Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 320 — #NoStress
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
C. Ronaldonak volt 15, 16, 17 is.

1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 932 — Lucas Scott
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
Egy ilyen szezon után mégsem ő lesz az aranylabdás, max ha angolok nyerik a VBt

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 720
14. gól idén a BL-ben 😮
Sixo
Az évkönyvekben majd jól mutat
1 hónapja
Grat a Párizsnak, megérdemelték, épp ennyivel jobbak voltak

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Raider89 Las Vegas Raiders 889 — C-lver'N'Blacc
Kutya PSG. Tavaly jobban örültem nekik, idén meeeh..

Just Win Baby!
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 474
Az Arsenal kapusa ezúttal próbálja meg nem kiállíttatni magát a meccs elején, akkor lehet esélyük.
1 hónapja
Azt hittem a tavalyi PSG - Inter Bl döntő után érdektelenebb BL döntő már nem lesz. Idénre sikerült egy rosszabbat összehozni.
Toto21
Jó lesz az, 0-0 büntetőkkel meg makol vki..
Raider89
A büntetők a lényeg, ott sosem a mák dönt, hanem a lélekjelenlét és az idegek.
Őszentsége Sobri Jóska
Meg a jó puska a kapusnak a tizilövési szokásokról. 😀
iktriad
De az is izgi, hogy tudja, hogy hova lövöm, ezért nem oda lövöm, de ha ő is erre gondol, akkor mégis inkább oda lövöm, stb.
A tizenegyespárbaj a soccer csúcseseménye.

1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 020 — nabege2@yahoo.com
vége, ez a 2. meccs csalódás volt, azt hittem több gól lesz
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
14. gól idén a BL-ben 😮

1 hónapja
Bazsinho Buffalo Bills 1 279
https://scontent.cdninstagram.com/v/t39.30808-6/689017886_1524625722368096_2403209143226969989_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=110&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=pRouImLppjMQ7kNvwEiQ8Ig&_nc_oc=AdqhXaLGIf_Z344mnOxJ6poEJjJpP-w-dF0t3klZaL10sFuxEqWmysgEE9Xjjg1jPKw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=qxyxIEynURM_kxeCcaGIbA&_nc_ss=7b60f&oh=00_Af_QSbaoNkwoE7sV3hcp7NsPTPedLt934NN2uDooPkMQxg&oe=6A3E7D4A
SPORT BILD on Instagram: "Frage in die Runde: Sieht noch jemand bei der Handregel durch? #fcbayern #psg #championsleague #ucl #schiri #var"
16K likes, 673 comments - sport_bild on May 6, 2026: "Frage in die Runde: Sieht noch jemand bei der Handregel durch? #fcbayern #psg #championsleague #ucl #schiri #var".
1 hónapja
Csóró Kane azért kihajtja a szart is magából ma is.

Just Win Baby!
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 013 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt hittem a tavalyi PSG - Inter Bl döntő után érdektelenebb BL döntő már nem lesz. Idénre sikerült egy rosszabbat összehozni.
Toto21
Raider89
Őszentsége Sobri Jóska
Meg a jó puska a kapusnak a tizilövési szokásokról. 😀
1 hónapja
Legalább nem kapunk ki otthon

1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 582
Ha ez a Bayern ma nem megy tovább akkor ennek a projektnek itt a vége. Pont úgy álltak a csillagok, hogy idén nekik kellett volna nyerniük. Pár évig nem lesz ilyen lehetőség, hogy gyengék a spanyolok, lehet új játékosokban az öregek helyett gondolkodni, akár új edzőben is ha ez a plafon. /megérdemelne talán még egy esélyt ha feljlődni tud, mert Idén nyerni kellett volna. Furcsa ahogy ez ma kinéz
ozibozi
Sztem ha most eldobják a podot akkor elköszönnek companytol..jó oké nyertek bundesligát de azt kb egy dobozos tejföllel is behuznák..
Raider89
Ez egy nagyon erős jó felfogású majdnem komplex keret volt, jó formában lévő playákkal
ozibozi
Szerintem meg pont hogy nem. A támadók csillogása elrejtette a hibákat. Középpályán nincs elég kreativitás, védelem borzalom..stb. pésgé kerete az ami majdnem vagy inkább teljesen komplex
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 875 — LIGHTS OUT!
Neuer de szépen előre rúgta xD

1 hónapja
Kane azért csak lő egy gólt
NB2
Még az is lehet, hogy kettőt. Nincs még vége.

1 hónapja
Toto21
Raider89
Bezzeg egy jó Atletico-Bayern döntő 😂
ozibozi
Azért az atletikonak idén elég sok sok gólos meccse volt, büdös turho parasztok általában de ha akarnak tudnak..

Szerkesztette: Raider89

Just Win Baby!
1 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 986 — "Montoya por favor!"
Kane-e még egy gól a Bayernnek

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 938 — The Mathematician
too little too late?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
NB2 New England Patriots 29 020 — nabege2@yahoo.com
Kane azért csak lő egy gólt
1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 620
Toto21
Raider89
meg se fogom nézni, majd másnap a neten meg tudom mi lett az eredmény. Nem vagyok mazochista, hogy Arsenal meccs elé leüljek 😀 elég őket évente kétszer nézni a United ellen

Szerkesztette: Toto21
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 720
Toto21
Raider89
Bezzeg egy jó Atletico-Bayern döntő 😂
1 hónapja
Toto21
Raider89

1 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 620
Akkor az Arsenal az idei Patriots? Elképesztő mekkora hate megy az nso cikkek alatti kommentekben, a sok szakértő szerint simán kapunk majd egy ötöst a döntőben és mindenidők leggyengébb döntőse vagyunk. 😀
Sebii
látatlanban megmondom hogy a tavalyi Internél két klasszissal jobbak lesznek a döntőben 😀
eaglesmcnabb
Nem látom a hasonlóságot a SB-t még soha nem nyert Patriots és a BL-t még soha nem nyert Arsenal között, de attól még lehet, csak értelmezhetetlen elsőre
ozibozi
hiányzik egy bomba formában lévő Bambi 😕
1 hónapja
Toto21

Just Win Baby!