Soccer VB 2026
22 feliratkozó
17 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
4 napja
Nem lehetne a Svájc-meccsen bevetni Kovács Kálmánt?Díjaznám a visszatérést.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
Megjegyeztem, hogy Argentína és ha bejön, a tiéd a különdíj.Mondjuk ez formailag is egy érvénytelen tipp, mert nem a Ki nyeri? Ki nyerje? rendszerben került leadásra
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
4 napja
Bemutatkozik a Niners stadionja (helyi idő szerint délben), a VB egyik leggyengébb csapata és a vb legrondább meze.Szegény Svájc meg Katar, a hotelben várt mindenkit egy 9ers meg egy Sharks mez, a lehető legszarabb kombó 😀😀
Kampman
Poloska vagyok.
4 napja
Megjegyeztem, hogy Argentína és ha bejön, a tiéd a különdíj.Nem kell. Lekéstem. Ennyi a sztori. Le is zárhatta volna ennyivel a mindent tudó. Szabály volt akkor fel se merült más opció de szegénykémnek muszáj mindenki felett állnia de öröm látni hogy legalább boldog ettől 🙃Ha egy tanácsot adhatok, ennyit nem ér az egész.Értem, tehát a te nagy mindent mindig jobban tudó beképzelt fajtád szerint az fogyatékos, aki belép egy topikba, lát egy összegzést, amiből semmi nem derül ki, hogy egy valós játék, csak brahi, összegezted unalmadba, majd leírja ha számít még (mivel nem vérre megy) akkor mi a tippje, ha nem akkor no problem, az szerinted fogyatékos. Arról nem beszélve, hogy a te magaslovon ülő valakinek magát mindenki felett álló alapesetben belerúg egy fogyatékosba is akár.. mintha rinyáltam volna hogy hé lécci kérlek fogadd már el a tippem.. vannak gondok rendesen nálad az biztos. Sajnálom, hogy a nyomorúságos életed annyiban merül ki hogy minden topik, minden kommentjét elolvasod annyi elfoglaltságod van és tudsz mindig mindenről. Tudod van olyan is aki nem itt éli az életét, de neked aztán mondhatom. 😊 Képzeld eszembe se jutott a VB kezdetéig belépni ebbe a topikba, mert ha hiszed ha nem nem gondoltam arra hogy lesz tippjáték. Ezt az összegző kommentet is pont elcsíptem. Tudod elegendő olyan válasz is amit elsőként leírtál, hogy kezdés volt a határidő, de az nem te lennél.. Hidd el van aki még most utánam vette észre hogy volt mert tudod mint mondtam nem itt éljük az életünket. Majd jön megint a chatgpt vagy valami lexikonból összeollózott okosságot erre is csak hogy neked legyen igazad. Kímélj meg tőle, ha engedi az egód, de tényleg csak akkor ha nem kötöd fel magad, ha nem a tiéd lehet az utolsó szó, mert azt nem venném a lelkemre.. (vagy igen?)Te minek neveznéd azt, aki be akar szállni egy már lezárt tippversenybe olvasva annak összegzését?Te kinek hiszed magad ember? Milyen alapon fogyatékosozol le bárkit is? Most már tényleg nem ártana ha vissza vennél az arcodból.Végülis három hét volt tippelni egy négy éve tudott eseményre, egzakt, leírt feltételek mellett.Te szívtelenMár nem számít.A 48 csapatból 11 kapott tippet a végső győztesre, a legtöbben a spanyolokra tippeltek, itt a teljes lista:ha még számít akkor Argentína a tippem
15 - Spanyolország
14 - Franciaország
9 - Argentína
8 - Portugália
6 - Brazília
4 - Anglia, Németország
3 - Norvégia
2 - Hollandia, Marokkó
1 - Mexikó
Kedvencként 21 csapatot választottunk, a legnépszerűbb Angliát 10-en, Argentínát és Norvégiát 8-8, Portugáliát 7 user szeretné végső győztesnek. Curacaot háromszor, Japánt négyszer annyian, mint a brazilokat.
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
Első meccs kezdősípszó volt a határidő.
Őszentsége Sobri Jóska
JC6 (Mr. Miele)
Ez 60+ embernek sikerült.
Szerinted az lenne az empatikus hozzáállás, hogy aki fogyatékos, az még a döntő első félideje után is tippelhessen?
Jó ember vagy.
