Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra, köszi a türelmet!

Soccer VB 2026

22 feliratkozó

17 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 972 — "Montoya por favor!"
Menetrend:

Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)

Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)

Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marok: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Koni DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
4 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 011 — Saturday Night Lights
Nem lehetne a Svájc-meccsen bevetni Kovács Kálmánt?
Díjaznám a visszatérést.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 564 — Kinek mit intézett a kormánya
Megjegyeztem, hogy Argentína és ha bejön, a tiéd a különdíj.
Dzsokijuing
Mondjuk ez formailag is egy érvénytelen tipp, mert nem a Ki nyeri? Ki nyerje? rendszerben került leadásra

Poloska vagyok.
4 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 564 — Kinek mit intézett a kormánya
Bemutatkozik a Niners stadionja (helyi idő szerint délben), a VB egyik leggyengébb csapata és a vb legrondább meze.
Kampman
Szegény Svájc meg Katar, a hotelben várt mindenkit egy 9ers meg egy Sharks mez, a lehető legszarabb kombó 😀😀

Poloska vagyok.
4 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 011 — Saturday Night Lights
A 48 csapatból 11 kapott tippet a végső győztesre, a legtöbben a spanyolokra tippeltek, itt a teljes lista:

15 - Spanyolország
14 - Franciaország
9 - Argentína
8 - Portugália
6 - Brazília
4 - Anglia, Németország
3 - Norvégia
2 - Hollandia, Marokkó
1 - Mexikó

Kedvencként 21 csapatot választottunk, a legnépszerűbb Angliát 10-en, Argentínát és Norvégiát 8-8, Portugáliát 7 user szeretné végső győztesnek. Curacaot háromszor, Japánt négyszer annyian, mint a brazilokat.
Őszentsége Sobri Jóska
ha még számít akkor Argentína a tippem
remontada
Már nem számít.
Első meccs kezdősípszó volt a határidő.
Őszentsége Sobri Jóska
Te szívtelen
JC6 (Mr. Miele)
Végülis három hét volt tippelni egy négy éve tudott eseményre, egzakt, leírt feltételek mellett.
Ez 60+ embernek sikerült.
Szerinted az lenne az empatikus hozzáállás, hogy aki fogyatékos, az még a döntő első félideje után is tippelhessen?
Jó ember vagy.
Őszentsége Sobri Jóska
Te kinek hiszed magad ember? Milyen alapon fogyatékosozol le bárkit is? Most már tényleg nem ártana ha vissza vennél az arcodból.
Van aki nem éjjel nappal nézi ezt a fórumot és/vagy minden topikot. Leírtam a tippem ha számít akkor számít ha nem akkor nem. Egy rossz szót nem mondtam te szerencsés. Azt se tudtam miről van szó. Tétje vagy vagy brahi? Csak leírta mindenki kit vár győztesnek és összegezted? Komolyan gondolkodjál már el egy kicsit
remontada
Te minek neveznéd azt, aki be akar szállni egy már lezárt tippversenybe olvasva annak összegzését?
Kiváncsi vagyok.
Őszentsége Sobri Jóska
Értem, tehát a te nagy mindent mindig jobban tudó beképzelt fajtád szerint az fogyatékos, aki belép egy topikba, lát egy összegzést, amiből semmi nem derül ki, hogy egy valós játék, csak brahi, összegezted unalmadba, majd leírja ha számít még (mivel nem vérre megy) akkor mi a tippje, ha nem akkor no problem, az szerinted fogyatékos. Arról nem beszélve, hogy a te magaslovon ülő valakinek magát mindenki felett álló alapesetben belerúg egy fogyatékosba is akár.. mintha rinyáltam volna hogy hé lécci kérlek fogadd már el a tippem.. vannak gondok rendesen nálad az biztos. Sajnálom, hogy a nyomorúságos életed annyiban merül ki hogy minden topik, minden kommentjét elolvasod annyi elfoglaltságod van és tudsz mindig mindenről. Tudod van olyan is aki nem itt éli az életét, de neked aztán mondhatom. 😊 Képzeld eszembe se jutott a VB kezdetéig belépni ebbe a topikba, mert ha hiszed ha nem nem gondoltam arra hogy lesz tippjáték. Ezt az összegző kommentet is pont elcsíptem. Tudod elegendő olyan válasz is amit elsőként leírtál, hogy kezdés volt a határidő, de az nem te lennél.. Hidd el van aki még most utánam vette észre hogy volt mert tudod mint mondtam nem itt éljük az életünket. Majd jön megint a chatgpt vagy valami lexikonból összeollózott okosságot erre is csak hogy neked legyen igazad. Kímélj meg tőle, ha engedi az egód, de tényleg csak akkor ha nem kötöd fel magad, ha nem a tiéd lehet az utolsó szó, mert azt nem venném a lelkemre.. (vagy igen?)
Üdv egy fogyatékos. 😊
remontada
Ha egy tanácsot adhatok, ennyit nem ér az egész.

