Soccer
42 feliratkozó
2 órája
lehet h eppen ide is futottak.Látod, lettél volna Ner-es, most futná rá.ja de baszki 25 EUR a jegy ...Gondoltam is rád, hogy na ez aztán neked való csemegeMa BL JUHHUUUUgondolkozom h kimenjek a Floriana-Shamrock rangadora.
YoungZeeZee
csebi
warr_b
csebi
warr_b
amugy azon mulik, hogy a faraok mennyire tudjak megszoritani Messieket. meddig nem csaljak el az argentinoknak.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 órája
Látod, lettél volna Ner-es, most futná rá.ja de baszki 25 EUR a jegy ...Gondoltam is rád, hogy na ez aztán neked való csemegeMa BL JUHHUUUUgondolkozom h kimenjek a Floriana-Shamrock rangadora.
YoungZeeZee
csebi
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 órája
ja de baszki 25 EUR a jegy ...Gondoltam is rád, hogy na ez aztán neked való csemegeMa BL JUHHUUUUgondolkozom h kimenjek a Floriana-Shamrock rangadora.
YoungZeeZee
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
2 órája
Gondoltam is rád, hogy na ez aztán neked való csemegeMa BL JUHHUUUUgondolkozom h kimenjek a Floriana-Shamrock rangadora.
YoungZeeZee
csebi

2 órája
Ma BL JUHHUUUUgondolkozom h kimenjek a Floriana-Shamrock rangadora.
YoungZeeZee
3 órája
YoungZeeZee
9 876
Ma BL JUHHUUUU
4 órája
O nyilvan siratja. De hat o ugye teljes egeszeben az o embere. De szerintem egyedul lehet a szerkesztosegben, aki banja. Meg talan S. Toth, aki szinten az o embere volt. XdMondjuk Zalánt kötve hiszem, hogy örül ennek 😅Azert eszembe jutott az Ace Ventura 2 eleje, amikor elmegy Ace a kolostorbol, es mogotte meg orvendezik mindenki, o meg konstatalja, hogy jol rejtegetik a banatukat.www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2026/07/szemelyi-valtozas-a-nemzeti-sportnal-somogyi-zsolt-az-ideiglenes-foszerkesztoÉrdekes, azt hittem, euforikus élmény lesz látni seggberúgva, de inkább csak rezignáltan veszem tudomásul.
Pogácsás 😀 😀
warr_b
Kampman
SzGy amugy buszke a munkajara, szerinte nagyon jo fonok volt, aki maximalisan felemelte a Nemzeti Sport brandet, es elorebb vitte.
Mogotte meg az egesz szerkesztoseg unnepel es pezsgot bont, amig o levonja a tanulsagot, hogy jo munkat vegzett es nem erheti kritika.
Stez
Uramisten az a pali is mekkora egy proli
zacknorb
4 órája
Mondjuk Zalánt kötve hiszem, hogy örül ennek 😅Azert eszembe jutott az Ace Ventura 2 eleje, amikor elmegy Ace a kolostorbol, es mogotte meg orvendezik mindenki, o meg konstatalja, hogy jol rejtegetik a banatukat.www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2026/07/szemelyi-valtozas-a-nemzeti-sportnal-somogyi-zsolt-az-ideiglenes-foszerkesztoÉrdekes, azt hittem, euforikus élmény lesz látni seggberúgva, de inkább csak rezignáltan veszem tudomásul.
Pogácsás 😀 😀
warr_b
Kampman
SzGy amugy buszke a munkajara, szerinte nagyon jo fonok volt, aki maximalisan felemelte a Nemzeti Sport brandet, es elorebb vitte.
Mogotte meg az egesz szerkesztoseg unnepel es pezsgot bont, amig o levonja a tanulsagot, hogy jo munkat vegzett es nem erheti kritika.
Stez
Uramisten az a pali is mekkora egy proli
5 órája
Azert eszembe jutott az Ace Ventura 2 eleje, amikor elmegy Ace a kolostorbol, es mogotte meg orvendezik mindenki, o meg konstatalja, hogy jol rejtegetik a banatukat.www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2026/07/szemelyi-valtozas-a-nemzeti-sportnal-somogyi-zsolt-az-ideiglenes-foszerkesztoÉrdekes, azt hittem, euforikus élmény lesz látni seggberúgva, de inkább csak rezignáltan veszem tudomásul.
Pogácsás 😀 😀
warr_b
Kampman
8 órája
Friss transzferek:Hernani (BRA, kp) Monza -> Palermo 1 millió EUR
Sandro Tonali (ITA, kp) Newcastle -> Tottenham 108 millió EUR
Loun Srdanovic (SUI, v) Servette -> LOSC Lille átigazolási ár nem nyilvános
Giorgi Chakvetadze (GEO, kp) Watford -> Udinese átigazolási ár nem nyilvános
Issa Traoré (MLI, v) Leverkusen -> AS Trencin kölcsönbe
Lasse Rieß (GER, kap) Mainz -> Fortuna Düsseldorf kölcsönbe
Renato Marin (ITA, kap) PSG -> CD Nacional kölcsönbe
Tyrique George (ENG, cs) Chelsea FC -> Everton FC 21 millió EUR
Milosz Piekutowski (POL, kap) Jagiellonia -> Strasbourg ingyé
Javi Castro (ESP, v) Santander -> Cádiz átigazolási ár nem nyilvános
Facundo Bernal (URU, kp) Fluminense -> Betis 10.5 millió EUR
Zaid Romero (ARG, v) Club Brügge -> Getafe 5 millió EUR
Mamadou Diop (MDV, kap) Grenoble Foot -> Auxerre 2 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
21 órája
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2026/07/szemelyi-valtozas-a-nemzeti-sportnal-somogyi-zsolt-az-ideiglenes-foszerkesztoÉrdekes, azt hittem, euforikus élmény lesz látni seggberúgva, de inkább csak rezignáltan veszem tudomásul.
Pogácsás 😀 😀
warr_b
23 órája
www.nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/2026/07/szemelyi-valtozas-a-nemzeti-sportnal-somogyi-zsolt-az-ideiglenes-foszerkesztoPogácsás 😀 😀