Őszentsége Sobri Jóska
Van aki nem éjjel nappal nézi ezt a fórumot és/vagy minden topikot. Leírtam a tippem ha számít akkor számít ha nem akkor nem. Egy rossz szót nem mondtam te szerencsés. Azt se tudtam miről van szó. Tétje vagy vagy brahi? Csak leírta mindenki kit vár győztesnek és összegezted? Komolyan gondolkodjál már el egy kicsit
remontada
Kiváncsi vagyok.
Őszentsége Sobri Jóska
Üdv egy fogyatékos. 😊
remontada
Én nem vagyok döntőbíró, de tőlem aztán nyugodtan hozzáaadhatják a te tippjeidet is 😊
Kampman
remontada
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
Bemutatkozik a Niners stadionja (helyi idő szerint délben), a VB egyik leggyengébb csapata és a vb legrondább meze.Értem a célzást, tessék, mez nélkül.
Kampman
4 napja
Az első meccs, ahol bántóan sok az üres szék.
4 napja
Az október, a pink ribbonos fighting breast cancerRózsaszín cipő USA-ban nem valami rákgyűjtéses hónap? Lehet Június az?Idén a rózsaszínű cipő a divat? Kb mindenki ilyenbe játszik. 🤨telex.hu/sport/2026/06/13/futball-cipo-rozsaszin-pink-divat-nike-adidas-puma-new-balance-sketchers
Bazsinho
warr_b
remontada

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
Bemutatkozik a Niners stadionja (helyi idő szerint délben), a VB egyik leggyengébb csapata és a vb legrondább meze.
4 napja
A mellrák hónap szokott rózsaszín lenni, de az október.Rózsaszín cipő USA-ban nem valami rákgyűjtéses hónap? Lehet Június az?Idén a rózsaszínű cipő a divat? Kb mindenki ilyenbe játszik. 🤨telex.hu/sport/2026/06/13/futball-cipo-rozsaszin-pink-divat-nike-adidas-puma-new-balance-sketchers
Bazsinho
warr_b
remontada
Szerkesztette: Kampman
4 napja
Kutya ez a brazil csapat, de azert vannak jo nevek, akiket el lehetett volna hozni ahelyett, aki harom ev alatt nem jatszott osszesen harminc meccset sem. Ancelottinak csapatot kellene valahogy epiteni, nem celebvalogatottat.És akkor mekkora rinya lesz, amikor pontrúgásokkal fognak menetelni, míg az argentínok játszák a focit?
Stez
Poloska vagyok.
4 napja
Megtisztellek a diskurzussal. És nem a VB lezárulta után. Mar most. És hátha rá tudlak valahogy vezetni arra, hogy az általam feltett Te minek neveznéd azt, aki be akar szállni egy már lezárt tippversenybe olvasva annak összegzését? kérdésre ne a szemelyes frisztracióidat és a képzelt viszonyulásaidat válaszold, hanem valami olyat, ami passzol a kérdéshez. Egy-két próbát megér. Tudod, időm van, tejem van...Szegénykém, mennyire kényszeres lehetsz.. Csak nem bírtad ki.😘Üdv egy fogyatékos. 😊Végülis ha ez a válaszod a kérdésemre, akkor minek pörgeted bele magad?
