Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
27 napja
Boooooooo, ez pl.nem volt trash.Ecuador góljainál ezt kéne lejátszani.Igaza volt Puzsérnak annak idején, hogy Kozsóért kifejezetten a német eurotrash a felelős.
youtu.be/9cQlVww0zKo?si=Y5QSMjsXYQsTCFIW
iktriad
Kampman
youtu.be/eGUsqIPurNQ?si=K9FBkIaCaTo9qPm8
27 napja
Ecuador góljainál ezt kéne lejátszani.Igaza volt Puzsérnak annak idején, hogy Kozsóért kifejezetten a német eurotrash a felelős.
youtu.be/9cQlVww0zKo?si=Y5QSMjsXYQsTCFIW
iktriad
27 napja
Uncsi ez a meccs, már több mint 10 perc eltelt, és még csak 2 gól.Félek, hogy 9-9 lesz, pedig csak 7-7-re tippeltem 😕 na jó igazából csak 2-2-re, szóval vissza lehet picit venni...
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
27 napja
Javítva.Sanénak kiről vannak kompromitáló cuccai, hogy még mindig kezd? Undav bezzeg nem.Valojaban nem ertem a hasonlitast, az egyik mínusz egy ember általában a pályán, a masik kb 60 perc alatt rúgott hármat a vébén.
iktriad
Stez
27 napja
Kuraszói srác milyen szimpi, janemideAzért tőlük nem várná az ember, hogy Patkányramost toljanak
27 napja
Nem mondom hogy vedheto volt, de szupi lenne ha Neuer, nem akkor dolne el mikor mar visszafele jon a labda.Fura volt Neuer mozgasa. De sokadik kapus a veben, akinek ilyen fura a reakcioja, ugyhogy elegge valoszinu, hogy ez a labda megint egy hulladek, es szall mindenfele, ha ugy rugjak meg, amivel osszezavarjak a kapust.
beltazor
27 napja
Uncsi ez a meccs, már több mint 10 perc eltelt, és még csak 2 gól.
27 napja
Nem mondom hogy vedheto volt, de szupi lenne ha Neuer, nem akkor dolne el mikor mar visszafele jon a labda.

27 napja
Sanénak kiről vannak kompromitáló cuccai, hogy még mindig kezd? Undav bezzeg nem.Valojaban nem ertem a hasonlitast, az egyik szelso, a masik kozepcsatar.
iktriad
27 napja
EkvádóLegalább az ikonikus szám a goal-song?
Hang nélkül követem
27 napja
Kurasszóba beállt Anulu is?
27 napja
Vajon a Sash kinek szurkol ezen a meccsen?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
27 napja
ball dont lie
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
27 napja
potyognak a gólok 😊
27 napja
elefántok is gólt lőttek
27 napja
#JinxtriadStrikesAgainSanénak kiről vannak kompromitáló cuccai, hogy még mindig kezd? Undav bezzeg nem.a profi 😊
iktriad
NB2
27 napja
Ott volt egy szolid fejberúgásveszélyes játék miatt elvenném
Kampman
27 napja
Mondjuk nem csodálkoznék, ha elvennék
27 napja
Ott volt egy szolid fejberúgás
27 napja
Sanénak kiről vannak kompromitáló cuccai, hogy még mindig kezd? Undav bezzeg nem.a profi 😊
iktriad
27 napja
Az összes zöld mezüket szerettem, de messze ez volt a legszebb.A németek megint valami egészen bizarr mezt találtak ki a fehér mellé, gondom ezt a zöldet már sosem hozzák visszamondjuk ez is elég ergya
Kampman
Negritis, a vajda
27 napja
A németek megint valami egészen bizarr mezt találtak ki a fehér mellé, gondom ezt a zöldet már sosem hozzák visszamondjuk ez is elég ergya
Kampman
27 napja
A németek megint valami egészen bizarr mezt találtak ki a fehér mellé, gondom ezt a zöldet már sosem hozzák vissza
27 napja
Igaz, akkor azt elnéztem (második csoportköröket direkt nem néztem, ahol épp volt)A brazilokat csoportkörben legyőzni egyébként csak a jugóknak, nekünk, a portugáloknak és legutóbb a norvégoknak sikerült, de az is 1998-ban volt.Olaszország 1982, oké, második csoportkör
warr_b
De Kamerun 4 éve is 😊
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"