Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Tetszeni nekem sem tetszik, de a penz miatt meg ertheto. Tobb is, mint ertheto, ha megnezem, hogy a Championshipben milyen penzek vannak, vagy akar csak a tobbi topligaban. Eg es fold, egy tulajdonosok szamara meg azert ez olyan tokeinjekcio akar igazolasokhoz, akar barmi mashoz, hogy kis tulzassal aranybanya. Aki eljut ennek a kozelebe, nyilvan mindent megtesz, hogy minel tobb csepegjen le az o klubjanak is a milliardokbol. Ezt a reszet en tokre ertem, ilyen lehetoseget nem is nagyon lehet ignoralni, ha ott vagy a kozeleben es van lehetoseget tenni valamit erte (igazolni es erositeni).Egész jól képben vagyok a PL anyagi oldalával, szóval vágom hogy mennyire megéri a kluboknak önmagában a feljutás is, akkor is ha egy év múlva tükörsimán visszaesnek a Championshipbe.Angliaban? Hat ha latnad a tv-s meg az egyeb PL-penzeket es bonuszokat, akkor megerted szerintem. Meg egy ev a PL-ben is brutalis penzt jelent a kluboknak, a bennmaradas meg foleg. Angliaban nem veletlenul van nagyjabol az osszes feljutonal ez, hogy koltekezni kezd, mert a cel a bennmaradas, barmi aron. Az eredmeny mindenek elott, ezert is basszak ki rohogve azokat az edzoket, akikkel feljutottak. Szerintem tobb eves penz lehet a Championshipbol feljuto csapatoknak mar csak akkor is a plusz, ha egybol visszaesnek a masodosztalyba a PL-bol. Ugy, hogy kozben meg koltottek is az elvonalra csomot.Az ilyet egyébként sosem fogom megérteni. Rendszeresen vannak feljutók, akik ezt csinálják. Ha nem is a teljes keretet cserélik ki, de a felét simán.baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀Mióta feljutott a csapat a PL-be és rögtön kicserélték a teljes keretet valahogy nem tudok szurkolni nekik.
Löfli
r.baggio
Ennél már csak az a jobb, amikor egy újonc csapat 10-15 meccs után kirúgja azt az edzőt, akivel simán feljutottak, mert nem jönnek az eredmények.
Mikey
Stez
De szurkolóként annyira nem tetszik ez a módszer, hogy igazolnak 6-8-10 új játékost, hogy megpróbáljanak bent maradni. Alapból a mai focira jellemző hatalmas fluktuáció nem szimpatikus, nagyon nem.
Mikey
Az azert korabban sem volt titok, hogy nagyon keves esetben tud bennmaradni a PL-ben ujonc, ahol azert nem erositenek rendesen a kereten.
1 hónapja
De szurkolóként annyira nem tetszik ez a módszer, hogy igazolnak 6-8-10 új játékost, hogy megpróbáljanak bent maradni. Alapból a mai focira jellemző hatalmas fluktuáció nem szimpatikus, nagyon nem.Még ha csak 8 új játékos jött volna, de nézzétek meg itt a "transfers" listát, nevetséges
Mikey
en.wikipedia.org/wiki/2022%E2%80%9323_Nottingham_Forest_F.C._season
Tényleg kicserélték egy holtszezon alatt a TELJES keretet, az NCAA miatt nyilván hozzá vagyok szokva a komoly fluktuációhoz, de így hogyan lehet egy csapatnak szurkolni? Ha egy kiesés után történik meg, számomra sokkal érthetőbb, egy évek óta áhított nagy sikert követően viszont számomra elfogadhatatlan.
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Ennél már csak az a jobb, amikor egy újonc csapat 10-15 meccs után kirúgja azt az edzőt, akivel simán feljutottak, mert nem jönnek az eredmények.Ez mondjuk annyira teljesen logikus, a Daniel Farke betegség.
Mikey
Egy ligában ahol top közeli kereted van és iszonyatosan tudsz dominálni simán nyersz, de amikor alsó 2-3 a kereted sem változtatsz, van 10 meccs után 2 pontod nyilván kibasznak.
Kompany ugyanez, kb. az eleve elrendelés volt a karrierje, annyira szépen látványosan semmi meglepő nincs benne.
Poloska vagyok.
1 hónapja
való igaz, kötőjellel kicsit egyértelműbb lett volnaJaaa. Bocsánat, ezek a rövidítések mindig kiakasztanak.mit nem értesz rajta? ez van Magyarországon isEzt értenem kéne? 😊ez van mon isAz ilyet egyébként sosem fogom megérteni. Rendszeresen vannak feljutók, akik ezt csinálják. Ha nem is a teljes keretet cserélik ki, de a felét simán.baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀Mióta feljutott a csapat a PL-be és rögtön kicserélték a teljes keretet valahogy nem tudok szurkolni nekik.