Én nem vagyok döntőbíró, de tőlem aztán nyugodtan hozzáaadhatják a te tippjeidet is 😊
Kampman
Nem kell. Lekéstem. Ennyi a sztori. Le is zárhatta volna ennyivel a mindent tudó. Szabály volt akkor fel se merült más opció de szegénykémnek muszáj mindenki felett állnia de öröm látni hogy legalább boldog ettől 🙃
remontada
Megjegyeztem, hogy Argentína és ha bejön, a tiéd a különdíj.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 273 — #NoStress
Bemutatkozik a Niners stadionja (helyi idő szerint délben), a VB egyik leggyengébb csapata és a vb legrondább meze.
Kampman
Értem a célzást, tessék, mez nélkül.

4 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 389
Az első meccs, ahol bántóan sok az üres szék.
4 napja
warr_b Washington Commanders 30 232 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Idén a rózsaszínű cipő a divat? Kb mindenki ilyenbe játszik. 🤨
Bazsinho
 telex.hu/sport/2026/06/13/futball-cipo-rozsaszin-pink-divat-nike-adidas-puma-new-balance-sketchers
warr_b
Rózsaszín cipő USA-ban nem valami rákgyűjtéses hónap? Lehet Június az?
remontada
Az október, a pink ribbonos fighting breast cancer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
4 napja
Bazsinho
 telex.hu/sport/2026/06/13/futball-cipo-rozsaszin-pink-divat-nike-adidas-puma-new-balance-sketchers
warr_b
remontada
A mellrák hónap szokott rózsaszín lenni, de az október.

Szerkesztette: Kampman
4 napja
Kutya ez a brazil csapat, de azert vannak jo nevek, akiket el lehetett volna hozni ahelyett, aki harom ev alatt nem jatszott osszesen harminc meccset sem. Ancelottinak csapatot kellene valahogy epiteni, nem celebvalogatottat.
Stez
És akkor mekkora rinya lesz, amikor pontrúgásokkal fognak menetelni, míg az argentínok játszák a focit?

Poloska vagyok.
4 napja
Üdv egy fogyatékos. 😊
remontada
Végülis ha ez a válaszod a kérdésemre, akkor minek pörgeted bele magad?
Őszentsége Sobri Jóska
Szegénykém, mennyire kényszeres lehetsz.. Csak nem bírtad ki.😘
remontada
Megtisztellek a diskurzussal. És nem a VB lezárulta után. Mar most. És hátha rá tudlak valahogy vezetni arra, hogy az általam feltett Te minek neveznéd azt, aki be akar szállni egy már lezárt tippversenybe olvasva annak összegzését? kérdésre ne a szemelyes frisztracióidat és a képzelt viszonyulásaidat válaszold, hanem valami olyat, ami passzol a kérdéshez. Egy-két próbát megér. Tudod, időm van, tejem van...

4 napja
remontada San Francisco 49ers 1 547
Bazsinho
warr_b
4 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Most nézem, hogy Brazília is ma kezd éjféltől, az első 3+ meccses nap.
Sixo
Lesznek ennél még zsúfoltabb napok is később
Kampman
Mondjuk ha a hajnalok zsúfoltabbak akkor mind1.

4 napja
Sixo
Svájc, Brazil élőben aztán Spurs majd holnap másik kettő felvételről🙃
4 napja
Sixo
Lesznek ennél még zsúfoltabb napok is később
4 napja
warr_b Washington Commanders 30 232 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bazsinho

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!

Szerkesztette: Sixo

4 napja
A 48 csapatból 11 kapott tippet a végső győztesre, a legtöbben a spanyolokra tippeltek, itt a teljes lista:

15 - Spanyolország
14 - Franciaország
9 - Argentína
8 - Portugália
6 - Brazília
4 - Anglia, Németország
3 - Norvégia
2 - Hollandia, Marokkó
1 - Mexikó

