Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 041
Sem Toth, sem Redzic lecsereleset nem ertem, nekik kell a perc. Sallai meg bun szar, es marad.
Stez
Szerintem az van mögötte, hogy Sallai alapember, míg Tóth és Redzic egyelőre nem, így ők forognak, hogy másokat is meg tudjon nézni más rendszerben az alapemberekkel.
ervinator
Ez biztos igy van, csak Toth alepember mostmar, Redzicet pedig alapemberre kell beepiteni, ilyen potencialt nem szabad veszni hagyni, meg Sallai miatt sem. Barany behozatalat megertem, csak Sallai kitolasert a foni bealdozta Redzicet, az szerintem nem jo lepes. De nyilvan ez felkimeccs, szoval tetje nincs, csak nekunk Redzic a jovo szvsz, ahogy Tothot elkezdte jatszatni, Redzicet is legalabb igy kene tolnia. De hat amugy Baranyban is 30-40 perc van egyebkent, mert fizikalisan egyaltalan nem bir tobbet jatszani. O jelenleg egy fiatalabb Adam Martin.
Stez
Igazából az a kérdés, hogy képzeljük el a közzéppályát és a támadósort rövid és hosszútávon. Jelenleg a Schafer, Vitális, Tóth Alex trio nem mutat rosszul, de Schafer nem nagyon játszik végig kezdőként bajnoki meccseket az Unionban, sőt sokszor nem is kezdő és Tóth Alex beépítése is a következő szezontól esedékes a Bournemouthban.

Ha viszont Szoboszlait betesszük középre, akkor Sallainak kell mennie ki balszélre, míg jobb szélen lehet Redzic vagy épp Lukács.

Én látom benne a rációt, hogy miért nézzük meg a második félidőt így.
ervinator
Valojaban a legkisebb Dardai kiesese nagyon rosszul jott, mert neki ez a ket meccs pont jol jott volna, hogy megnezze Rossi Vitalis meg Schafer mellett, oket harmukat lehetett volna forgatni, Toth meg tamado kozeppalyaskent erdekes gondolat lehet, de kozepso kozeppalyaskent is.

Sallait eltakaritanam mostmar a szelrol, ot visszatolnam Bolla helyere, rola tudjuk, hogy negyvedos rendszerben mire kepes, Bolla meg vedekezni nem tud, az hangsulyos lehet azert a jovoben, mert Orban egyre lassul, o nem fog odaerni Bollanak supportolni, ha moge bejutnak. A masik oldalon Dardai es Kerkez jol kiegesziti egymast.
Stez
Igen, Dárdai Bence egy plusz lehetőség lesz a jövőben, plusz én Szűcsben is nagy potenciált látok, aki előbb-utóbb Schafer helyére bőven bejelentkezhet, pláne ha Schafer nem tud több minőségi időt kiharcolni magának Berlinben (máshol?).

Elől viszont bántóan kevés a depth, így Sallait nem hoznám vissza jobbhátvédbe, már csak amiatt sem, mert azért a Bolla - Szoboszlai játékkapcsolat (mégha ezen a két meccsen ebből semmit nem láttunk) még mindig olyan, amire lehetne építeni.

De jobbhátvéd poszton Vitályos hosszútávon jelölt lehet, de ha tartja jó formáját az NB1-ből Kusnyír is kaphat akár behívót.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 136
Bárány bokája off

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
1 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 359 — Whoops, looks like something went wrong.
Sem Toth, sem Redzic lecsereleset nem ertem, nekik kell a perc. Sallai meg bun szar, es marad.
Stez
Szerintem az van mögötte, hogy Sallai alapember, míg Tóth és Redzic egyelőre nem, így ők forognak, hogy másokat is meg tudjon nézni más rendszerben az alapemberekkel.
ervinator
Ez biztos igy van, csak Toth alepember mostmar, Redzicet pedig alapemberre kell beepiteni, ilyen potencialt nem szabad veszni hagyni, meg Sallai miatt sem. Barany behozatalat megertem, csak Sallai kitolasert a foni bealdozta Redzicet, az szerintem nem jo lepes. De nyilvan ez felkimeccs, szoval tetje nincs, csak nekunk Redzic a jovo szvsz, ahogy Tothot elkezdte jatszatni, Redzicet is legalabb igy kene tolnia. De hat amugy Baranyban is 30-40 perc van egyebkent, mert fizikalisan egyaltalan nem bir tobbet jatszani. O jelenleg egy fiatalabb Adam Martin.
Stez
Igazából az a kérdés, hogy képzeljük el a közzéppályát és a támadósort rövid és hosszútávon. Jelenleg a Schafer, Vitális, Tóth Alex trio nem mutat rosszul, de Schafer nem nagyon játszik végig kezdőként bajnoki meccseket az Unionban, sőt sokszor nem is kezdő és Tóth Alex beépítése is a következő szezontól esedékes a Bournemouthban.

