NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

45 perce
slowmotion Dallas Cowboys 26 820 — Cowboys fan
Konkretan nincs egy igazan komolyan veheto csoport sem. Jelen formajaban nulla ertelme volt a vb bovitesnek
Stez
nekem az Angol, Horvát, Ghána, Panama egészen tetszik, ez a korábbi VBn is simán előállhatott volna
az F csoport is egész pofás
az I csoport lehet okés, az A csoport nem vészes
Negritis, a vajda
Hat de ne viccelj, nezd meg a csoportokat, konkretan szerintem tobb mint a fele konnyebb egy vb-n, mint volt maga a selejtezo Europaban, mert a kieso jo europai csapatok helyett betuszkoltak ilyen komolytalanokat. Jo par europai csapatnak nehezebb volt kijutnia egyaltalan a vb-re, mint ahogy tovabb fog jutni a vb-csoportjabol. 😃

Ez abszurd azert. Ilyen gyenge vb-mezony szerintem sosem volt osszessegeben.
Stez
A FIFA elnökét a tagországok választják. Minden szavazt egyet ér, Angliáé is, Brazíliáé is, Üzbegisztáné is, Gaboné és Angoláé is.
Van 211 tagország, ebből 55 európai (pontosabban UEFA tag).
Kell még valamit mondanom Ildikó?

(Amúgy pusztán matematikailag, arányosan, a játekerőt nem figyelembe véve a 48 VB résztvevőből 11 európainak kéne lennie, 16 van.)
Őszentsége Sobri Jóska
hát ja. de igazából a világbajnokságnak a legerősebb csapatok seregszemléjének kellene lennie, közben meg nem az, mert nem jutott be a 37, 38, 41. ranglistás, nem fog bejutni a 21/44, a 25/45, a 28/31/43, a 12/32 közül négy kivételével az összes. ez a top 48-ból nyolc csapat, vagyis a világ legerősebb csapatainak a hatoda.
54 perce
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 539 — beers & Packers
Mazochista vagyok, előkerestem, mely válogatottak jutottak ki 1978-ban Argentínába, az utolsó vébére, amikor még 16 csapatos volt a mezőny:
Afrika:
Tunézia
Dél-Amerika:
Argentína
Brazília
Peru
Észak- és Közép-Amerika:
Mexikó
Ázsia és Óceánia:
Irán
Európa:
Ausztria
Franciaország
Hollandia
Lengyelország
Magyarország
NSZK
Olaszország
Skócia
Spanyolország
Svédország

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
1 órája
warr_b Washington Commanders 27 752 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nagyjabol a csoportok fele olyan, hogy mar a masodik kalaposokkal is sormeccset jatszik a csoport favoritja. Baromira kell ez a megnovelt letszam, lesz 104 meccs vagy mennyi, amibol a fele egy kalap fos lesz minoseget tekintve.

Erre nagy szukseg van. Curacaoknak ott van a helyuk, de Europabol meg a huszszor jobb csapatok ussek ki egymast, mert akkor lesz csak szinvonalas a vb. Komolytalan. Meg is kemenyedtem, ahogy eszembe jutottak a csucsmeccsek, mint Curacao vs barki, Algeria-Jordania vagy mondjuk egy Uzbegisztan-Uj-Kaledonia, ha epp utobbi kijut a playoffbol. De a Marokko-Haiti is odaver, egy Zold-foki-szigetek-Szaud-Arabia nelkul meg igazabol el sem tudnam kepzelni a jovo nyaram. 🤣 Meh

Konkretan nincs egy igazan komolyan veheto csoport sem. Jelen formajaban nulla ertelme volt a vb bovitesnek
Stez
Te Stez, neked valami súlyos Curacao-fóbiád lehet 😂

Senki nem szólt volna egy szót sem, ha mondjuk Costa Rica lenne a helyükön...

Bold: egy pontnál többet fognak szerezni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 órája
Amúgy volt már olyan, hogy úgy sorsolták ki a csoportokat, hogy még nem volt meg a vb-résztvevők teljes mezőnye?
nagylaza, főpohárnok
Négy éve is így volt.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezek szerint már akkor se figyeltem. Igaz, a katarit majdnem annyira leszartam, mint ezt a mostanit. Ünnepélyesen bejelentem: levettem a kezem a focivébékről. A pénzéhség és a korrupció teljesen szétbaszta ezt a sportágat, válogatott szinten bizonyosan. Az pedig külön tragikomikus, hogy még a közelébe se kerülünk annak, hogy erre a fosra kijussunk.
2 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 988 — #NoStress
Amúgy volt már olyan, hogy úgy sorsolták ki a csoportokat, hogy még nem volt meg a vb-résztvevők teljes mezőnye?
nagylaza, főpohárnok
Négy éve is így volt.