1 napja
“Szerencsétlenek”.Szerencsetlenek fel eve hosszabbitottak Keitaval gondolom rekordpenzert, a pali azota kb palyat nem latott, es akkora szar, hogy elvinni sem akarja senki, igy rajta marad a Fradin.Na, fogyatkozik a Fradi9-10 játékos ment el eddig.
JC6 (Mr. Miele)
Kivétel nélkül olyanok, amit lehetett tudni / remélni jó ideje.
Sinisa
Stez
“Sajnálom” őket.
1 napja
Na Tonali 100 milláèrt a Spursè 😯 kicsit (nagyon) sok(k)...
1 napja
Friss transzferek:Felipe Sánchez (ARG, v) Schalke -> Santos Laguna kölcsönbe
Bazoumana Touré (CIV, cs) Hoffenheim -> Newcastle 47 millió EUR
Ylber Ramadani (ALB, kp) Lecce -> Corum FK 1 millió EUR
Yoon Do-young (KOR, cs) Brighton -> Magdeburg kölcsönbe
Jokin Ezkieta (ESP, kap) Santander -> Cádiz kölcsönbe
Eliezer Mayenda (ESP, cs) Sunderland -> Rennes 22 millió EUR

Madden hates me.
1 napja
Romao és Nagy megy még, legalábbis a jelenlegi állás szerint.Na, fogyatkozik a Fradi9-10 játékos ment el eddig.
JC6 (Mr. Miele)
Sinisa
1 napja
Szerencsetlenek fel eve hosszabbitottak Keitaval gondolom rekordpenzert, a pali azota kb palyat nem latott, es akkora szar, hogy elvinni sem akarja senki, igy rajta marad a Fradin.Na, fogyatkozik a Fradi9-10 játékos ment el eddig.
JC6 (Mr. Miele)
Sinisa
2 napja
Na, fogyatkozik a Fradi9-10 játékos ment el eddig.
JC6 (Mr. Miele)
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
2 napja
Na, fogyatkozik a Fradi
2 napja
Kíváncsi vagyok, mit tud kihozni belőlük. Ha nézhető játékot, akkor már mindenkinek megérte. Ha a szent teheneket beáldozza, akkor meg pláne.Na megvolt a Klopp herewego isAkkor innentől habzószájú német válogatott szurkoló leszek. 😌
csebi
Mikey
2 napja
Na megvolt a Klopp herewego isAkkor innentől habzószájú német válogatott szurkoló leszek. 😌
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 napja
Friss transzferek:Benjamin Brantlind (SWE, kp) IFK Göteborg -> Strasbourg 1 millió EUR
David Ankeye (NGA, cs) Genoa -> Zeleznicar Pancevo 500k EUR
Kasey Palmer (JAM, kp) Hull City -> Luton átigazolási ár nem nyilvános
Tommaso Cassandro (ITA, v) Como -> Palermo átigazolási ár nem nyilvános
Denzel Dumfries (NED, v) Internazionale -> Real Madrid 20 millió EUR

Madden hates me.
2 napja
Dumfries is hivatalos lett a Real Madridnál.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
Na megvolt a Klopp herewego is
2 napja
Ha jön Rogers, ami valószìnű, akkor kb a hatodik szélen jàtszani tudó ember lesz a sorban. Már idén is kevesellte Tross a szerepét, ha hàtrébb csúszik a rangsorban, akkor végkèpp nem jàtszik.Na de ha ilyen jó, akkor miért nem hosszabbítanak vele? Az is opció, és anyagilag jobban kijönne, mint szotyiért eladni.Trossard a Besiktashoz igazolt, sajnálom nagyon, ár-érték arányban az utóbbi 5-10 év egyik legjobb igazolása volt.Én is bírtam, mert sokszor szorult helyzetben volt clutch, amilyen játékosból kevés van nálunk.
Tony Adams
Jól védekezik, rámenős, nem fárad el, és eléggé harcias, karakteres játékos, amiből szintén kevés van nálunk.
20 millió nem sok érte, de tudom, h jövőre lejárna a szerződése.
Willie Parker
Ez egy noname random angol/olasz focista ára, empty trackerét nézve.
Őszentsége Sobri Jóska
Szóval azért vannak nála jobb képességűek, csak a mentalitásuk nem nyerő, ami nálam szempont, ezért maradna.
Saka, Madueke, Rogers, Martinelli (ha marad, de ha nem, akkor lesz helyette más, pl Alvarez), bizonyosan előtte vannak. Eze is tud ott jàtszani, Nwaneri visszatér, Merino felépült, aki szintén balra tolódik sokat, gondolom Dowman is több percet kap majd.
Sokan lettek.