Löfli
r.baggio
Ennél már csak az a jobb, amikor egy újonc csapat 10-15 meccs után kirúgja azt az edzőt, akivel simán feljutottak, mert nem jönnek az eredmények.
Mikey
YoungZeeZee
Mikey
slowmotion
Mikey
1 hónapja
Jaaa. Bocsánat, ezek a rövidítések mindig kiakasztanak.mit nem értesz rajta? ez van Magyarországon isEzt értenem kéne? 😊ez van mon isAz ilyet egyébként sosem fogom megérteni. Rendszeresen vannak feljutók, akik ezt csinálják. Ha nem is a teljes keretet cserélik ki, de a felét simán.baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀Mióta feljutott a csapat a PL-be és rögtön kicserélték a teljes keretet valahogy nem tudok szurkolni nekik.
Löfli
r.baggio
Mikey
YoungZeeZee
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
Egész jól képben vagyok a PL anyagi oldalával, szóval vágom hogy mennyire megéri a kluboknak önmagában a feljutás is, akkor is ha egy év múlva tükörsimán visszaesnek a Championshipbe.Angliaban? Hat ha latnad a tv-s meg az egyeb PL-penzeket es bonuszokat, akkor megerted szerintem. Meg egy ev a PL-ben is brutalis penzt jelent a kluboknak, a bennmaradas meg foleg. Angliaban nem veletlenul van nagyjabol az osszes feljutonal ez, hogy koltekezni kezd, mert a cel a bennmaradas, barmi aron. Az eredmeny mindenek elott, ezert is basszak ki rohogve azokat az edzoket, akikkel feljutottak. Szerintem tobb eves penz lehet a Championshipbol feljuto csapatoknak mar csak akkor is a plusz, ha egybol visszaesnek a masodosztalyba a PL-bol. Ugy, hogy kozben meg koltottek is az elvonalra csomot.Az ilyet egyébként sosem fogom megérteni. Rendszeresen vannak feljutók, akik ezt csinálják. Ha nem is a teljes keretet cserélik ki, de a felét simán.baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀Mióta feljutott a csapat a PL-be és rögtön kicserélték a teljes keretet valahogy nem tudok szurkolni nekik.
Löfli
r.baggio
Mikey
Stez
De szurkolóként annyira nem tetszik ez a módszer, hogy igazolnak 6-8-10 új játékost, hogy megpróbáljanak bent maradni. Alapból a mai focira jellemző hatalmas fluktuáció nem szimpatikus, nagyon nem.
1 hónapja
Angliaban? Hat ha latnad a tv-s meg az egyeb PL-penzeket es bonuszokat, akkor megerted szerintem. Meg egy ev a PL-ben is brutalis penzt jelent a kluboknak, a bennmaradas meg foleg. Angliaban nem veletlenul van nagyjabol az osszes feljutonal ez, hogy koltekezni kezd, mert a cel a bennmaradas, barmi aron. Az eredmeny mindenek elott, ezert is basszak ki rohogve azokat az edzoket, akikkel feljutottak. Szerintem tobb eves penz lehet a Championshipbol feljuto csapatoknak mar csak akkor is a plusz, ha egybol visszaesnek a masodosztalyba a PL-bol. Ugy, hogy kozben meg koltottek is az elvonalra csomot.eleve a kiesés után még 1 v 2 évig emelt pénzt kapnak amúgy, hogy ne legyen az hogy feljutás aztán csődspirál, mint asszem a QPR meg Plymouth
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
mit nem értesz rajta? ez van Magyarországon isEzt értenem kéne? 😊ez van mon isAz ilyet egyébként sosem fogom megérteni. Rendszeresen vannak feljutók, akik ezt csinálják. Ha nem is a teljes keretet cserélik ki, de a felét simán.baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀Mióta feljutott a csapat a PL-be és rögtön kicserélték a teljes keretet valahogy nem tudok szurkolni nekik.
Löfli
r.baggio
Mikey
YoungZeeZee
Mikey
1 hónapja
Angliaban? Hat ha latnad a tv-s meg az egyeb PL-penzeket es bonuszokat, akkor megerted szerintem. Meg egy ev a PL-ben is brutalis penzt jelent a kluboknak, a bennmaradas meg foleg. Angliaban nem veletlenul van nagyjabol az osszes feljutonal ez, hogy koltekezni kezd, mert a cel a bennmaradas, barmi aron. Az eredmeny mindenek elott, ezert is basszak ki rohogve azokat az edzoket, akikkel feljutottak. Szerintem tobb eves penz lehet a Championshipbol feljuto csapatoknak mar csak akkor is a plusz, ha egybol visszaesnek a masodosztalyba a PL-bol. Ugy, hogy kozben meg koltottek is az elvonalra csomot.Az ilyet egyébként sosem fogom megérteni. Rendszeresen vannak feljutók, akik ezt csinálják. Ha nem is a teljes keretet cserélik ki, de a felét simán.baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀Mióta feljutott a csapat a PL-be és rögtön kicserélték a teljes keretet valahogy nem tudok szurkolni nekik.