Ha viszont Szoboszlait betesszük középre, akkor Sallainak kell mennie ki balszélre, míg jobb szélen lehet Redzic vagy épp Lukács.

ervinator
Valojaban a legkisebb Dardai kiesese nagyon rosszul jott, mert neki ez a ket meccs pont jol jott volna, hogy megnezze Rossi Vitalis meg Schafer mellett, oket harmukat lehetett volna forgatni, Toth meg tamado kozeppalyaskent erdekes gondolat lehet, de kozepso kozeppalyaskent is.

Sallait eltakaritanam mostmar a szelrol, ot visszatolnam Bolla helyere, rola tudjuk, hogy negyvedos rendszerben mire kepes, Bolla meg vedekezni nem tud, az hangsulyos lehet azert a jovoben, mert Orban egyre lassul, o nem fog odaerni Bollanak supportolni, ha moge bejutnak. A masik oldalon Dardai es Kerkez jol kiegesziti egymast.

1 hónapja
Stez
ervinator
Stez

1 hónapja
Toth Balazs fu alatt megint szepen hozza a bravurjait.

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 326
Stez
ervinator
Sallai 1-2 éve nem segíti a nemzeti csapatot a játékával, inkább hátráltatja...
1 hónapja
Stez
ervinator

1 hónapja
Sallait jól ismerjük… mínusz egy ember 😅
1 hónapja
Stez

1 hónapja
Hiába na, Orbán egy legenda, el kell ismerni
1 hónapja

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 901 — #NoStress
Olasz, dán, török, svéd kvartettet tippelek a maradék 4 európai helyre.
És remélem lesznek tévés meccsen tizenegyesek is.

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 857 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hát csebi, lesz munka a csapattal...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Redzic nem rossz.

1 hónapja
Sokkal jobb szvsz a negyvedos rendszer, magabiztosabban jatszik nagyjabol mindenki a vedelemben.

1 hónapja
Sallai egy idegen test a csapatban. Nem hiszem, hogy mostanság fog gólt szerezni a válogatottban
1 hónapja
Éltessétek csak a kóklert
1 hónapja
Amugy nagy divat lett ez Szobo es Wirtz mintajara, hogy valami nagyon kis sipcsontvedovel jatszik a valogatott fele, en ezt annyira nem adom, hiaba lett megint divat, risky. Dardai laba peldaul mar most verzik egy rugastol, amit egy rendes sipcsontvedo fogott volna. 😊

1 hónapja
Valaki szoljon mar Rossinak, hogy Sallai minden meccsen kihagy harom helyzetet, es ez nem egy jo dolog...
Stez
Sallait lehet nekünk is inkább védőként kéne tesztelnünk...
1 hónapja
Viszont Vitalis jo, siman nemzetkozi szint. Ez nagyon jo hir, ami a kozeppalyat illeti.

1 hónapja
Bolla meg Sallai iszonyat fogalmatlan sajnos
1 hónapja
Örülök hogy már a WizzAir is beszállt szponzornak, ugye abból sosem elég 😅
1 hónapja
Valaki szoljon mar Rossinak, hogy Sallai minden meccsen kihagy harom helyzetet, es ez nem egy jo dolog...

1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 500
Urbán egy ostoba náci, még a túlságosan magas elvárásokat nem támasztó magyar közegből is ki tudta politizálni magát.
Őszentsége Sobri Jóska
Valojaban nem tudta, az elmult tizenhat evben kb. tiz csapatnal dolgozott, most a BLASZ III-ban nyomja, de az NB III kornyeken rendre ott van es volt is, mindig talaltak neki valamit.
Stez
BLASZ-ból nem leszel szövetségi kapitány, még ha a mentalitásod, a karaktered passzol is egy válogatott élére.
Bognár viszont NB1 első fele jóideje, így nála teljesen valid, hogy szempont lehet a harmónia, illeszthetőség, kompatibilitás, ha a szakmai szintje nem is annyira top.
Urbánnál nem.
Őszentsége Sobri Jóska
Bognar sem lesz az.
Stez
Nem lesz, de ő lenne a biztos választás.
Őszentsége Sobri Jóska
Egyébként beszél angolul?
Dzsokijuing
Urbán nem beszél egy nyelvet sem.
Willie Parker
Dehogynem,
bármikor megszólal Interurbán
1 hónapja
Urbánnak a szakmai csúcs amúgy is a Lúzer FC volt
Willie Parker
Mondjuk ha elkezdjuk sorolni a jelenleg is a sportagban dolgozo „szakembereket”, akkor szerintem reggelig nem ernenk a vegere, ugyhogy inkabb elkeserito a helyzet, mint mulatsagos ezzel a sok koklerrel. Urban annyira nagyon nem log ki lefele a kepzeletbeli listarol.