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
4 napja
Rózsaszín cipő USA-ban nem valami rákgyűjtéses hónap? Lehet Június az?Idén a rózsaszínű cipő a divat? Kb mindenki ilyenbe játszik. 🤨telex.hu/sport/2026/06/13/futball-cipo-rozsaszin-pink-divat-nike-adidas-puma-new-balance-sketchers
Bazsinho
warr_b
4 napja
Mondjuk ha a hajnalok zsúfoltabbak akkor mind1.Most nézem, hogy Brazília is ma kezd éjféltől, az első 3+ meccses nap.Lesznek ennél még zsúfoltabb napok is később
Sixo
Kampman
4 napja
Most nézem, hogy Brazília is ma kezd éjféltől, az első 3+ meccses nap.Svájc, Brazil élőben aztán Spurs majd holnap másik kettő felvételről🙃
Sixo
4 napja
Most nézem, hogy Brazília is ma kezd éjféltől, az első 3+ meccses nap.Lesznek ennél még zsúfoltabb napok is később
Sixo
4 napja
Idén a rózsaszínű cipő a divat? Kb mindenki ilyenbe játszik. 🤨telex.hu/sport/2026/06/13/futball-cipo-rozsaszin-pink-divat-nike-adidas-puma-new-balance-sketchers
Bazsinho

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
Nem kell. Lekéstem. Ennyi a sztori. Le is zárhatta volna ennyivel a mindent tudó. Szabály volt akkor fel se merült más opció de szegénykémnek muszáj mindenki felett állnia de öröm látni hogy legalább boldog ettől 🙃Ha egy tanácsot adhatok, ennyit nem ér az egész.Értem, tehát a te nagy mindent mindig jobban tudó beképzelt fajtád szerint az fogyatékos, aki belép egy topikba, lát egy összegzést, amiből semmi nem derül ki, hogy egy valós játék, csak brahi, összegezted unalmadba, majd leírja ha számít még (mivel nem vérre megy) akkor mi a tippje, ha nem akkor no problem, az szerinted fogyatékos. Arról nem beszélve, hogy a te magaslovon ülő valakinek magát mindenki felett álló alapesetben belerúg egy fogyatékosba is akár.. mintha rinyáltam volna hogy hé lécci kérlek fogadd már el a tippem.. vannak gondok rendesen nálad az biztos. Sajnálom, hogy a nyomorúságos életed annyiban merül ki hogy minden topik, minden kommentjét elolvasod annyi elfoglaltságod van és tudsz mindig mindenről. Tudod van olyan is aki nem itt éli az életét, de neked aztán mondhatom. 😊 Képzeld eszembe se jutott a VB kezdetéig belépni ebbe a topikba, mert ha hiszed ha nem nem gondoltam arra hogy lesz tippjáték. Ezt az összegző kommentet is pont elcsíptem. Tudod elegendő olyan válasz is amit elsőként leírtál, hogy kezdés volt a határidő, de az nem te lennél.. Hidd el van aki még most utánam vette észre hogy volt mert tudod mint mondtam nem itt éljük az életünket. Majd jön megint a chatgpt vagy valami lexikonból összeollózott okosságot erre is csak hogy neked legyen igazad. Kímélj meg tőle, ha engedi az egód, de tényleg csak akkor ha nem kötöd fel magad, ha nem a tiéd lehet az utolsó szó, mert azt nem venném a lelkemre.. (vagy igen?)Te minek neveznéd azt, aki be akar szállni egy már lezárt tippversenybe olvasva annak összegzését?Te kinek hiszed magad ember? Milyen alapon fogyatékosozol le bárkit is? Most már tényleg nem ártana ha vissza vennél az arcodból.Végülis három hét volt tippelni egy négy éve tudott eseményre, egzakt, leírt feltételek mellett.Te szívtelenMár nem számít.A 48 csapatból 11 kapott tippet a végső győztesre, a legtöbben a spanyolokra tippeltek, itt a teljes lista:ha még számít akkor Argentína a tippem
15 - Spanyolország
14 - Franciaország
9 - Argentína
8 - Portugália
6 - Brazília
4 - Anglia, Németország
3 - Norvégia
2 - Hollandia, Marokkó
1 - Mexikó
Kedvencként 21 csapatot választottunk, a legnépszerűbb Angliát 10-en, Argentínát és Norvégiát 8-8, Portugáliát 7 user szeretné végső győztesnek. Curacaot háromszor, Japánt négyszer annyian, mint a brazilokat.
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
JC6 (Mr. Miele)
Szerinted az lenne az empatikus hozzáállás, hogy aki fogyatékos, az még a döntő első félideje után is tippelhessen?
Jó ember vagy.
Őszentsége Sobri Jóska
Van aki nem éjjel nappal nézi ezt a fórumot és/vagy minden topikot. Leírtam a tippem ha számít akkor számít ha nem akkor nem. Egy rossz szót nem mondtam te szerencsés. Azt se tudtam miről van szó. Tétje vagy vagy brahi? Csak leírta mindenki kit vár győztesnek és összegezted? Komolyan gondolkodjál már el egy kicsit
remontada
Kiváncsi vagyok.
Őszentsége Sobri Jóska
Üdv egy fogyatékos. 😊
remontada
Én nem vagyok döntőbíró, de tőlem aztán nyugodtan hozzáaadhatják a te tippjeidet is 😊
Kampman
4 napja
Szegénykém, mennyire kényszeres lehetsz.. Csak nem bírtad ki.😘Üdv egy fogyatékos. 😊Végülis ha ez a válaszod a kérdésemre, akkor minek pörgeted bele magad?
