Soccer
41 feliratkozó
54 perce
Tegnapi meccs után inkább gyorsan megadják még a hiányzó pénzt az araboknak
1 órája
Megint hova jött ki?
1 órája
Enzo 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 órája
Ezt én sem értem hogy ennyi elköltött pénz mellett egy kapusra nem gondoltak? Mert nem új dolog hogy Sanchez nem a legmegbízhatóbbMég egy potya 😂Egyszerűen érthetetlen, hogy hogyan nem látják a felelősek azt amit a szurkolók, szakírók túlnyomó többsége...
Komolyak a kapusok
kapitnono
zinedine5

1 órája
Még egy potya 😂Egyszerűen érthetetlen, hogy hogyan nem látják a felelősek azt amit a szurkolók, szakírók túlnyomó többsége...
Komolyak a kapusok
kapitnono
2 órája
Malen idén már teljes szezont tol és gólkirály lesz?
2 órája
Az is komoly gól volt, nem tudom melyik volt a nagyobb potya 😁

2 órája
Remelem latod Tuchel, ez a gyerek nalad nem fert be a vb-keretbe.
2 órája
Nála mondjuk jobb Sanchez.Grófot már rég felfedezték volna, ha lenne a világban jó kapus scouting.400 fölött költött a Chelsea a nyáron, de 30 misi egy kapusért nem fért bele.Nem kell 30 millió, csak jó kapus scouting.
Sixo
iktriad
KeyG
2 órája
Grófot már rég felfedezték volna, ha lenne a világban jó kapus scouting.400 fölött költött a Chelsea a nyáron, de 30 misi egy kapusért nem fért bele.Nem kell 30 millió, csak jó kapus scouting.
Sixo
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 órája
400 fölött költött a Chelsea a nyáron, de 30 misi egy kapusért nem fért bele.Nem kell 30 millió, csak jó kapus scouting.
Sixo
2 órája
én a mutatott játékot hasonlítottam össze a két csapat között és azt igenis lehet. De igen Madridban több a világsztár, akik szenvednek és nem tudnak kombinatív játékot játszani. Chelsea-ben kevesebb a sztár, cserébe tudnak kombinatív játékot játszani. Fulham és Espanyol kb egy szintAzért A Real/Barca meg a Chelsea/MU kategória között kb akkora különbség van mint magyarban pl a fagyi meg ZTE közöttláttam mit alkottak szombaton és gyalázatos volt 😀 Vini meg még annál is rosszabb. Meg hát Madrid a világ közepe nem ( Spanyolországé talán tényleg) 😀Mennyivel szebben játszik a Chelsea a Madridhoz képest... Ég és Föld, és ők inkább Vini-t választották... LOL 😀Hogy jön ehhez a meccshez a Madrid meg Vini?
Toto21
kapitnono
Toto21
ozibozi
Vini meg egy rákos daganat ennyi.
Ja és nem vagyok Chelsea drukker ( Manchester United-nek drukkolok), de elismerem azt aki szépen játszik
Szerkesztette: Toto21
2 órája
400 fölött költött a Chelsea a nyáron, de 30 misi egy kapusért nem fért bele.Van kapus nekik Penders, csak nem engedik védeni.
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 órája
400 fölött költött a Chelsea a nyáron, de 30 misi egy kapusért nem fért bele.
2 órája
Egy meccsből, ami a szezon első meccse én mondjuk nem indulnék el nagyon...láttam mit alkottak szombaton és gyalázatos volt 😀 Vini meg még annál is rosszabb. Meg hát Madrid a világ közepe nem ( Spanyolországé talán tényleg) 😀Mennyivel szebben játszik a Chelsea a Madridhoz képest... Ég és Föld, és ők inkább Vini-t választották... LOL 😀Hogy jön ehhez a meccshez a Madrid meg Vini?
Toto21
kapitnono
Toto21
Madrid meg gyakorlatilag is a mértani közepe Spanyolországnak 😁

2 órája
Valaki akiben nincs benne meccsenként a potya vagy a piros lap. Sem esze, sem megbízhatósága nincs magasabb szinthez. De szerintem Jorgensen ismjobb kapus volt, Dordevic meg főleg.jó ez köztudott volt, Sanchez nem egy nagyon jó kapus. De nem tudom ki lett volna jobb elérhető megoldás. Maignan? Trafford? Kobel?Sanchez. A Chelsea játékosa. Kapust nem írok, mert akárki védhetne helyette.A tetves geci kurva anyját ennek a balfasznak és azoknak is akik szerint megoldás ez a balfasz bármire.most kiről is van szó pontosan?
zinedine5
Toto21
zinedine5
Toto21
Tavaly is ilyen gólokat kapott folyamatosan.
Maignannak örültem volna azt ugye tavaly próbálták is, csak cigánykodtak az áron.
2 órája
láttam mit alkottak szombaton és gyalázatos volt 😀 Vini meg még annál is rosszabb. Meg hát Madrid a világ közepe nem ( Spanyolországé talán tényleg) 😀Mennyivel szebben játszik a Chelsea a Madridhoz képest... Ég és Föld, és ők inkább Vini-t választották... LOL 😀Hogy jön ehhez a meccshez a Madrid meg Vini?
Toto21
kapitnono
2 órája
Mennyivel szebben játszik a Chelsea a Madridhoz képest... Ég és Föld, és ők inkább Vini-t választották... LOL 😀Hogy jön ehhez a meccshez a Madrid meg Vini?
Toto21

2 órája
Mennyivel szebben játszik a Chelsea a Madridhoz képest... Ég és Föld, és ők inkább Vini-t választották... LOL 😀
2 órája
Tóth Balázs! 😀jó ez köztudott volt, Sanchez nem egy nagyon jó kapus. De nem tudom ki lett volna jobb elérhető megoldás. Maignan? Trafford? Kobel?Sanchez. A Chelsea játékosa. Kapust nem írok, mert akárki védhetne helyette.A tetves geci kurva anyját ennek a balfasznak és azoknak is akik szerint megoldás ez a balfasz bármire.most kiről is van szó pontosan?
zinedine5
Toto21
zinedine5
Toto21
2 órája
Colwill idő előtt zuhanyozni akar.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 órája
jó ez köztudott volt, Sanchez nem egy nagyon jó kapus. De nem tudom ki lett volna jobb elérhető megoldás. Maignan? Trafford? Kobel?Sanchez. A Chelsea játékosa. Kapust nem írok, mert akárki védhetne helyette.A tetves geci kurva anyját ennek a balfasznak és azoknak is akik szerint megoldás ez a balfasz bármire.most kiről is van szó pontosan?
zinedine5
Toto21
zinedine5
2 órája
Sanchez. A Chelsea játékosa. Kapust nem írok, mert akárki védhetne helyette.A tetves geci kurva anyját ennek a balfasznak és azoknak is akik szerint megoldás ez a balfasz bármire.most kiről is van szó pontosan?
zinedine5
Toto21