Soccer

41 feliratkozó

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 858 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sixo
FIFA Series, és ez mi az isten? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 471 — LIGHTS OUT!

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 858 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
RIP Salamon Szigetek 😕
Sixo
?
Megint keversz valamit? 😊

Kettőtől egy jó Csád-Burundi és Szomália-Mauritus.

Bonaire győzött a kedvenced, a Saint Vincent és a Grenadine-szigetek ellen, a vendégekné a két kiállítás a 92. percben volt, már nem osztott, nem szorzott, szép upset.

Este emberi időben Guyana-Dominika és Belize-Sint Maarten!

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 471 — LIGHTS OUT!
RIP Salamon Szigetek 😕

1 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 686 — Cowboys fan
köcsög franciák, francia köcsögök. csak ennyit akartam mondani.
1 hónapja
ozibozi New York Giants 21 500
That said, below are the 15 greatest British players ranked in order. As is always the case in football, it's all subjective.
In order to come to the below rankings, the following factors have been considered:

Team Trophies
Individual Honours
Importance to Their Teams
Success at International Level
Statistical Data (Goals, Assists, Clean Sheets etc.)

www.givemesport.com/best-british-footballers-soccer-all-time-ranked/?link_source=ta_first_comment&taid=69c615e114f1fb000127a01f&fbclid=IwdGRjcAQzE4BleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5AAEej2srbDrKFPfwJOYP8HP6mxLrRfQys6pPG6FSf7epElE036nzWV31rqMh5dY_aem__rjOmlwd1mJrL6revMxN5g
1 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 315
Pár percen belül kezdődik a Bolívia-Suriname interkontinentális előpótselejtező, már Mexikóban.
A győztes majd Irakkal játszik a kijutásért.
Kampman
azt hittem Bolívia ezzel a győzelemmel már kijutott 😀

négytől pedig Új-Kaledónia - Jamaika, igazi csemege, 5-0-ig nézem, hátha lesznek óriási megoldások az óceániai csapattól, még nem volt időm scoutolni őket
Löfli
Jó sokáig fent voltál😃
1 hónapja
Pár percen belül kezdődik a Bolívia-Suriname interkontinentális előpótselejtező, már Mexikóban.
Kampman

négytől pedig Új-Kaledónia - Jamaika, igazi csemege, 5-0-ig nézem, hátha lesznek óriási megoldások az óceániai csapattól, még nem volt időm scoutolni őket
Löfli
Csak 0-1, respekt a kaledóniaiaknak.
A bobcsapatot meg majd hazaküldi a Kongói DK!

1 hónapja
YoungZeeZee 9 632
Löfli
Minek pikk-pakk kilőni?
Az első félórát igazán rászánhatod.

Mondjuk a mexikói semleges helyszín egy időzónányira van Jamaikától, 17-re Új-Kaledóniától, korrekt választás...
Van az új-kaledóniai válogatottban olyan jatékos, aki olyan létező csapatban játszik, amiről már hallani lehetett valaha?

Én még régről az egykori francia válogatottra, Karembeura emlékszem, hogy onnan származik, és érdekesség, hogy amikor elkezdték a selejtezőket, akkor még nem is voltak de facto önálló állam, hanem Franciaország valamiféle korrektebb státuszban lévő "gyarmata" voltak.
És kb. annyian élnek ott, mint Pécsen és Győrben összesen, kb. 270ezren.
Őszentsége Sobri Jóska
franciaorszag hataros venezuellaval is .van merites.
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 951 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Löfli
Minek pikk-pakk kilőni?

Mondjuk a mexikói semleges helyszín egy időzónányira van Jamaikától, 17-re Új-Kaledóniától, korrekt választás...
Van az új-kaledóniai válogatottban olyan jatékos, aki olyan létező csapatban játszik, amiről már hallani lehetett valaha?

Én még régről az egykori francia válogatottra, Karembeura emlékszem, hogy onnan származik, és érdekesség, hogy amikor elkezdték a selejtezőket, akkor még nem is voltak de facto önálló állam, hanem Franciaország valamiféle korrektebb státuszban lévő "gyarmata" voltak.
Őszentsége Sobri Jóska
 en.wikipedia.org/wiki/New_Caledonia_national_football_team#Current_squad

itt csemegézhetsz az új-kaledóniai top bajnokság egzotikusan hangzó csapatai közt, de van izraeli 2. osztályú, és egy szaúdi topligás is!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 901 — #NoStress
Löfli
Minek pikk-pakk kilőni?

1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 951 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lóherèsek pápá
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Kampman
Ott miért nem úgy van mint Európában és miért semleges pályákon játszanak?
remontada
Az egymeccses párharcok miatt talán sportszerűtlennek gondolták volna a szervezők, ha az egyik csapatnak el kell utaznia a világ végére. Akkor inkább utazzon mindkettő.

1 hónapja
Kampman
Ott miért nem úgy van mint Európában és miért semleges pályákon játszanak?
1 hónapja
Büntetők a cseh-ír és a velszi-bosnyák meccsen is
Kampman
Írek most átérzik azt amit mi legalább
1 hónapja
Büntetők a cseh-ír és a velszi-bosnyák meccsen is

Cseh és bosnyák továbbjutás, pedig mindketten voltak hátrányban is a büntetőknél

Szerkesztette: Kampman

1 hónapja

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na jó ott a cseh X
dande2
Úgy a nagyobb magyar szégyen ellenük, ha az írek kiesnek,
ozibozi
Szerintem nem illetve van nèmi sekèly kèj 😏 alapból egyèbkènt az íreknek drukkolnèk mèg akkor is ha simán ejtettek volna ki minket, így viszont nehèz...
1 hónapja
Na jó ott a cseh X
dande2
Úgy a nagyobb magyar szégyen ellenük, ha az írek kiesnek,
1 hónapja
Úgy nèzem az írek csak mennek egy kört aztán egy meccsen bármi lehet....a fenèbe hogy nem bírtunk bele állni abba a nyomorult felívelèsbe. 🥺😡😰
dande2
Vagy nem😁
remontada
Próbálkozunk na 🙂 amúgy azt nem adja vmelyik magyar tv?
1 hónapja
Na jó ott a cseh X
1 hónapja
Úgy nèzem az írek csak mennek egy kört aztán egy meccsen bármi lehet....a fenèbe hogy nem bírtunk bele állni abba a nyomorult felívelèsbe. 🥺😡😰
dande2
Vagy nem😁
1 hónapja
Írek meg a Wales is szív az ucsó percben?
1 hónapja
Az albán B és C válogatott is nagyot küzd a kijutásért.
Kampman
Én ha kijut Kosovo és a VB előttig beleolvad Albániába, akkor az albánok mehetnek ki a VB-re?
Sixo