Soccer VB 2026
22 feliratkozó
18 napja
Menetrend:Június 17., szerda
19:00 Portugália - Kongói DK (Houston)
22:00 Anglia - Horvátország (Dallas)
Június 18., csütörtök
1:00 Ghána - Panama (Toronto)
4:00 Üzbegisztán - Kolumbia (Mexikóváros)
18:00 Csehország - Dél-Afrika (Atlanta)
21:00 Svájc - Bosznia-Hercegovina (Los Angeles)
Színes tippjáték:
Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27
Hollandia: Jerico, peach
Marokkó: Nandito, Negritis
Mexikó: Fattyu
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika
Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb
Brazília: Bruce
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27
Hollandia: alatriste, deyell, peach
Horvátország: zinedine5
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus
Kolumbia: vpi
Kongói DK: Igor
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21
Panama: Fattyu
Paraguay: Bazzani
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla
Skócia: warr_b, Zolika
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2
Szaúd-Arábia: Kampman
Szenegál: Jerico, Nandito
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi
Üzbegisztán: Löfli
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
4 napja
Hát izé

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
Na, Widmer jó pick volt, nem baj, legalább nem ő a kapitány.... fuck Embolo, őt bezzeg nem hoztam
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
4 napja
mehet a kék sátorbakapusnak nem kell
balintbaba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
nyilván nem volt elég rajongó tőlük, vagy nem tudták megvenni a jegyet vagy csak nem tudtak beutazniA svajciak es a katariak pont leszarjak szerintem az 1000 dollaros belepot. 🙂Azert itt is vannak szep szammal ures helyek. Nem ertem, minek kell ilyen meccset mondjuk 75K-s stadionba betenni.nem a stadion mérete a baj, hanem hogy 1000$ a belépő
Stez
Negritis, a vajda
De egy 75K-s stadion picit indokolatlan egy ilyen parositasra, mert ilyen meccsre meg a koztes drukkerek sem nagyon mennenek el, 1000 dollarert foleg, de amugy szerintem 200-ert sem.
Stez
bármi lehet
de ha értemelesebb áron lenne akkor a helyiek is mentek volna
4 napja
ez hogy nem volt les????
4 napja
mehet a kék sátorba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
4 napja
Stadiums must have a capacity of at least 40,000 for group-round matchesMindosszesen az osszes MLS-ben szereplo klubnak a stadionja. 😀Azert itt is vannak szep szammal ures helyek. Nem ertem, minek kell ilyen meccset mondjuk 75K-s stadionba betenni.van kisebb stadion Amerikában? 😊
Stez
NB2
Ugyhogy lehetne valogatni, rengeteg 25-40K kozotti van.
Stez
Elv ez a szabály
EB-n is minimum a 30k
Poloska vagyok.
4 napja
A svajciak es a katariak pont leszarjak szerintem az 1000 dollaros belepot. 🙂Azert itt is vannak szep szammal ures helyek. Nem ertem, minek kell ilyen meccset mondjuk 75K-s stadionba betenni.nem a stadion mérete a baj, hanem hogy 1000$ a belépő
Stez
Negritis, a vajda
De egy 75K-s stadion picit indokolatlan egy ilyen parositasra, mert ilyen meccsre meg a koztes drukkerek sem nagyon mennenek el, 1000 dollarert foleg, de amugy szerintem 200-ert sem.
4 napja
Elvileg 45.000 az alsó határ, ezért kellett a torontói stadiont is bővíteni alkalmi lelátókkal.Mindosszesen az osszes MLS-ben szereplo klubnak a stadionja. 😀Azert itt is vannak szep szammal ures helyek. Nem ertem, minek kell ilyen meccset mondjuk 75K-s stadionba betenni.van kisebb stadion Amerikában? 😊
Stez
NB2
Stez
4 napja
ez sztem les
4 napja
katari kapus meg se mozdul 😕
4 napja
ez se feltétlen igaz, pl a mai Metlifeos meccsen is várják a közlekedési káoszt.gondolom egy NFL stadion jobban belogisztikázott stadionegyetemi pályák fix lennénekAzert itt is vannak szep szammal ures helyek. Nem ertem, minek kell ilyen meccset mondjuk 75K-s stadionba betenni.van kisebb stadion Amerikában? 😊
Stez
NB2
zacknorb
NB2
de pl Oregon jó volt az IAAF-nek vb-re...
Poloska vagyok.
4 napja
Mindosszesen az osszes MLS-ben szereplo klubnak a stadionja. 😀Azert itt is vannak szep szammal ures helyek. Nem ertem, minek kell ilyen meccset mondjuk 75K-s stadionba betenni.van kisebb stadion Amerikában? 😊
Stez
NB2
4 napja
az milyen jégkorongos megoldás volt!
4 napja
gondolom egy NFL stadion jobban belogisztikázott stadionegyetemi pályák fix lennénekAzert itt is vannak szep szammal ures helyek. Nem ertem, minek kell ilyen meccset mondjuk 75K-s stadionba betenni.van kisebb stadion Amerikában? 😊
Stez
NB2
zacknorb
4 napja
Azert itt is vannak szep szammal ures helyek. Nem ertem, minek kell ilyen meccset mondjuk 75K-s stadionba betenni.nem a stadion mérete a baj, hanem hogy 1000$ a belépő
Stez
4 napja
egyetemi pályák fix lennénekAzert itt is vannak szep szammal ures helyek. Nem ertem, minek kell ilyen meccset mondjuk 75K-s stadionba betenni.van kisebb stadion Amerikában? 😊
Stez
NB2
Poloska vagyok.
4 napja
Azert itt is vannak szep szammal ures helyek. Nem ertem, minek kell ilyen meccset mondjuk 75K-s stadionba betenni.van kisebb stadion Amerikában? 😊
Stez
4 napja
Elsőre azt hittem a svájciak a pirosak. Mondom kemény kezdés, hogy 1 perc után gólt kapnak. Aztán mondjuk a kommentátor, hogy ők a fehérek.Embolo? 😊
Sixo
4 napja
Azert itt is vannak szep szammal ures helyek. Nem ertem, minek kell ilyen meccset mondjuk 75K-s stadionba betenni.
4 napja
vagy a mosott pénztMi a faszom ez a világoszöld mez SvájconA hegyi legelőket szimbolizálja. Vagy izé.
warr_b
slowmotion
Poloska vagyok.
4 napja
Mi a faszom ez a világoszöld mez SvájconA hegyi legelőket szimbolizálja. Vagy izé.
warr_b