2 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 399 — The Mathematician
nagylaza, főpohárnok
sztem bőven, EB sorsolásra is emlékszem így

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 órája
ozibozi New York Giants 20 115
Csak azèrt csinálták hogy így megmaradjon a selejtezők értéke a két VB között.
Európáért tették nem ellenük.
Hálátlan szurkolók
2 órája
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 296 — Packers Suicide Squad
nagylaza, főpohárnok
Igen, a Tanú c. filmben

Összejöhet az Argentína-Uruguay a legjobb 16-ba (!) kerülésért, azért ez kemény

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 órája
gamerkr Green Bay Packers 11 463 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Jól látom, a magyarokat kihagyták? Ez nem diszkrimináció?
nagylaza, főpohárnok
Ha jól látom az A csoportból rugaszkodhatnak el a mienket képviselő írek. Ha minden jól alakul persze.
gamerkr
igen, de nekünk kicsit más lett volna a sorsolásunk
Negritis, a vajda
Vágom
Csak a kicsit tétnélküli vébé sorsolásba próbál az ember belelátni ezt meg azt.

2 órája
nagylaza, főpohárnok
Ha jól látom az A csoportból rugaszkodhatnak el a mienket képviselő írek. Ha minden jól alakul persze.
gamerkr
igen, de nekünk kicsit más lett volna a sorsolásunk

2 órája
gamerkr Green Bay Packers 11 463 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
nagylaza, főpohárnok
Ha jól látom az A csoportból rugaszkodhatnak el a mieinket képviselő írek. Ha minden jól alakul persze.

Szerkesztette: gamerkr

2 órája
2 órája
Stez
nekem az Angol, Horvát, Ghána, Panama egészen tetszik, ez a korábbi VBn is simán előállhatott volna
Negritis, a vajda
Hat de ne viccelj, nezd meg a csoportokat, konkretan szerintem tobb mint a fele konnyebb egy vb-n, mint volt maga a selejtezo Europaban, mert a kieso jo europai csapatok helyett betuszkoltak ilyen komolytalanokat. Jo par europai csapatnak nehezebb volt kijutnia egyaltalan a vb-re, mint ahogy tovabb fog jutni a vb-csoportjabol. 😃

Stez
A FIFA elnökét a tagországok választják. Minden szavazt egyet ér, Angliáé is, Brazíliáé is, Üzbegisztáné is, Gaboné és Angoláé is.
Van 211 tagország, ebből 55 európai (pontosabban UEFA tag).
Kell még valamit mondanom Ildikó?

(Amúgy pusztán matematikailag, arányosan, a játekerőt nem figyelembe véve a 48 VB résztvevőből 11 európainak kéne lennie, 16 van.)

2 órája
Stez
Negritis, a vajda

Stez
értem hogy mennyi a szar csoport és egyetértek hogy nem sok értelme volt a bővítésnek
viszont azért soroltam fel azt a 4 csoportot mert az a 4 az ami minimálisan de komolyan vehető és amiket valszeg én is nézni fogok
ráadásul az L csoport sztem a legutóbbi VBn is pofás csoportnak lett volna tekintve

2 órája

2 órája
Stez SMU Mustangs 46 578 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
Negritis, a vajda

3 órája
Stez

3 órája
slowmotion Dallas Cowboys 26 820 — Cowboys fan
Nagyjabol a csoportok fele olyan, hogy mar a masodik kalaposokkal is sormeccset jatszik a csoport favoritja. Baromira kell ez a megnovelt letszam, lesz 104 meccs vagy mennyi, amibol a fele egy kalap fos lesz minoseget tekintve.

Erre nagy szukseg van. Curacaoknak ott van a helyuk, de Europabol meg a huszszor jobb csapatok ussek ki egymast, mert akkor lesz csak szinvonalas a vb. Komolytalan. Meg is kemenyedtem, ahogy eszembe jutottak a csucsmeccsek, mint Curacao vs barki, Algeria-Jordania vagy mondjuk egy Uzbegisztan-Uj-Kaledonia, ha epp utobbi kijut a playoffbol. De a Marokko-Haiti is odaver, egy Zold-foki-szigetek-Szaud-Arabia nelkul meg igazabol el sem tudnam kepzelni a jovo nyaram. 🤣 Meh

Stez
A 104 kiadja, ha 32 csapat megy tovább egyenes kiesésbe. 12×6 csoportmeccs, plusz ahány csapat jut a playoffba (ha nincs bronzmeccs, akkor továbbjutók száma mínusz egy)
3 órája
Stez SMU Mustangs 46 578 — Whoops, looks like something went wrong.

3 órája
3 órája
Toto21 Chicago Bears 7 361
Talan az angolok csoportja a legdurvabb
Toto21
szerintem inkább a francia, norvég, szenegál, valaki
legalábbis forma alapján
NB2
az is igen. Mondjuk lesz egy 2000 Ft-om ( vagy Euro 😛 ) Norvég világbajnoki címre! 😊
3 órája
NB2 New England Patriots 27 364 — nabege2@yahoo.com
Talan az angolok csoportja a legdurvabb
Toto21
szerintem inkább a francia, norvég, szenegál, valaki
legalábbis forma alapján
3 órája
Vártam volna a végén egy stúdió kapcsolást ahol Bozsikék végig mentek volna a csoportokon kielemezve honnan hogyan hányadik helyen mentünk volna tovább ha nincs brjüsszel balsors🤡
3 órája
Donald ropja a himnuszra
3 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 924
Egy jó kis buzihimnusz még hiányzott, mint szar a zsebbe.
Öregesen, hamisan