Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Fantasztikus, hogy a fél ország nem tudja nézni ezt a szart, végülis biztos meglepő, hogy érdekli az embereket egy ilyen jelentéktelen esemény...mocskos tisza
Hanni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Fantasztikus, hogy a fél ország nem tudja nézni ezt a szart, végülis biztos meglepő, hogy érdekli az embereket egy ilyen jelentéktelen esemény...
1 hónapja
Okon nem F1es am?🤣
1 hónapja
BeszartMegtaláltam a mai kedvenc játékosom, hajrá Shithole, te vagy a legjobb!!!!!!Jól el is adta a labdát a gól előtt
Tony Adams
zacknorb
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Sithole-val mi más lenne, bro?!!!ez lehet a legkisebb gond nekik, Dél-Afrika kifejezetten magas fekvésű ország, Johannesburg 1750 méterrel van a tengerszint felett. itt az a gond hogy a keretük gyenge mint a fingNem tudom hogy Dél-Afrika amúgy is ilyen gyenge, vagy csak be vannak fosva és ennyire remegnekvagy csak a 2000 méter magasan játék nem tetszik nekik
Heisman nádor
Negritis, a vajda
deyell
1 hónapja
Már énekli a közönségA Bulls bevonulózenéje, epic.iszonyat karakteridegen, egy Cielito Lindo jobb lenne
Kampman
zacknorb
1 hónapja
ez lehet a legkisebb gond nekik, Dél-Afrika kifejezetten magas fekvésű ország, Johannesburg 1750 méterrel van a tengerszint felett. itt az a gond hogy a keretük gyenge mint a fingNem tudom hogy Dél-Afrika amúgy is ilyen gyenge, vagy csak be vannak fosva és ennyire remegnekvagy csak a 2000 méter magasan játék nem tetszik nekik
Heisman nádor
Negritis, a vajda
built for this shit
1 hónapja
Hugo Boss, niceHugo Broos, hollandul testvér.
Sixo
Gondolom a csapat Bro-nak szólítja
1 hónapja
Kérem, ismételjétek meg Dél-Afrika eddigi eredményeit, mert nem tudtam megjegyezni
1 hónapja
Nem tudom hogy Dél-Afrika amúgy is ilyen gyenge, vagy csak be vannak fosva és ennyire remegnekvagy csak a 2000 méter magasan játék nem tetszik nekik
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Megtaláltam a mai kedvenc játékosom, hajrá Shithole, te vagy a legjobb!!!!!!Jól el is adta a labdát a gól előtt
Tony Adams
1 hónapja
Rugbyben mindig Dél-Afrikabak drukkoltam, úgyhogy Go Bokke!Egy szép fordítást várok.
1 hónapja
egy néger lövi a négereknek a gólt 😊Loic Nego-s.
(milyen mexikói ez? 😊 )
NB2
1 hónapja
Ez kettőt ér, mert kötémy
1 hónapja
Szívesen 😄
1 hónapja
Nem tudom hogy Dél-Afrika amúgy is ilyen gyenge, vagy csak be vannak fosva és ennyire remegnek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
hol légióskodik?
1 hónapja
egy néger lövi a négereknek a gólt 😊(milyen mexikói ez? 😊 )
1 hónapja
Hát, ha Hajdú B. lekéste a szinkronpróbát, akkor ezt már csak a félidőben tudják kijavítani.siet a hangmer gyorsabb mint a fény
Kampman
Negritis, a vajda
1 hónapja
Most számoltam, HajdúBé mondott egy hat tagmondatos összetett mondatot.Volt benne családfa, statisztika, 18 számadat, vélemény és játékosnév is
1 hónapja
Kíváncsi vagyok amúgy, hogy HBI hogyan ejti majd Sithole nevét
1 hónapja
Lassú az agyuksiet a hangmer gyorsabb mint a fény
Kampman
Negritis, a vajda
1 hónapja
siet a hangmer gyorsabb mint a fény
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Hányszor játszotta be m4 az elmúlt években hogy siet a hang?