Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
Jó kérdés, szerintem a bírók sem tudják mit fújkálnakIgen. Egy be kezdéssel felette ott van h saját maga által sem mint Davies múlt héten. Akkor az hogy lehetett múlt héten tizi?www.footballrules.com/offences-sanctions/handball/Sztem ugyanaz volt. Ugyanugy kell megítélni.Ja de ott nem a csapattársa rúgta rá a kezére felszabadítás közben, közel sem ugyanez a szitu viltMúlt héten meg Davies testerol pattant fel ő is kifordult és mégis tizi volt. Szóval ezek kurvara nem számítanakSaját csapattársa rúgta rá a kezére, úgy hogy nem is arra nézett, ez hol van a kéz kereste labdát elvtől?XDJó, hát akkor ez ennyi volt, 15-en vannak a PSG-nélVilág szégyene lett volna erre tizit adni
StormST
kapitnono
csebi
kapitnono
csebi
kapitnono
Ugye a szabályban nincsen benne h kapu fele kell h tartson a labda vagy h felszabaditas, ezek nem számítanak.
csebi
Eszerint számít, ha a saját csapattársa rúgja rá, nem lehet kezezés
kapitnono
csebi

1 hónapja
Eddig ez a 2. félidő eléggé kilátástalan.Megetettek minket az első meccsel, át lettünk verve megint.
Sixo
1 hónapja
Valóban. Viszont maga a megfogalmazás elég jogászosan sikeredett.Ifabnal amúgy csak player van, nincs defender vagy attacker megkülönböztetés szóval felesleges a vita ezen részeA támadók gólt nem szerezhetnek kézzel, illetve a gólszerző nem érhet hozzá kézzel, egyébiránt a vétlen kezezést ott sem kell befújni.Mondjuk azt megjegyezném, hogy itt a párizsi gyerek nem védő volt, hanem támadó, és tényleg közelről lőtte telibe a társEzzel pont egyébként rossz irányba érvelsz, mert a szabályok szerint jelen állás szerint a támadóknak még a véletlen kezezést is azonnal le kell fújni, míg a védőknél a vétlent nem kell lefújni, főleg ha nem természetellenes a kéztartás...
slowmotion
StormST
slowmotion
csebi
It is an offence if a player:Nyilván ebbe is mindent bele lehet magyarázni, mi számít a mozdulat természetes következményének. Nyilván kettős mérce van, mert a védő akár gólt is akarhat megakadályozni, a támadó már ritkábban, és ezért kifelé engedékenyebbek a bírók.
...
touches the ball with their hand/arm when it has made their body unnaturally bigger. A player is considered to have made their body unnaturally bigger when the position of their hand/arm is not a consequence of, or justifiable by, the player’s body movement for that specific situation. By having their hand/arm in such a position, the player takes a risk of their hand/arm being hit by the ball and being penalised
De ez akkor is judgment call, mint a pass interference.
1 hónapja
Igen. Egy be kezdéssel felette ott van h saját maga által sem mint Davies múlt héten. Akkor az hogy lehetett múlt héten tizi?www.footballrules.com/offences-sanctions/handball/Sztem ugyanaz volt. Ugyanugy kell megítélni.Ja de ott nem a csapattársa rúgta rá a kezére felszabadítás közben, közel sem ugyanez a szitu viltMúlt héten meg Davies testerol pattant fel ő is kifordult és mégis tizi volt. Szóval ezek kurvara nem számítanakSaját csapattársa rúgta rá a kezére, úgy hogy nem is arra nézett, ez hol van a kéz kereste labdát elvtől?XDJó, hát akkor ez ennyi volt, 15-en vannak a PSG-nélVilág szégyene lett volna erre tizit adni
StormST
kapitnono
csebi
kapitnono
csebi
kapitnono
Ugye a szabályban nincsen benne h kapu fele kell h tartson a labda vagy h felszabaditas, ezek nem számítanak.
csebi
kapitnono
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Én nem ezt írtam? De. Akkor mi a hazúgság?Ez konkrétan hazúgság, most visszanéztem újra RTL+-on, akkor emelte a szájához a sípot, amikor belekezezett a párizsi...Okok köszi. Mondom ezt így nem lassították ki hanem épp azt magyarázták h “rules are rules” elmaradt piros meg tizi.Egyből fújt a spori a párizsi kezezést. Partjelző jelezte neki hogy előbb a németeknél volt kézNuno Mendes szitunál Laimer vitte el kézzel előbb a labdát most látszottGondoltam sajnos a britek ezt nem mutattak nekem a TV-n.