Löfli
r.baggio
Mikey
1 hónapja
Ezt értenem kéne? 😊ez van mon isAz ilyet egyébként sosem fogom megérteni. Rendszeresen vannak feljutók, akik ezt csinálják. Ha nem is a teljes keretet cserélik ki, de a felét simán.baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀Mióta feljutott a csapat a PL-be és rögtön kicserélték a teljes keretet valahogy nem tudok szurkolni nekik.
Löfli
r.baggio
Mikey
YoungZeeZee
1 hónapja
YoungZeeZee
9 510
ez van mon isAz ilyet egyébként sosem fogom megérteni. Rendszeresen vannak feljutók, akik ezt csinálják. Ha nem is a teljes keretet cserélik ki, de a felét simán.baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀Mióta feljutott a csapat a PL-be és rögtön kicserélték a teljes keretet valahogy nem tudok szurkolni nekik.
Löfli
r.baggio
Mikey
1 hónapja
Az ilyet egyébként sosem fogom megérteni. Rendszeresen vannak feljutók, akik ezt csinálják. Ha nem is a teljes keretet cserélik ki, de a felét simán.baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀Mióta feljutott a csapat a PL-be és rögtön kicserélték a teljes keretet valahogy nem tudok szurkolni nekik.
Löfli
r.baggio
1 hónapja
baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀Mióta feljutott a csapat a PL-be és rögtön kicserélték a teljes keretet valahogy nem tudok szurkolni nekik.
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
A Hellas Veronánál tudnak üzleteket kötni. Nyáron megszereznek ingyen egy alig pár misit érő brazil szélsőt, aki a szezon elején rúg 3 gólt és szerez 4 assistot. Majd a szezon közepén meg 20 misiért eladják.Nekem az tetszik amit a Bologna és a Fiorentina csinált. Kvázi középpályást cseréltek. Fabbian ment Firenzébe kölcsönbe, Sohm ment Bolognába kölcsönbe. WTF?!
Sixo
1 hónapja
baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀Majd a Fradit kitömik Baggio-ek
Löfli
1 hónapja
Sztem a kövi az lesz hogy meggajver se hosszabbít a mostani számokkal"BREAKING: Casemiro confirms he will LEAVE Manchester United as free agent in June."Ezen mondjuk nap közben sem vágtam, mi a meglepő, mi a hír. Heti 300k-s fizut nyilván nem fognak hosszabbítani.
Sixo
Majd meglepődök akkor, mikor az olimpián a férfi 10 kilin nem kevered össze a togói és a vanuatui indulót.
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
baggio kedvenc csapata meg úgy kapott ki, hogy az ellenfélnek nem volt egy kaput eltaláló lövése se 😀
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
"BREAKING: Casemiro confirms he will LEAVE Manchester United as free agent in June."Ezen mondjuk nap közben sem vágtam, mi a meglepő, mi a hír. Heti 300k-s fizut nyilván nem fognak hosszabbítani.
Sixo
Majd meglepődök akkor, mikor az olimpián a férfi 10 kilin nem kevered össze a togói és a vanuatui indulót.
Poloska vagyok.
1 hónapja
"BREAKING: Casemiro confirms he will LEAVE Manchester United as free agent in June."
1 hónapja
A Hellas Veronánál tudnak üzleteket kötni. Nyáron megszereznek ingyen egy alig pár misit érő brazil szélsőt, aki a szezon elején rúg 3 gólt és szerez 4 assistot. Majd a szezon közepén meg 20 misiért eladják.
1 hónapja
Ezzel a Braga győzelemmel a Forest nem tud tovább menni direkt, vlsz leszarja az ucsó meccset, de így is kicsúszik a fagyi inkább mint nem. Porto Betis Celta Stuttgart, Genk, Bologna mind nyerhet, elég ha kettő-három nyer ha a Forest nyer és a Betis nem kap ki.
Szerkesztette: ozibozi
1 hónapja
Ez a szőke ciklon golja volt
1 hónapja
YoungZeeZee
9 510
de egy EL meccsen sem volt huu de telt haz-2 fok van, nem Máltán rendezik a meccsetÉs ez az utóbbi pár hétben még a melegebb esték közül való
r.baggio
zacknorb