Soccer VB 2026
22 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Hát eddig az öt európaiból csak a skótok tudtak nyerni, ők is szűken, elég ciki a kontinensre nézve... Pedig nem argentínával meg másik európaival játszottak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Bár a céves tippjátékunkban elég ergyán teljesítek eddig, ezért szeretem az EU-n kívül rendezett vb-ket. Valahogy nem olyan steril a környezet, a hangulat, több a meglepetés. Ma kéne egy nagy meglepi még, de tartok tőle, hogy a mágia a Kötschögök ellen nem fog működni.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 hónapja
Seattletől, ahol szintén megfordult Vancouver csak 1 köpésre van.Ráadásul D.K. a Steelersből lőtte a gólt 😄2 kapuralövés, 2 gólHá' most jöttem rá, naná hogy jól megy annak eszak-amerikában akinek a beceneve socceroos
bcsarli, Udvari Főkóstoló
davemayer
Matthew99
1 hónapja
Ráadásul D.K. a Steelersből lőtte a gólt 😄2 kapuralövés, 2 gólHá' most jöttem rá, naná hogy jól megy annak eszak-amerikában akinek a beceneve socceroos
davemayer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 hónapja
2 kapuralövés, 2 gólHá' most jöttem rá, naná hogy jól megy annak eszak-amerikában akinek a beceneve socceroos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
2 kapuralövés, 2 gól
1 hónapja
2-0!!!
1 hónapja
Beach Please!!Souttar mellett ő az Aussie-k legjobbja.
Tony Adams
1 hónapja
Beach Please!!
1 hónapja
Na most a gól tényleg jót tett a meccsnek.
1 hónapja
Na eeeez szép volt!!Mintaszerű kontra az ausztáloktól.
Tony Adams
1 hónapja
Majd holnap 😀Na hajrá törökök, legalább valaki nyerjen ma akinek szurkolok🤣aha... 😀
eaglesmcnabb
eaglesmcnabb
1 hónapja
Na hajrá törökök, legalább valaki nyerjen ma akinek szurkolok🤣aha... 😀
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Na eeeez szép volt!!
1 hónapja
Az esti időpont jót tehet a meccsnek, sokat várok ettől a meccstől.Ez a meccs még New Yorkban is éjfélkor kezdődött. Bár szerintem most ott senki sem ezt nézi, hanem az utcán ünnepel | 53 év utân bajnok lett a Knicks. | 😀
Tony Adams
1 hónapja
Az esti időpont jót tehet a meccsnek, sokat várok ettől a meccstől.
1 hónapja
Leckie csak padozik az Aussieknál. Ejnye-bejnye.
1 hónapja
Na hajrá törökök, legalább valaki nyerjen ma akinek szurkolok🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ott az első európai W a vébén, de nem mondom, hogy megérdemelt. És még van egy meccs a szombati programból. 😀
1 hónapja
Haiti nagyon megérdemelne legalább 1 pontot.
1 hónapja
Nekem ez a meccs jobban bejön, mint a csoport rangadója,Olyan, mint egy angol sokadosztályú meccs, amibe néha az Arena4-en lehet belefutni, hajtanak, küzdenek, erőlködnek lelkesen, de töketlenül. Végülis minden akcióban benne lehetne a gól a védelmek miatt, csak a támadók balfaszkodják el a legtöbbször.
iktriad
1 hónapja
Lenny Joseph a pályán!!!
1 hónapja
Nekem ez a meccs jobban bejön, mint a csoport rangadója,
1 hónapja
akkor ne tegyem a házat a skótokra még így se🤣marad ez a végeredmény? érdemes oda kapcsolni?Sok a helyzet, egy gól szvsz még minimum lesz.
remontada
iktriad
1 hónapja
marad ez a végeredmény? érdemes oda kapcsolni?Sok a helyzet, egy gól szvsz még minimum lesz.
remontada