remontada
Csak ebben az a fura h a bíró addig nem fújta le amíg pirosat nem kellett volna adnia …
csebi
remontada
csebi
StormST
Szerkesztette: remontada
1 hónapja
www.footballrules.com/offences-sanctions/handball/Sztem ugyanaz volt. Ugyanugy kell megítélni.Ja de ott nem a csapattársa rúgta rá a kezére felszabadítás közben, közel sem ugyanez a szitu viltMúlt héten meg Davies testerol pattant fel ő is kifordult és mégis tizi volt. Szóval ezek kurvara nem számítanakSaját csapattársa rúgta rá a kezére, úgy hogy nem is arra nézett, ez hol van a kéz kereste labdát elvtől?XDJó, hát akkor ez ennyi volt, 15-en vannak a PSG-nélVilág szégyene lett volna erre tizit adni
StormST
kapitnono
csebi
kapitnono
csebi
kapitnono
csebi

1 hónapja
Felesleges túl gondolni. Bíró párizsi kezezést vette észre. Azt lefújta de azonnal jelezte partjelző előbb a német kezezet. 2 másodperc nem telt el felesleges túlgondolniAz ott egy kabaré volt, nem volt a PSG-nél a labda, de mégis úgy fújta vissza, mintha nekik adott volna előtte előnyszabályt, ráadásul először a Bayern irányába mutatott, majd valakinek mutatott egy thumb's up-ot a vonal felé (nem a partjelzőnek, mert az 15 méterrel előrébb volt), majd megváltoztatta az irányt...Nuno Mendes szitunál Laimer vitte el kézzel előbb a labdát most látszottGondoltam sajnos a britek ezt nem mutattak nekem a TV-n.
remontada
Csak ebben az a fura h a bíró addig nem fújta le amíg pirosat nem kellett volna adnia …
csebi
Most ha konteózok, akkor rászóltak a fülére, hogy "fújd le, mert ki kell küldeni a csávót a kezezés miatt... nem arra, te barom, másik irányba..."
StormST
1 hónapja
Ez a Dro gyerek.. elment nagy reményekkel Párizsba mert nem játszik a Barcaba mikor csak Flick most emelte ki a kicsik közül. Bízott benne. Felépítette volna de ő nagy mellénnyel nem akart várni. Jó sokat játszik Párizsban isAmúgy bajnokin játszik
remontada
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ez konkrétan hazúgság, most visszanéztem újra RTL+-on, akkor emelte a szájához a sípot, amikor belekezezett a párizsi...Okok köszi. Mondom ezt így nem lassították ki hanem épp azt magyarázták h “rules are rules” elmaradt piros meg tizi.Egyből fújt a spori a párizsi kezezést. Partjelző jelezte neki hogy előbb a németeknél volt kézNuno Mendes szitunál Laimer vitte el kézzel előbb a labdát most látszottGondoltam sajnos a britek ezt nem mutattak nekem a TV-n.
remontada
csebi
remontada
csebi
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Ez a Dro gyerek.. elment nagy reményekkel Párizsba mert nem játszik a Barcaba mikor csak Flick most emelte ki a kicsik közül. Bízott benne. Felépítette volna de ő nagy mellénnyel nem akart várni. Jó sokat játszik Párizsban is
1 hónapja
Ennél akkor is csak jobban tudna vezetni.PSG-ben 9, Csebinél 2.Az lehet több van a Bayern keretben😃Mondjuk egy francia.Kivancsi vagyok probal e kompenzalni a masodik felidoben a spori, ez a ket kezezes dobbenet baszki 😀A második félidőre már egy másik spori jön majd ki 😀
Duff
Sixo
csebi
remontada
Sixo
Kikockaztak azt is h a beintett les Kanen nem volt az amúgy …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
PSG-ben 9, Csebinél 2.Az lehet több van a Bayern keretben😃Mondjuk egy francia.Kivancsi vagyok probal e kompenzalni a masodik felidoben a spori, ez a ket kezezes dobbenet baszki 😀A második félidőre már egy másik spori jön majd ki 😀
Duff
Sixo
csebi
remontada
1 hónapja
Az ott egy kabaré volt, nem volt a PSG-nél a labda, de mégis úgy fújta vissza, mintha nekik adott volna előtte előnyszabályt, ráadásul először a Bayern irányába mutatott, majd valakinek mutatott egy thumb's up-ot a vonal felé (nem a partjelzőnek, mert az 15 méterrel előrébb volt), majd megváltoztatta az irányt...Nuno Mendes szitunál Laimer vitte el kézzel előbb a labdát most látszottGondoltam sajnos a britek ezt nem mutattak nekem a TV-n.