Kedvencként 21 csapatot választottunk, a legnépszerűbb Angliát 10-en, Argentínát és Norvégiát 8-8, Portugáliát 7 user szeretné végső győztesnek. Curacaot háromszor, Japánt négyszer annyian, mint a brazilokat.
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
Már nem számít.
Őszentsége Sobri Jóska
Te szívtelen
JC6 (Mr. Miele)
Végülis három hét volt tippelni egy négy éve tudott eseményre, egzakt, leírt feltételek mellett.
Szerinted az lenne az empatikus hozzáállás, hogy aki fogyatékos, az még a döntő első félideje után is tippelhessen?
Jó ember vagy.
Őszentsége Sobri Jóska
Te kinek hiszed magad ember? Milyen alapon fogyatékosozol le bárkit is? Most már tényleg nem ártana ha vissza vennél az arcodból.
Van aki nem éjjel nappal nézi ezt a fórumot és/vagy minden topikot. Leírtam a tippem ha számít akkor számít ha nem akkor nem. Egy rossz szót nem mondtam te szerencsés. Azt se tudtam miről van szó. Tétje vagy vagy brahi? Csak leírta mindenki kit vár győztesnek és összegezted? Komolyan gondolkodjál már el egy kicsit
remontada
Te minek neveznéd azt, aki be akar szállni egy már lezárt tippversenybe olvasva annak összegzését?
Kiváncsi vagyok.
Őszentsége Sobri Jóska
Értem, tehát a te nagy mindent mindig jobban tudó beképzelt fajtád szerint az fogyatékos, aki belép egy topikba, lát egy összegzést, amiből semmi nem derül ki, hogy egy valós játék, csak brahi, összegezted unalmadba, majd leírja ha számít még (mivel nem vérre megy) akkor mi a tippje, ha nem akkor no problem, az szerinted fogyatékos. Arról nem beszélve, hogy a te magaslovon ülő valakinek magát mindenki felett álló alapesetben belerúg egy fogyatékosba is akár.. mintha rinyáltam volna hogy hé lécci kérlek fogadd már el a tippem.. vannak gondok rendesen nálad az biztos. Sajnálom, hogy a nyomorúságos életed annyiban merül ki hogy minden topik, minden kommentjét elolvasod annyi elfoglaltságod van és tudsz mindig mindenről. Tudod van olyan is aki nem itt éli az életét, de neked aztán mondhatom. 😊 Képzeld eszembe se jutott a VB kezdetéig belépni ebbe a topikba, mert ha hiszed ha nem nem gondoltam arra hogy lesz tippjáték. Ezt az összegző kommentet is pont elcsíptem. Tudod elegendő olyan válasz is amit elsőként leírtál, hogy kezdés volt a határidő, de az nem te lennél.. Hidd el van aki még most utánam vette észre hogy volt mert tudod mint mondtam nem itt éljük az életünket. Majd jön megint a chatgpt vagy valami lexikonból összeollózott okosságot erre is csak hogy neked legyen igazad. Kímélj meg tőle, ha engedi az egód, de tényleg csak akkor ha nem kötöd fel magad, ha nem a tiéd lehet az utolsó szó, mert azt nem venném a lelkemre.. (vagy igen?)
Üdv egy fogyatékos. 😊
remontada

Én nem vagyok döntőbíró, de tőlem aztán nyugodtan hozzáaadhatják a te tippjeidet is 😊
Kampman
Nem kell. Lekéstem. Ennyi a sztori. Le is zárhatta volna ennyivel a mindent tudó. Szabály volt akkor fel se merült más opció de szegénykémnek muszáj mindenki felett állnia de öröm látni hogy legalább boldog ettől 🙃
4 napja
Üdv egy fogyatékos. 😊
remontada
Őszentsége Sobri Jóska
Szegénykém, mennyire kényszeres lehetsz.. Csak nem bírtad ki.😘
4 napja

15 - Spanyolország
14 - Franciaország
9 - Argentína
8 - Portugália
6 - Brazília
4 - Anglia, Németország
3 - Norvégia
2 - Hollandia, Marokkó
1 - Mexikó

Őszentsége Sobri Jóska
remontada
Már nem számít.
Őszentsége Sobri Jóska
Te szívtelen
JC6 (Mr. Miele)
Jó ember vagy.
Őszentsége Sobri Jóska
remontada
Kiváncsi vagyok.
Őszentsége Sobri Jóska
Üdv egy fogyatékos. 😊
remontada

4 napja
Üdv egy fogyatékos. 😊
remontada

4 napja
Kabalák... nekem igazából csak a '90, '94, '98-as maradt meg 😄

warr_b
a 82-esre jobban emlékszem, mint ilyen 2000-es évekbeliekre 😊
bátyám vette a labdarúgást, régi szép idők
NB2
'98-as számomra az örök klasszikus. Többi közül most így egyben látva őket beugrik 1-2, de mély nyomot nem hagytak. Mellesleg a 98as zenéje csendül fel bennem minden VB ideje alatt.
4 napja
NB2 New England Patriots 28 930 — nabege2@yahoo.com
Kabalák... nekem igazából csak a '90, '94, '98-as maradt meg 😄

warr_b
a 82-esre jobban emlékszem, mint ilyen 2000-es évekbeliekre 😊
bátyám vette a labdarúgást, régi szép idők
4 napja
Stez SMU Mustangs 48 982 — Whoops, looks like something went wrong.
Amugy Neymar mekkora arc, hogy befenyitette Ancelottit, hogy egeszseges es nem teheti meg, hogy nem viszi ki a vb-re, majd a felkeszules elso napjan jott, hogy a gyerek ramaty allapotban van, azota az is hivatalos, hogy fixen nem jatszik az elso meccsen, de amugy meg a csoportkorben is siman kerdojeles a szereplese. 🤣

Kutya ez a brazil csapat, de azert vannak jo nevek, akiket el lehetett volna hozni ahelyett, aki harom ev alatt nem jatszott osszesen harminc meccset sem. Ancelottinak csapatot kellene valahogy epiteni, nem celebvalogatottat.

4 napja
Na a svájciak szerintem kezdésként Khoukhi-ra húzzák a Katar-t. 😀😀
Tony Adams
szerintem is sima 0:4 lesz