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
Ha egy tanácsot adhatok, ennyit nem ér az egész.Értem, tehát a te nagy mindent mindig jobban tudó beképzelt fajtád szerint az fogyatékos, aki belép egy topikba, lát egy összegzést, amiből semmi nem derül ki, hogy egy valós játék, csak brahi, összegezted unalmadba, majd leírja ha számít még (mivel nem vérre megy) akkor mi a tippje, ha nem akkor no problem, az szerinted fogyatékos. Arról nem beszélve, hogy a te magaslovon ülő valakinek magát mindenki felett álló alapesetben belerúg egy fogyatékosba is akár.. mintha rinyáltam volna hogy hé lécci kérlek fogadd már el a tippem.. vannak gondok rendesen nálad az biztos. Sajnálom, hogy a nyomorúságos életed annyiban merül ki hogy minden topik, minden kommentjét elolvasod annyi elfoglaltságod van és tudsz mindig mindenről. Tudod van olyan is aki nem itt éli az életét, de neked aztán mondhatom. 😊 Képzeld eszembe se jutott a VB kezdetéig belépni ebbe a topikba, mert ha hiszed ha nem nem gondoltam arra hogy lesz tippjáték. Ezt az összegző kommentet is pont elcsíptem. Tudod elegendő olyan válasz is amit elsőként leírtál, hogy kezdés volt a határidő, de az nem te lennél.. Hidd el van aki még most utánam vette észre hogy volt mert tudod mint mondtam nem itt éljük az életünket. Majd jön megint a chatgpt vagy valami lexikonból összeollózott okosságot erre is csak hogy neked legyen igazad. Kímélj meg tőle, ha engedi az egód, de tényleg csak akkor ha nem kötöd fel magad, ha nem a tiéd lehet az utolsó szó, mert azt nem venném a lelkemre.. (vagy igen?)Te minek neveznéd azt, aki be akar szállni egy már lezárt tippversenybe olvasva annak összegzését?Te kinek hiszed magad ember? Milyen alapon fogyatékosozol le bárkit is? Most már tényleg nem ártana ha vissza vennél az arcodból.Végülis három hét volt tippelni egy négy éve tudott eseményre, egzakt, leírt feltételek mellett.Te szívtelenMár nem számít.A 48 csapatból 11 kapott tippet a végső győztesre, a legtöbben a spanyolokra tippeltek, itt a teljes lista:ha még számít akkor Argentína a tippem
15 - Spanyolország
14 - Franciaország
9 - Argentína
8 - Portugália
6 - Brazília
4 - Anglia, Németország
3 - Norvégia
2 - Hollandia, Marokkó
1 - Mexikó
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
JC6 (Mr. Miele)
Jó ember vagy.
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
Kiváncsi vagyok.
Őszentsége Sobri Jóska
Üdv egy fogyatékos. 😊
remontada
4 napja
Üdv egy fogyatékos. 😊Végülis ha ez a válaszod a kérdésemre, akkor minek pörgeted bele magad?
remontada
4 napja
'98-as számomra az örök klasszikus. Többi közül most így egyben látva őket beugrik 1-2, de mély nyomot nem hagytak. Mellesleg a 98as zenéje csendül fel bennem minden VB ideje alatt.Kabalák... nekem igazából csak a '90, '94, '98-as maradt meg 😄a 82-esre jobban emlékszem, mint ilyen 2000-es évekbeliekre 😊
warr_b
bátyám vette a labdarúgást, régi szép idők
NB2
4 napja
Kabalák... nekem igazából csak a '90, '94, '98-as maradt meg 😄a 82-esre jobban emlékszem, mint ilyen 2000-es évekbeliekre 😊
warr_b
bátyám vette a labdarúgást, régi szép idők
4 napja
Amugy Neymar mekkora arc, hogy befenyitette Ancelottit, hogy egeszseges es nem teheti meg, hogy nem viszi ki a vb-re, majd a felkeszules elso napjan jott, hogy a gyerek ramaty allapotban van, azota az is hivatalos, hogy fixen nem jatszik az elso meccsen, de amugy meg a csoportkorben is siman kerdojeles a szereplese. 🤣Kutya ez a brazil csapat, de azert vannak jo nevek, akiket el lehetett volna hozni ahelyett, aki harom ev alatt nem jatszott osszesen harminc meccset sem. Ancelottinak csapatot kellene valahogy epiteni, nem celebvalogatottat.
4 napja
Na a svájciak szerintem kezdésként Khoukhi-ra húzzák a Katar-t. 😀😀szerintem is sima 0:4 lesz
Tony Adams