remontada
csebi
Most ha konteózok, akkor rászóltak a fülére, hogy "fújd le, mert ki kell küldeni a csávót a kezezés miatt... nem arra, te barom, másik irányba..."
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
1 hónapja
Az lehet több van a Bayern keretben😃Mondjuk egy francia.Kivancsi vagyok probal e kompenzalni a masodik felidoben a spori, ez a ket kezezes dobbenet baszki 😀A második félidőre már egy másik spori jön majd ki 😀
Duff
Sixo
csebi
1 hónapja
Mondjuk egy francia.Kivancsi vagyok probal e kompenzalni a masodik felidoben a spori, ez a ket kezezes dobbenet baszki 😀A második félidőre már egy másik spori jön majd ki 😀
Duff
Sixo
1 hónapja
Okok köszi. Mondom ezt így nem lassították ki hanem épp azt magyarázták h “rules are rules” elmaradt piros meg tizi.Egyből fújt a spori a párizsi kezezést. Partjelző jelezte neki hogy előbb a németeknél volt kézNuno Mendes szitunál Laimer vitte el kézzel előbb a labdát most látszottGondoltam sajnos a britek ezt nem mutattak nekem a TV-n.
remontada
csebi
remontada
1 hónapja
Kivancsi vagyok probal e kompenzalni a masodik felidoben a spori, ez a ket kezezes dobbenet baszki 😀A második félidőre már egy másik spori jön majd ki 😀
Duff
1 hónapja
Egyből fújt a spori a párizsi kezezést. Partjelző jelezte neki hogy előbb a németeknél volt kézNuno Mendes szitunál Laimer vitte el kézzel előbb a labdát most látszottGondoltam sajnos a britek ezt nem mutattak nekem a TV-n.
remontada
csebi
1 hónapja
Nuno Mendes szitunál Laimer vitte el kézzel előbb a labdát most látszottGondoltam sajnos a britek ezt nem mutattak nekem a TV-n.
remontada
1 hónapja
Kivancsi vagyok probal e kompenzalni a masodik felidoben a spori, ez a ket kezezes dobbenet baszki 😀
1 hónapja
Késő. Vitték mindegyiketCsak megjegyzem h a psg játékosok már a 16. Perctől fogva folyamatosan húzzák az időt. A bíró még csak minimálisan sem szólt rájukReméljük erre a csávóra csak lottósorsolás levezénylését bízzák a jövőben
csebi
Botrányos
gamerkr
1 hónapja
Nuno Mendes szitunál Laimer vitte el kézzel előbb a labdát most látszott
1 hónapja
hatos faszt kilencesCsak megjegyzem h a psg játékosok már a 16. Perctől fogva folyamatosan húzzák az időt. A bíró még csak minimálisan sem szólt rájukReméljük erre a csávóra csak lottósorsolás levezénylését bízzák a jövőben
csebi
Botrányos
gamerkr
1 hónapja
Ifabnal amúgy csak player van, nincs defender vagy attacker megkülönböztetés szóval felesleges a vita ezen részeA támadók gólt nem szerezhetnek kézzel, illetve a gólszerző nem érhet hozzá kézzel, egyébiránt a vétlen kezezést ott sem kell befújni.Ezzel pont egyébként rossz irányba érvelsz, mert a szabályok szerint jelen állás szerint a támadóknak még a véletlen kezezést is azonnal le kell fújni, míg a védőknél a vétlent nem kell lefújni, főleg ha nem természetellenes a kéztartás...Mondjuk azt megjegyezném, hogy itt a párizsi gyerek nem védő volt, hanem támadó, és tényleg közelről lőtte telibe a társnehogymár ezért tizit adjanakkorabban irtam a gorog bajnoksagban pont ilyenert adtak sot h vetlenebb volt a vedo
NB2
YoungZeeZee
slowmotion
StormST
slowmotion