I/J3 X–X
10. Július 2., csütörtök, 2.00
Santa Clara, San Francisco Bay Area Stadion Egyesült Államok–B/E/F/I/J3 X–X
11. Július 2., csütörtök, 21.00
Los Angeles, Los Angeles Stadion H1–J2 X–X
12. Július 3., péntek, 1.00
Toronto, Toronto Stadion K2–L2 X–X
13. Július 3., péntek, 5.00
Vancouver, BC Place Svájc–E/F/G/I/J3 X–X
14. Július 3., péntek, 20.00
Dallas, Dallas Stadion D2–G2 X–X
15. Július 4., szombat, 0.00
Miami, Miami Stadion Argentína–H2 X–X
16. Július 4., szombat, 3.30
Kansas City, Kansas City Stadion K1–D/E/I/J/L3 X–X
27 napja
Holland-Marokkó, Brazil-Japán, Usa-BoszniaVannak további párharcok is amik már fixek a kieséses szakaszból?
Brouwerij van de Vrij
27 napja
Holland-Marokkó, Brazil-Japán, Usa-Bosznia
27 napja
Egyedül rajta nem.egy osztrák lánnyal, egy ipswichi sráccal, és egy homofób skóttal néztük a német meccset Pulp koncert utánSkóton volt szoknya?
Löfli
nagylaza, főpohárnok
27 napja
a heterók is tudnak comingoutolni?egy osztrák lánnyal, egy ipswichi sráccal, és egy homofób skóttal néztük a német meccset Pulp koncert utánÉs comingoutoltál?
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
27 napja
日本、頑張れ!
27 napja
hollandok nem baszakodnak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
27 napja
a heterók is tudnak comingoutolni?egy osztrák lánnyal, egy ipswichi sráccal, és egy homofób skóttal néztük a német meccset Pulp koncert utánÉs comingoutoltál?
Löfli
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
27 napja
egy osztrák lánnyal, egy ipswichi sráccal, és egy homofób skóttal néztük a német meccset Pulp koncert utánÉs comingoutoltál?
Löfli
27 napja
egy osztrák lánnyal, egy ipswichi sráccal, és egy homofób skóttal néztük a német meccset Pulp koncert utánSkóton volt szoknya?
Löfli
27 napja
egy osztrák lánnyal, egy ipswichi sráccal, és egy homofób skóttal néztük a német meccset Pulp koncert után

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
27 napja
Sokra mennek vele ha inkább csak fékNem lőtt ma egy gólt?Évek óta nettó emberhátrány, és így volt ez már Löwnél is. Tehát ez HC független.És Sane iranyitoban hat elképesztőKinek a kije az fasz?
csebi
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Draft

27 napja
Nem lőtt ma egy gólt?Évek óta nettó emberhátrány, és így volt ez már Löwnél is. Tehát ez HC független.És Sane iranyitoban hat elképesztőKinek a kije az fasz?
csebi
iktriad
27 napja
Évek óta nettó emberhátrány, és így volt ez már Löwnél is. Tehát ez HC független.És Sane iranyitoban hat elképesztőKinek a kije az fasz?
csebi
27 napja
Summerville nem kezdő a hollandoknál, én meg őt vettem ki az utolsó pillanatban
built for this shit
27 napja
fantasy fun fact: Fofana tulajdonlása 5% fölé kúszott az utolsó pillanatban, így nem jár utána scouting bonusA legutolsó órában pedig még esett is amúgy 5.2-ről 5.1-re... ennek ellenére megtartottam, jobb ma egy clean sheet, mint holnap egy CS+scouting bónusz.
deyell
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
27 napja
fantasy fun fact: Fofana tulajdonlása 5% fölé kúszott az utolsó pillanatban, így nem jár utána scouting bonusEzert dobtam ki. Remelem nem banom meg Verbruggent
deyell
27 napja
És Sane iranyitoban hat elképesztőKinek a kije az fasz?
csebi
Draft

27 napja
Tudom, nem veled vitatkozom.www.idokep.hu/hirek/a-legmagasabb-veszelyjelzes-lepett-eletbeKonkrétan ez volt a hírben: "felmelegedés".OFF Kapom a hírt, hogy felmelegedés jön a következő négy napban. Hát a faszomat. Hova még?felmelegedés?
nagylaza, főpohárnok
40 fok és maxos hőriadó
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda