Soccer
41 feliratkozó
1 hónapja
ter Stegen Girona kölcsön
1 hónapja
Mindjart 31 eves. Lassan nem kene olyanokban gondolkozni, akiben nem fixen ket ev van? Mert ha tovabb nem adja a Fradi, akkor is a kora miatt nezhetik is a posztjara a kovetkezo embert. Ertem en, hogy a fifa-ban nem lassulnak a jatekosok 34 eves korukig, meg ilyenek, de na. Amugy Acolatse jo jatekos, de pont az a baj, hogy azt tudja, amit Yusuf es Joseph, csak jobban. Ezaltal pont nem az a profil kell a Fradiba a 3-5-2-be a csatarsorba, amit Acolatse hoz, mert az mar van. O nem felallt vedelmek ellen hatekony, hanem kontrajatekban, az meg max az El-ben van, a bajnoksagban a Fradi nem all be kontrakra, hanem a beallt buszok ellen jatszik.Acolatse -> Fradi, mi meg ki is eshetünk a faszba…ami nagyobb baj,hogy Nagy Ádám is képben van 😀
törölt kristof
amúgy szerintem Acolatse egy jó igazolás.
Kenny
1 hónapja
Acolatse -> Fradi, mi meg ki is eshetünk a faszba…Ezt hittem én is, aztán néztem Nyíregyháza cuccokat és azért komoly harc lesz.
törölt kristof
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nem tud / nem akar védekezni 😕Acolatse -> Fradi, mi meg ki is eshetünk a faszba…ami nagyobb baj,hogy Nagy Ádám is képben van 😀
törölt kristof
Kenny
Yusuf / József helyett fog játszani?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
1 hónapja
Gyere haza fiatal !Acolatse -> Fradi, mi meg ki is eshetünk a faszba…ami nagyobb baj,hogy Nagy Ádám is képben van 😀
törölt kristof
Kenny
1 hónapja
Acolatse -> Fradi, mi meg ki is eshetünk a faszba…ami nagyobb baj,hogy Nagy Ádám is képben van 😀
törölt kristof
1 hónapja
Acolatse -> Fradi, mi meg ki is eshetünk a faszba…
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 hónapja
Nem tudom beszéltetek e róla de baszki mi ez a törölköző lopkodás ezektől a nyomorékoktól? Ott áll egy marokkói csere játékos a szenegáli kapu mögött őrt állva nehogy oda adja valaki a szenegálik közül a kapusnak a törölközőjét amit már korábban számtalan alkalommal a csicska labdaszedők elloptak ne tudja megtörölni a vizes kesztyűjét a kapus? Erre is csak ezen a kontinensen képesek. Arról nem beszélve mit keres egy ellenfél játékosa ott? Nem is mehet oda
Szerkesztette: remontada
1 hónapja
A legnagyobb színjátszó körökben edződött, Milan, Real Madrid...akkor diaz miért csinál úgy mint aki total kiakadt és miért vígasztalta a staff?valoszinuleg szenegal csak igy jott vissza a palyara, hogy megbeszeltek mi fog tortenni.Pontosan így történt.
mate93
Mikey
peach
1 hónapja
akkor diaz miért csinál úgy mint aki total kiakadt és miért vígasztalta a staff?valoszinuleg szenegal csak igy jott vissza a palyara, hogy megbeszeltek mi fog tortenni.Pontosan így történt.
mate93
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
ovoda.valoszinuleg szenegal csak igy jott vissza a palyara, hogy megbeszeltek mi fog tortenni.Pontosan így történt.
mate93
Mikey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
valoszinuleg szenegal csak igy jott vissza a palyara, hogy megbeszeltek mi fog tortenni.Pontosan így történt.
mate93
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 hónapja
a legviccesebb az egesz sztoriban, hogy szinte biztosan direkt hagyta ki, nezzetek vissza a szituaciot.20 perc varakozas utan bunteto, kivedi a kapus, szenegal csapata pedig sztoikus nyugalommal veszi ezt tudomasul, mindenki elindul elore a tamadashoz, ugy hogy vege van a meccsnek gyakorlatilag😅 egy jatekos sincs, aki odamenne a kapushoz uvoltozve-ugralva, hogy kiharcolta a hosszabbitast nekik.
valoszinuleg szenegal csak igy jott vissza a palyara, hogy megbeszeltek mi fog tortenni.
How on earth is it possible that Senegal players don’t celebrate at all when Mendy save the penalty on Brahim Diaz?!
— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) January 18, 2026
I say again: in my opinion it was missed on purpose#AFCON2025 pic.twitter.com/xlx35baPgg
This explains that panenka from Brahim Diaz.
— afc 𓃵 (@Bigwin_AFC) January 19, 2026
It was missed on purpose. FairPlay to him pic.twitter.com/akiUiaaIq5
Szerkesztette: mate93
1 hónapja
Brahim Diaz wins Golden Boot as Top Goalscorer at AFCON 2026.hogy örülhet neki
ozibozi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Brahim Diaz wins Golden Boot as Top Goalscorer at AFCON 2026.
1 hónapja
Barcelona have become the second team in Europe's top five Leagues to hit the woodwork five times in a single game and still lose after Brighton & Hove Albion vs Manchester United in September 2020 (since 2006/07).
Poloska vagyok.
1 hónapja
Kitérdekel az afrikakupa...Kivették a féket a csapatból, a Barca össze is szarta magát. És akkor még Perez aki nem ért hozzá #mesterterv
Arbeloa (és Vinicius) Real Madridja megközelítette a Barcát... XA who?
gyurczi
1 hónapja
Jobban akarták, nekik ez a BL döntő! Baszkok verhetnek katalánokat. Más kérdés, hogy Ilyen lest befujni, Yamal góljánál, meg ez a 3 kapufa….nem volt szerencsénk.Ez ma bukta lesz...Vannak ilyen meccsek ez van
dande2
Blevi
1 hónapja
Kitérdekel az afrikakupa...Arbeloa (és Vinicius) Real Madridja megközelítette a Barcát... XA who?
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
1 hónapja
nehogy úgy járjon mint a kolumbiai srácjaja, 50 év után nyerhettek újra Afrika-kupát és rúgsz egy ilyet 😀 instant kivégzésezt a marokkói gyereket még a stadionban meglincselikmelyiket ? a milan-reálost?
Löfli
Sixo
Löfli
1 hónapja
Nélküle itt sem lennének kb, amennyi gólt szerzett,szóval azért nehezen hiszemjaja, 50 év után nyerhettek újra Afrika-kupát és rúgsz egy ilyet 😀 instant kivégzésezt a marokkói gyereket még a stadionban meglincselikmelyiket ? a milan-reálost?
Löfli
Sixo
Löfli

1 hónapja
jaja, 50 év után nyerhettek újra Afrika-kupát és rúgsz egy ilyet 😀 instant kivégzésezt a marokkói gyereket még a stadionban meglincselikmelyiket ? a milan-reálost?
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Cancelo jol szallt be 😀