Soccer
41 feliratkozó
1 perce
😂😂😂😂😂🚨🛑 Lutsharel Geertruida-Liverpool deal considered OFF by Sunderland after talks not advancing today.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 1, 2026
Discussions took place over last 24h but no agreement at this stage and #SAFC not planning to proceed. pic.twitter.com/S6uAA41Szs
zacknorb
Nem is mi lennénk...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
12 perce
ja amúgy wc-n vagyok, nyilván potyognak a gólokmás is potyog ott akkor
Löfli
| a csempe |
31 perce
Na mehet akkor Sallai is a PoolbaHa tényleg megy Sallai is az Anfieldre, a Pool helyében lassan lecserélném Arne Slotot is Marco Rossira. 😀
r.baggio
44 perce
Na mehet akkor Sallai is a Poolba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
47 perce
🚨🛑 Lutsharel Geertruida-Liverpool deal considered OFF by Sunderland after talks not advancing today.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 1, 2026
Discussions took place over last 24h but no agreement at this stage and #SAFC not planning to proceed. pic.twitter.com/S6uAA41Szs
Poloska vagyok.
1 órája
rosszul öregedő komment 😊Holnap nyer a Dortmund akkor újra nyílt a bajnokság.sztem eleve nem lett volna nyílt, de ahogy nézem a dortmund győzelemtől se kell félni
csebi
Negritis, a vajda
1 órája
Holnap nyer a Dortmund akkor újra nyílt a bajnokság.sztem eleve nem lett volna nyílt, de ahogy nézem a dortmund győzelemtől se kell félni
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
Visszanéztem, valóban úgy néz ki, hogy könyökkel fejre ment a csávó. Ha lett volna VAR, akkor ez aligha gól.Azt, hogy a csákvári 11-es az ötösön belül könyökkel tarkóra menve letaglózta a kapust.És Kecskemét ellen jöhet az Inyibor-Baráth CB duóAzt se tudom, hogy mit reklamált Otigba és a HC.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
warr_b
1 órája
Random FM meccs, az ilyeneket szokta elbukni 0-1-re az ember 😂Como 98. percben kihagyott egy 11-est az Atalanta ellen, így 0-0 maradt, pedig ha nyernek, megvan a top4
Löfli
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 órája
Como 98. percben kihagyott egy 11-est az Atalanta ellen, így 0-0 maradt, pedig ha nyernek, megvan a top4
Löfli
2 órája
Tarkóra nehezen, max homlokra, ami azért tényleg volt.Azt, hogy a csákvári 11-es az ötösön belül könyökkel tarkóra menve letaglózta a kapust.És Kecskemét ellen jöhet az Inyibor-Baráth CB duóAzt se tudom, hogy mit reklamált Otigba és a HC.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Poloska vagyok.
2 órája
És Kecskemét ellen jöhet az Inyibor-Baráth CB duóCsodálatos lesz, kapunk vagy hármat 😅
zacknorb

2 órája
Azt, hogy a csákvári 11-es az ötösön belül könyökkel tarkóra menve letaglózta a kapust.És Kecskemét ellen jöhet az Inyibor-Baráth CB duóAzt se tudom, hogy mit reklamált Otigba és a HC.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok

2 órája
Nagyot mennek a srácok,mondjuk az akarással nem volt baj Amorim alatt sem,de most olyan mintha felszabadult annak lennének és jó focit is tolnakEz az Seskooooo!!!!😃Hihetetlen az elmult 3 het 😊
manuszka86
Toto21
2 órája
Azert ket rohadt kemeny meccs lesz az meg. Szerintem nem biztos a W egyiken se.Már csak két győzelem, és eltűnik a hajkorona, szerintem izgul a srác hogy vége lesz a média felhajtásnak körülötte 😀5. meccsen Wan-Bissaka egyenlít 2-1-nél a 93. percben
Nomac
Löfli
2 órája
Már csak két győzelem, és eltűnik a hajkorona, szerintem izgul a srác hogy vége lesz a média felhajtásnak körülötte 😀5. meccsen Wan-Bissaka egyenlít 2-1-nél a 93. percben
Nomac

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 órája
Már csak két győzelem, és eltűnik a hajkorona, szerintem izgul a srác hogy vége lesz a média felhajtásnak körülötte 😀
2 órája
Nem ugyanettől, az akkori zseni Magyar már felcsúton van.Elképesztő, hogy mennyire képtelen vagy értékelni a fejlődést. Jól tudod, hogy ugyanettől a Csákvártól ősszel (nyáron) 4-1-re kikaptunk a Fáy utcában. Szóval: ez most egy bravúros döntetlen idegenben.A csákváriak alig jöttek át a félpályán, erre egyenlítenek.Nem változott itt semmi...
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
3 órája
Como 98. percben kihagyott egy 11-est az Atalanta ellen, így 0-0 maradt, pedig ha nyernek, megvan a top4

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 órája
Elképesztő, hogy mennyire képtelen vagy értékelni a fejlődést. Jól tudod, hogy ugyanettől a Csákvártól ősszel (nyáron) 4-1-re kikaptunk a Fáy utcában. Szóval: ez most egy bravúros döntetlen idegenben.A csákváriak alig jöttek át a félpályán, erre egyenlítenek.Nem változott itt semmi...
nagylaza, főpohárnok
warr_b
3 órája
1. ha kihagysz ennyi tizit mint Paz minek engedik oda?2. mi a bánatért nem bombázod valahova a lapos lófasz gurítás helyett?
3 órája
De ha nem ők, akkor ki? A 3évvel ezelőtti kp frissítéses srácokból valaki, de Domi a legrátermetebb. Biztos sokat számít, hogy most már jó pár éve itthon is csk.CuJo sztem erős aspiráns, nála a gond hogy alapesetben nem kezdő
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 órája
ha Pazt vissza viszi a Real, biztos hogy nem ő fogja rúni teknős helyett a tiziket
3 órája
ja amúgy wc-n vagyok, nyilván potyognak a gólokKár, hogy még nem találták fel az illatos hsz-t.
Löfli